egy oldalon tomorul Vini es Mbappe.
sztem ez óriási tévhit, meg szar megközelítés.
zavarják egymást....
emlékszik még valaki a valaha volt legjobb csatárduóra?
ronaldo-romário, amikor előbbi egészséges volt, utóbbi meg még nem túl öreg és alkesz/partiarc, volt egy kb 2-3 év 95-től 98-ig.
szóval ez gagyi felfogás és szar megközelítés, hogy zavarják egymást, ha két okosan, fineszesen játszó kreatív játékos van egymás mellett, akkorkis területen indul a bugi, az egyérintők, kényszerítők, ahogy ganxstazoltán szokta mondani: felpassz mögélépsz aztán réparetekmogyoró.
ne gvariolázzunk már, kurvagáz, nincsenek négyzetcentire kötött posztok és helyek a pályán, igenis tessék ösztönből, gógyiból megoldani a védelmek és a védők átbaszását.
de a lényeg, hogy egyáltalán nem érzem - még binicius agyi kapacitása ellenére se, meg hogy konkrétan meg lett tanítva balszélsőként focizni, de egyre inkább bontogatja a szárnyát mindenütt máshol is a pályán mostanra -, hogy ezek ketten egymást korlátoznák, vagy akadályoznák. sok kurvanagy szakértő uton utfelen ezzel jön, sztem meg két ilyen tudású játékosnak tudnia kell egymás mellett játszania, bárhol a támadószekcióban, bármilyen felállásban.
túl van ez huzva, hogy ki hol játszik, meg hogy mozog, nem annyira atomfizika ez, mint ahogy az ilyen félbolond arteták meg gvardiolák ezt elhitetik a világgal meg a szabópeetekkelkelejancsikkal, csak hogy legyen valami mondvacsinált "munkahelyük", egyedül a labdavesztés utáni helyezkedést, felfogást (mikor és hogy támadsz le) kell csapatszinten gyakorolni, a támadásnak ösztönösnek kell lennie, teljesen egyértelmű, hogy mikor mit kell csinálni, hogy kell felbontani egy védelmet, mikor milyen optimális megoldást kell alkalmazni (csel, passz, megindulás, ezek kombinációi és variációi), ilyen szintű egyéni képességű játékosoknál elvárja az ember, hogy rezdülésből, zsigerből érezzék, hogy ki mikor hogy mozdul, és mit kell csinálni. belit ugyanigy ideveszem, rodrigo is nagyon érzi ezt, csak nála fizikális korlátok vannak.
túl van ez az egész szar gondolva, az az igazság, elment a balfasz statisztika meg számháború irányba, holott csak focizni kéne, erős, gyors, technikás embereink vannak végre elöl.
tudom tudom nem a grund, de azért kicsit mégiscsak ez a felfogás kéne hogy visszajöjjön.
btw fasznak írok ennyit bűdősistenfaszátbasszameg, rég értenétek kéne mindent.