Ha jól emlékszem álltunk fel ilyen kpval, és vállalhatatlan volt kreativitás szempontjából.R. Carlos írta:Nyilván nem lehet pótolni Kroost, olyan játékosunk mint ő még egy nem lesz, de ettől függetlenül jó lenne, ha találnánk egy új játékost helyette.reeed_ati írta: Nem írtam sehol, hogy a Kroos posztot kell pótolni, mert olyanunk tényleg nincsen, de pl. egy Arda szintekkel jobb támadásépítésben, mint Cama, nézd meg milyen beadásai voltak az eb-n is, a szögletei megkockáztatom veszélyesebbek, mint ahogy Kroos rúgta.
Baromi jó távolról is, kénytelenek lesznek rá folyamat kilépkedni, ezzel meg ott lenne a lehetőség Bappáéknak bepasszolni.
Nyilván Arda meg nem tud úgy védekezni, mint a két francia, ez sem kérdés.
Bár szerintem ebben is sokat fejlődött nálunk és a letámadáshoz kelleni fog a meló tőle is.
Én csak annyit mondok, hogy egy védekezőbb arcot kiszednék, azért, hogy támadóbb és kreatívabb focink legyen.
Előző szezonban is nem egyszer láttuk azt, hogy a két francia túl sok egyszerre, legalábbis nekem nem tetszett a játékunk, amikor ketten együtt voltak fenn.
A meglévő keretben is lehet szerintem egy új agyat találni, de ha nem menne valakit jó lenne szerezni, mert én tényleg nagy bajnak érzem Toni hiányát. Szeretem Tchou, Cama és Valverde játékát is, de egyiküket sem találom megfelelőnek. Egyébként a tavalyi felállásról lehet nem változtatnék, ha így marad a keret és akkor az előző hármas elé Bellinghamet betenném, előre meg Mbappé és Vini lenne, Rodrygo kárára. Szerintem ez lenne a legértelmesebb és akkor Bellinghamre esne az agy szerep.
A Cama Tchou Fede sztem túlbuztosított, és előrejátékban kevés, a 2 francia közül az egyik helyett mehet Jude, és akkor okés. Előre meg kell a 3 támadó.