Megy a meccs!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Varane, Modric, Casemiro, KAKˇ2 adja, Kroos, Isco gyenge, Ramos a hülyeségét letudta, mellette tanár, Cé...ma is Cé.
Nem illik.
Danilo mikortól lesz?
Remélem a válogatott szünet után már játszhat.
Carvajal is hátha nem súlyos.
Remélem a válogatott szünet után már játszhat.
Carvajal is hátha nem súlyos.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Eleg gyenge meccs, foleg a gol ota.
Isco gyenge, Casemiro,Modric, 2KAK jo.
Kell meg egy gol!! :-)
Isco gyenge, Casemiro,Modric, 2KAK jo.
Kell meg egy gol!! :-)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ma azert tobb mint egy "taplo", nagyon erett jatekot mutat.istimester írta:Nem egy nagy játékos, de mindig kell egy "tapló" a csapatba.fehérlap írta:Casemiro pedig nagy-nagy kellemes csalódás.
Szerintem nem rossz az egesz szezonban. A Bilbao ellen is egesz jo volt.Amugy meg,ez csak 1 meccs,amin jol játszik
Mondjuk lassan eljon az ido, h Kroos is pihenjen 1-2 meccsen, mert nem az igazi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2015. október 4., vasárnap 21:30-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Az új barátnőről szakért, amúgy semmit nem mond.
kOMMENTÁR: a döntetlen igazságosabb lenne mert ott volt a nagy gólhelyzet meg a TIZENEGYES..bocs..kivédjük és akkor is megérdemlik a döntetlent!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez az uj már règi,mèg akkor csináltatram mikor ide kerult,mert mindenki kirohogte a szerencsètlentJo az uj avad.
Most mondhatnám hogy "èn megmondtam',de nem,nem mondtam meg
Amugy meg,ez csak 1 meccs,amin jol játszik,szal mèg nem kell tole elájulni.De pont ilyen csapatok ellen hasznos,ahol elo kell venni a buldozert.De ahol kreativabb kp kell,ott már nem o a nyero.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Szép szmájlik.
Carvajal sérülésekor kapcsolódtam be, azt mondja Farkas Norbi, hogy így érdekes, hogy nincs Danilo...nagyon érdekes.
Kell nagyon még egy gól, Hala Madriiiid!
Carvajal sérülésekor kapcsolódtam be, azt mondja Farkas Norbi, hogy így érdekes, hogy nincs Danilo...nagyon érdekes.
Kell nagyon még egy gól, Hala Madriiiid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem egy nagy játékos, de mindig kell egy "tapló" a csapatba.fehérlap írta:Casemiro pedig nagy-nagy kellemes csalódás.
Remélem mindenki visszasírja Casillast
MAKRealista24 írta:Kellett a gól, kellett a Navas parádé, de hogy Modric mintha bóják között szlalomozna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Iscot le lehet kapni, akár bale, akár kovacic mehet be a helyére, nincs formában.
Egyébként Ramos annyira tipikus...Ilyen idióta hibát elkövetni csak ő képes. Viszont emellett kiválóan játszik, sokkal magabiztosabb az egész védekezésünk vele, volt egy csomó tanári megoldása. Minek kellenek a baromságai ezek mellé, de tényleg??
Ebből az Atleticoból meg egy kicsit elfogyott a tűz. Ahogy mourinho csapataiból szokott, túl voltak hajtva pár szezonon keresztül, és nem bírják feljebb spanolni magukat.
még azt várom, hogy beküldik jackot, és pont ellenünk kezdi el termelni a gólokat...az is tipikus lenne. De inkább verjünk egyet, ez az atletico nem nagyon áll fel 2 gólról, nincs bennük annyi.
Egyébként Ramos annyira tipikus...Ilyen idióta hibát elkövetni csak ő képes. Viszont emellett kiválóan játszik, sokkal magabiztosabb az egész védekezésünk vele, volt egy csomó tanári megoldása. Minek kellenek a baromságai ezek mellé, de tényleg??
Ebből az Atleticoból meg egy kicsit elfogyott a tűz. Ahogy mourinho csapataiból szokott, túl voltak hajtva pár szezonon keresztül, és nem bírják feljebb spanolni magukat.
még azt várom, hogy beküldik jackot, és pont ellenünk kezdi el termelni a gólokat...az is tipikus lenne. De inkább verjünk egyet, ez az atletico nem nagyon áll fel 2 gólról, nincs bennük annyi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kellett a gól, kellett a Navas parádé, de hogy Modric mintha bóják között szlalomozna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
gólvonal írta:Sárga biztos.KAG írta:Biztos már kitárgyaltátok, de én meccs közben annyira nem tudok fórumozni.
Öhm, szóval szerintetek is piroslapos lett volna Correa rátartása?
Az nálam is fix, félidő végén meg mehetett volna neki a második sárga.
Carvajal meg tényleg csapatunk egyik legjobbja volt a mérkőzésen. Kár érte
ZIDANE
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
Még így is nagyon unszimpatikus az Atma, pedig a 2 főkötsög már eligazol. (Diego Costa, Raúl Garcia)
Casemiro pedig nagy-nagy kellemes csalódás. Remélem egész meccsen tudja hozni, amit az első félidőben. Egyszerűen a kapu előtt nincs igazi fazonszabásza a csapatnak. Modric hatalmas, de ő nem az, aki a 16-os előtt az utolsó passzt adja. Nagyon KELL JAMES!!!
A kedvencem, amikor "nem látta szándékosnak" Godín kezezését
Casemiro pedig nagy-nagy kellemes csalódás. Remélem egész meccsen tudja hozni, amit az első félidőben. Egyszerűen a kapu előtt nincs igazi fazonszabásza a csapatnak. Modric hatalmas, de ő nem az, aki a 16-os előtt az utolsó passzt adja. Nagyon KELL JAMES!!!
főleg, hogy azóta volt már neki még 2 sárga lapos akciója és csak 1 lapot kapott --'Biztos már kitárgyaltátok, de én meccs közben annyira nem tudok fórumozni.
Sárga biztos.
A kedvencem, amikor "nem látta szándékosnak" Godín kezezését
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Megadhato, de ha nem is egybol piros mar kaphatott volna legalabb ket sargat....szoval igy is ugy is kiallitas.KAG írta:Biztos már kitárgyaltátok, de én meccs közben annyira nem tudok fórumozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2015. október 4., vasárnap 21:21-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Nagyszerű.Teliba kapták Carvajal mind2 lábát.
Szezon előtt azon filóztam minek Carvajal mellé egy 40 milliós hátvéd, erre Arbeolara kényszerül a csapat.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Sárga biztos.KAG írta:Biztos már kitárgyaltátok, de én meccs közben annyira nem tudok fórumozni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Biztos már kitárgyaltátok, de én meccs közben annyira nem tudok fórumozni.
ZIDANE
nagyon irritál a Farkas Norbi..........