Javier Tebas: “As long as Florentino Perez is President of Real Madrid he will worry me. He is a very tenacious and stubborn man. He always wants to be right about everything. In their last club assembly he said Real Madrid will save football, he thinks he’s a Messiah.”
@marca
Téma: Kommentáld a híreketBarca1 írta: Valamit mondania kellett a vasárnapi var botrány miatt amivel leplezi hogy"egy brancs maguk ne is tagadja.
Téma: Vinícius Junior - 7Barca1 írta:Csak közbe a Barca gurít 4 et Milanok 3 at hazai pályán.Lillek győzik le a csapatot,és ezek pár héten belül.Nem sok helyen nézik el az ilyesmitRealista24 írta:
Tehat Carlo nem tudja felepiteni a csapatot, de kozben mindent megnyerunk.
Téma: Real Madrid vs. BarcelonaBarca1 írta: Én Svédre tippeltem volna főleg hogy ők is sárga kék mezben játszanak.Kamerun?ugyan már hiszi a piszi.Minden megmozdulása Svéd.
Barca1 írta: Az megvan hogy a Reál Madrid a Barcelonanak köszönheti hogy egyáltalán létezik?Kicsit több tiszteletet szerintem.
Van olyan focival kapcsolatos hsz-ed, amiben nem szursz oda csak ugy sunyin a Real elnokenek, edzojenek, jatekosanak vagy szurkolojanak?