Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 13:31

Realista24 írta:Előbb egy elhatározás kell a játékostól, onnantól Pérez és Zidane megoldja.
Na igen. De bízok Zizouban, meg Varaneban, hogy rábeszélik valahogy :mrgreen: . Elvileg utóbbival nagy spanok (javíts ki ha nem). Meg ha van benne egy kis ambíció, hogy nyerni is akar valamit olasz bajnokságon kívül, akkor nyert ügy lehet.
ateeemadrid írta:különben is, máshova szerintem nem kell igazolni, max. még egy cserebalhátvédet meg egy rutinos cserecsatárt.
el meg mehet coentrao, khedira. ennyi nekem elég is lenne a nyárra.
Fckin big plus one.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 8., szombat 13:28

nem érdekel mennyibe kerül, nekem Pogba kell, rohadtul zseniális az a tag.
ha 50 körül hoznánk sem zavarna, képességekben már most az egyik legjobb, lenne hosszú évekre egy yayatouré klónunk.
de szép is lenne. :loveyou:

különben is, máshova szerintem nem kell igazolni, max. még egy cserebalhátvédet meg egy rutinos cserecsatárt.
el meg mehet coentrao, khedira. ennyi nekem elég is lenne a nyárra.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 8., szombat 13:25

nmate írta:
Remy írta:De, ha Pogbát jó áron el lehet hozni, akkor őt hoznám.
Olyan nem lesz. De ha Balere volt 90 millánk meg Illarramendire 30, akkor Pogbára legyen már 50.
Előbb egy elhatározás kell a játékostól, onnantól Pérez és Zidane megoldja. Az ára valahogy 50-60 körül lesz, ami túl sok szerintem. De talán az eladásokból megint jól tudunk kijönni, mondjuk ehhez az is kell, hogy Karim állandósítsa a formáját és akkor nem kell támadóra költeni 80-100 milliót. Akkor lesz pénz Pogbára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 8., szombat 13:25

Pogbát jó áron, mesélj még. :mrgreen: Max a Juvenak lesz jó áron... :Đ

Hát Gündogan elvileg most már játszhat, gyakorlatilag ezt mondják már 2-3 hónapja, hogy már most, majd most... Pedig még lenne két hónapja megmutatni, illetve a VB szereplése is kukának tűnik eddig, szóval sok fog múlni ezen, hogy meglássuk mire lehet jó az emberünk. Mondjuk nem tudom, hogy húzódhat el egy hátfájás ennyire.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 13:22

Remy írta:De, ha Pogbát jó áron el lehet hozni, akkor őt hoznám.
Olyan nem lesz. De ha Balere volt 90 millánk meg Illarramendire 30, akkor Pogbára legyen már 50.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 8., szombat 13:19

Mondjuk, ha németeket hozunk, akkor németeket hozzunk, mert eddig se Özil, se Khedira, se Sahin nem volt igaz német. Nincs meg bennük az a mentalitás, ami a németeket jellemzi. Gündogan is ilyen lenne? Mondjuk őt a sérülések miatt nem hoznám, túl nagy kockázat, és még azt sem lehet mondani, hogy ő az egyetlen arra a posztra, akit el lehet hozni.

Kroos jó lenne. De, ha Pogbát jó áron el lehet hozni, akkor őt hoznám. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 8., szombat 13:13

wZoLee7 írta:Reus se lenne rossz....de abban abszolút egyet értek, nincs szerencsénk a németekkel. Jó jó, de mégsem az igazi (Özil). Itt van nekünk ugye Khedira. Ott volt a török Sahin, akit ide sorolok mert a németektől jött. Félnék Gündogantól is...
Jó csak míg Khedira a Stuttgartban se volt nagy szám, addig Reus, Kroos és Gündogan a csapataik legjobbjai. Sahin-t meg továbbra is tartom, hogy Mourinho sara volt, hogy még egy Granero is előtt volt, miközben az idei Dortmundban megint alapember és nem is teljesít rosszul. Özilt meg beszippantotta a sztárság...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 8., szombat 13:08

wZoLee7 írta:Mind1, szerintem Carlo fejében meg sem fordul Kroos neve
az igazából nem is nagyon számít, csak az, hogy Florentino fejében ki jár, és ismerjük az öreget( :mrgreen: ) ráadásul a jelek szerint Zizounak is tetszene a transzfer, az anyagiakat meg ugyis megoldják.

amúgy Dima bevonása lenne a jó, az agyik kapacitása illene az olaszokhoz, ráadásul jó szezonja is van, a felét le is csípnénk az árból, ha kell a digóknak.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 8., szombat 13:06

Reus se lenne rossz....de abban abszolút egyet értek, nincs szerencsénk a németekkel. Jó jó, de mégsem az igazi (Özil). Itt van nekünk ugye Khedira. Ott volt a török Sahin, akit ide sorolok mert a németektől jött. Félnék Gündogantól is...

"Álvaro Arbeloa jobb térde megsérült és három hét kihagyásra kényszerül, amit a klub orvosai is megerősítettek. Ancelotti nem számíthat a spanyol hátvédre a Levante, Schalke, Málaga, Barcelona, Sevilla és Rayo vallecano elleni mérkőzéseken sem. A legoptimistább feltevések szerint épp, hogy visszatérhet majd a BL negyeddöntőjében április elején."

nem baj...sőt, Carvajal megfelelő lesz kezdőnek, és gyengébb csapatok ellen amikor ő pihen eltudok képzelni két variációt is
Varane-Nacho-Ramos-valaki vagy Nacho-Varane-Pepe-valaki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wZoLee7 2014. március 8., szombat 13:08-kor.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 13:02

wZoLee7 írta:Kroost leszólni mert német elég nagy butaság.
Nem szóltam le, mindössze megjegyeztem, hogy a csapatba a németekkel sosem voltam kibékülve. (Oké, az elején Özilt csipáztam, de ő nem az a vérbeli német, na.)
De aztán, hogy hozzak egy ellenpéldát, Reust nagyon is bírom. Vele semmi bajom, én leginkább csak Bayerneseket nem akarok itt látni. Nem vitát akartam nyitni, csak vázoltam az elveimet.

Amúgy valószínű illene a képbe, ezt nem vitatom. Sajnos a BBC-ből a C finoman szólva baszik visszazárni, így nehéz csapat szinten védekezni, szóval kellenek ilyen melózni is képes arcok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. március 8., szombat 13:07-kor.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 8., szombat 12:56

Matt009 írta:Modric-Pogba-Isco
Pogba nem leghátra jönne, ott adott egy Xabi-Illarra. Őket valahogy mindenki elfelejti, pedig nyugodjon meg mindenki ha Xabi nem is, Illarra hosszú távú tervek része. Modric jelenlegi feladatkörére jönne Pogba, Khedira 2.0-nak, azzal a különbséggel, hogy mindenben jobb a németnél. Ezzel Modric mehetne oda, ahová igazán való, a három támadó mögé. Ott a legjobb, jól passzol, jól lő, jól cselez és még védekezni is tud. Isco lenne a nagy kérdés.
Kroost leszólni mert német elég nagy butaság. Sokat nyernénk vele, az egyetlen baj az lenne, hogy így Isconak még nehezebb lenne a dolga. Játszana Benzema cseréjének? :hmmm: Mind1, szerintem Carlo fejében meg sem fordul Kroos neve, de nyáron vagy jön 2 ember a kp-ra, vagy 1 oda és egy csatár

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 8., szombat 12:38

nmate írta:Egyéni véleményem van Kroosról mondjuk.

Engem k'rvára nem hat meg, hogy jó spíler, mert konkrétan rosszul vagyok tőle, ha ránézek. Inkább takarítsuk el a maradék németet is a csapatból, én ilyen tejfölöket nem akarok látni Madridban. Pogba simán van olyan jó, mint ő és majd jobb is lesz. Modric, Pogba, Isco aztán az ellenfél játékosainak osztogathatjuk a vazelint meccs előtt.
Pogba és Kroos nem ugyanaz a poszt. Illetve jelenleg a pályának azonos részén játszanak, de teljesen mások az erősségeik, mások a feladataik.
Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy valakit a nemzetisége miatt pocskondiázunk, csupán sztereotípiából, attól meg én vagyok rosszul.
A Modric-Pogba-Isco kp meg sosem fog működni Bale-CR párossal, akármennyire is jól hangzik. Oda Isco védekezésben, és labdaelosztásban (ez utóbbiban még) kevés. Kroos sokkal jobban illene a 2 atomszélső mögé.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 8., szombat 11:32

Egyéni véleményem van Kroosról mondjuk.

Engem k'rvára nem hat meg, hogy jó spíler, mert konkrétan rosszul vagyok tőle, ha ránézek. Inkább takarítsuk el a maradék németet is a csapatból, én ilyen tejfölöket nem akarok látni Madridban. Pogba simán van olyan jó, mint ő és majd jobb is lesz. Modric, Pogba, Isco aztán az ellenfél játékosainak osztogathatjuk a vazelint meccs előtt.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2014. március 8., szombat 2:39

na csak annyi, h morata nagyon jol teljesit az u21-be kb. az az o szintje. mehet a juventusba dragan :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2014. március 7., péntek 20:57

ziro4vr írta:Luca Toni?
na ne fárassz már ilyenkor :lol: :lol:
ziro4vr írta:DM-et megtartanám továbbra is, nem kezdőként, de 13./14. játékosnak
igen, viszont ha jönne valaki a helyére kérdés, hogy meddig és hogyan bírná a padot? meg szerintem szép összeget perkálnának érte, ha továbbra is így teljesítene. :roll:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 7., péntek 20:30

kodo írta:egy Kroos in, Khedira/di María outtal meg is lennék elégedve a nyáron. ilyen játékost, mint Toni röhögve hoznék el, nem kell sajnálni arra a posztra a pénzt. Benzema adott, csatár nem kell.
maximum még a szélsőhátvédek közül Coentraot adnám el, ha nagyon távozni szeretne, és hoznék valakit "olcsóban" a posztjára, aki bírja a padot és jó alternatívája lenne Marcelonak.
Luca Toni? :lol:

DM-et megtartanám továbbra is, nem kezdőként, de 13./14. játékosnak
Nem illik.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2014. március 7., péntek 20:18

egy Kroos in, Khedira/di María outtal meg is lennék elégedve a nyáron. ilyen játékost, mint Toni röhögve hoznék el, nem kell sajnálni arra a posztra a pénzt. Benzema adott, csatár nem kell.
maximum még a szélsőhátvédek közül Coentraot adnám el, ha nagyon távozni szeretne, és hoznék valakit "olcsóban" a posztjára, aki bírja a padot és jó alternatívája lenne Marcelonak.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 7., péntek 19:58

Amugy Kroosnak mikor jár le a szerződése és körülbelül mennyit ér jelenleg ?
2015 nyarán jár le a szerződése (csak úgy, mint Gündogannak) és a jelenlegi értéke 35-40 milla között mozog!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 7., péntek 19:53

Matt009 írta:Tartom többek véleményét miszerint a Pogba-Kroos pakk kell nekünk, és bivaly kis csapatunk lesz. Talán a legerősebb kezdő lenne a világon. De azt sajnos kizártnak tartom, hogy a kp-ra 2 ekkora igazolás jöjjön, úgy látszik Xabival és Khedirával is elégedett a vezetőség, pedig velük nem lesz már domináns csapatunk.
Ennek a két embernek nagyon örülnék, de ha csak egyet kellene választani akkor Pogba-t mondanám. Engem legfőképp az ellenünk nyújtott játéka győzött meg, meg persze amikor elcsípek egy-egy Juve meccset. Még annyival egészíteném ki az átigazolási szezont hogy csere szélső hátvédeket hoznék mind két posztra. Arbeloa most már szerintem nem szint, Coentraot pedig ne padoztassuk már mert ennél több van benne.

Amugy Kroosnak mikor jár le a szerződése és körülbelül mennyit ér jelenleg ? :hmmm:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 7., péntek 19:31

Engem meg Gundogan sérülése aggaszt. Nyáron semmiképpen nem hoznám el, maradjon még egy évet a BVB-ban. Ha bírja sérülések nélkül, akkor egy év múlva lehet elhoznám. Most valaki más felé kacsingatnék.

Kroos meg nagyon jó. A meglátásai és a távoli bombái nagyon jók, ráadásul az egyik legpontosabb játékos a posztján. Ha a BM-től mozdítható rá kell repülni. Azt tudja, ami nekünk nagyon hiányzik, és a csapatból csak Modric tudja. A következő 5-8 év egyik legjobb játékosa lesz, jó lenne, ha nálunk teljesedne ki.

Tartom többek véleményét miszerint a Pogba-Kroos pakk kell nekünk, és bivaly kis csapatunk lesz. Talán a legerősebb kezdő lenne a világon. De azt sajnos kizártnak tartom, hogy a kp-ra 2 ekkora igazolás jöjjön, úgy látszik Xabival és Khedirával is elégedett a vezetőség, pedig velük nem lesz már domináns csapatunk.

Vissza: