Eduardo Camavinga - 6

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
ateeemadrid

Re: Eduardo Camavinga - 6

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 28., vasárnap 10:33

R. Carlos írta:
reeed_ati írta: Nem írtam sehol, hogy a Kroos posztot kell pótolni, mert olyanunk tényleg nincsen, de pl. egy Arda szintekkel jobb támadásépítésben, mint Cama, nézd meg milyen beadásai voltak az eb-n is, a szögletei megkockáztatom veszélyesebbek, mint ahogy Kroos rúgta.
Baromi jó távolról is, kénytelenek lesznek rá folyamat kilépkedni, ezzel meg ott lenne a lehetőség Bappáéknak bepasszolni.
Nyilván Arda meg nem tud úgy védekezni, mint a két francia, ez sem kérdés.
Bár szerintem ebben is sokat fejlődött nálunk és a letámadáshoz kelleni fog a meló tőle is.
Én csak annyit mondok, hogy egy védekezőbb arcot kiszednék, azért, hogy támadóbb és kreatívabb focink legyen.
Előző szezonban is nem egyszer láttuk azt, hogy a két francia túl sok egyszerre, legalábbis nekem nem tetszett a játékunk, amikor ketten együtt voltak fenn.
Nyilván nem lehet pótolni Kroost, olyan játékosunk mint ő még egy nem lesz, de ettől függetlenül jó lenne, ha találnánk egy új játékost helyette.

A meglévő keretben is lehet szerintem egy új agyat találni, de ha nem menne valakit jó lenne szerezni, mert én tényleg nagy bajnak érzem Toni hiányát. Szeretem Tchou, Cama és Valverde játékát is, de egyiküket sem találom megfelelőnek. Egyébként a tavalyi felállásról lehet nem változtatnék, ha így marad a keret és akkor az előző hármas elé Bellinghamet betenném, előre meg Mbappé és Vini lenne, Rodrygo kárára. Szerintem ez lenne a legértelmesebb és akkor Bellinghamre esne az agy szerep.
Ha jól emlékszem álltunk fel ilyen kpval, és vállalhatatlan volt kreativitás szempontjából.

A Cama Tchou Fede sztem túlbuztosított, és előrejátékban kevés, a 2 francia közül az egyik helyett mehet Jude, és akkor okés. Előre meg kell a 3 támadó.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 28., vasárnap 10:10

reeed_ati írta: Nem írtam sehol, hogy a Kroos posztot kell pótolni, mert olyanunk tényleg nincsen, de pl. egy Arda szintekkel jobb támadásépítésben, mint Cama, nézd meg milyen beadásai voltak az eb-n is, a szögletei megkockáztatom veszélyesebbek, mint ahogy Kroos rúgta.
Baromi jó távolról is, kénytelenek lesznek rá folyamat kilépkedni, ezzel meg ott lenne a lehetőség Bappáéknak bepasszolni.
Bár szerintem ebben is sokat fejlődött nálunk és a letámadáshoz kelleni fog a meló tőle is.
Én csak annyit mondok, hogy egy védekezőbb arcot kiszednék, azért, hogy támadóbb és kreatívabb focink legyen.
Előző szezonban is nem egyszer láttuk azt, hogy a két francia túl sok egyszerre, legalábbis nekem nem tetszett a játékunk, amikor ketten együtt voltak fenn.
Nyilván nem lehet pótolni Kroost, olyan játékosunk mint ő még egy nem lesz, de ettől függetlenül jó lenne, ha találnánk egy új játékost helyette.

A meglévő keretben is lehet szerintem egy új agyat találni, de ha nem menne valakit jó lenne szerezni, mert én tényleg nagy bajnak érzem Toni hiányát. Szeretem Tchou, Cama és Valverde játékát is, de egyiküket sem találom megfelelőnek. Egyébként a tavalyi felállásról lehet nem változtatnék, ha így marad a keret és akkor az előző hármas elé Bellinghamet betenném, előre meg Mbappé és Vini lenne, Rodrygo kárára. Szerintem ez lenne a legértelmesebb és akkor Bellinghamre esne az agy szerep.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. július 28., vasárnap 9:23

Halfkey írta:
reeed_ati írta:

Ebben a középpályában kevés a kreativitás, ki fog fazont szabni?
Kroos nincs már, Modric max beugró szint..
A Cama-Tchou párosból max egyet tennék kezdőbe, játsszon az, aki jobb formában van.
Bellingham mehet visszább kp.-ra, Arda, vagy akár Brahim meg mehet még a kezdőbe.

Ezt max akkor raknám fel, ha city elleni 3-0ás első meccses győzelmünket meg akarom tartani.. :kalapos:
Aztán 3-3nál megint jöhetnek a támadók.. :mrgreen:
Mondjuk ezt pont úgy írod, mintha lenne a keretben olyan ember aki képes pótolni Kroost/fiatal Modricot. Brahim/Rodrygo/Arda se szab több fazont mint Camavinga. Csapatjátékkal kell majd megoldani.
Nem írtam sehol, hogy a Kroos posztot kell pótolni, mert olyanunk tényleg nincsen, de pl. egy Arda szintekkel jobb támadásépítésben, mint Cama, nézd meg milyen beadásai voltak az eb-n is, a szögletei megkockáztatom veszélyesebbek, mint ahogy Kroos rúgta.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. július 28., vasárnap 1:16

reeed_ati írta:
ferni írta:

Jelenleg minőségben Camavinga a legjobb mind közül.

Én fix maradnék egy
Vini-Bappé
Jude
Cama-Tchou-Fede kezdőnél, azt ha robbant valamelyik fiatal lehet variálni.
A Cama-Tchou párosból max egyet tennék kezdőbe, játsszon az, aki jobb formában van.
Bellingham mehet visszább kp.-ra, Arda, vagy akár Brahim meg mehet még a kezdőbe.

Ezt max akkor raknám fel, ha city elleni 3-0ás első meccses győzelmünket meg akarom tartani.. :kalapos:
Mondjuk ezt pont úgy írod, mintha lenne a keretben olyan ember aki képes pótolni Kroost/fiatal Modricot. Brahim/Rodrygo/Arda se szab több fazont mint Camavinga. Csapatjátékkal kell majd megoldani.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. július 26., péntek 16:42

ferni írta:
wZoLee7 írta:

Ez így szép, de olyan helyzetben vagyunk, hogy ha Tchou nem kh-et tol, akkor támadók és kp-sok is mind mind Rodrygo posztjáért küzdenek :lol:

Én fix maradnék egy
Vini-Bappé
Jude

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 26., péntek 15:37

wZoLee7 írta:
Pad'em írta: Azt írják (meg a posztjaiból is egyértelmű), hogy edz mint az állat és lerövidíti a nyaralását. Mindenképp kezdő akar lenni idén.
Ez így szép, de olyan helyzetben vagyunk, hogy ha Tchou nem kh-et tol, akkor támadók és kp-sok is mind mind Rodrygo posztjáért küzdenek :lol:

Én fix maradnék egy
Vini-Bappé
Jude

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. július 26., péntek 15:34

Pad'em írta: Azt írják (meg a posztjaiból is egyértelmű), hogy edz mint az állat és lerövidíti a nyaralását. Mindenképp kezdő akar lenni idén.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. július 26., péntek 13:47

Azt írják (meg a posztjaiból is egyértelmű), hogy edz mint az állat és lerövidíti a nyaralását. Mindenképp kezdő akar lenni idén.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. július 23., kedd 16:38

Bencze írta: Rikko, magyarul irjad ezeket
kiseriket keresik, de jobb lenne pm-ben ezeket :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. július 23., kedd 16:22

Rikko, magyarul irjad ezeket

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. július 11., csütörtök 21:59

🚨 @Romain_Molina: “No one in the French NT squad understands why Camavinga was a substitute. It’s the real problem within the squad.”
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ikarus93

Re: Eduardo Camavinga - 12

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. július 5., péntek 22:35

Neki fix kezdőnek kell lennie.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 24., hétfő 21:41

Elvileg megkapja a hatos számot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 3., hétfő 0:02

Énekes, táncos, masiniszta, MC. Hatalmas arc. :D és még focizni is tud. Óriási kedvenc a gyerek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 2., vasárnap 12:13

Igen cami meg valvi baszot mentek, es meg innen is van hova fejlodni.

Kivi lennek erematadaskor mi volt a poen, amit aponak mondott, amitol elszurkult perez feje es felsokkos allapotba kerult :lol:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 2., vasárnap 12:07

Elso felesben gyenge volt, de a masodik az valami elkepeszto volt, kellett hozza hogy Fede visszamenjen kozepre a nyolc tudejevel. Azert ha Kobel nem hiszi el, mekkora golt lott volna…

En imadom, pedig francia is, neger is. :lol: :mrgreen: De nagyon tud focizni.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. június 2., vasárnap 12:01

Utsó fél órában amit nyomott, az egészen elképesztő. Skill ceilingje a gyereknek valami hihetetlen.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. június 2., vasárnap 10:18

Nagyot ment o is a palya kozepen, aztan 21..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. május 15., szerda 8:13

A nagy különbség Cama és Tchouaméni között, hogy utóbbi olyan Case fal szerűen mindig ott van, ahol kell, Cama meg mindenhova odaér ahova kell. Ez valami elképesztő ez a kölyök.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. április 18., csütörtök 0:07

Fantasztikus volt. Egy gyémánt van nálunk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Vissza: