Minden, ami válogatott
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Minden, ami válogatott
Brahim ket percen belul dupla
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ezt mondjad a Havelange-Blatter-Infantino trio femjelezte bunszervezetnek, akik a melynyomorban szenvedo orszagok kenopenzeivel gazdagodtak es gazdagodnak a mai napig.Pad'em írta: Nem is kéne ez a selejtezősdi, meghívni a fifa rankingen első 128 csapatot, aztán egyenes kiesésben mehetne a történet
Inkabb ezeket a rohadek szovetsegeket kene megszuntetni es uj alapokra szervezni a focit, mert rohadt tavol kerult az egesz attol, aminek indult. Az egesznek egyre kevesebb a sporterteke, a jatek tokre masodlagos, csak lehessenn kilapatolni a penzt a bazari majomnak tekintett jatekosokbol.
Regebben legalabb volt valamilyen tarsadalmi felelossegvallalasuk, de az orosz vb ota mar nyiltan lepaktalnak akar tomeggyilkos diktatorokkal is, ha eleg szamjegybol all a szamla.
- Pad'em
Ez mióta 32 csapatos a vb 98 óta így van. Jobb eséllyel indulna egy közepes európai csapat bármelyik kontinens selejtezőjéből.'shutterisland írta: mivel csak elkepzelt szituacio, barki mondhat barmit, en tartom, hogy barmelyik erosebb europai kozepcsapat jobb esellyel indulna abban a selejtezosorozatban, mint a sajatjaban.
ezert fer bele a brazilok szerencsetlenkedese, europaban ez mar jo esetben is potselejtezon izzadast hozna, itt meg 4. vagy 5. helyen is siman kimennek ha paraguayokat, perukat, venezuelakat megeloznek a vegen.
Nem is kéne ez a selejtezősdi, meghívni a fifa rankingen első 128 csapatot, aztán egyenes kiesésben mehetne a történet
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mivel csak elkepzelt szituacio, barki mondhat barmit, en tartom, hogy barmelyik erosebb europai kozepcsapat jobb esellyel indulna abban a selejtezosorozatban, mint a sajatjaban.
ezert fer bele a brazilok szerencsetlenkedese, europaban ez mar jo esetben is potselejtezon izzadast hozna, itt meg 4. vagy 5. helyen is siman kimennek ha paraguayokat, perukat, venezuelakat megeloznek a vegen.
Izraelnek szokasa olyan helyre betenni magat, ahova nem tartozna.Pipita írta:Tíz évvel ezelőtti eredményekből szerintem nehéz a mára következtetni, de ki vagyok én, hogy beleszóljak.hehetheoriginal írta: mikor egy románia idegenbe' hangulatot nem tudnak kezelni az aranylábúink, majd biztos dél-amerikát igen
a felvetés is hülyeség btw.
Amúgy valóban hülyeség. Pont olyan, mintha mittomén, csak hasraütésszerűen, Ausztrália mondjuk Ázsiában, Izrael meg pl Európában selejtezne.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Tíz évvel ezelőtti eredményekből szerintem nehéz a mára következtetni, de ki vagyok én, hogy beleszóljak.hehetheoriginal írta: mikor egy románia idegenbe' hangulatot nem tudnak kezelni az aranylábúink, majd biztos dél-amerikát igen
Amúgy valóban hülyeség. Pont olyan, mintha mittomén, csak hasraütésszerűen, Ausztrália mondjuk Ázsiában, Izrael meg pl Európában selejtezne.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mikor egy románia idegenbe' hangulatot nem tudnak kezelni az aranylábúink, majd biztos dél-amerikát igen
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
tuloztam, barki helyere behelyettesitve nem, de brazil-uru-argentin helyett igen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig…hehetheoriginal írta:magyar valogatott ott barki helyere behelyettesitve realis esellyel menne az egyenes agi kijutasert
nyilvan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
magyar valogatott ott barki helyere behelyettesitve realis esellyel menne az egyenes agi kijutasert
nyilvan.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
mondjuk ennek ellenere is nehez lenne nem kijutni onnan, 10-bol 6 egyenes agon megy ki, a 7. potselejtezik.
magyar valogatott ott barki helyere behelyettesitve realis esellyel menne az egyenes agi kijutasert, mig az europai rendszerbol a potselejtezos helyert is taps lenne.
nyilvan igy volt regen is, de gondolom a bovitessel a tobbi kontinens jart jobban.
magyar valogatott ott barki helyere behelyettesitve realis esellyel menne az egyenes agi kijutasert, mig az europai rendszerbol a potselejtezos helyert is taps lenne.
nyilvan igy volt regen is, de gondolom a bovitessel a tobbi kontinens jart jobban.
Megneztem ezt a brazil kezdőt eleg hanyinger
- hehetheoriginal
- h3x0r
Ugy emlekszem, hogy az utolso 2 szezonjaban rengeteget volt serult, valoszinuleg ez is kozrejatszott, hogy alacsonyabb szintet valasztott. Meg hat Modricot latva elszoktunk ettol, hogy 33 evesen mar inkabb levezetnek a jatekosok.ferni írta: Ki lehet égni a top futballtól, főleg ennyi meccstől, amiket rájuk erőltetnek. Kanténak is elég volt.
Ja, ezt én se értem.
Az emberünk világbajnok, BL győztes, EL győztes, 2szeres PL győztes, egyik az elmúlt évtizedek legjobb sztorija, a Leicesterrel érte el.
Elég kimaxolta ezt a foci nevű dolgot, csak mi nálunk van ennyire magasan a léc, hogy 3 BL cím alatt legyintünk a dolgokra....
Ki lehet égni a top futballtól, főleg ennyi meccstől, amiket rájuk erőltetnek. Kanténak is elég volt.
Az emberünk világbajnok, BL győztes, EL győztes, 2szeres PL győztes, egyik az elmúlt évtizedek legjobb sztorija, a Leicesterrel érte el.
Elég kimaxolta ezt a foci nevű dolgot, csak mi nálunk van ennyire magasan a léc, hogy 3 BL cím alatt legyintünk a dolgokra....
Ki lehet égni a top futballtól, főleg ennyi meccstől, amiket rájuk erőltetnek. Kanténak is elég volt.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem tudom, milyen autót vezet, vagy milyen teló lapul a zsebében, de Afirkában árvaházakat meg iskolákat építtet. Százak életét teszi jobbá a saját fizetéséből. Ahhoz meg azért kell a tőke.realistahuni írta:Kár érte, amekkora sztorik voltak róla hogy régi, törött képernyős telefont használ meg sima mini cooperrel jár ő volt az utolsó akiről azt hittem hogy az arabokhoz megy. Állandóan azzal volt tele a net, hogy ő a legszerényebb.ferni írta: Az a vicc az a Kanté mai napig tartja a szintet, bedobnád a PLbe sztem megállná a helyét, EBn is érthetetlen volt, hogy tudott ilyen jó meccseket lehozni, persze neki is volt gyengébb.
Jó nagy kamu volt ezek szerint.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kár érte, amekkora sztorik voltak róla hogy régi, törött képernyős telefont használ meg sima mini cooperrel jár ő volt az utolsó akiről azt hittem hogy az arabokhoz megy. Állandóan azzal volt tele a net, hogy ő a legszerényebb.ferni írta: Az a vicc az a Kanté mai napig tartja a szintet, bedobnád a PLbe sztem megállná a helyét, EBn is érthetetlen volt, hogy tudott ilyen jó meccseket lehozni, persze neki is volt gyengébb.
Jó nagy kamu volt ezek szerint.
Francia Southgate látom továbbra is varázsol.
- hehetheoriginal
azt hittem binicius megszerezte végre a 6. gólját 5 év válogatottság alatt.....Pad'em írta: Hehe a portugál tinik posztjának elemzése helyett néznéd inkább braziljaid. Vini × Raphinha lethal duó jól pengeti
https://x.com/RmaDonyfc/status/18571736 ... 6ewxw&s=19
https://x.com/madrid_total2/status/1857 ... Uyswg&s=19
https://x.com/the_berneese_/status/1857 ... iS_Ug&s=19
pár évtized kell nekem, mire újra brazil válogatottat tudok nézni.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Hehe a portugál tinik posztjának elemzése helyett néznéd inkább braziljaid. Vini × Raphinha lethal duó jól pengeti
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Az a vicc az a Kanté mai napig tartja a szintet, bedobnád a PLbe sztem megállná a helyét, EBn is érthetetlen volt, hogy tudott ilyen jó meccseket lehozni, persze neki is volt gyengébb.