Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Isco szerintem nem fog kezdeni. Középen Casemiro vagy Llorrente lesz, Benzema - Mayoral kettőst felraknám amúgy simán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Casilla - Carvajal, Ramos, Vallejo, Theo - Kovacic, Ceballos - Asensio, Isco, Lucas - Benzema.
Pihentetni kell pár embert és bejáratni is párat. Illetve új felállást kipróbálni.
Pihentetni kell pár embert és bejáratni is párat. Illetve új felállást kipróbálni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Itt a lehetőség Iscot is hamis kilencesig felengedi, mint a válogatottban.
Llorente remélem nem fog kezdeni, elég lesz Theo miatt fogni a fejem egész meccsen.
Ceballos ha pályára kelül akkor ezen a teljesítményen sok fog múlni, szóval mindent bele.
Llorente remélem nem fog kezdeni, elég lesz Theo miatt fogni a fejem egész meccsen.
Ceballos ha pályára kelül akkor ezen a teljesítményen sok fog múlni, szóval mindent bele.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Fel is raknak egy olyan kezdot ahol a vedelemben visszakerul Ramos, Theo megy a szelre. Kp n LV, Kova, Ceba, Asensio, elottuk Benzema es Mayoral vagy Isco, de inkabb elobbi.
Ceballos in da haus!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Azért örülök, hogy amit ide leírtam meccs előtt az az volt amit ZZ miután belátta hogy elbaszta a kezdőt fel is rakott
- wZoLee7
Nem tudom mi kisérletezés van azon, hogy Case helyett Kovát raknám be és az amúgy sem túl hasznos Benzemát nem raknám kezdőbe, vagy ennyi erővel nyugodtan a hátralevő meccsekre előre leadhatjuk az ellenfeleknek a kezdőnket és felkészülhetnek rá. Szerintem a meccs elejét kell meghúzni, sebesség és erőfölénnyel a kp-n. Ebbe sem Benzema sem Casemiro nem tartozik bele, utóbbi meg simán lehet hogy féltávnál beáll a védelem közepébe.
Ez a Bajnokok Ligája. 4 meccsünk van hátra. Itt nincs kísérletezgetés, pihentetés. A legjobb 4-3-1-2/4-4-2 (ugye a Case-Kroos-Modric kp-s és a Asensio-Lucas szélsős felállásokra gondolok) felállásokkal kell nekimenni.wZoLee7 írta:Ma felküldenék egy szokatlan kezdőt, amiben sok futás és letámadó mezőny játékos lenne. Védelem az adott, én nem kockáztatnék Theoval. Középre Modric-Kova-Kroos lenne, eléjük Isco és LV, centerbe CR. Kp-n előnyben lennénk, sebességünk is lenne, a kiugratásaikat meg cseszhetik, a belsővédőink nagyon gyorsak. Kontránál meg a felsoroltak közül jelenleg mindenkit labda biztosabbnak érzek mint Benzemát, és hát sebességben sem hiszem, hogy Benzivel olyan sokkal gyorsabbak lennénk.
Pihentetni, szokatlan kezdőt kiállítani a bajnokságban kell, aminek semmi tétje.
Vegyük a lehető legkomolyabban és ne engedjünk ki a 3-0 ellenére sem. Ezt a BL-t meg kell nyerni, mindent ennek kell alávetni. Theo-t és társait nem szeretném meglátni.
4 meccs. 360 perc teljes intenzitású foci, a csapat legjobbját kell hogy adja ennyi időre! HALA!
- wZoLee7
Ma felküldenék egy szokatlan kezdőt, amiben sok futás és letámadó mezőny játékos lenne. Védelem az adott, én nem kockáztatnék Theoval. Középre Modric-Kova-Kroos lenne, eléjük Isco és LV, centerbe CR. Kp-n előnyben lennénk, sebességünk is lenne, a kiugratásaikat meg cseszhetik, a belsővédőink nagyon gyorsak. Kontránál meg a felsoroltak közül jelenleg mindenkit labda biztosabbnak érzek mint Benzemát, és hát sebességben sem hiszem, hogy Benzivel olyan sokkal gyorsabbak lennénk.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Elég szomorú, hogy Bale-re több szavazat érkezett, mint Kroosra, valamit csináljatok. Kroos sem halvérű, ki tudna ő állni a csapatért a sporinál. De mégsem olyan heves mint a latinok. A személyisége pedig példa értékű, mint ember mindenkinek ilyennek kéne legyen. A pályán is folyamatosan középpontban van, a társakkal is folyamat kommunikál, már csak a szerepe miatt is jó CSK lenne. CR nekem meg túl sok, Marcelo meg kicsit kevés egy CSK szalaghoz. Úgyhogy mehetnek a szavazatok Kroosra!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Á dehogy, csak taktikai szavaztam volnaRealista24 írta:Csak nem a diktatúrára gondoltál?reeed_ati írta:
Mintha ilyen rémlene..
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Látom itt is megy a taktikai szavazás. Gyakoroltok vasárnapra?!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak nem a diktatúrára gondoltál?reeed_ati írta:
Én azt gondoltam senki nem fog rányomni, mondom tőlem kap egyet, ne álljon szegény nullán.
Karimon agyaltam még, de mondom ő meg rengeteg szavazatot fog kapni, mindenki tudja miért , de már bánom, hogy nem a franciára nyomtam, nem lehet visszacsinálni?.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Marcelo inkább a joertelemben bohóc a csapatban.
Nézzétek meg hogy kommunikál a legfontosabb meccseken a társaival és főleg a közönséggel. Igazi Kapitány, nem is kérdés.Marcelon nekem most is furan hat ez a szerep. Tul bohokas nekem neha a fazon.
Utána pedig CR. Azért el vagyunk eresztve vezérekkel bőven.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én azt gondoltam senki nem fog rányomni, mondom tőlem kap egyet, ne álljon szegény nullán.H.E.H.E. írta:na ki lehetett az?Süti írta:Aki a Más opciót választotta, az miért adná oda Theo Hernandeznek?
aki bélának adná, az fejtse már ki
Karimon agyaltam még, de mondom ő meg rengeteg szavazatot fog kapni, mindenki tudja miért , de már bánom, hogy nem a franciára nyomtam, nem lehet visszacsinálni?.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
na ki lehetett az?Süti írta:Aki a Más opciót választotta, az miért adná oda Theo Hernandeznek?
aki bélának adná, az fejtse már ki
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Süti
Aki a Más opciót választotta, az miért adná oda Theo Hernandeznek?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gyere ki a hóra, adok egy kötényt.Kerlon írta:Mivel focizom jó régóta - bár megye 1nél feljebb nem mentem-, de azt látom a csapaton belül, ha van egy ember, aki irányít a szájával is és elfogadják a többiek, akkor tök mindegy ki a CSK. Viszont szerintem a legideálisabb az, ha egy védő vagy mélységi középpályás a CSK. Ők átlátnak mindent hátulról. Kapusnak meg soha nem adnám.
Modric és Kroos nálam kérdés nélkül lehetne, de CR is, mert őt meg viszi a mentalitása. Ramos viszont a szememben itökéletes CSK.
Marcelora nyomtam, noha az utóbbi 1-2 év alapján már Cének is nyugodt szívvel adnám.
Nem illik.