Politika
Re: Politika
https://telex.hu/gazdasag/2024/04/24/2r ... sportmarka
ujabb remek ner vegtermek valik a folddel egyenlove
ujabb remek ner vegtermek valik a folddel egyenlove
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
milyen hevesek ezek az oreg fideszesekhehetheoriginal írta:igazad van.untouchable írta:
Szar lett, uncsi.
Miért itt térítesz, ahol szerintem nagy többségben vannak az ellenzéki vagy semleges érzelműek?!
Fideszes gyűléseken vagy bulikban próbálkozz, úgy még hasznodat is vennénk, mert itt a fórumon nem igazán adsz hozzá érdemi dolgokat.
Ugyanazt mantrázod, mint egy robot, itt a Politika topicban, máshol még nem is nagyon láttalak.
Hallod guti, ki kellene emelned, de legalabb meg kellene emlitened a pozitiv dolgokat is, ugy a fair!
Oh wait geci
Az ott amugy egy feljelentés testi sertesert minimum.ferni írta: Nagyon alja, de azért vicces Szájer matricák
Vagy egy jo onvedelem, kar, hogy hamar vege a videonak...
amugy ja
minden kommentemben megemlitem a pozitivakat is , ott van az
legalabb kormanyozni tudnak
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az iranytu szerint.Ha azokat vesszük, akik pártot tudtak megnevezni, akire biztosan szavaznának is, akkor a Fidesz–KDNP 50 százalékon, a Tisza Párt 26-on, a DK–MSZP–Párbeszéd 10 százalékon áll. Az MKKP (4 százalék), a Momentum (3 százalék) és a Mi Hazánk (3 százalék) a bejutási küszöb alatt vannak, de hibahatáron belül. A Vona Gábor-féle Második Reformkor 2, a Jobbik-Konzervatívok és az egyéb pártok támogatottsága 1-1 százalékra mérhető a pártot választani tudó biztos szavazók körében az Iránytű szerint.
nyilvan fenntartasokkal kell kezelni minden merest, de ez a fidesz 50 szazalek meg mindig kiborit.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
igazad van.untouchable írta:Szar lett, uncsi.gutihaz14 írta: https://youtu.be/TAN0OzIHfzQ?si=qkM10AD3WBYjhilT
nagyon jo resz lett
kiszolgaljak a szavazoikat győzikevel teljes mertekben
a masik meg hogy tenyleg meg mindig nem ciki fideszesnek lenni?
Miért itt térítesz, ahol szerintem nagy többségben vannak az ellenzéki vagy semleges érzelműek?!
Fideszes gyűléseken vagy bulikban próbálkozz, úgy még hasznodat is vennénk, mert itt a fórumon nem igazán adsz hozzá érdemi dolgokat.
Ugyanazt mantrázod, mint egy robot, itt a Politika topicban, máshol még nem is nagyon láttalak.
Hallod guti, ki kellene emelned, de legalabb meg kellene emlitened a pozitiv dolgokat is, ugy a fair!
Oh wait geci
Az ott amugy egy feljelentés testi sertesert minimum.ferni írta: Nagyon alja, de azért vicces Szájer matricák
Vagy egy jo onvedelem, kar, hogy hamar vege a videonak...
thereisonly1ronaldo
-
Szar lett, uncsi.gutihaz14 írta: https://youtu.be/TAN0OzIHfzQ?si=qkM10AD3WBYjhilT
nagyon jo resz lett
Hala Madrid y nada más
-
Akár egy csínytevő, nagyra nőtt proli gyerek.ferni írta: Nagyon alja, de azért vicces Szájer matricák
Jót nevettem, majdnem mint az autót egy csellel lenyúló golden retrieveren vagy a játékrepülőt elkötő mókuson.
Köszi!
Hala Madrid y nada más
-
Ez a csaj a közösképviselő a házunkban még annak is alkalmatlan! Valahogy mikor mondták, hogy politikus is, rögtön éreztem, hogy ez bizony a kedves vezetőnk pártja lesz. Csaj egy héten 2 órát elérhető papíron, telefont soha nem vesz fel, emailre nem válaszol, Ja és személyesen KIZÁRÓLAG időponttal lehet menni. De, hogy szerezzek időpontot, ha nem lehet felhivniferni írta: Nagyon alja, de azért vicces Szájer matricák
Tuti nyeri a körzetet
https://youtu.be/TAN0OzIHfzQ?si=qkM10AD3WBYjhilT
nagyon jo resz lett
nagyon jo resz lett
valamelyik univerzumban:
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Néhány hozzászólást töröltem. Valami egészen minimális színvonalat azért csak jó lenne megtartani.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom miért ver az ideg itt mindenkit, olcsó benzin is intézve lett, lakosság fele kipipálva az idei évre
Bar az lenne.
- 'shutterisland
amugy min stresszel ennyire ?
annyi penz ossze lett szedve, stromanokon keresztul elintezgetve, hogy meg a dedunokak is luxusban elhetnek majd.
ha meg az elszamoltatastol fel, akkor biztos lehet valasztani szep tengerparttal es jo koktelokkal telitett tengerpartok kozul egy olyan orszagban, ahonnan nincs kiadatas, aztan ott leporgetni nyugiban a maradek eveket.
csak egy szo, hatalom ?
annyi penz ossze lett szedve, stromanokon keresztul elintezgetve, hogy meg a dedunokak is luxusban elhetnek majd.
ha meg az elszamoltatastol fel, akkor biztos lehet valasztani szep tengerparttal es jo koktelokkal telitett tengerpartok kozul egy olyan orszagban, ahonnan nincs kiadatas, aztan ott leporgetni nyugiban a maradek eveket.
csak egy szo, hatalom ?
De szép színe van kendnek. Olyan szép sárga.'shutterisland írta:ezt a tik tok kerdez feleleket ott lehetne visszanezni, esetleg tudja valaki ?cart írta:
Youtubeon is mennek a liveok.
nem talalom.
ez meg mai orban
- BlancoMark
En itt arra celoztam, hogy szerintem a nagy nyomas fizikailag is egyre jobban latszodik rajta.hehetheoriginal írta: ja tudom ez olyan, mint hogy putyin is más kb 20 éve haldoklik allitolag...
Putin meg egesz jo formaban, egy ilyen pszichopatat nem sok minden hat meg. Orbanban meg latok ember foszlanyokat.
Az komoly, hogy Gulyas-t nem hibaztatja, de elmondja, hogy o ajanlotta be Magyar Petert Eros celzas.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ja tudom ez olyan, mint hogy putyin is más kb 20 éve haldoklik allitolag...
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Fizikailag teljesen rottyon van ez az ember. Kórosan elhízva, sárga bőr. Ezek nem véletlenek.'shutterisland írta:ezt a tik tok kerdez feleleket ott lehetne visszanezni, esetleg tudja valaki ?cart írta:
Youtubeon is mennek a liveok.
nem talalom.
ez meg mai orban
- 'shutterisland
ezt a tik tok kerdez feleleket ott lehetne visszanezni, esetleg tudja valaki ?cart írta:Youtubeon is mennek a liveok.Kercsó írta:
azt majd lehet nézni regisztráció és alkalmazás nélkül?
még MP-ért se tölteném le
nem talalom.
ez meg mai orban
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szerintem kiszabott kellemetlen ez az ember. nekem összeszorul az öklöm, ha látom/hallomkiserik írta:Én nagyon bírom Kósát. Ő tipikusan az a bolond, akin remekül lehet szórakozniferni írta: Kósa Lajos: Magyar Péter nem Gyurcsány embere, csak Gyurcsány mellett van
Elég sokat beszélt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor