Persze hogy az volt.palesz77 írta:Nem egy Bolondok Napja féle cikk volt ez véletlenül? Ahogy nézem a goal.com spanyol részlege hozta le, náluk meg tegnap volt "Április 1." ha jól tudom. Google fordító alapján még inkább erre tippelnék, ráadásul az angol verzióban nincs is ilyen hír.
Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem egy Bolondok Napja féle cikk volt ez véletlenül? Ahogy nézem a goal.com spanyol részlege hozta le, náluk meg tegnap volt "Április 1." ha jól tudom. Google fordító alapján még inkább erre tippelnék, ráadásul az angol verzióban nincs is ilyen hír.
- Mester77
Ez wtf?
" GOAL | A Real Madrid elfogadta a PSG 120 millió eurós ajánlatát CR7-ért, aki éves szinten nettó 40 milliót fog keresni. "
Tudom, goalos, de van ennek bmi alapja is?
" GOAL | A Real Madrid elfogadta a PSG 120 millió eurós ajánlatát CR7-ért, aki éves szinten nettó 40 milliót fog keresni. "
Tudom, goalos, de van ennek bmi alapja is?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szörnyű hallgatni ezt a tolmácsot, mint egy kínvallatás, ha ezt puszta ráérésből, ingyen, baráti gesztusból teszi akkor nem szóltam egy szót sem, de ha ezért pénzt kapott, akkor szívesen megnézném és elbeszélgetnék azzal aki megbízta ezt a fogalmatlan élettelen renátózó felkészületlen némbert.Top írta:https://www.youtube.com/watch?v=nnw74u-xWJY
Ha volt már linkelve sry:)
Igen, így hogy Ronaldo ott van mellette a szélen, így szépen kijön benzema önzetlen, kifinomult előrelátó játékképe.Benzema a leheto legjobb opcio a Real Madrid szamara,
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
https://www.youtube.com/watch?v=nnw74u-xWJY
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Benzema a leheto legjobb opcio a Real Madrid szamara, es amellett hogy tokeletes az osszhang a portugal es kozte, meg CR "arnyekaban" is kepes fontos, sot, akar sorsdonto golokat szerezni, es egesz szepen termel minden evben.Realista24 írta:Karim 36 gólpasszt osztott ki Cenek. Kb a 10%a a goljainak.
Nem irigy.
En csak azt nem szeretem, ha megserul, amikor mar vegre topformaba lendulne, vagy ha egyik meccsen penge, utana meg ugy focizik mint egy 16 eves castillas ujonc.
Chris, koszonom a kommentedet, nem gondoltam volna hogy erkezik ra kulturalt valasz, egyebkent meg annyit tennek hozza, hogy szerintem nincs hullamvolgyben, de nincs is topformaban. Magahoz kepest kozepes meccseket hoz, kozepesen termel, szerintem 2017-ben jobban fog neki menni, jatekban is. Erre irtam azt, hogy bizalom es turelem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim 36 gólpasszt osztott ki Cenek. Kb a 10%a a goljainak.
Nem irigy.
Nem irigy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
pacek lett az új surranója - kivételesen még én is felvenném
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Az elmúlt másfél évből majdnem egy évet sérülten játszott, ha játszott, pont az EB döntőre purcant ki. Utána kimaradt neki a teljes nyári alapozás, az augusztus és a szeptemberből egy kicsi, ha nem tévedek... vajon mennyire lehet már szétrúgva szerencsétlen? Mennyire fájhat neki a mérkőzések után a leharcolt, (műtött) lábai?
Ez mind igaz, de most ezzel mindenki tisztában is van. És ez min változtat vele kapcsolatban? Akik előveszik CR-t azért teszik, mert a csapat eredményességének a rovására megy sok meccsen mutatott játéka. Ez már szinte nem is vitakérdés, inkább ott van a vita, hogy ő most akkor csak lejjebb megy vagy ez csak valami hosszabb hullámvölgy.Mit vártok tőle úgy mégis? 32 évesen, háta mögött egy ilyen karrierrel, sérüléssel, EB meg minden után, és még mindig sikeréhesen, miközben lenyilatkozta, hogy a jövőben kicsit vissza kell vennie? Írjátok már le, hogy mit vártok tőle, mi az amire azt mondjátok hogy RENDBEN VAN, ezt várjuk tőle?
Én azt gondolom, hogy számos kiélezett meccsen, nagyon fontos elem lehet ő még itt pár évig. Viszont egyre többet kéne leültetni a padra, gátja hogy a csapat más rendszerben játsszon.
Itt szerintem a vita a között van, hogy az ember mennyire elkötelezett a játékosok felé. Engem például sosem hozott lázba 1-1 játékos annyira, hogy a csapat érdekeit háttérbe szorítsam. A jelenlegi keretből pl. imádom Modric játékát, de ha visszaesne akkor én sem ragaszkodnék hozzá. Ezt nehéz elfogadni egy játékosnak meg a szurkolóknak is, de elkerülhetetlen idővel.
Meg lehet kérdőjelezni, hogy CR most akkor mennyi pluszt ad mennyit vesz el, de a lövés/gól mutatója tragikus, egy az egyeket alig nyer, a szabadjai nem jönnek továbbra sem. Persze képes olyan meccsekre, mint az Atlético ellen, de régen minden meccsen megcsinálta ezt. Ok, az extra volt, de ez bármelyik Real támadótól kevés lenne. Helyettesítsétek be Moratára CR teljesítményét... ő mit kapott volna egy ilyen ősz után??
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na akkor másolok, van időm... mindenki ráismer a sajátjára.
- Eredményességben tart. Akkor mi a baj vele? Játékban soha nem volt spíler. Akkor mi a bajotok? Még magyarázatot is adtok rá: öregedett, lassult, épp ezért átalakult a játéka, szerintem még ő maga is szándékosan próbálja alakítani a játékát úgy, hogy érvényesülni tudjon. Más képességeire kell alapoznia. De ez időbe telik, nem megy egyik napról a másikra.
- Hogy nem lehet örülni a szerződéshosszabbításnak, amúgy... változtat az bármin is? Ez egy gesztus volt felé, hogy "köszönjük a munkádat, megtoldjuk még pár millióval a fizetésedet, mert nekünk megéri. Köszi CR és maradj velünk addig ameddig akarsz."
- "C baszik a szélen játszani". Ez mi? Milyen stílus ez? Nézd már vissza a meccseket, hányszor indult baloldalról. Ha pedig épp középen volt, azt azért megbeszélte Zidane vele, mert senki ne higgye azt, hogy CR megmondja, hogy hol fog játszani... mert oké, szabad kezet kap a támadásoknál, variálhat meccs közben, de azért van egy alapkoncepció, vannak meccsek ahol látványosan középen játszik, az nem lehet véletlen. Ha Zidane úgy küldené fel a játékosokat, hogy elöl mindenki szabadon játszhat, abból óriási kavarodás lenne és zavarodottság. Ha nem is megy egy mérkőzésen nekünk, azért attól még jól látható a csapat szerkezete és a taktika.
- "C nem tudja a center játékot."
A válasz Ramos, Modric és Marcelo voltak, ami nem volt rendes válasz a kérdésre, mert a játékunkat valóban ezek a játékosok határozzák meg leginkább, de a támadórészlegről volt szó, hogy ki a legveszélyesebb játékosunk, aki bármikor villanhat, és akiben benne van a gól. Oké, Ramos ment meg minket, de ettől most tekintsünk el, mert támadóról volt szó tényleg.
És kit igazolnál a helyére? Transzferbant kalkuláljuk bele az előrejelzésekbe!
Vagy a csapatból ki lesz a két 30+ játékos? Gondolom az egyik Benzema, mert ő jó szezont fut, és a másik?
És ha kaptam értelmes választ, akkor tiszteletben tartom azt és tényleg kiszállok, mert azért senkivel sem szeretnék itt rossz kapcsolatot ápolni, látva azt, hogy kik fórumoznak itt (whiteshark... félek tőletek).
Ja és Laci! No offense
- Az elmúlt másfél évből majdnem egy évet sérülten játszott, ha játszott, pont az EB döntőre purcant ki. Utána kimaradt neki a teljes nyári alapozás, az augusztus és a szeptemberből egy kicsi, ha nem tévedek... vajon mennyire lehet már szétrúgva szerencsétlen? Mennyire fájhat neki a mérkőzések után a leharcolt, (műtött) lábai?Bevállalom. CR-nek gyakorlatilag az elmúlt másfél éve gyenge. Lehet itt takarózni a gólokkal, de az igazán jó meccseit meglehetne számolni 10 ujjunkon. Öregszik, tiszta sor, brutálisan lelassult, eddig se volt egészséges a mozgása, de most már fáj nézni ahogy indul. Gyakorlatilag eredményességben még tart, de az igazán fontos momentumai majdnem elvesztek. Idén is volt két igazán jó meccse, azonkívül nem sok. Gyakorlatilag a kultusza nélkül már elég sokszor a padon találhatná magát. Én a nagymértékű hosszabbításának nem is örültem, mert az egoja nem fogja elviselni, hogy nem kap központi szerepet, de gyakorlatilag tisztán látszik, hogy sokáig nem építhetünk rá, mert megy ki az emberünk. Viszont míg itt van és játszatni kell, addig Zidanenak ki kell gondolni, hogy tudjuk még a legjobb kiaknázni úgy, hogy a csapat is profitáljon belőle. A portugál minta az jónak mondható, de annak vagy Benzema látja a kárát vagy Bale. 433-at meg el is felejthetnénk, mert C baszik a szélen játszani, garantálom Benzema többet megy már ki oda így meg gyakorlatilag a bal oldal Marcelora van bízva vagy fel adjuk a lehetőségét és a saját játékunkat nehezítjük, hogy ketten vannak középen és nincs széltében kihúzva a pálya. Ráadásul C közel sem tudja a center játékot.
- Eredményességben tart. Akkor mi a baj vele? Játékban soha nem volt spíler. Akkor mi a bajotok? Még magyarázatot is adtok rá: öregedett, lassult, épp ezért átalakult a játéka, szerintem még ő maga is szándékosan próbálja alakítani a játékát úgy, hogy érvényesülni tudjon. Más képességeire kell alapoznia. De ez időbe telik, nem megy egyik napról a másikra.
- Hogy nem lehet örülni a szerződéshosszabbításnak, amúgy... változtat az bármin is? Ez egy gesztus volt felé, hogy "köszönjük a munkádat, megtoldjuk még pár millióval a fizetésedet, mert nekünk megéri. Köszi CR és maradj velünk addig ameddig akarsz."
- "C baszik a szélen játszani". Ez mi? Milyen stílus ez? Nézd már vissza a meccseket, hányszor indult baloldalról. Ha pedig épp középen volt, azt azért megbeszélte Zidane vele, mert senki ne higgye azt, hogy CR megmondja, hogy hol fog játszani... mert oké, szabad kezet kap a támadásoknál, variálhat meccs közben, de azért van egy alapkoncepció, vannak meccsek ahol látványosan középen játszik, az nem lehet véletlen. Ha Zidane úgy küldené fel a játékosokat, hogy elöl mindenki szabadon játszhat, abból óriási kavarodás lenne és zavarodottság. Ha nem is megy egy mérkőzésen nekünk, azért attól még jól látható a csapat szerkezete és a taktika.
- "C nem tudja a center játékot."
Erre gondoltál Ziro (ez nem tőled származik), amikor azt írtad, hogy ti érveket hoztok fel, mi meg csak személyeskedünk? Pedig az illető, aki állított valamit,illetve kérdezett, ezt a választ kapta (jelen esetben ezt Realistától, pedig engem érdekelt volna az a párbeszéd )Nincs értelme ezzel vitába szállnom.
Attól még, mert nem ő az adott meccs legjobbja, vagy nem ő dönt, attól még lehet a legfontosabb támadónk. Minden mérkőzésen van legalább 3-4-5 ziccere, emellet idén ősszel elég sokat próbálkozott azzal, hogy visszajött a középpályára labdáért, persze, sokat álldogált elől, és várta a labdát, de ezt sok más csapatban is megteszik a támadók (Messi, Zlatan, Benzema is néha, Agüero, Auba...stb). Én láttam rajta a fejlődni és a változni akarást. Láttam tőle pozitív, új dolgokat (mélységből indulás, saját térfélen való védekezés, labdaszerzés, nem erőből, hanem okosan meglőtt szabadrúgás, stb).A legfontosabb tamadonk? Két meccsen sikerült abszolút neki döntenie idén. Első meccseken nélküle is boldogultunk. Szerintem meg ezek a túlzó kijelentések, hogy ő a legfontosabb.
Tulajdonképpen akkor egész karrierje alatt, amit Madridban töltött, szarul játszott. Mert azért a góllövéseken kívül nem sok mindenből vette ki a részét, egy-két labdaérintés, alibi passz, biciklicsel néha napján, de könyörgöm nektek válaszoljatok, neki nem a góllövés a fegyvere, illetve a mentalitása? Ebben a legjobb. Mindig is ebben volt a legjobb. Öreg lett, vén disznó kujon, de azért a kaput még mindig érziÉvek óta megjegyzi mindenki hogy szarul játszik de mindig azzal mentegetőzik valaki hogy "rágörcsöl", "csak rúgja meg a gólját aztán megint jó lesz", "összeveszett a barátnőjével, marceloval, istentudjakivel és ezért görcsöl" vagy szimplán a feledés homályába merül egy jó tavasz után.
Itt arról volt szó, hogy támadót kellett volna írni, hogy ki fontosabb, nélkülözhetetlenebb.Akkor ki a legfontosabb, legnélkülözhetetlenebb? Még mindig CR az, akiben leginkább benne van hogy villan.
A válasz Ramos, Modric és Marcelo voltak, ami nem volt rendes válasz a kérdésre, mert a játékunkat valóban ezek a játékosok határozzák meg leginkább, de a támadórészlegről volt szó, hogy ki a legveszélyesebb játékosunk, aki bármikor villanhat, és akiben benne van a gól. Oké, Ramos ment meg minket, de ettől most tekintsünk el, mert támadóról volt szó tényleg.
Miben kap szerinted kiemelt szerepet? És ki adja neki ezt?Ti amúgy tényleg nem látjátok, hogy mit művel? Vagy tényleg én vagyok ennyire vak? Lehet itt saját magunkat hülyíteni azzal, hogy ma is rúgott 3-at meg múltkor is meg igazából ott az élmezőnyben, de lehet ennyi lehetőségből más 1,5szer ennyit lőtt volna. A prime CR meg szinte biztos. És nem az bánt a legjobb, hogy visszaesett, hanem hogy még mindig kiemelt szerepet kap. Azt érzem, hogy előrelépést jelentene csapat szintén leváltani. Lehet nem lenne egy 50+ gólos támadónk, de lehet lenne két 30+-os és működőképesebb csapat is.
És kit igazolnál a helyére? Transzferbant kalkuláljuk bele az előrejelzésekbe!
Vagy a csapatból ki lesz a két 30+ játékos? Gondolom az egyik Benzema, mert ő jó szezont fut, és a másik?
Ez is ferdítés akkor már . Mit vártok tőle úgy mégis? 32 évesen, háta mögött egy ilyen karrierrel, sérüléssel, EB meg minden után, és még mindig sikeréhesen, miközben lenyilatkozta, hogy a jövőben kicsit vissza kell vennie? Írjátok már le, hogy mit vártok tőle, mi az amire azt mondjátok hogy RENDBEN VAN, ezt várjuk tőle?Mi a posztja? Az állok közepén es várom a beadasokat, egyébként setalgatok játéknak nálam nincs posztja. Ebben tényleg ő a legjobb.
És ha kaptam értelmes választ, akkor tiszteletben tartom azt és tényleg kiszállok, mert azért senkivel sem szeretnék itt rossz kapcsolatot ápolni, látva azt, hogy kik fórumoznak itt (whiteshark... félek tőletek).
Ja és Laci! No offense
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
mindenesetre rohadt nagy szerencse, hogy nem politikusnak mentem. Mi lenne ha adócsomagokat kellene lenyomni a nép torkán és ezt kellene lekommunikálnom, amikor itt megnyugtató dolgot akartam írni erre csak tovább görgettem a lavinát..ügyes fiú vagyok
Mindenesetre annyit akartam hozzátenni, hogy szerintem örüljünk, hogy van a fórum még ha valaki diktatúraként is él meg dolgokat, itt van ennek ellenére és írogat nem de? Akkor csak nem érzi magát olyan rosszul.
Örüljünk, hogy van egy ilyen játékos mint CR akin lehet egyáltalán vitázni, azért voltak idöszakok amikor bármit megadtunk volna egy ilyen játékosért vagy hogy valaki egy kicsit is többet mutasson a sablon átlagnál..
Ehhez hozzátéve ha eljön az ideje CR is le lesz cserélve. Az utódját keresni kell. Távozni fog, remélhetöleg mint egy klub ikon és nem botrányos körülmények között magasabb fizetésért sírva.
Mindenesetre annyit akartam hozzátenni, hogy szerintem örüljünk, hogy van a fórum még ha valaki diktatúraként is él meg dolgokat, itt van ennek ellenére és írogat nem de? Akkor csak nem érzi magát olyan rosszul.
Örüljünk, hogy van egy ilyen játékos mint CR akin lehet egyáltalán vitázni, azért voltak idöszakok amikor bármit megadtunk volna egy ilyen játékosért vagy hogy valaki egy kicsit is többet mutasson a sablon átlagnál..
Ehhez hozzátéve ha eljön az ideje CR is le lesz cserélve. Az utódját keresni kell. Távozni fog, remélhetöleg mint egy klub ikon és nem botrányos körülmények között magasabb fizetésért sírva.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
O mar gecire leszarjaziro4vr írta:Máté
Most tok veletlen, hogy ide beneztem. De azota nem lattam egy perc focit sem, hogy Higuaint megvette a Juve ennyi penzert. Valahogy nalam ott eltort valami, egyszeruen mas minden.
Bocs offert, tobbet nem jovok. Alles gutes.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Asszonynak új kell, majd szólok neki, hogy írjon beNincsen baj,mindenki írja ki magából a baját,a kevés fizetését stb....de ronaldo a mi aranylabdásunk, amit jogosan kapott meg....aki ezt vitatja,annak én állom a szemüveg költségeit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Maradjunk, bár sok értelmét nem látom. Magyarázni különösen nincsen értelme és igazából ok sincsen ,hiszen a vita továbbra is abból indult, hogy egy tag szerint ronaldo festi a lábujj körmét.....ja nem, nem arról,bocs, hanem hogy pl a többi közt csak a neve miatt játszik stb......nos, ha ezt még 1x le kell írnom akkor valaki állja a manikűrösöm számláját mert a körmeim kopnak és a mostani műcucc eléggé drága.
Ronaldo a real madrid játékosa és marad is még egy darabig, ha valaki megkérdőjelezi ezért az éppelméjűségemet, akkor ajánlom a korábbi 15.000 kommentemet egy cigi szünetben visszaolvasni és hamar beugranak erős szemmozgással,izzadással,idegi sokkal járó kommentjeim azokról a játékosainkról akiknek a helye nem jogos és távozásra vagy padra szólítottam fel.
Ronaldo is ide fog kerülni.....majd. Addig is aki nem tiszteli az csodálatos játszótérre lelhet más csapatok fórumain,egyéb köz-sport fórumon ahol a cél ronaldo meleggé-szarrá-érvénytelenné hirdetése.
Nincsen baj,mindenki írja ki magából a baját,a kevés fizetését stb....de ronaldo a mi aranylabdásunk, amit jogosan kapott meg....aki ezt vitatja,annak én állom a szemüveg költségeit.
Ronaldo a real madrid játékosa és marad is még egy darabig, ha valaki megkérdőjelezi ezért az éppelméjűségemet, akkor ajánlom a korábbi 15.000 kommentemet egy cigi szünetben visszaolvasni és hamar beugranak erős szemmozgással,izzadással,idegi sokkal járó kommentjeim azokról a játékosainkról akiknek a helye nem jogos és távozásra vagy padra szólítottam fel.
Ronaldo is ide fog kerülni.....majd. Addig is aki nem tiszteli az csodálatos játszótérre lelhet más csapatok fórumain,egyéb köz-sport fórumon ahol a cél ronaldo meleggé-szarrá-érvénytelenné hirdetése.
Nincsen baj,mindenki írja ki magából a baját,a kevés fizetését stb....de ronaldo a mi aranylabdásunk, amit jogosan kapott meg....aki ezt vitatja,annak én állom a szemüveg költségeit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Paradox.Norbii írta:egyezzünk ki abban hogy adjuk el a világlegjobbját.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
egyezzünk ki abban hogy adjuk el a világlegjobbját.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Maradjunk az adjuk el vs vilaglegjobbja vitánál. Köszi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hú de besértődtél....anyám,pedig én csak az avatarod képéről gondoltam, hogy miféle alak lehetsz. De lehet a fotó nem jó,nem adja ki, van olyan.ziro4vr írta:Nyalizok? Ez új. Biztos hehe, Zsombor, Máté is nyalizik, meg aki nem úgy látja, mint ti.
Múltkor is ez volt, mi írtunk érveket, normális hangnemben, a másik tábor meg elkezdett személyeskedni. Mikor kifogynak az érvek, általában ez történik.
Ezért sem akartam ebbe belemenni, de egy jó személyeskedés jöhet, ha már úgy is nyalis vagyok meg felszopó, nincs mitől félnem ugye.
Csak a hátbatámadást nem szeretem, de innentől akkor én is igazodok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyalizok? Ez új. Biztos hehe, Zsombor, Máté is nyalizik, meg aki nem úgy látja, mint ti.
Múltkor is ez volt, mi írtunk érveket, normális hangnemben, a másik tábor meg elkezdett személyeskedni. Mikor kifogynak az érvek, általában ez történik.
Ezért sem akartam ebbe belemenni, de egy jó személyeskedés jöhet, ha már úgy is nyalis vagyok meg felszopó, nincs mitől félnem ugye.
Nem illik.