Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
72
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 95

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 13:48

Csakhogy amikor én láttam játszani Pogbát, még talán DM-nél is feljebb játszott, szinte támadót, majdnemhogy a bal szélen. Aki sok Juve meccset néz, az mondhatna valamit erről, hogy csak véletlenül látom mindig elől, vagy tényleg sokkal feljebb tolja, mint azt sokan képzelik
A válogatottban jobbról, a juvéban inkább balról játszik, de a juvéban már játszott pirlo helyén is. Mindhárom poszton bevethető.A legtöbbet bal belső BTB-ben játszik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. március 25., kedd 13:03

A francia válogatottban ha megnézzuk, ott Pogba Modric helyén játszik, azaz a 3 KP-s rendszer jobb oldalán.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. március 25., kedd 12:31

CS0ki írta:Pogbával meg az a bajom, hogy amellett, hogy rohadt drága, mintha nem is ott játszana, ahova nekünk ember kell. Sokan felrajzolják, hogy kvázi Xabi helyén lenne, előtte Modric, DM. Csakhogy amikor én láttam játszani Pogbát, még talán DM-nél is feljebb játszott, szinte támadót, majdnemhogy a bal szélen. Aki sok Juve meccset néz, az mondhatna valamit erről, hogy csak véletlenül látom mindig elől, vagy tényleg sokkal feljebb tolja, mint azt sokan képzelik.
Mostanság elég sok Juve meccsbe belebotlok, és hát sosem estem hasra a teljesítményétől. Amellett teljesen adom, amit írsz inkább szervező kp-st játszik, fele annyit nem robotol, mint teszi azt mostanság hétről-hétre DM. Jelenleg amolyan Touré féle tkp stílusban tevékenykedik, mintsem vkp, vagy btb.
Ez a DM, ha tartani tudja a jelenlegi formáját, mind támadásban, mind védekezésben többet tud a játékhoz tenni, mint Pogba.
Szerintem elsődleges feladat Xabi apó pótlása, mert bár a bajnokság csapatainak 90% ellen tanár, de komoly csapatok ellen már kevés, vagy Illarat kellene beépíteni, bár mostanság elég kevés időt kap, vagy egy külsős behozatalán gondolkodni, bár nem nagyon sok opció van rá.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 25., kedd 12:24

CS0ki írta:
Eléggé megfogom utálni a vezetőséget, ha elküldik Di Maria-t...kb az egyetlen a csapatból, aki megszakad a mezért...
Mondjuk ez nem teljesen így van, de most már tényleg nem kéne elküldeni, középpályán már mutatott annyit, hogy megtartsuk.

Pogbával meg az a bajom, hogy amellett, hogy rohadt drága, mintha nem is ott játszana, ahova nekünk ember kell. Sokan felrajzolják, hogy kvázi Xabi helyén lenne, előtte Modric, DM. Csakhogy amikor én láttam játszani Pogbát, még talán DM-nél is feljebb játszott, szinte támadót, majdnemhogy a bal szélen. Aki sok Juve meccset néz, az mondhatna valamit erről, hogy csak véletlenül látom mindig elől, vagy tényleg sokkal feljebb tolja, mint azt sokan képzelik. :hmmm:

Illara meg úgy néz ki, hogy kevés lesz...Ancelotti nem is nagyon játszatja, pedig bőven lehetne padra tenni Xabit pár meccsen, mert egyáltalán nem játszik kiemelkedően.
igazság szerint ez az Illara dolog teljességgel érthetetlen. egy büdös nagy rakás lóvét raktunk ki érte, többet mint amit ér, azt is megfizettük, amit valaha érhet. igazán nagy meccse nem volt nálunk, de ennyi játékpercből nehéz is. összességében látszik, ha nagy fokozatba kapcsolnánk nem rossz zsugás a srác. így viszont a fejlődése egyik legfontosabb szakaszában teljes törés, egy teljes év játék nélkül szinte :( . akkor már inkább adtuk volna kölcsön a nyáron ángolokhoz, dajcsokhoz, vagy hagytuk volna egy évig otthon a sociedadnál. ennél több lehetőséget érdemelne az tuti.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 25., kedd 12:00

9 döntő következik. Muszáj megnyerjük az összeset, remélhetőleg az Atletico is bukni fog és akkor tökmindegy, hogy a Barcelona milyen gálával nyeri az utolsó mérkőzéseket. Mi fogunk nevetni a végén, együtt sikerülhet! :salute:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 25., kedd 11:46

Eléggé megfogom utálni a vezetőséget, ha elküldik Di Maria-t...kb az egyetlen a csapatból, aki megszakad a mezért...
Mondjuk ez nem teljesen így van, de most már tényleg nem kéne elküldeni, középpályán már mutatott annyit, hogy megtartsuk.

Pogbával meg az a bajom, hogy amellett, hogy rohadt drága, mintha nem is ott játszana, ahova nekünk ember kell. Sokan felrajzolják, hogy kvázi Xabi helyén lenne, előtte Modric, DM. Csakhogy amikor én láttam játszani Pogbát, még talán DM-nél is feljebb játszott, szinte támadót, majdnemhogy a bal szélen. Aki sok Juve meccset néz, az mondhatna valamit erről, hogy csak véletlenül látom mindig elől, vagy tényleg sokkal feljebb tolja, mint azt sokan képzelik. :hmmm:

Illara meg úgy néz ki, hogy kevés lesz...Ancelotti nem is nagyon játszatja, pedig bőven lehetne padra tenni Xabit pár meccsen, mert egyáltalán nem játszik kiemelkedően.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 23:00

"If you don't like your destiny, don't accept it."

