Dani Ceballos - 19
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Dani Ceballos - 19
Nekem az tunt fel, hogy úgy mozog, lép, mint aki bokáig érő homokban lenne. Nem a tegnapi pálya miatt. Tökéletes gyepen is fura a mozgasa és lassú.
Meg igen. Tul is tolja ezt a spanyolos, kispasszos szart. Lehetne bátrabb. Sok a buziskodas.
Meg igen. Tul is tolja ezt a spanyolos, kispasszos szart. Lehetne bátrabb. Sok a buziskodas.
Szögleteknél is vakon volt, szóval jó, hogy átadta.
Jelenleg én a szerepét sem értem a keretben, de ha megy Modric és Kroos is, akkor meg pont kelleni fog ő még ide.
Igazi spanyol sablon futballista, néha mer húzni egy merészet, ami vagy bejon vagy nem.kierkegaard írta: Én egy valamit észrevettem a játékában ami zavarni szokott és a tegnapi meccsen is ment. Megkapja a labdát, lepasszolja hátra vagy oldalra majd befut az ellenfél játékosai közé ahova szinte lehetetlen vagy egyáltalán meg se éri, hogy visszakapja a labdát.
Ezután néztem Modric játékát és ő szimplán csak előre adja a labdát egy olyan társnak aki szabadon van és így támadófoci szempontjából sokkal előrébb van a csapat.
Jelenleg én a szerepét sem értem a keretben, de ha megy Modric és Kroos is, akkor meg pont kelleni fog ő még ide.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hát ugye nem kéne terrorista- meg diktatúraállamból játékost igazolni
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Köszi. Azért kérdeztem mert nem láttam a meccset. Csak azt hogy megindultak a törökök Ceba ellen
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ott sztem pont güli volt a fasz.Realista24 írta: Amúgy mi bánata volt amiért egy ilyen meccsen veszekednie kellett egy szabi miatt?
sokszoros spanyol válogatottként meg több nagycsapatot megjárt emberként én se kullogtam volna el szó nélkül, csak mert a kiskedvenc követeli, hogy ő rúghassa.... nem tetszik az ilyen viselkedés.
thereisonly1ronaldo
Nem tudom, de valami hasonlo lehet.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Azt nem is értettem, ott mi volt? Azt próbálta elmagyarázni, hogy valaki fekszik és ő ki akarta rúgni?Faust írta: Nekem az tetszett, amikor elpasszolt egy labdat, aztan elkezdett szovegelni az ellenfelnek hogy adja mar vissza.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Nekem az tetszett, amikor elpasszolt egy labdat, aztan elkezdett szovegelni az ellenfelnek hogy adja mar vissza.
- Pad'em
Ő harcolta ki a szabit, rögtön odaállt a labdával, Güler ment oda dulakodni. Mindkettő extra motivált volt, érthetően.Realista24 írta: Amúgy mi bánata volt amiért egy ilyen meccsen veszekednie kellett egy szabi miatt?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy mi bánata volt amiért egy ilyen meccsen veszekednie kellett egy szabi miatt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Én egy valamit észrevettem a játékában ami zavarni szokott és a tegnapi meccsen is ment. Megkapja a labdát, lepasszolja hátra vagy oldalra majd befut az ellenfél játékosai közé ahova szinte lehetetlen vagy egyáltalán meg se éri, hogy visszakapja a labdát.
Ezután néztem Modric játékát és ő szimplán csak előre adja a labdát egy olyan társnak aki szabadon van és így támadófoci szempontjából sokkal előrébb van a csapat.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Már ha kapta a hétvégén valakitől a negatívat, akkor most is említsük meg, mert tegnap jó volt. Egyes portálok őt hozták ki még motm-nak is, ami azért talán túlzás, de valóban jól mozgott, megtalálható volt a társaknak, szépen folyt át rajta a labda és magabiztos volt, a gólján kívül is jó meccse volt.
Amikor beállt, már túl sokat nem tudott hozzátenni. Nincs valami jó formában.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, gyakorlatilag a nyári munkája ment ősszel a levesbe. Beszívta, mint amikor az olimpián szétrúgták a bokáját. Idő kell neki, tök normális..wZoLee7 írta:Kb mostansag jon vissza serulesbol, abszolut nincs jatekbanrealbeckham írta: Előző meccsen is, most is gyáva, 0 rizikós, alibi hatrapasszos, pofátlanul lassu fos spanyol focit játszik. Emlékszem a jó ceballosra, az agilis, 16osra betörő aranyemberre. Ez nem az.
Azonnali hatállyal kovetelem, hogy szedje össze magát, mert szarban van a keret! Kurvaeget aztat
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kb mostansag jon vissza serulesbol, abszolut nincs jatekbanrealbeckham írta: Előző meccsen is, most is gyáva, 0 rizikós, alibi hatrapasszos, pofátlanul lassu fos spanyol focit játszik. Emlékszem a jó ceballosra, az agilis, 16osra betörő aranyemberre. Ez nem az.
Azonnali hatállyal kovetelem, hogy szedje össze magát, mert szarban van a keret! Kurvaeget aztat
berlin ellen nyugodtan kezdhet. lehet egy kis allandosag hianyzik
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- realbeckham
Előző meccsen is, most is gyáva, 0 rizikós, alibi hatrapasszos, pofátlanul lassu fos spanyol focit játszik. Emlékszem a jó ceballosra, az agilis, 16osra betörő aranyemberre. Ez nem az.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így vanPad'em írta: Ceballos január - március közt a legjobb kps volt tavalyi szezonban. Többször volt mom, mi a csúcsforma ha nem az volt? Aztán éles meccsekre kikerült a csapatból és jött Kroos × Modric orrvérzésig. Szerződéshosszabbítást sem véletlen kapott.
a mostani szezonban sérült volt egy ideig
most visszatért, kapja meg a lehetőséget, és meglátjuk, hogy megint él-e vele
kiegészítő játékosnak továbbra is tökéletes
nyilván nem Bellingham, top Modric, Kroos szint
de az alatta lévő polcon ott van