Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
70-30 a Citynek. Jesus gól kb garantált a hétvége után, de Sterlingből is kinézek egy belebotlást.
Nem látom a továbbjutást (nem jinx miatt írom). Egy X benne lehet, meg egy szűkös vereség, de ki fog jönni a keret különbség. Az, hogy nekik van padjuk.
Nem látom a továbbjutást (nem jinx miatt írom). Egy X benne lehet, meg egy szűkös vereség, de ki fog jönni a keret különbség. Az, hogy nekik van padjuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Cancelo eltiltásának örülök, nyugodtabb vagyok a City támadásokat illetően nélküle. aztán pont ilyenkor jön Zinchenko worldclass formában.
ha Walker nem épül fel teljesen, Ake majd elizgulja, és Vini majd élhet 1vs1be.
nagy taktikai csatát várok, és bízom benne KDB nem fog villogni. aztán részünkről ott van Karim + Carlo tuti tanult a PSG első meccsből, Chelsea másodikból.
Kroos gólt várok és döntetlent.
ha Walker nem épül fel teljesen, Ake majd elizgulja, és Vini majd élhet 1vs1be.
nagy taktikai csatát várok, és bízom benne KDB nem fog villogni. aztán részünkről ott van Karim + Carlo tuti tanult a PSG első meccsből, Chelsea másodikból.
Kroos gólt várok és döntetlent.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
Beállunk majd kontrákra szépen, aztán Vini KAK Rodry Fede rongyolhat, amikor épp nálunk lesz a labda. Így, hogy a védelmük elég szedett-vedett lesz simán benne van, hogy elteszünk párat, ha pedig ez a csapat megérzi a vérszagot...
60-40 nekik perpillanat. De jó előérzetem van, Chelsea ellen is az volt az odavágón, örülök ha nem lesz Casemiro, az ő pressing alatt elszórt labdái nem férnének bele.
60-40 nekik perpillanat. De jó előérzetem van, Chelsea ellen is az volt az odavágón, örülök ha nem lesz Casemiro, az ő pressing alatt elszórt labdái nem férnének bele.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Melletunk szol hogy mi mar nyartunk par BL-t mostanaban a city meg meg mindig az elsot hajtja, erre egy lapattal ratesz hogy mindenhol oket tartjak a parharc egyertelmu eselyesenek. Gorcsosek lesznek, ha jon egy-ket hiba vagy peches bekapott gol konnyen osszeroppanhatnak. Ezenkivul Karim jelenleg a vilag legjobb jatekosa, nem lehet belole felkeszulni, ha ihletett format talal akkor lehet barmekkora eselyes a city kiesnek mint sz*r a vonatbol.
Elozetesen azt mondanam 65-35 az o javukra. Az odavagot szuken kell tartani es akkor a visszavagom rendesen megizzadhatnak. Konnyeden benne lehet egy donto is iden. Ha meg nem akkor is szep volt.
Elozetesen azt mondanam 65-35 az o javukra. Az odavagot szuken kell tartani es akkor a visszavagom rendesen megizzadhatnak. Konnyeden benne lehet egy donto is iden. Ha meg nem akkor is szep volt.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ez pontosan így van, egy Cancelo-Sterling balostól lehetne is fosni, de fix, h nem az lesz.. De persze ismerjük Carlot, jobb a tutibiztos..kiserik írta: Első meccsen fő a stabilitás. Védekezésben a bal oldalon ott van Mendy (már ha ott van), jobb oldalon viszont Carvajal és LV is sebezhető. Ezért kell elpazarolni Fedét a jobb szélre. Meglepne az öreg, ha nem így lenne.
De elmélkedni még lehet..
Lehet úgy hozzáállni, h jajj csak nagyon ne kapjunk ki, de nem viccből van a csapat az elődöntőben, semmi félnivalónk..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Én simán kinézek magunkból egy párizsi meccshez hasonlót
De bízok Pep Guardiola csodás küszöbön megbotlós belépőiben is
De bízok Pep Guardiola csodás küszöbön megbotlós belépőiben is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Első meccsen fő a stabilitás. Védekezésben a bal oldalon ott van Mendy (már ha ott van), jobb oldalon viszont Carvajal és LV is sebezhető. Ezért kell elpazarolni Fedét a jobb szélre. Meglepne az öreg, ha nem így lenne.raul 4 ever írta:Kb.. ezt írtam taktikában is, egy ilyen védelem ellen bőven mehetne a VAK-KAK-Rodry sor, nem kéne a támadó sorban szerepeltetni Fedét, hanem mehetne küzdeni a Rodri-deBruyne-Silva hármassal a középpályára.. Oda jobban kőnehalamadrid írta:
Akkor kinéz egy Dias-Laporte-Aké-Zinchenko sor?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kb.. ezt írtam taktikában is, egy ilyen védelem ellen bőven mehetne a VAK-KAK-Rodry sor, nem kéne a támadó sorban szerepeltetni Fedét, hanem mehetne küzdeni a Rodri-deBruyne-Silva hármassal a középpályára.. Oda jobban kőnehalamadrid írta:Akkor kinéz egy Dias-Laporte-Aké-Zinchenko sor?Realista24 írta: Except for a miracle, John Stones and Kyle Walker will NOT play tomorrow. @MarioCortegana
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Mondjuk ez nem egy Cafu - Nesta - Stam - Maldini névsor a védelemben ....halamadrid írta:Akkor kinéz egy Dias-Laporte-Aké-Zinchenko sor?Realista24 írta: Except for a miracle, John Stones and Kyle Walker will NOT play tomorrow. @MarioCortegana
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Akkor kinéz egy Dias-Laporte-Aké-Zinchenko sor?Realista24 írta: Except for a miracle, John Stones and Kyle Walker will NOT play tomorrow. @MarioCortegana
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Except for a miracle, John Stones and Kyle Walker will NOT play tomorrow. @MarioCortegana
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Remelem oszt is pár pofont meg jobbhorgostRealista24 írta: Official: István Kovacs will referee Man. City vs Real Madrid.
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Bocs bmeg. Csak most látom, hogy vótmá.halamadrid írta: Official: István Kovacs will referee Manchester City vs Real Madrid
Kérlek töröljétek ezt a kettőt.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
Official: István Kovacs will referee Manchester City vs Real Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálunk sem lesz Alaba, se Case, és Mendy is erősen kérdéses.'shutterisland írta:lehet le vagyok maradva, de nem tudtamRealista24 írta: Official: István Kovacs will referee Man. City vs Real Madrid.
hogy ennyire befutott ez a fazon kozben, anno a roman liga meccsekrol cseng ismerosen a neve, amit szekely kollegakkal hasznaltunk hatterzajnak.
city meg bajban lehet, ha nem lesz walker, mert zinchenko korrektul lehozza a balost, de nem tudom, ki fog akkor viniciussal futkoraszni.
lehet bepattintja sterlinget oda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet le vagyok maradva, de nem tudtamRealista24 írta: Official: István Kovacs will referee Man. City vs Real Madrid.
hogy ennyire befutott ez a fazon kozben, anno a roman liga meccsekrol cseng ismerosen a neve, amit szekely kollegakkal hasznaltunk hatterzajnak.
city meg bajban lehet, ha nem lesz walker, mert zinchenko korrektul lehozza a balost, de nem tudom, ki fog akkor viniciussal futkoraszni.
lehet bepattintja sterlinget oda.
Oké, én is így tudtam. Köszi!Realista24 írta:Nem, eltiltott.kodo írta: Most akkor lesz Cancelo vagy nem?
Csak valami tweet vagy gyors hír bezavart a lapok törlésével kapcsolatban, de az csak arra vonatkozik, ha jól tudom, hogy a döntőt ne hagyhassa ki egy játékos sem sárgalapos eltiltás miatt.