Mielőtt megláttam játszani, vele voltam, mellette voltam, videókat nem láttam róla, bíztam benne, hogy legalább Illarránál jobb, de közel sem, sőt, mivel messzi földről jött, még inkább hátráltatja a csapatot. Aztán debütált és látom, hogy mire - nem - képes.
Most komolyan, télen ki a lófa.zt lehet igazolni, aki többet képes adni, mint, amit most látunk? Senkit. Pénzkidobás meg Carlo hülyesége ez.
Az szerintem egyértelmű (és Te is biztos érkezőnek vélted), hogy legkésőbb nyáron így is-úgyis érkezett volna (régóta figyeli már a Madrid és Carlo is); innentől kezdve szerintem mind1, hogy most télen vagy nyáron dob ki rá a vezetőség 15 millát (így la. van egy fél éve akklimatizálódni); arról már nem is beszélve, hogy Illarra és Khedira is már hónapok óta csak szellemként, árnyékként vannak jelen a csapatban. Tudom mindjárt jön a contra, hogy jelenleg a brazil is; csak vélhetően a vezetés szerint ő még előreléphet itt, a többieknek meg már lefőtt a kávé, ilyen egyszerű a helyzet.
Kíváncsiságból kérdezem - meg mert én máshogy értelmezem -, hogy az olvasottak alapján a kiegészítő és a csere ember alatt ugyanazt értitek?
Mert nálam a csereember az a játékos, aki rendszeresen játszik, olykor kezdőként a kezdőjátékosok pihentetése végett, vagy sérülés esetén helyettesít. Valaki, aki még ha -esetleg- nem is top, de top közeli játékos.
Míg a kiegészítő ember olyan valaki, aki kvázi a keretfeltöltés végett van. A biztosíték biztosítéka, aki - normális körülmények között - alig játszik.
Ilyen értelemben Lucas Silva nálam nem csereember, hanem kiegészítő ember. És azért kár volt kiadni 15 milliót
Erre a kérdésre csak a Real Madrid szakmai vezetése tudna érdemben válaszolni, de mivel a jelenlegi brazil bajnokság egyik legtehetségesebb játékosát, legjobb középpályását igazolták le; valószínűleg nem csak peremembert láttak benne, hanem egy olyan befektetést (hasznos kerettagot és az életkorát, illetve a posztján lévő konkurenciát ismerve vélhetően egyelőre max. egy megbízható cserét), akivel bukni nem igazán, inkább csak nyerni lehet a jövőben, aztán a többi majd idővel kiderül. Mindent figyelembe véve nem kérdés, hogy Illarra már most sokkal nagyobb bukó, mint a brazil Lucas Silva.
hoztuk volna inkább Bigliát
:Đ