Nézd meg jobban.TakiLaci2023 írta:Én mondjuk sosem értettem, hogy ha megnézi valaki a két ember játékát, hogy gondolhatja valaki hogy a portugál jobb.ateeemadrid írta:
Ezért tudják csak az igazi foci fanok hogy ki a true goat
Cristiano Ronaldo
- ateeemadrid
Re: Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Messi
- Kedvenc csapatod: Barca
Én mondjuk sosem értettem, hogy ha megnézi valaki a két ember játékát, hogy gondolhatja valaki hogy a portugál jobb.ateeemadrid írta:Ezért tudják csak az igazi foci fanok hogy ki a true goatziro4vr írta:
Szakmailag igen, de popularitásában a vb közelében sincs semmi. Más sportágból sem. Ja lehet a krikett Indiában.
- ateeemadrid
Ezért tudják csak az igazi foci fanok hogy ki a true goatziro4vr írta:Szakmailag igen, de popularitásában a vb közelében sincs semmi. Más sportágból sem. Ja lehet a krikett Indiában.ateeemadrid írta: A futball csúcsa a BL
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szakmailag igen, de popularitásában a vb közelében sincs semmi. Más sportágból sem. Ja lehet a krikett Indiában.ateeemadrid írta: A futball csúcsa a BL
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ja szamodra.soadroli írta:mert szerintem az csak poén. persze ő is kurvára beképzelt.lestat írta: Ott van Zlatan ellenpeldanak. Istennek tekinti magat es sosem kapta erte a savat…
De tedd szembe a kettot. Mit kap az egyik a mediatol es mit a masik.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
mert szerintem az csak poén. persze ő is kurvára beképzelt.lestat írta: Ott van Zlatan ellenpeldanak. Istennek tekinti magat es sosem kapta erte a savat…
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hulyeseg lehet de mikor itt olvasok egy ket kommentet szinte rosszul erzem magam.
Mert en ezeket a jelzoket sosem hasznalnam ra vagy nem erzem betegesnek a mentalitasat.
Szerintem ez a profi mentalitas.
Ez kene lennie a kovetendo peldanak. Modricot is hajtja 38 evesen meg valami. Nem 900 gol de mas celok igen. Vagy ott van Pepe is.
Az ö celjai nyilvan szembetunobbek mert nyilvan a gólokèrt nezzuk ezt a sportot.
De az hogy arrogans geci meg onzo stb.
En sosem talaltam annak.
Egy profi jatekos akinek van onbizalma. De ez ilyen tipik media huzas. Ha tul sok az onbizalmad szerintuk megprobalnak lehuzni vagy megbelyegezni arrogansnak es onzonek.
Ott van Zlatan ellenpeldanak. Istennek tekinti magat es sosem kapta erte a savat…
Mert en ezeket a jelzoket sosem hasznalnam ra vagy nem erzem betegesnek a mentalitasat.
Szerintem ez a profi mentalitas.
Ez kene lennie a kovetendo peldanak. Modricot is hajtja 38 evesen meg valami. Nem 900 gol de mas celok igen. Vagy ott van Pepe is.
Az ö celjai nyilvan szembetunobbek mert nyilvan a gólokèrt nezzuk ezt a sportot.
De az hogy arrogans geci meg onzo stb.
En sosem talaltam annak.
Egy profi jatekos akinek van onbizalma. De ez ilyen tipik media huzas. Ha tul sok az onbizalmad szerintuk megprobalnak lehuzni vagy megbelyegezni arrogansnak es onzonek.
Ott van Zlatan ellenpeldanak. Istennek tekinti magat es sosem kapta erte a savat…
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ateeemadrid
A futball csúcsa a BL, ez nem kérdés, nem a pármeccses válogatott bohóckodás x évente, ott pedig a Cé porba tiporta Messit, pláne ha az igazán fontos meccseket nézzük.
Butthurtnek butthurt, ez a mentalitása vitte előre, biztos geci sok boldogtalanságot okoz, de ezt azért egy egészséges mentalitással nem nagyon lehet elérni. Pláne ilyen ellenszélben. Úgyhogy go az ezerért, ha kell, akkor portugál másodosztállyal, de én szurkolok neki.
Számomra a foci legnagyobb alakja, a siuuu gólörömnek nagyobb legacyje van, mint más extraklasszisok karrierjének, nem véletlen. Egészen egyedi figura, és az összes faszsága ellenére hihetetlen élmény volt végigkövetni a karrierjét.
A Rios interjúja sztem rohadt jó lett amúgy.
Butthurtnek butthurt, ez a mentalitása vitte előre, biztos geci sok boldogtalanságot okoz, de ezt azért egy egészséges mentalitással nem nagyon lehet elérni. Pláne ilyen ellenszélben. Úgyhogy go az ezerért, ha kell, akkor portugál másodosztállyal, de én szurkolok neki.
Számomra a foci legnagyobb alakja, a siuuu gólörömnek nagyobb legacyje van, mint más extraklasszisok karrierjének, nem véletlen. Egészen egyedi figura, és az összes faszsága ellenére hihetetlen élmény volt végigkövetni a karrierjét.
A Rios interjúja sztem rohadt jó lett amúgy.
izzacsag szagu ahogy Modric is csak ott le lettem hurrogvaRealista24 írta:Igaza van vagy sincs, tisztelet...foleg, hogy hivatalosan 767 (koruli) golt tartanak szamon Pelének.'shutterisland írta: mondjuk igaza van pelevel (meg az ilyen bicanokkal) kapcsolatban, ilyen uruguayi honvedsegnek rugott golok tucatjairol is beszelunk ami franc tudja megtortent e.
.
Ezt pedig mar reges regen megdontotte.
Nem kéne bizonyos szint felett bizonyos szint alá menni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
mondjuk hitelesebb lenne butthurtozni, ha te nem lennél butthurt amiért ő butthurtBlancoMark írta: rohadtul butthurt
de igen, CR butthurt - 12 éves kora óta - a legnagyobb szerencsénkre.
Emiatt tudta megkúpolni a szemével a kamerát 10+ évig a BL himnusz alatt, majd felhúzni az ellenfeleket a következő másfél órában... emiatt árul sültkrumplit minden volt csapattársa az ifiből és nem ő.
Emiatt bírta ki hogy a fergie fiókak ketté szopatták az öltözőben. Nem kicsit lenne érdekesebb a foci (a sport, nem a bulvár), ha quaresmák, neymarok, robinhok vagy ronaldinhok a nagylábujjában lévő akaraterővel rendelkeztek volna...
Emiatt narcisztikus, egoista, törtető és ettől k3ci idegesítő is.
Persze, mindenki szereti a szerény, alázatos hősöket a tündérmesékből...csak azokból kevés van. főleg sportoló.
amennyi van, annak is a 80%-a csak a kamerának az, meccs közben eltakart kézzel mondja a másodosztályú ellenfelének hogy szánalmas senkiházi és h meri lerúgni.
Remélem meglesz neki az 1000, amit sportolóként beletett - bőven megérdemelné... és remélem mire kifutt a blikk és már nem kattint senki a ronaldo nagyképű nyilatkozata linkekre, 5-10 év múlva a helyére kerül a legtöbb szurkolónál mint sportoló. (Messi mellé, aláfölé...ízlés kérdése)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igaza van vagy sincs, tisztelet...foleg, hogy hivatalosan 767 (koruli) golt tartanak szamon Pelének.'shutterisland írta: mondjuk igaza van pelevel (meg az ilyen bicanokkal) kapcsolatban, ilyen uruguayi honvedsegnek rugott golok tucatjairol is beszelunk ami franc tudja megtortent e.
.
Ezt pedig mar reges regen megdontotte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk igaza van pelevel (meg az ilyen bicanokkal) kapcsolatban, ilyen uruguayi honvedsegnek rugott golok tucatjairol is beszelunk ami franc tudja megtortent e.
az nem kerdes, ha akarja, megcsinalja, mert ha annyi a kriterium, hogy mind az 1000 gol profi statuszu ligaban legyen, akkor meg az angol 4.-ik ligaban is befejezheti, vagy akarmelyik kisebb orszagban ahol profi az elso liga.f
meg ha holnap szakas az acl, akkor is megrugja majd max 45 evesen, ha kitarto.
a kerdes max annyi, hogy az al nassr-ban jon ossze vagy valami kiterovel aztan.
ha sikerul, meg en is megtapsolom felallva azt a golt.
az nem kerdes, ha akarja, megcsinalja, mert ha annyi a kriterium, hogy mind az 1000 gol profi statuszu ligaban legyen, akkor meg az angol 4.-ik ligaban is befejezheti, vagy akarmelyik kisebb orszagban ahol profi az elso liga.f
meg ha holnap szakas az acl, akkor is megrugja majd max 45 evesen, ha kitarto.
a kerdes max annyi, hogy az al nassr-ban jon ossze vagy valami kiterovel aztan.
ha sikerul, meg en is megtapsolom felallva azt a golt.
- BlancoMark
De Ronaldo annak függvényében kevesebbet vagy többet ér, hogy Messi mit ért el? Nem értem ezt a hozzáállást, felesleges siránkozás.ferni írta: Amiatt butthurt, hogy egész pályafutása során nem igen lejtett neki a pálya, nem úgy mint egyeseknek, inkább hegyet kellett másznia és bármit csinált egy szar volt.
Messi meg belebombázta a nézőkbe a labdát, kibaszta Maicon fogait, majdnem elcsalt egy bajnoki címet és még meg is dícsérték ezekért
Lionel 3 BLt nyert amihez köze volt érdemben, mert a legelsőt neki Dinhoék nyerték meg és Messi sérült is volt a kieséses szakasz legvégére.
Nyolcaddöntő visszavágón játszott még 25 percet, azt onnantól 0 perc... Keretbe se volt sérülés miatt.
Nyert a tag 3 BLt ahol vezér volt, abból is kettő úgy lett nekik szintén összecsalva, lásd a BL történelem legnagyobb csalása, Övrebo, szorosan mögötte a kövi BL címnél a van Persie piros, ahol kiesésre álltak, de ugye megoldották nekik....
CR meg nyert egyet a Uniteddel, majd eljött a lehető legnehezebb terepre, hogy egy az egybe lebunyózzák és sok évig szoptunk, de aztán csak megcsináltak egy 5 év alatt 4 BLt, ami picit többet ér számomra, mint egy külön Messinek megrendezett téli VB, ahol annyi tizit kaptak 7 meccs alatt, mint kb mi összesen a BL triplánk alkalmával.... Pedig az nem 7 meccs volt
Szánalmas az egész úgy ahogy van és akkor az MLSből baszki Aranylabdákat dobálnak még mindig hozzá...
Vagy mivel nem ő nyerte volna meg szimplán nem osztják ki az Aranylabdát, lásd covid....
Gusztustalan volt mindig is ez a kettős mérce.
Szóval a lényeg, Kolo Muani bekaphatja....
Azt meg pláne nem értem, amikor Real-szurkolók égetik magukat ezekkel dolgokkal, amikor klubszinten inasba lett rakva Messi és az egész Barca a pályafutásuk utolsó szakaszában. Az hogy mi történt argentin vagy portugal szinten meg hidegen hagy olyan emberként aki a Magyar Válogatottért szorít.
Sokkal szimpibben jönne le ha azt mondaná, hogy fáj a szíve, hogy nem jött össze a VB, de a portugál válogatottal az EB-győzelem is hatalmas dolog volt. Csak őszintén.
Amiatt butthurt, hogy egész pályafutása során nem igen lejtett neki a pálya, nem úgy mint egyeseknek, inkább hegyet kellett másznia és bármit csinált egy szar volt.
Messi meg belebombázta a nézőkbe a labdát, kibaszta Maicon fogait, majdnem elcsalt egy bajnoki címet és még meg is dícsérték ezekért
Lionel 3 BLt nyert amihez köze volt érdemben, mert a legelsőt neki Dinhoék nyerték meg és Messi sérült is volt a kieséses szakasz legvégére.
Nyolcaddöntő visszavágón játszott még 25 percet, azt onnantól 0 perc... Keretbe se volt sérülés miatt.
Nyert a tag 3 BLt ahol vezér volt, abból is kettő úgy lett nekik szintén összecsalva, lásd a BL történelem legnagyobb csalása, Övrebo, szorosan mögötte a kövi BL címnél a van Persie piros, ahol kiesésre álltak, de ugye megoldották nekik....
CR meg nyert egyet a Uniteddel, majd eljött a lehető legnehezebb terepre, hogy egy az egybe lebunyózzák és sok évig szoptunk, de aztán csak megcsináltak egy 5 év alatt 4 BLt, ami picit többet ér számomra, mint egy külön Messinek megrendezett téli VB, ahol annyi tizit kaptak 7 meccs alatt, mint kb mi összesen a BL triplánk alkalmával.... Pedig az nem 7 meccs volt
Szánalmas az egész úgy ahogy van és akkor az MLSből baszki Aranylabdákat dobálnak még mindig hozzá...
Vagy mivel nem ő nyerte volna meg szimplán nem osztják ki az Aranylabdát, lásd covid....
Nem tudom, hogy lehetett ezt feldolgozni és túllépni ezeken fejben, mikor még aktívan focizott Európában, biztos elküldtem volna mindenkit is a halál faszára minden héten, nem véletlen zavarja még most is, ezt nem lehet feldolgozni, amit szerencsétlen kapott meg átélt folyamat.
Nem tudom, hogy lehetett ezt feldolgozni és túllépni ezeken fejben, mikor még aktívan focizott Európában, biztos elküldtem volna mindenkit is a halál faszára minden héten, nem véletlen zavarja még most is, ezt nem lehet feldolgozni, amit szerencsétlen kapott meg átélt folyamat.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sajnos a természetéből fakadóan tudnivaló volt, hogy nagyon nehézkes lesz a pályafutás vége.
Ami ennél is kínosabb az a Rio-val való beszélgetés ahol gyakorlatilag Pelét hecceli azzal hogy neki video lesz mind az 1000 góljáról.
Ami ennél is kínosabb az a Rio-val való beszélgetés ahol gyakorlatilag Pelét hecceli azzal hogy neki video lesz mind az 1000 góljáról.
- BlancoMark
Engem nem érdekel ki mit csinál 15 éve, én annyit látok, hogy Ronaldo nevetségessé teszi magát az ilyen nyilatkozatokkal. Amire nem lenne szükség, mert kb valaha volt top 10-es karrierje volt, VB-cím nélkül is. Remélem egyszer majd megtanulja értékelni amit elért. De nyilván rohadtul butthurt a Messi VB-cím miatt és az Aranylabda körüli sérelmek miatt (amik jogosak).dzsi91 írta:Istenem ezt engedjük már el.Hogy jön ide. A két ember 15 évig lett egymás mellett emlegetve mindenben. Talán csak a péló méretüket nem vetették össze. 100 év múlva sem fogod tudni egyiket a másik nélkül említeni akármennyire zavarja ez egyik másik tábort.BlancoMark írta: De most hogy jön ide megint Messi?
- ___Samy___
Gondolom nem magatol mondta, hanem felkerdeztek. Raadasul nem is akkora hulyeseg, mert a portugal valogatottal trofeakat nyerni rohadt nagy eredmeny. Foleg, hogy elotte hebe-hoba jutottak ki vb-re. Az argentinok meg mindig is futball nagyhatalom voltak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
BlancoMark írta:De most hogy jön ide megint Messi?
Így. Ne áltassuk magunkat, Messi miatt (is) mondta ezt.dzsi91 írta: Cristiano: “Portugal winning Euros is equivalent to winning a World Cup”.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Én mondjuk azt nagyon sajnálom, hogy így tét nélkül sem tolják egy csapatban Leoval. Összevetni őket fölösleges, inkább örüljünk neki, hogy ezt láttuk. Valószínüleg soha többet nem lesz még egy ilyen rivalizálás.
Arra meg van egy nagyobb összegem, hogy Cristianonak előbb lesz meg az 1000, mint haalandnak mesterhármas egy rangadón
Arra meg van egy nagyobb összegem, hogy Cristianonak előbb lesz meg az 1000, mint haalandnak mesterhármas egy rangadón
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Istenem ezt engedjük már el.Hogy jön ide. A két ember 15 évig lett egymás mellett emlegetve mindenben. Talán csak a péló méretüket nem vetették össze. 100 év múlva sem fogod tudni egyiket a másik nélkül említeni akármennyire zavarja ez egyik másik tábort.BlancoMark írta: De most hogy jön ide megint Messi?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams