főleg számolni a cikkíró.Az olaszok nagyon tudnak valamit
Legdrágább:
1. 10 Ft
2. 9 Ft
3. 12 Ft !!
4. 6 Ft.
Az meg más kérdés,hogy akkor kaká marketing értéke nagyon magas volt,ami ezt a statot módositja,mindenkinél,mint veszteséges befektetés.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 15:43
főleg számolni a cikkíró.Az olaszok nagyon tudnak valamit
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 5., szombat 14:49
:Đ :ĐA brazil játékost Zlatan Ibrahimovic klubváltása követi, amelynek keretében a svéd 69.5 milllió euróért (Samuel Eto’o értékét is beszámítva)
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 5., szombat 14:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 5., szombat 14:38
HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. április 5., szombat 14:25
Én is megnézném, de lehet, hogy nem a sociedad ellen kellene először beállnia. Persze ha 80 percnél megyünk 4 góllal, jöhet.tubatibi írta:Inkább az a brazil Willian gyerek kezdene Morata helyett, biztos vagyok benne, hogy nem lenne rosszabb.
Viccet félretéve, remélem, ha jól alakul számunkra az eredmény, beáll egy 20 percre.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 5., szombat 14:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 5., szombat 14:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 5., szombat 13:24
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 5., szombat 13:20
igen, csak ott lesz esély arra, hogy bukjanak, de az a baj, hogy annak a botlásnak vereségnek kell lennie... márpedig arra sem látok sok esélyt, max. egy döntetlenre.igazából én a Villareal ellen várok Barca botlást, annyi nekünk elég.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 5., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 5., szombat 13:02
Szerintem meg nem. Komoly BL meccs van mögöttük és még komolyabb előttük. Nem hiszem, hogy pont most akarnak lőni egy 10-est hazai pályán, hanem gyorsan bekotorni kettőt aztán kipasszolgatni a maradék időt. A Betisnek meg gondolkodás nélkül menni kell előre, mert tök mindegy, hogy mennyivel kapnak ki, mert nekik csak az számít, hogy pontot szerezzenek és, ha megtudnák lepni a Barcát korán még bőven lehetne egy pont elcsípése is a meccsben. Gondolom a katalánoknak is a BL a fontosabb.realistahuni írta:csakhogy a mai bajnoki meg a jövőheti is baromi nehéz lesz mind a Barcának
Meglátjuk, de szerintem ma easy lesz a barcának. A betis döntetlennel jóformán semmit nem ér el, ha meg kinyílnak és területet adnak belefutnak a késbe de nagyon csúnyán akkor. Eltesznek legalább ötöt szerintem nekik, ez ilyen tipikusan messit hozzuk fel a pichichibe meccs lesz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 5., szombat 13:00
Ha jol emlekszem, akkor az egesz ott kezdodott hogy Ronaldo elso vagy masodik eveben gyengen jatszottunk, majd Ronaldonak ki kellett hagynia a Valencia elleni meccset. Mindenki felt hogy nelkule hogy fogunk nyerni, majd a tobbiek a szezon egyik legjobb meccset jatszottak. Paran pedig elkezdtek mondani hogy Ronaldo nelkul jobb a csapat. Ha belegondolunk, akkor egy minimalis igazsag van benne, mert a tobbiek is tudjak hogy Ronaldo nem jatszik, nyerni kell, ezert mindenki jobban odateszi magat mint maskor. Ez par meccsen keresztul mukodik is, de hosszu tavon nem kicsit ereznenk meg a hianyat. Olyat en se mondok hogy nelkule jobbak leszunk este, max annyit hogy a portugal nelkul is kotelezo behuzni.pheco írta:De imádom ezt, hogy jobb lesz Cé nélkül a csapat
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 5., szombat 12:51
csakhogy a mai bajnoki meg a jövőheti is baromi nehéz lesz mind a Barcának
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 5., szombat 12:31
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 5., szombat 11:54
Azért 3 pont hátrányban ne adjuk még fel a bajnokságot... A bajnokság reálisan nézve elment, csakhogy a mai bajnoki meg a jövőheti is baromi nehéz lesz mind a Barcának mind az Atmának. Oda kell tenni magunkat és meg kell nyerni a meccset. A bajnokságra meg nem csak matematikai esélyünk van, úgyhogy nyomni kell.Ha szerencsénk lesz egy góllal behúzzuk, de én személy szerint egy X-re számítok, ami nem is lenne baj, mert akkor többé nem kellene agyalni a bajnokságon, ami már a barca elleni meccs után elment.
pheco írta:De imádom ezt, hogy jobb lesz Cé nélkül a csapat Minden meccsen lő legalább 1 gólt, de biztosan jobb lesz nélküle. Lehet kicsit felszabadultabb lesz Benz és Bale, de baszhatjuk, ha nem lövünk gólt. Egyébként Cé nélkül is hozni kell, ha bajnokuk akarunk lenni. Nagyon szenvedős meccs lesz
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 5., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 5., szombat 11:20
Van olyan, hogy jobb ha CR nem játszik, és most szerintem pont jót fog tenni. Figyeld meg majd, ha nézed a meccset, hogy Bale vagy Benzema mennyivel direktebben támadja majd a kaput, és nem lesz, hogy keressék akár CR-t. Szerintem nagyon jó meccs lesz és nyerünk 3-1-re Benzema,Bale,Isco góljával .messideco írta:A Sociedad már a Barcát lefocizta, nagyon rapszódikus teljesítményre képesek. Plusz ha Ronaldo sem játszik, akkor elég nehéz dolgotok lesz.
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. április 5., szombat 11:12
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. április 5., szombat 11:11
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 5., szombat 10:50
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem