Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. szeptember 15., vasárnap 12:27

Csak az a baj, hogy kit?
Rossi helyett ki lenne jó opció?

Ha jól emlékszem a Vidinél is Sousa óta csak kóklerek voltak a padon, lejtmenet az egész. Fradinál hasonló, rebrov volt talán a legjobb, idehaza elvárható volt a bajnoki cím. De rengeteg épphogy megnyert meccsünk volt az elmúlt időben. Holott nb1et le kellett volna utalniuk ezzel a játékos állománnyal.

Ahogy beszéltük az utánpótlás válogatottak is siralmasan mostanában.. :-(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 15., vasárnap 12:18

A legtobb embernek az a baja Carloval, hogy fix a kezdoje, nem probalkozik, nem ad lehetoseget fiataloknak, stb.

De Rossinal ez ezek szerint rendben van, hogy ugyanazt a gyenge jatekot kell mar nezni hosszu meccsek ota, ugyanazokkal a gyenge teljesitmenyek mellett.
Konkretan nincs veszitenivalo abban, ha valakit vagy valakiket kicserelne egy hasonlo kepessegu jatekosra, es megadna az eselyt neki 2-3 meccsen.

Az EB utan azonnal valtani kellett volna edzot, felfogast es jopar jatekost, mert a legutobbi EB kijutassal, es az azt megelozo EB-vel ki lett maxolva a Rossi valogatott.

Nekem az elvarasaim se nem nottek, se nem csokkentek veluk szemben, fuggetlenul a sikerektol, mert minden ilyen siker csak hab volt a tornan.

A realitas nagyajabol az, hogy letszambovites nelkul kevesek vagyunk barmilyen nagy tornara, de ha ezzel a feltetellel osszejon, akkor az parade.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. szeptember 15., vasárnap 12:03

Azzal nem is vitatkoznék hogy Európa első felében ott vagyunk :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 15., vasárnap 11:56

Blanco88 írta:
kettonull írta: Milyen a Puskásban.
Igen, csak ismételni tudom magam, oszágon belül áll ez a legenda, hogy mekkora világbajnok szurkolók vagyunk.
Személyes véleményed a fotelból. Nem vagyunk világbajnokok, de európa első felében vagyunk. (itt persze szurkolásról van szó és nem az utcáról)
Mondjuk azt írtam hogy világbajnok módon tudunk…
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 15., vasárnap 11:12

cart írta: Mondjuk az ilyen tét nélküli NL meccseken bárkit berakhatna amúgy az NB1-bol is. Szerintem már régóta nem stabil a kispad Rossi alatt, aztán minden meccsen a saját segget védi azzal hogy a fix kezdot küldi föl.
Gondolom nem akarja a “barkit” berakni,mert a valogatottaknal nagyon keves idot toltenek egyutt a csapatok,(erre amugy a szov kapitanyok mindig panaszkodnak) es inkabb csak 1-2 jatekost hiv be mindig,pl dardai vagy botond.

Nb1bol meg kit lehet behivni?
A fradiba aki van,ott van,a puskasba alig van magyar,egyedul a paks ahol tobb a magyar,es az elejen vegeznek a ligaban,de lathattuk,hogy milyen jatekerot kepvisenek europai szinten.
+ barki kimegy kulfoldre,azaz elso,hogy lenyilatkozza az edzesek intezitasaban valo kulonbseget. :lol:

Nem veletlen,hogy a nagyresze aki valogatott,mar fiatalon kikerult kulfoldre.

Szar ez a valogatott,kiment a nagy varazs,szar passzban is vannak.
Nott az elvaras,ezt nem tudjak megugrani.
Lehet itt a jo isten is edzo,akkor sem lesznek oriasi kulonbsegek,mondom ezt ugy,hogy rossi sem tokeletes.
Ez van,ez a minoseg,ebbol kell fozni.
A barkit barkire meg egyenlo a semmivel.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 15., vasárnap 11:07

kettonull írta: Milyen a Puskásban.
Igen, csak ismételni tudom magam, oszágon belül áll ez a legenda, hogy mekkora világbajnok szurkolók vagyunk.
Személyes véleményed a fotelból. Nem vagyunk világbajnokok, de európa első felében vagyunk. (itt persze szurkolásról van szó és nem az utcáról)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. szeptember 15., vasárnap 10:54

Milyen a Puskásban.

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 15., vasárnap 10:41

kettonull írta: Hazain esélyes, hogy leszurkoljuk azt a max pár ezer vendégszurkolót
Nyilván különböző táborok hazai szurkolásáról írtam. Milyen a hangulat egy a svájci válogatott hazai meccsén és milyen a Puskásban. (egyszer gyere ki nézd meg)

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. szeptember 15., vasárnap 10:26

Hazain esélyes, hogy leszurkoljuk azt a max pár ezer vendégszurkolót
cart írta: Mondjuk az ilyen tét nélküli NL meccseken bárkit berakhatna amúgy az NB1-bol is. Szerintem már régóta nem stabil a kispad Rossi alatt, aztán minden meccsen a saját segget védi azzal hogy a fix kezdot küldi föl.
De könyörgöm, kit küldjön fel? Írjátok már 5 olyan nevet, akik nem kapnak lehetőséget és játszhatnának NL meccseken.
Realista24 írta: Nehez úgy vitatkozni ha nem ugyanarról beszélünk.
Gyenge volt Nikitscher sajna, a mezőny talán legrosszabb játékosa a magyar kezdőből.

Nem igazán van Sallai helyére opció. Talán még Dárdai Palkó játszhana helyette, aki egy jó Bundesliga2 szint, de ő inkább profilra Szoboszlai.
Az a baj, hogy ilyen árnyékék posztra még nevet is alig lehetne mondani az nb1-ből. Akkora a pangás támadó posztokon, középpályára vagy a védelembe még legalább vannak helyi kiskirályok.

Blanco88

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. szeptember 15., vasárnap 10:25

kettonull írta: Ez is egy olyan országon belüli legendánk amit nem igen sikerült még nemzetközi szinten bizonyítani.Az eb-n is az ellenkezője látszott.
A nagy ultráinkat például a svájci apukák leszurkolták :lol:
Mondjuk a svájc elleni meccsen konkrétan ott voltam (azon kevés ember egyikeként, akik, hazain is az ultra szektorban szurkolnak jó pár éve) és ott alig voltak ultrák. Ellenben tele volt magyar apukákkal, anyukákkal. Szar is volt a szurkolás és még a csapat sem segített rajta. Hazain vagy sima idegenbelin nagyon nem így néz ki a dolog.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. szeptember 15., vasárnap 10:19

Mondjuk az ilyen tét nélküli NL meccseken bárkit berakhatna amúgy az NB1-bol is. Szerintem már régóta nem stabil a kispad Rossi alatt, aztán minden meccsen a saját segget védi azzal hogy a fix kezdot küldi föl.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 15., vasárnap 10:09

Nehez úgy vitatkozni ha nem ugyanarról beszélünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. szeptember 15., vasárnap 10:07

Realista24 írta:
Mondjuk Nikitschernel legalább nem dadogott a labda mint a teljesítmény nélkül folyamatosan bevalogatott társainál.
Ilyen nem látszott a meccsen, az viszont igen, hogy labdával semmit nem vállalt, és még bujkált is labdanélkül, nehogy megjátszható legyen.
A bosnyákok ellen még ezt elbírta a csapat szerencséjére.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 15., vasárnap 10:04

kettonull írta: Azt se értem, mi az hogy kezd az lenni ami régen, csak a nevek, csak a megszokás.

Általános volt az elmúlt 20 évben, hogy zsákszámra hívták be a játékosokat a válogatottba.
Még most is amint van valami nb1es kiskirály, rögtön kerül be a keretbe. Ez a bosnyák meccsen semmi, alibi Nikitscher is rúgott kettőt a Győrnek, már hivták be a keretbe.
Realista24 írta: mert szurkolni világbajnok módon tudunk.
Ez is egy olyan országon belüli legendánk amit nem igen sikerült még nemzetközi szinten bizonyítani.Az eb-n is az ellenkezője látszott.
Akkor jól van. Elnézést kerek tőled.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 15., vasárnap 10:02

kettonull írta: Azt se értem, mi az hogy kezd az lenni ami régen, csak a nevek, csak a megszokás.

Általános volt az elmúlt 20 évben, hogy zsákszámra hívták be a játékosokat a válogatottba.
Még most is amint van valami nb1es kiskirály, rögtön kerül be a keretbe. Ez a bosnyák meccsen semmi, alibi Nikitscher is rúgott kettőt a Győrnek, már hivták be a keretbe.
Mondjuk Nikitschernel legalább nem dadogott a labda mint a teljesítmény nélkül folyamatosan bevalogatott társainál.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. szeptember 15., vasárnap 9:59

Azt se értem, mi az hogy kezd az lenni ami régen, csak a nevek, csak a megszokás.

Realista24 írta: mert szurkolni világbajnok módon tudunk.
Ez is egy olyan országon belüli legendánk amit nem igen sikerült még nemzetközi szinten bizonyítani.Az eb-n is az ellenkezője látszott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kettonull 2024. szeptember 15., vasárnap 10:02-kor.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 14., szombat 22:11

Realista24 írta: Nem hiszem hogy ne lehetne találni jobb de legalább ugyanolyan opciót, csak nem keresnek.

Kezd ugyanaz lenni mint régen, csak a nevek, csak a megszokás.
Az elején ez nem így volt emlékeim szerint, és jobban is tetszett.

Eredmények ide vagy oda, végre újra vannak nézők a meccseken, ezt nem kene elrontani, mert szurkolni világbajnok módon tudunk.
Tudsz mondani neveket a jobb,vagy legalabb ugyanolyan( mondjuk annak semmi ertelme) jatekosokra?
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. szeptember 14., szombat 22:09

Kit hívjanak be? Egy kalap szar az nb1. Például a tavaly jó szezont futó Horváth Krisztofer is alkalmatlan nemzetközi meccsekre.

Teljesen elszálltak az elvárások a tét nélküli NL meccsek és az eb selejtezők miatt, pedig ott sem volt jobb a játék, mint most a bosnyákok ellen vagy az eb-n.

Dárdai Márton alapember a Herthában. Ő lesz még fix Bundesliga védő is. Most nem volt kezdő csak néhány meccsen, mert benne volt, hogy távozik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 14., szombat 22:00

Nem hiszem hogy ne lehetne találni jobb de legalább ugyanolyan opciót, csak nem keresnek.

Kezd ugyanaz lenni mint régen, csak a nevek, csak a megszokás.
Az elején ez nem így volt emlékeim szerint, és jobban is tetszett.

Eredmények ide vagy oda, végre újra vannak nézők a meccseken, ezt nem kene elrontani, mert szurkolni világbajnok módon tudunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2024. szeptember 14., szombat 21:56

Realista24 írta:
ziro4vr írta: Nagyon gyenge a felhozatal, nincs középső védő, szélső védő, középső középpályás, csatár.. ott van egy Dárdai Márton, egészen értelmes középhátvédnek néz ki a válogatottban, de közben bundás 2 csapatban cserejátékos, és egy teljesen átlagos csatár már simán megveri 1v1ben például.

De abban egyetértek, hogy Rossi bevált panelek alapján dolgozik, ami most már gát is..pl Ádám Martint mi a fasznak hívja be még mindig.
Utóbbiról beszélek.

Nézem a meccseket, és Szoboszlain meg Orbanon kivul szinte bárki helyere bárkit be lehetne hívni, de meg csak véletlen sem.

Dárdait hagyjuk is.
Vegyük csak Ádám Martint, akit én sem értek igazából, de aztán elgondolkodok. Kit hívjon be? A Nyíregyháza csatárát? Nincs az NB1-ben egy épkézláb magyar csatár Vargán kívül. Rögtön megértem miért hívja be még mindig Ádámot, tényleg nincs nála jobb opció és neki legalább van valami nemzetközi rutinja.

Vissza: