Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 9:39

szerintem hazard nem férne be kezdeni. cserének max. annak meg drága

matuidi balos belső de most hosszabbított.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. május 2., péntek 9:31

David Luiz and Eden Hazard will leave Chelsea this summer as Jose Mourinho overhauls his squad.

Source: Daily Mirror

Nem tudom, hogy van-e egyáltalán bármiféle igazságtartalma is, de, ha van!! Akkor mindenképpen le kell csapni Hazardra.
Igaz lövésem sincs, hogy hova, kinek a helyére mikor, de egy ekkora kincset nem szabad elengedni, mint ez a gyerek :salute:
ZIDANE

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. május 2., péntek 8:58

R.M.C.F írta:Mennyire lenne hülyeség ha modric lenne Alo helyett? nem is annyira melyen.....de balra DM jobbra meg mondjuk Pogba?

ez baromsag?
Szerintem nem lenne butaság... :hmmm: Sőőőt nagyon is jól hangzik! Hétvégén meg is néznék egy DM-Modric-Isco kp-t :)

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2014. május 2., péntek 7:30

Matuidi egyébként milyen feladatokat lát el a PSG-ben? Vagy ő bőven felejtős?
Tudtommal a PSG-ből nem igazolhatunk egy megállapodás szerint. Cserébe ők sem ajánlgatnak álomfizut a mi játékosainknak, csakhogy odamenjenek.
Szóval Matuidi és Verratti is felejtős.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. május 2., péntek 7:18

Mennyire lenne hülyeség ha modric lenne Alo helyett? nem is annyira melyen.....de balra DM jobbra meg mondjuk Pogba?

ez baromsag?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. május 2., péntek 0:18

Én értem, hogy sokan kitennétek Alonsot, hogy szerintetek nettó emberhátrány a posztja, és hogy Ő már csak egy vissza-húzóember. Meg hogy ti máshogy tervezitek az "álomközéppályátokat". De kérdezlek bennetek, szerintetek Ancelotti ki fogja venni az "öreget" jövőre a csapatból? Mert szerintem nagyon nem. Akkor pedig ha Pogba jönne, csak Di María helyén játszhatna. De az argentin már itt van, és ha kell tud szélső támadót is játszani.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. május 2., péntek 0:11

Kukázni kell valakit, ha Pogba nem jönne össze. Nekem mindegy, hogy Dél-Amerikából, Afrikából vagy Franciaországból, de kell egy fiatal, erős, higgadt, gyors, távolról jól lövő, védekezésben brutális, passzjátékban megbízható (értsd: oda tudja gurítani a legközelebb álló emberhez az esetek 95%-ában) fiúcska.

DM/Khedira - Illarramendi/Xabi Alonso/fenti tulajdonságokkal rendelkező srác - Modric/Isco.

Khedirának mondjuk sok hasznát nem vesszük, de DM pihentetésére tökéletes lenne. Illarramendi több lehetőséget kapna, Xabi még mindig jolly joker lehet bizonyos típusú ellenfelek ellen, az új fiú meg berobbanhat. Az esetleges 10. után ráadásul még a nyomás sem lenne rajta akkora. Modric és Isco meg simán lehozzák. Utóbbi sokszor még egy sorral előrébb is nyomhatná.

Matuidi egyébként milyen feladatokat lát el a PSG-ben? Vagy ő bőven felejtős?

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. május 2., péntek 0:02

besteve7 írta: Főleg mivel nekünk egy olyan játékos kellene aki a Modric/Dm duó mellé, aki leveszi a terhet erről a két emberről, aki melózik megcsinálja a munka keményebb részét, és ha kell elől sem elveszett. Ahány Juve meccset láttam ebből max az utolsó mondatrész igaz Pogbára, mert én védekezni nem sokat láttam a fiút, sőt inkább volt a pálya támadó harmadában, mintsem a védekezőben. A fent leírtak inkább Vidalra jellemzőek.
Ez gondolom azért van, mert a juve 5 kozepalyással játszik, ahol Vidal es Pirlo játszanak mélyebben, nincs szukseg arra, hogy Pogba allandoan hatul legyen, es vedekezzen ... a Francia válogatottban más a helyzet ha jól tudom, ott 3 kozeppalyas van, es elég sok védekezo feladatot lát el, de javítsatok ki, ha nem így van ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. május 1., csütörtök 23:50

DavieS írta:én nem érzem akkora nagy eresztésnek Pogbát, elég komoly hypeja van, olyan magas, mint az ára...

nem érzem kiemelkedőnek a posztján, persze olyan szemmel nézem, ami nálunk kell a kezdőbe
Főleg mivel nekünk egy olyan játékos kellene aki a Modric/Dm duó mellé, aki leveszi a terhet erről a két emberről, aki melózik megcsinálja a munka keményebb részét, és ha kell elől sem elveszett. Ahány Juve meccset láttam ebből max az utolsó mondatrész igaz Pogbára, mert én védekezni nem sokat láttam a fiút, sőt inkább volt a pálya támadó harmadában, mintsem a védekezőben. A fent leírtak inkább Vidalra jellemzőek.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 23:15

DavieS írta:én nem érzem akkora nagy eresztésnek Pogbát, elég komoly hypeja van, olyan magas, mint az ára...

nem érzem kiemelkedőnek a posztján, persze olyan szemmel nézem, ami nálunk kell a kezdőbe
olyan szemmel nézve nincs senki a piacon.
viszont xabi öregebb lesz, illarramendi kabaré, modric egyedül nem bírja végig, dimaria meg kérdőjel, hogy megy, marad, kp-st akar játszani vagy ül a padon bél mögött.
gündogant én csak akkor hoznám, ha legalább 15 klinika alaposan átvizsgálja és rámondja, hogy oké.

és akkor a titkos fegyver kedira még be se köszönt. (akit úgy basznék ki, hogy a lába nem érné a földet. szerencsétlen favágó)
Kép
Kép
Kép

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. május 1., csütörtök 23:12

én nem érzem akkora nagy eresztésnek Pogbát, elég komoly hypeja van, olyan magas, mint az ára...

92:48

#2 #8 #12 #19 #23

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 1., csütörtök 23:03

Gyerekek...Pogba kész idegroncs volt, csapkodott összevissza...Zidane helyében most hívnám fel, hogy csomagolj papa. :mrgreen:
Vagy lehet már Pogba hívja Varane-t, hogy tesó ameddig nincs házam megszállhatok nálad? :lol: :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:50

Pipita írta:
Főleg, hogy a PSG kell licitháborút folytatni. 50-60 milla alatt nem fog klubot váltani.
Akkor szépen vigyék őt haza az arabok, mi meg lecsapunk az így magát feleslegesnek érző Verrattira, aki idejön, néhány alibimeccsen kezd, közben a legnagyobb mestertől tanulhatja ki a szakmát, aztán mire Xabi apó elmegy innen, addigra szépen be lesz építve a digó is. Annyira adja magát ez a helyzet. :mrgreen:
én a fizikum-technika-ész kombóra szavazok, verratti lehet leveri az első pontot.
Kép
Kép
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. május 1., csütörtök 22:45

Főleg, hogy a PSG kell licitháborút folytatni. 50-60 milla alatt nem fog klubot váltani.
Akkor szépen vigyék őt haza az arabok, mi meg lecsapunk az így magát feleslegesnek érző Verrattira, aki idejön, néhány alibimeccsen kezd, közben a legnagyobb mestertől tanulhatja ki a szakmát, aztán mire Xabi apó elmegy innen, addigra szépen be lesz építve a digó is. Annyira adja magát ez a helyzet. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 1., csütörtök 22:43

dannen írta:amúgy a keddi meccs alatt mondta a kommentátor, hogy zidane lelép nyáron (monacohoz talán tapasztalatot szerezni, hogy majd visszatérjen) és már florentino is engedélyt adott erre blabla.. ebből mi igaz? mert én még csak pletyka szinten hallottam ezt anno, semmi konkrét nem volt tudtommal.
Volt itt is hír. Pérez féle vezéráldozat, hogy pár év múlva átvehesse a csapatot. Mondjuk ez olyan szinten furcsa nekem, hogy ha Carloval minden oké, akkor akár hosszú évekig együtt lehet vele dolgozni. Bár a BL címvédés után, lehet visszavonul a Don :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. május 1., csütörtök 22:41

hehe írta:ez mind igaz, csak a juventus lesz olyan maffiózó, hogy feltornássza az árat.
pláne egy vébé után.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:40

ez mind igaz, csak a juventus lesz olyan maffiózó, hogy feltornássza az árat.
pláne egy vébé után.
Kép
Kép
Kép

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. május 1., csütörtök 22:39

Zidane...az egyik legnagyobb francia labdarúgó, ha nem a legnagyobb. :)
A legjobb haverja Raphael Varane a mi játékosunk.
Ancelotti általában jól tud bánni az ilyen fiatalokkal.
Esélyes csapat vagyunk mindenhol, ameddig ő az EL-ben bohóckodik, mi a BL-ben 4 éve tűzközelben vagyunk.
A világ legjobbjaival játszhat hétről-hétre.
A spanyol bajnokság sokkal jobb, mint az olasz.
Perez-nek kell egy nagy hal.

Nem tudom elképzelni, hogy ne itt kössön ki és nagyon remélem, hogy itt fog.
Pogba-Modric-DM/Isco :agree:

Egyébként nem rossz a Siqueira gyerek sem, ha Coentrao mindenféleképpen lépni akar, akkor nagyon nem bánnám, ha ő jönne. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. május 1., csütörtök 22:34

united nevelés, nem értem miért vágyna oda vissza, alig várta, hogy eljöhessen, hogy kapjon lehetőséget. pláne ha zidane-ék beígérik neki az állandó kezdőposztot, amit a képességei alapján hozni is tudna.
ráadásul a mu most megújulás előtt áll, ki tudja hány év múlva lesznek megint versenyben vmi kupáért.
nekünk meg jövőre béellt kell védeni, történelmet kell írnunk, ráadásul varane-pajtás is itt van, mehetnek együtt lányokat próbálni az éjszakába

szerk.:
két játékos van ezen a meccse, pogba és sigeira vagy ki így első blikkre, a többi kuka.
Kép
Kép
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. május 1., csütörtök 22:30

Pogba tényleg baromi jól játszik ma (is), szerintem pont olyan típusú játékos, akire most szükségetek lenne, szvsz jobb igazolás lenne, mint Kroos vagy Gündogan.

Bár elvileg a United is vinné... :hmmm: És ha választania kell, hogy Ronaldóval és Bale-lel akar-e egy csapatban játszani, vagy Valenciával és Büttnerrel... Nem kérdés, hogy a Manchester lenne a befutó. :lol:

Vissza: