Serie A
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
Chievo 0-0 Cagliari
Adán kezdett a vendégeknél, első meccsét tehát megúszta kapott gól nélkül.
Adán kezdett a vendégeknél, első meccsét tehát megúszta kapott gól nélkül.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Életemben nem izgatott az olasz foci,egy nagy divatsz&rnak tartottam mindig is.Meg csalnak is az a pláne.
Szóval,fél éve elkezdtem figyelni őket,mert nagy változások vannak taktikában,felállásokban,csomó újitás és a játék is felépitettebb a korábbiaknál.
Most megy a napoli góljai......higu is bele tette a lábujját. szóval,eléggé szépen felépitett támadások,egyéni és csapatjáték szép kombinációi,sok féle kijátszás(oldalról-magasan és laposan,középről-mélységből, pontrúgásból...stb).
Bár a juve sokkal jobban felépitett keret,és erősebb is,főleg a kp-a, de a napoli pozitiv csalódás.Pénzt mondjuk tettek bele szépen.
Szóval,fél éve elkezdtem figyelni őket,mert nagy változások vannak taktikában,felállásokban,csomó újitás és a játék is felépitettebb a korábbiaknál.
Most megy a napoli góljai......higu is bele tette a lábujját. szóval,eléggé szépen felépitett támadások,egyéni és csapatjáték szép kombinációi,sok féle kijátszás(oldalról-magasan és laposan,középről-mélységből, pontrúgásból...stb).
Bár a juve sokkal jobban felépitett keret,és erősebb is,főleg a kp-a, de a napoli pozitiv csalódás.Pénzt mondjuk tettek bele szépen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ahogy nézem, a juventus megint jó helyzetben van, a napolival szemben már 10 pont a fór, a róma meg óriási kérdés, hogy bírja e ezt a tempót a szezon második felében is.
a milan megint kikapott, elképesztő mélységben a csapatuk.
13. hely, 17 meccsen 19 szerzett pont, negatív gólarány, 17 pontra a bl selejtező, 22 pontra a bl csoportkör.
a milan megint kikapott, elképesztő mélységben a csapatuk.
13. hely, 17 meccsen 19 szerzett pont, negatív gólarány, 17 pontra a bl selejtező, 22 pontra a bl csoportkör.
- ___Samy___
a lövés után hogy megáll már
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Lazio 4-1-re ég Veronában, Toni két gól odavert. Petkovic out
"And my heart will leave you never."
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Olaszoknál megint áll a bál.
2013-ban eddig kb 75-80 meccsről derült ki hogy bunda, és mennyi lehet még? Nem is értem az olasz másodosztálynak mért Serie Bwin a neve
2013-ban eddig kb 75-80 meccsről derült ki hogy bunda, és mennyi lehet még? Nem is értem az olasz másodosztálynak mért Serie Bwin a neve
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jo cipo
En szemely szerint csodalkozok,hogy Allegri meg mindig a Milan edzoje. Szo volt fiatalitasrol,ami 2-3 posztot eltekintve elmaradt,es gyenge a csapat. Igaz,hogy a vezetoseg keze is benne van a csapatban,de azert jobb jatekosaik is lehetnenek. Es ennek a keretnek is jot tenne szerintem egy friss edzo,aki nincs felig meddig belefasulva a helyzetbe
En szemely szerint csodalkozok,hogy Allegri meg mindig a Milan edzoje. Szo volt fiatalitasrol,ami 2-3 posztot eltekintve elmaradt,es gyenge a csapat. Igaz,hogy a vezetoseg keze is benne van a csapatban,de azert jobb jatekosaik is lehetnenek. Es ennek a keretnek is jot tenne szerintem egy friss edzo,aki nincs felig meddig belefasulva a helyzetbe
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- 'shutterisland
a milan lehozott egy 2-2-t a rómával, ez nem lenne rossz eredmény, de jelen helyzetben nagyon kellett volna nekik a győzelem.
kíváncsi vagyok az inter elleni következő meccsre, nem tudom mennyire biztos az a pad allegri alatt.
balotelli pedig szerény cipőben tolta.
kíváncsi vagyok az inter elleni következő meccsre, nem tudom mennyire biztos az a pad allegri alatt.
balotelli pedig szerény cipőben tolta.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez a verte volna őket nagyon rossz megközelítés... A Napoli kicsit olyan mint a City. Sokat jelent nekik a hazai pálya.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jók,de az Arsenal fontosabb esetben verte volna őket. Az Inter pedig gyengébb csapatnak számít,azaz otthon elvárható volt a győzelem.Kerlon írta:Hétközben verték az Arsenalt viszonylag simán most meg az Intert. Jók ők és még a padjuk sem olyan rossz. Bár egy komolyabb sérülés hullámot megéreznének.Remy írta:
Nyilván nem rosszak, de azért nem mindegy, hogy mondjuk 10 nap alatt játszol egy Tottenham, Everton, City hármassal, majd utána jön egy BL.
Komolyabb sérüléshullámot pedig minden csapat megérez
Hétközben verték az Arsenalt viszonylag simán most meg az Intert. Jók ők és még a padjuk sem olyan rossz. Bár egy komolyabb sérülés hullámot megéreznének.Remy írta:
Nyilván nem rosszak, de azért nem mindegy, hogy mondjuk 10 nap alatt játszol egy Tottenham, Everton, City hármassal, majd utána jön egy BL.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nyilván nem rosszak, de azért nem mindegy, hogy mondjuk 10 nap alatt játszol egy Tottenham, Everton, City hármassal, majd utána jön egy BL.Pipita írta:Hát a tavalyi BL döntős ellen is láthattuk, meg az Arsenal ellen is. Kudarcot semmiképpen sem vallottak, szóval...Megnézném én azt a Napolit a City, MU, Chelsea, Arsenal, Everton, Soton ellen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hát a tavalyi BL döntős ellen is láthattuk, meg az Arsenal ellen is. Kudarcot semmiképpen sem vallottak, szóval...Megnézném én azt a Napolit a City, MU, Chelsea, Arsenal, Everton, Soton ellen.
- 'shutterisland
érdekes lesz, mert még egy kört biztosan mennek ugye a bl-ben, közben a bajnokságban már 25 pontra vannak a listavezetőtől, de még a 3. bl-hely is 17 pontra van, szóval azt szinte kizártnak tartom, hogy valami óriási második félszezonnal elcsípjék a bajnokok ligája helyezést.Arra kiváncsi vagyok,hogy a Milan hányadik hely körül végez. Én egy 7.et saccolok..
szégyen, hogy a 12. helyen vannak 15 meccsen összegyűjtött 18 ponttal.
pedig a keretük olasz szinten még akkor is top 5, ha amúgy a középszer fele csúszik lefele.
holnap játszanak otthon a rómával, az jó meccs lesz.
- Marci77
Tevez triplát senkise említette? Meglep. BL kieséssel a baknokság biztosan meg lesz.
A Napoli meg ugyanúgy a második helyért megy mint Cavanival.Szép kis versenyfutás lesz. Arra kiváncsi vagyok,hogy a Milan hányadik hely körül végez. Én egy 7.et saccolok..
A Napoli meg ugyanúgy a második helyért megy mint Cavanival.Szép kis versenyfutás lesz. Arra kiváncsi vagyok,hogy a Milan hányadik hely körül végez. Én egy 7.et saccolok..
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért az a Seria A nem egy PL Megnézném én azt a Napolit a City, MU, Chelsea, Arsenal, Everton, Soton ellen.Kerlon írta:Callejón meg Higaíun egyszerre játszottak csatárt a Nápolyban. Benitez ráérzett Callejónra, hogy berakta Higu mögé verik is a gólokat. Kicsit jobban verték el Cavani árát, mint Levyék Bale-ét.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Callejón meg Higaíun egyszerre játszottak csatárt a Nápolyban. Benitez ráérzett Callejónra, hogy berakta Higu mögé verik is a gólokat. Kicsit jobban verték el Cavani árát, mint Levyék Bale-ét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K