Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

kanye
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. december 30., péntek 14:17

Kurvanagy pénzek mennek a bolond kínaiaknál, kinézem belőlük hogy ezt komolyan gondolták.

A foci ott van elbaszva, hogy nincs salary cap. A nagy csapatok azt vesznek meg akit akarnak, a többinek meg marad ami marad. Kemény világ lesz ha ez nem lesz szabályozva, főleg ha a kínaik meg az arabok elkezdik nyomni a száz milliós ajánlatokat.
Áram bekötést vállalok [email protected]

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 30., péntek 13:45

persze hogy beleszól a piacba a jövőben. tavaly már ott jártak hogy alex teixeira inkább a kínaiakat válaszotta a pool helyett. csak a játékosokon múlik meddig jut el kína. a pénz nem akadály. versenyezni velük lehetetlen pénzben. csak a presztízs maradt. állítólag egy kínai csapat 18 milliót adna évente witselnek míg a juve 4,5-et. ezzel nem lehet versenyezni. ha igaz az ajánlat akkor witsel simán odamegy mert ugye a zenitbe sem véletlenül került...
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 30., péntek 13:29

Engem csak a piac felborítása zavar, de a Kínaik ennyi pénzzel szinte biztosan felfogják borítani előbb-utóbb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 30., péntek 13:15

Hát nyilván nem. B-)

És amúgy is, a pénz csak egy dolog, de amit R24 is írt, az a veszélyes. Nekem amúgy se tetszik a kínai piac...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2016. december 30., péntek 12:54

Az igen-re nyomtam, de nekem egyértelmű az, hogy csak akkor, ha ő is menni akar. De ez szerintem minden játékosmozgásnál így van. Ha a játékos nem akar menni és élő szerződése van, akkor nem fog menni, akármennyit is kínálnak érte. Persze a klub bonthat vele szerződést, ha nagyon meg akar válni az adott játékostól vagy száműzheti a tartalékok közé, de CR-nél egyik veszély sem fenyeget.
Tehát én az alapján nyomtam az igen-re, hogy ha egy csapat ajánlana érte 300 millió eurót és emellett a játékos is távozni szeretne, akkor eladnám. Egyébként nem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 30., péntek 10:41

palesz77 írta:Csak nekem hihetetlenek ezek a számok? Főleg annak tükrében, hogy Mendes nyilatkozta, egy meg nem nevezett klubról beszélve, pár héttel az után, hogy egy kis "morális csorba" esett CR megítélésében az adóügye miatt. Tudom, hogy sok pénze van a kínaiaknak, de ehhez képest Tévez leigazolása egy olcsó üzlet, azért ez már nagyon elmebeteg.. Tuti, hogy keresték, biztos sok pénzt is ajánlottak, de szerintem ez Mendes azért szépen megszínezte, és itt van Bbeno kommentje is példának, hogy milyen hatást lehet vele elérni a drukkerek körében. Persze lehet én vagyok csak túl szkeptikus.
Messinek is évi 100 millát ajánlottak a hetekben. Persze Mendest sem kell félteni, de egy ilyen Real és Nike szerződéssel a zsebben, szállodákkal, saját márkákkal, valamint luxus márkák vezető arcaként, úgy hogy konkurencia a közelben sincs, annyira mindegy, hogy mit ajánlanak neki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 30., péntek 10:37

Csak nekem hihetetlenek ezek a számok? Főleg annak tükrében, hogy Mendes nyilatkozta, egy meg nem nevezett klubról beszélve, pár héttel az után, hogy egy kis "morális csorba" esett CR megítélésében az adóügye miatt. Tudom, hogy sok pénze van a kínaiaknak, de ehhez képest Tévez leigazolása egy olcsó üzlet, azért ez már nagyon elmebeteg.. Tuti, hogy keresték, biztos sok pénzt is ajánlottak, de szerintem ez Mendes azért szépen megszínezte, és itt van Bbeno kommentje is példának, hogy milyen hatást lehet vele elérni a drukkerek körében. Persze lehet én vagyok csak túl szkeptikus.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 30., péntek 10:34

Kiegészítésképpen hozzáteszem, hogy szép és jó aki eladná, meg is értem valamilyen szinten, mert majd pótoljuk ezzel meg azzal. De mi van akkor az az "ezzel meg azzal" is inkább Kínát választja, nem a Realt? Mert minek jöjjön ide, ha úgyis eladják, ha már nincs annyira hasznára a csapatnak? Ha egy Cét kiárulnak, őt miért ne adnák el, gondolhatják jogosan.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 30., péntek 10:22

Én se adnám ennyiért Kínába. Az európai piacot meg kell védeni, illetve a nívót is. Egy levitézlett brazil vagy pénzéhes argentin focizzon ott, de egy top 2, legendás státuszú egyén ne.

Őrültség ami megy, valamit tennék ellene.
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 30., péntek 10:05

mendes szavaiból az derült ki hogy Ronci minden ajánlatot elutasít ami nem a Realhoz köthető. így nem adnám el. csak akkor menjen ha ő akar menni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 30., péntek 9:35

R24nek igaza van, amúgy már eladtam volna. Idén nem hozza azt a pluszt, amit ne tudna az utána lévő "másod vonal".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 30., péntek 9:31

Logikus, hogy eladnám ennyiért, de! mégsem. :mrgreen:

Amelyik pillanatban egy ilyen üzlet megtörténik, ott lesz vége a foci piacnak. Kontrollálhatatlan lesz. Szerintem. Ezt pedig nem akarom. Nem akarom, hogy a - semmi személyes - Beno-féle szemlélet vegye át az irányítást az életben is. Ez a mindennek és mindenkinek megvan az ára, pénzzel bármi el lehet érni, ez maradjon meg a virtuális valóságban, meg a politikában, meg a többi fehérgallérosnak, akik tönkreteszik a világot.

Ha el is akar igazolni, akkor menjen ingyen, mert egy ilyen kaliber megérdemli, hogy úgy és oda távozzon, ahova akar. Csak lehetőleg ne május 28-án szóljon, hogy június 1-én aláír máshova. Szépen ki lehessen futtatni a búcsútatását, a csapat szakadjon meg a méltó búcsúért, ne úgy mint mondjuk Iker esetében, aki úgy védte az utolsó meccsét, hogy azt sem tudta mi van. Ott voltunk az utolsó meccsen, hol sírt, hol nem, a szurkolók éltették, de a közel 20 éve alatt, először nem tudta, hogy hogyan kezelje. Nem tudta, hogy mit hoz a holnap, aztán pikk-pakk "kitették". Gusztustalan volt.

Lényeg a lényeg, egy ilyen üzlet, megölné a sportágat. A kivénhedt "sztárok", meg a középszerű pénzhajhászok menjenek csak oda, húzzák le őket, ahogy csak tudják, de kell egy határ.

Írom mindezeket úgy, hogy bőven nem vagyok Cé fan, de ezt nem kell részleteznem gondolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 30., péntek 9:18

Realista24 írta:
El Unico írta:

Mielott belemegyek ebbe a temaba... :mrgreen:
Ne ketelkedj bennem :-(
Sosem tennem. :'(
Csak tisztaban akartam lenni a dolgokkal mielott vitaba szallok a haterekkel es rakattintok a NEM-re.

:D :mrgreen:

Amugy tudom, hogy a futball 95%-ban uzlet. Azt is tudom, hogy CR oregszik es kopnak a kepessegei. De csak akkor engednem el (meg ekkora ajanlat eseten is), ha o is belemegy.
Miert?
Mert o a Real Madrid rekordere, elo legendaja, mert meg kepes gyarapitani a goljainak szamat es meg van annyi benne, hogy hasznos legyen a csapat szamara, es mert nem szorulunk ra arra a 100-150 milliora, amit nyernenk valojaban azon az uzleten.
Es kire koltenenk? Hazard? Auba? Neymar? Ki kepvisel akkora nivot? Kivancsi lennek mit reagalnanak a szurkolok Madridban, ha Perez elpasszolna CR-t.
Es vegezetul, ha a kinaiak szeretnenek valamit, pillantsanak ra a szerzodesben megtalalhato kivasarlasi arra. Az a mervado. :-*
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 30., péntek 8:32

El Unico írta:
Realista24 írta:Cét vinné egy kínai csapat 300 milláért, évi 100 milliós fizetésért.

Ki adná oda ennyiért? Flame on :mrgreen:
Forras? :hmmm:

Ne ketelkedj bennem :-(
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. december 30., péntek 4:57

Hulye lenne, aki nem.
Meg cé is ...
ZIDANE

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. december 30., péntek 0:23

El Unico írta:
Realista24 írta:Cét vinné egy kínai csapat 300 milláért, évi 100 milliós fizetésért.

Tess

http://www.skysports.com/football/news/ ... ual-salary
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 29., csütörtök 23:34

:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 29., csütörtök 23:16

Marci77 írta:

Megvesszük belőle Messit :lol:
Amugy eladnam ennyiert,de felek,hogy Perez nagyzolasok kozepette hulyen kolti el. Vajon Hazard lenne a celpontja vagy esetleg Neymar aki csak 3.szamu tamado szerintem jelenleg a Barcaban.
A fél Dortmund itt lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. december 29., csütörtök 23:13

Megvesszük belőle Messit :lol:
Amugy eladnam ennyiert,de felek,hogy Perez nagyzolasok kozepette hulyen kolti el. Vajon Hazard lenne a celpontja vagy esetleg Neymar aki csak 3.szamu tamado szerintem jelenleg a Barcaban.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. december 29., csütörtök 23:04

vihetik, bucsumeccs a bl donto aztan bb :mrgreen:
Kép

Vissza: