Matt009 írta:Ez a Barca nehezebben kontrázható le, mint az elmúlt évek Barcái, de továbbra is azt gondolom, hogy 1-2 jó kontra lehet a kulcs, mert egy motivált Barcán még mindig baromi nehéz erőből átmenni. Egy jó BBC-t szinte lehetetlen tartani, és ha kapnak kp-ról támogatást, akkor nagyon jó meccsünk lehet.
Én most döntetlent tippelnék, egy dolog a lényeg, x alá ne adjuk.
Én nagyon bizakodó vagyok a meccsel kapcsolatosan. Szerintem is a kontrákkal lehetne most megverni a Barcát. De viszont annyival egészíteném ki a mondanivalódat hogy túlságosan nem húzhatjuk magunkra a Barcát mert akkor könnyen elfáradhatunk. A meccsen mindenképp a támadó bal oldal kell mert szerintem a Barca azon a szélen a legverhetőbb. A nagy kérdés számomra még Ronaldo szerepköre lesz. Ha visszazár védekezni akkor szerintem nagy bajba kerülhetünk. Kell ő oda a bal szélre aki rá tudja vezetni a labdát a védelemre (legfőképp Alvesre és Pique-re). És ha őt fent hagyjuk akkor Dani Alves oldalát bejátszhatja és ha esetleg Martino visszarendeli Alvest akkor a középpályán elég nehezen harcolják ki az emberfölényt és így nehéz lesz a "tiki-takát" játszani. A másik meccset eldöntő kérdés szerintem hogy játszani fog -e Fabregas árnyékékként. Vele ismét létszámfölényt tudnak kiharcolni a középpályán. Bár itt a nagy kérdés inkább az hogy akkor Messit hova tennék.
Beznama - pedig ha játszani fog akkor szerintem elég sokszor vissza fog zárni és Busquets-et zavarni a labdakihozatalnál. (ahogy azt tette mindkét Juve elleni meccsen) Ha azt a sok mozgást hozza amit eddig akkor nem lesz baj.
Ronaldo - fussa le az ellenfelet és vezesse a védőkre rá a labdát és ha úgy adodik akkor passzoljon.
Bale - sokszor vissza fog lépni hogy védekezésben meglegyünk és hogy a középpályánk is valahogy álljon.
Di Maria - ki fog derülni hogy mit tud ott a srác
ha hozza a futómennyiséget és a passzai is pontosak akkor a középpályát akár uralhatjuk is.
Modric- tőle csak a szokásost várom.
Alonso - hosszú indítások. Legfőképp CR-t és Bale keresse ezekkel.
Marcelo - támadások segítése
Pepe - Ramos - hozzák azt amit eddig
Carvajal - most egy kicsit több kell védekezésben. Itt is kiemelt szerepe lesz annak hogy mennyire képes segíteni a támadásokat.
Szerintem három emberen fog múlni a meccs: Beznema - Ronaldo - Di Maria ha ők hozzák azt amit eddig akkor szerintem nyerhetünk