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 24., hétfő 22:59

A La Gazzetta dello Sport szerint a Real Madrid nyári ajánlata Pogbáért 35 milla + Di María Morataval kézen fogva; mindez megspékelve egy 8 millás fizu ígéretével!
Azért Perezék sem ekkora retardáltak, legalábbis remélem!

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 22:58

Italia destapa el ofertón del Real Madrid por Pogba
La prensa italiana cuenta cómo es la oferta del Real Madrid por Paul Pobga
A La Gazzetta dello Sport szerint a Real Madrid nyári ajánlata Pogbáért 35 milla + Di María Morataval kézen fogva; mindez megspékelve egy 8 millás fizu ígéretével!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 21:26

Most akkor pénzbüntetés vagy eltiltás? Melyik a sanszosabb ? :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 24., hétfő 21:06

hunmadridista írta:
csabi87 írta:Buszkeccel mi van?Ő fogadjunk megfogja úszni a fej taposást. :agree: Ha meg Pepe csinálta volna ezt akkor tudjuk mi lenne már...
Busquets szerintem nem lesz szankcionálva. Ramos és Ronaldo esetről pedig holnap fognak dönteni. Sok jóra nem érdemes számítani...

Köszi a választ!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 20:45

csabi87 írta:Buszkeccel mi van?Ő fogadjunk megfogja úszni a fej taposást. :agree: Ha meg Pepe csinálta volna ezt akkor tudjuk mi lenne már...
Busquets szerintem nem lesz szankcionálva. Ramos és Ronaldo esetről pedig holnap fognak dönteni. Sok jóra nem érdemes számítani...

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 24., hétfő 20:06

Buszkeccel mi van?Ő fogadjunk megfogja úszni a fej taposást. :agree: Ha meg Pepe csinálta volna ezt akkor tudjuk mi lenne már...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 19:03

Ha a beszólása miatt nem is, de az azonnali piros lapja miatt és mert visszaeső, alapból több meccset kapna Ramos. Amúgy szerintem 3 meccset kapnak mindketten...

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 24., hétfő 18:36

Ez az egész bíró vádolás dolog a rossz ítéletek miatt, mint anno kitudja még most is jelen levő tanár diák esete, vagyis mindig minden körülmények között a tanárnak van igaza, még akkor is amikor nem. Anno a mi tanárunk a vagy megszoksz, vagy megszöksz mondást alkalmazta rajtunk. Ha belegondolunk ugyanez a szitu itt is. A bíró szent és sérthetetlen, aki pedig sértéssel él megbüntetik, nem kotelezo elfogadni, de ez van, ilyen vilag van. Jogos cr es ramos felszolalasa, csak nem volt okos otlet, de varjuk ki a veget.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 18:25

Az a büdös nagy helyzet, hogy akármennyire is megértem őket (CR7, Ramos) és nem kis igazság van a mondandójukban; ez akkor sem volt szerencsés megnyilvánulás és egyetértek a Matt, CS0ki-féle állásponttal :roll: ; egyszerűen magunk alatt vágjuk a fát folyamatosan és az őszinteségi rohamunkkal pont az ellenkezőjét váltjuk ki többek közt a bírói testületből is! :-* A nagy José Mourinho is ugyanebbe bukott bele ... :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

kimber
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: kimber » 2014. március 24., hétfő 17:18

torjack írta:
Egyébként nem volna baj, ha hiszti kriszti kapna egy jó kis eltiltást, legalább játszhatna Isco, aki remélhetőleg meg is becsülné a lehetőséget, és élne vele. C. R. pedig láthatná, hogy senki sem pótolhatatlan.
Az a bibi, hogy egy többmeccses CR eltiltás esetén, úgy hogy Jesé nagyon sokáig nem lesz, lesz egy szem Morata a padon...az meg nem túl biztató. Isco meg vagy élne a sansszal, vagy nem. A kis spanyol részleges ronalditisben szenved, védekezni annyira nem akaródzik, passzolni annyira nem akaródzik...de majd meglátjuk, bünti biztos lesz.
Na, majd kiderül, hogy Isco tud-e élni a lehetőséggel, vagy sem, én bizakodom. padról percekre beállva nem csoda, hogy önzővé válik, mert bizonyítani akar.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 24., hétfő 17:11

Egyébként nem volna baj, ha hiszti kriszti kapna egy jó kis eltiltást, legalább játszhatna Isco, aki remélhetőleg meg is becsülné a lehetőséget, és élne vele. C. R. pedig láthatná, hogy senki sem pótolhatatlan.
Az a bibi, hogy egy többmeccses CR eltiltás esetén, úgy hogy Jesé nagyon sokáig nem lesz, lesz egy szem Morata a padon...az meg nem túl biztató. Isco meg vagy élne a sansszal, vagy nem. A kis spanyol részleges ronalditisben szenved, védekezni annyira nem akaródzik, passzolni annyira nem akaródzik...de majd meglátjuk, bünti biztos lesz.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 17:09

csabi87 írta:Én szerintem nem lesz eltiltás.Nem merik még plusszban ezt is bevállalni.
Ha meg lesz,akkor elszabadul majd a pokol,ezt lemerem fogadni.
meg lesznek büntetve, mert ha nem lennének megbüntetve, akkor azzal elismernék a hibájukat és hogy ennek a két szerencsétlennek igaza volt.
Kép
Kép
Kép

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 24., hétfő 17:05

Én szerintem nem lesz eltiltás.Nem merik még plusszban ezt is bevállalni.
Ha meg lesz,akkor elszabadul majd a pokol,ezt lemerem fogadni.

Vissza: