Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Kroos jó, de én sem vagyok biztos abban, hogy ide illene
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
amennyit én láttam, lassabb. azt hogy rosszabb, nem mondtam.Remy írta:Kroos lassú? Szerintem semmivel nem rosszabb, mint Gündogan.ziro4vr írta: Kroos komoly faszi, de ide nem igazán illene szerintem, lassú, és ott van Modric. Egy egészséges Gündogan jobban passzolna, ha már ebbe az irányba haladnánk. De én ha tehetném, Vidalra áldoznék.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kroos lassú? Szerintem semmivel nem rosszabb, mint Gündogan. Illene a 4-3-3-ba. Sokat mozog, kemény játékos.ziro4vr írta: Kroos komoly faszi, de ide nem igazán illene szerintem, lassú, és ott van Modric. Egy egészséges Gündogan jobban passzolna, ha már ebbe az irányba haladnánk. De én ha tehetném, Vidalra áldoznék.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
khedira nálam akkor maradhatna, ha érkezik elé valaki, el tudja fogadni a kevesebb játékot, és nem érkezik érte egy jó ajánlat. Kiegészítőnek nem lenne rossz, mondjuk egy Vidal mögé (álom édes álom )
Kroos komoly faszi, de ide nem igazán illene szerintem, lassú, és ott van Modric. Egy egészséges Gündogan jobban passzolna, ha már ebbe az irányba haladnánk. De én ha tehetném, Vidalra áldoznék.
Kroos komoly faszi, de ide nem igazán illene szerintem, lassú, és ott van Modric. Egy egészséges Gündogan jobban passzolna, ha már ebbe az irányba haladnánk. De én ha tehetném, Vidalra áldoznék.
Nem illik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Sanszos, ettől függetlenül egy jobb világban ez lenne a követendő irány! Akkor legyünk kevésbé mohók és valósítsuk meg a fenti sort 2 nyár alatt, csak legyen már a csapat címeréhez méltó középpályánk is végre! Egyébként sok múlik Iscon is, azon sem csodálkoznék (bár minimális esélyt látok rá), ha 1-2 évre kölcsönadnánk a fiatal spanyolt és akkor már mindjárt más a leányzó fekvése.Xabi, Illarra, Modric, Pogba, Kroos/Gündogan, Isco
Nagyon elrugaszkodtál a földtől szerintem.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nézzük meg mit hozott össze a csapat, amióta Khedira lesérült, az mindent elmond.madridronie írta: Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?
Mert nem idevaló és stílusidegen főleg ebben az új Madridban!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jó hát ilyen alapon, már R24 is irta májusban, hogy szerinte tuti, hogy jönni fogmadridronie írta:Meg bejött neki a korai Bale jóslat is.
Majdnem okoztál egy kissebb merevedést ezzel a kijelentésselmadridronie írta:Ne legyünk telhetetlenek, jöjjön mind2
Nagyon elrugaszkodtál a földtől szerintem :Đ
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Meg bejött neki a korai Bale jóslat is.Emlékszem, hogy az egész nyár azzal telt, hogy minden nap kitalált valami hülyeséget. Persze az más dolog, hogy végül tényleg megvették tőlünk Özilt
Ne legyünk telhetetlenek, jöjjön mind2 :Đ --> Khedira, Di María meg out azt csókolom... Klasszis csatárt most úgysem veszünk, épp itt lenne már az ideje egy masszív középpályás vérátömlesztésnek a minőségi fajtából, több mint 10 éve várunk rá.... Xabi, Illarra, Modric, Pogba, Kroos/Gündogan, Isco --> kb. erről szólna a jövő Madridja!Kroos is baromi jó lenne. Főleg mivel nem hosszabitana igy kevesebbe is kerülne, de nekem a franciák közel állnak a szivemhez igy én Pogbára szavaznék, csak jönne.
RealMadrid
RealMadrid
- RealMadridFanatic
Megválaszolta madridronie előttem.Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?
És bevallom, én nem csípem Őt. Pedig nem Ő tehet róla, hogy játszatják. Sőt, igazából nem is tartom annyira gyenge játékosnak, mint a fórum 90%-a, de a Real Madridba ilyen stílusú játékost nem is lett volna szabad hozni. Máshol hasznos lehetne, Anglia szerintem feküdhetne neki, de itt egyszerűen fájdalom nézni, hogy technikailag mennyire gyenge, milyen lomha, semmi dinamika nincs a mozgásában, tényleg abszolút idegen test ebben a fociban.
Pedig amúgy nem kőbuta, ezért is tud pl. nagyszerűen helyezkedni, ahhoz kell ám ész, tudni kell olvasni, követni a játékot. Ez tényleg pozitívum nála, de ebből ne éljen már meg itt.
Amúgy én eleve 2 embert hoznék középre, bár Gündogan nagyon kérdésessé vált a sérülés után. Ha biztos lenne, hogy kiheverte a hátfájdalmakat, akkor egy Pogba - Modric - Gündogan középpályát néznék meg nagyon szívesen jövőre. Máshová nem is nagyon költenék, ez a két ember kellene nekem.
Alonsot bármennyire is imádom, egyre kevésbé lesz megoldás középre, Illarra szerintem biztató, de alapembernek kevésnek tűnik. Casemiroból nem jön ki a tudás.
A két érkező esetén csak Khedirát és Casemirot engedném el (utóbbit valószínűleg csak kölcsönbe), de nagy eséllyel - ahogy írta is lentebb madridronie - DM maga akarna lépni.
Így maradna a fenti hármas mellé Xabi, Illara és Isco. Nem tűnik szűknek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Ennek a tagnak olyan képzelőereje van, hogy mutogatni kéne. Emlékszem, hogy az egész nyár azzal telt, hogy minden nap kitalált valami hülyeséget. Persze az más dolog, hogy végül tényleg megvették tőlünk Özilt , de csak azért mert 10 tippjéből 1 bejött még elég vicc ez az ember...madridronie írta:És ha már középpályások; François Gallardo szerint Kroos nem fogja meghosszabbítani a szerződését és a Real Madridba készül, illetve szeretne igazolni!
Az már más kérdés, hogy Kroos is baromi jó lenne. Főleg mivel nem hosszabitana igy kevesebbe is kerülne, de nekem a franciák közel állnak a szivemhez igy én Pogbára szavaznék, csak jönne.
Iscot közben eladtuktubatibi írta:Xabi,Illarra,Modric,Khedira,Új szerzemény,Di Maria...azért ez így már nem olyan rossz kp...
- madridronie
Mert nem idevaló és stílusidegen főleg ebben az új Madridban!Miért akarjátok Khedira-t elküldeni?
Mert most kijátszik? 3 helyre van Xabi, Illarra, Modric, Di María, új középpályás, Isco --> hány ember kellene még??? Sőt ha tudnánk hozni még1 minőségibb középpályást, akkor felőlem DM is mehetne Khedirával kéz a kézben, de ez már tényleg nagyon álom kategória ...... :ĐKi fog játszani, ha (feltételes módba írom én már egy új kkp-s érkezésével számolok...) lesérül valaki? Egy Castillas? Casemiro?
Ő borítékolhatóan fog is, most is olyan, mintha itt sem lenne ...Inkább Casemiro távozzon
RealMadrid
RealMadrid
Miért akarjátok Khedira-t elküldeni? Ki fog játszani, ha (feltételes módba írom én már egy új kkp-s érkezésével számolok...) lesérül valaki? Egy Castillas? Casemiro?
Inkább Casemiro távozzon...Khedira maradjon a seggén, Xabi,Illarra,Modric,Khedira,Új szerzemény,Di Maria...azért ez így már nem olyan rossz kp...
Kroos meg kíváncsi lennék rá nagyon, itt nagyon sokan akarnák....de nem hiszem, hogy fut annyit, mint Di Maria...vagy tényleg annyira jól védekezik, viszont azt látom, hogy 16-oson kívül bitang jókat lő, amit kb csak Bale tud a csapatból.
Inkább Casemiro távozzon...Khedira maradjon a seggén, Xabi,Illarra,Modric,Khedira,Új szerzemény,Di Maria...azért ez így már nem olyan rossz kp...
Kroos meg kíváncsi lennék rá nagyon, itt nagyon sokan akarnák....de nem hiszem, hogy fut annyit, mint Di Maria...vagy tényleg annyira jól védekezik, viszont azt látom, hogy 16-oson kívül bitang jókat lő, amit kb csak Bale tud a csapatból.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- madridronie
Adom és mondom; azért kezeljük helyén a dolgot (január vége felé volt már egy hasonló nyilatkozat, szerintem azt vették elő újra), más oldalon nem is hallani erről!Nem, nem, nem. Ezt komolyan nem vagyok képes már elhinni. Ilyen egyszerűen a mesében nincs.
A vak is látja, hogy még Di Maríával is javult a középpálya a világtalan Khedirához képest, de az argentin sem tökéletes megoldás oda.
Mondjuk jobban belegondolva nyilván nem fogja Ancelotti világgá kürtölni, hogy megyünk Vidalért vagy Pogbáért...
Szerintem is elégé adja a srác, nem kérdés, hogy jól járnánk vele!és érkezik Pogba. Bitang jó ez a gyerek.
És ha már középpályások; François Gallardo szerint Kroos nem fogja meghosszabbítani a szerződését és a Real Madridba készül, illetve szeretne igazolni!"Toni Kroos quiere fichar por el Madrid"
RealMadrid
RealMadrid
- RealMadridFanatic
Nem, nem, nem. Ezt komolyan nem vagyok képes már elhinni. Ilyen egyszerűen a mesében nincs."Nem tervezünk odaigazolni senkit, egyrészt abszolút nem szükséges, másrészt Sami Khedira is visszatér!"
A vak is látja, hogy még Di Maríával is javult a középpálya a világtalan Khedirához képest, de az argentin sem tökéletes megoldás oda.
Mondjuk jobban belegondolva nyilván nem fogja Ancelotti világgá kürtölni, hogy megyünk Vidalért vagy Pogbáért...
Mindenesetre nagyon remélem, hogy nyáron lelép a tunéziai és érkezik Pogba. Bitang jó ez a gyerek. Anno valami ifjúsági tornán láttam először játszani, ott fogott meg igazán. Erős, gyors, technikás, van esze a focihoz, távolról is veszélyes. Én a mentalitásáról sem hallottam eddig semmi rosszat, Balotellitől nagyon messze van. Az, hogy anno vakok voltak Manchesterben, és nem adták meg neki azt, amire tartotta magát (ez még szerintem egészséges önbizalom kategória), illetve csak hitegették, nálam nem teszi nagyképűvé.
Az biztos, hogy minden megvan benne, hogy TOP középpályás legyen néhány éven belül, egyedül a mentális tulajdonságok szabhatnak neki gátat, amit nehéz felmérni a fotelből, de szerintem ilyen téren is rendben van.
Itt csak az a kérdés, hogy mennyit ér meg nekünk.
Abban az esetben, ha Coentrao elmenne 15 millió körül, Khedira meg 25 körül, nem kérdés, hogy a befolyó összeget szó nélkül dobnám érte. Mondjuk 45 milla fölé már nem tudom, hogy érdemes lenne-e menni, de nagyon nagy tehetség a srác, az tuti. Remélem Varane és Zidane telebeszélik a fejét.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- madridronie
Elégé fenntartásokkal kezelném (sőt), hisz TodoMercadoWeb (és már hetekkel ezelőtt is elhangzott egy ilyen nyilatkozat, szerintem azt vették elő újra + ha akarnánk is valamit, sanszosan akkor is tagadnák most ), de Carlo elvileg ma a következőt nyilatkozta le nekik a középső középpályás és a Vidal igazolással kapcsolatos pletykákkal kapcsolatban! "Nem tervezünk odaigazolni senkit, egyrészt abszolút nem szükséges, másrészt Sami Khedira is visszatér!" De jó nekünk......és Pogba megvételével Khedira és DM is eladhatóvá válik...
Távozása szinte borítékolható!Casemiro
A Chelsea is megadná ezt az összeget. A problem viszont ott kezdődik, hogy szerintem megtartjuk, de hogy minek (?) ......Khedirát eladni mondjuk a MU-nak 30-35-ért (ennyit simán lehet érte kapni).
Egy esetleges komolyabb érkező esetén a Khedira-DM duó közül valaki szerintem távozik. Nem kérdés, hogy Di Maríat kellene megtartani, ugyanakkor ha idén is igazolnak elé valakit a középpályára (a mostani pozíciójába is) úgy jó eséllyel maga akar majd távozni, főleg, hogy elég komoly érdeklődői vannak. Aztán persze lehet, hogy marad minden a régiben és tényleg nem igazolunk a középpályára senkit, bár ez utóbbi elégé meglepne és nem picit b@szná fel az agyam....DM eladásával még várnék
Felejtős, múlt héten hivatalosan is hosszabbított a PSG csapatával.Matuidi
RealMadrid
RealMadrid
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Isco meg végképp univerzális. Carlo mintha azt mondta volna hogy ő előrébb fog szerepelni. szóval vele kapcsolatban úgy vagyok, hogy akár középpályást, akár "hamis 9est", akármit tud játszani, szóval én inkább a támadó 3adba veszem őt: Isco, Jesé, CR, Bale, Benz ötös (most még Morata).wZoLee7 írta:Anis: Iscoról mintha kicsit megfeledkeztél volna
Isconak meg egyelőre nincsen helye a kezdőben,
most nyáron majd lehet finomítani és hozzászoktatni őt is egy poszthoz amit Carlo szán neki.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Hát ha neki megfelel akkor nekem mind1 ... Bár én vele kezdő ként számolnék és nem cserekéntwZoLee7 írta:Géci: Isco lenne Modric cseréje, hiszen a horvát sem fog minden meccset végig tolni. Sőt, kezdeni sem fog mindig. Fiatalabb sem lesz, szóval beválhat, ha Isco is itt képzeli el a jövőjét.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Géci: Isco lenne Modric cseréje, hiszen a horvát sem fog minden meccset végig tolni. Sőt, kezdeni sem fog mindig. Fiatalabb sem lesz, szóval beválhat, ha Isco is itt képzeli el a jövőjét.
Anis: Iscoról mintha kicsit megfeledkeztél volna
Anis: Iscoról mintha kicsit megfeledkeztél volna
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
PSG-nél is vannak bőven azon a poszton, most vettek egy Cabaye-t, van még Motta és Matuidi és Veratti és egy tehetséges Rabiot. 5 ember. és egyedül motta van 30 felett (31).
Amúgy én a Real helyében úgy csinálnám meg a kp-t a köv évre, hogy:
- Khedirát eladni mondjuk a MU-nak 30-35-ért (ennyit simán lehet érte kapni).
- Casemirot vagy eladni 8 max 10 körül, vagypedig kölcsönadni egy spanyol BL-EL csapatnak (Sociedad vagy akár Villarreal), ahol egy évet játszhat folyamatosan és akár BL-EL-ben is szerepelve kiderülhetne - bár sok esélyt nem látok rá hogy bármennyire is kiemelkedjen.
Xabi és Illarrra maradna az egyik posztra, Di Mariát mindenképpen megtartanám (univerzális), illetve Modric van még. Ez 4 ember 3 posztra. Szóval Casemiro helyett felhoznám a Castillából José Rodriguezt akiben bőven van fantázia, ügyes játékos (19 éves múlt decemberben) + venni egy minőségi vkp-t - ami a hírek szerint Pogba lehet (én mondjuk jobban örülnék Matuidinek. =====> Xabi, Illarra, Modric, DM, José és valaki.
(Carlo féle DM átnevelés és átszoktatás után szerintem maradni fog, ahogy látom kölcsönös a bizalom)
Amúgy én a Real helyében úgy csinálnám meg a kp-t a köv évre, hogy:
- Khedirát eladni mondjuk a MU-nak 30-35-ért (ennyit simán lehet érte kapni).
- Casemirot vagy eladni 8 max 10 körül, vagypedig kölcsönadni egy spanyol BL-EL csapatnak (Sociedad vagy akár Villarreal), ahol egy évet játszhat folyamatosan és akár BL-EL-ben is szerepelve kiderülhetne - bár sok esélyt nem látok rá hogy bármennyire is kiemelkedjen.
Xabi és Illarrra maradna az egyik posztra, Di Mariát mindenképpen megtartanám (univerzális), illetve Modric van még. Ez 4 ember 3 posztra. Szóval Casemiro helyett felhoznám a Castillából José Rodriguezt akiben bőven van fantázia, ügyes játékos (19 éves múlt decemberben) + venni egy minőségi vkp-t - ami a hírek szerint Pogba lehet (én mondjuk jobban örülnék Matuidinek. =====> Xabi, Illarra, Modric, DM, José és valaki.
(Carlo féle DM átnevelés és átszoktatás után szerintem maradni fog, ahogy látom kölcsönös a bizalom)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
DM eladásával még várnék, bár most lehet szép összeget kapnánk érte, mert azért csak meghatározó játékos volt idén, és nem egy olyan valaki aki a padot koptatta... Az biztos, hogy egy Pogba nagy erősítés lenne, de akkor megint mi lesz Iscoval? Vagy akkor tényleg hamis kilences lesz belőle?wZoLee7 írta:egy Pogba érkezésével a kp nagyot ugrana...Xabi/Illarra-Pogba-Modric...Ha kell Modric visszább is játszhat mint azt most is teszi, előre meg ott van Isco...Bár Pogba cseréje lehet egy Casemiro is ha marad, nem kell túl sok ember KP-ra, és Pogba megvételével Khedira és DM is eladhatóvá válik...arról nem is beszélve, hogy DM sokat csökkenthetne Pogba árán (tudom a mostani piac ezt nem engedné, de egy az egyben is simán lehetne cserélni)