Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Last duel nem volt rossz, az még rendben volt. House of Guccinak vagy 3x ugrottam neki, de olyan szinten dögunalom, hogy az valami kegyetlen.
De ja, igazán kiemelkedo tenyleg talan a Marsi volt utoljara.
Engem az lepett meg a Gladiator 2 kapcsan, hogy nem szimplan kozepszernek vagy feleslegesnek tartjak az emberek, hanem konkretan szarnak.
De ja, igazán kiemelkedo tenyleg talan a Marsi volt utoljara.
Engem az lepett meg a Gladiator 2 kapcsan, hogy nem szimplan kozepszernek vagy feleslegesnek tartjak az emberek, hanem konkretan szarnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Trailer nekem is elvette a kedvem, pedig már előtte is azt mondtam, a legfelelsegesebb folytatás, ever.
Azon gondolkodom, hogy melyik volt Ridley Scott utolsó értékelhető filmje. Talán a The Martian.
Azon gondolkodom, hogy melyik volt Ridley Scott utolsó értékelhető filmje. Talán a The Martian.
- nzooli93
Hat nekem mar a trailer után felejtős lett
Scott papa nagyon nyomja a munkát folyamatosan,de talán lassítani kellene,es jobban atgondolni a dolgokat,es kevesebb néha több hozzáállást gyakorolni.
És a Romulus sikerét látva elvileg uj alien filmet is akar csinalni
Scott papa nagyon nyomja a munkát folyamatosan,de talán lassítani kellene,es jobban atgondolni a dolgokat,es kevesebb néha több hozzáállást gyakorolni.
És a Romulus sikerét látva elvileg uj alien filmet is akar csinalni
Persze hogy hitvany, hiszen ridliszkott.
Mondom ezt ugy, hogy nem lattam, es nem is fogom.
Mondom ezt ugy, hogy nem lattam, es nem is fogom.
- Mester77
Bocsi kicsit off, hiszen se halálos iram, se szikla, se semmi szokásos, de a Gladiátor 2t látta már valaki? Nagyon hitvány?
Szerettük volna a gyereket letenni picit mamánál és elmenni rá moziba, de annyira rosszakat írnak, hogy elbizonytalanodtam és gondoltam kikérem ott a véleményt, ahol adok is rá. A fórumon
Szerettük volna a gyereket letenni picit mamánál és elmenni rá moziba, de annyira rosszakat írnak, hogy elbizonytalanodtam és gondoltam kikérem ott a véleményt, ahol adok is rá. A fórumon
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezek a magyar hozzáadott fantazia címek a filmeknel... egyszerűen megunhatatlanok.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
RED ONE - A HULLAHÓ-AKCIÓ: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez lett a legjobb Szikla film, de a Törésvonal, Rampage, Felhőkarcoló vonalba simán beleillik. Hogy ez jót vagy rosszat jelent, azt mindenki döntse el maga. Nálam ez a nézhető kategóriát jelenti.
Extra dolgokat épp ezért nem is vártam a filmtől, már előzetesen gondoltam, hogy egy műanyag, már-már Rock-védjegyévé váló középszerű, családi akciózást fogok kapni... és nem is igazán tévedtem.
Megvannak ugyan a pillanatai, Rock és Evans jópofák, a Mikulás mitológia oldalról nézve pedig vannak benne egész jó ötletek is, a show-t viszont igazából Krampus vitte el!
Kár, hogy megint az lett, hogy egy ötletekben rendben lévő film, óriási büdzsével, a középszerűségben végezte. Annak ellenére is, hogy simán nézeti magát, pedig lehetne rövidebb is a film, de a karácsonyi zenék és az atom laza J.K. Simmons-féle Mikulás a végén csak elérte, hogy mosollyal hagyjam el a mozitermet.
Extra dolgokat épp ezért nem is vártam a filmtől, már előzetesen gondoltam, hogy egy műanyag, már-már Rock-védjegyévé váló középszerű, családi akciózást fogok kapni... és nem is igazán tévedtem.
Megvannak ugyan a pillanatai, Rock és Evans jópofák, a Mikulás mitológia oldalról nézve pedig vannak benne egész jó ötletek is, a show-t viszont igazából Krampus vitte el!
Kár, hogy megint az lett, hogy egy ötletekben rendben lévő film, óriási büdzsével, a középszerűségben végezte. Annak ellenére is, hogy simán nézeti magát, pedig lehetne rövidebb is a film, de a karácsonyi zenék és az atom laza J.K. Simmons-féle Mikulás a végén csak elérte, hogy mosollyal hagyjam el a mozitermet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Most megneztem filmeket amik 2022 ota jottek ki.Pipita írta: Marveléket követi még bárki a világon, vagy teljesen megbuktak? Készült a Loki S02-n kívül bármi nézhető az elmúlt 1-2 évben? Az új Amerika kapitány is kuka lesz, mire lehet számítani?
Szerintem a galaxis orzoi 3 meg talan a fekete parduc 2 ami nezheto, a tobbi full kuka.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az 1 is nevetségesen szar a Tokio hajszához képest. Az az egyetlen olyan halálos iramban film ami arról szól amiről kellene mindnek. Mondjuk egy szóval sem írtad, hogy az 1 jó lenneRealista24 írta:Nem kell azt keresni, lattad mindet, mert az egy utan mindegyik egy fos copy, mint a Közös többszörösben a negyedik klon, aki a klon klonja.Remy írta:
De, ez most szandekos volt, mert Fast and Furious copykat keresek.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Thunderbolts alapkoncepciója nekem tetszik. Kár, hogy a 7 tag közül 2-3 teljesen homály, a Bullseye meg Punisher félék meg szóba sem kerültek.Pipita írta: Marveléket követi még bárki a világon, vagy teljesen megbuktak? Készült a Loki S02-n kívül bármi nézhető az elmúlt 1-2 évben? Az új Amerika kapitány is kuka lesz, mire lehet számítani?
Júliusban Fantastic Four, attól nagyon sokat várok.
A nemrég befejezett, Agathához hasonló okádékokat akkor engedtem el, amikor 1 éve kb csak 6 részletben tudtam végignézni a Marveleket. Azt is csak a teljes kép miatt.
2025 márciusábab Daredevil: Born Again, több remek új és visszatérő karakterrel. Nálam kihagygatatan, remekmű lett a 3 netflixes évad+ jön még abban az évben 5 sorozat is, abból 2 ígérkezik izgalmasnak. Spider Man: Freshman Year valszeg az lesz, az Ironheart várhatóan szar, a többire nem emlékszem.
A kövi Avangers kb 2026 tavaszán érkezik. Semmi felvezetés, de RDJ visszatérése gondolom megmenti majd.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
Ez az Agatha All Along egynek elment. Volt mögötte koncepció, ötlet a forgatókönyvvel kapcsolatban, és a végére összeállt egy átlag Marvel sorozatnál jobb alkotássá. Persze nem tökéletes, vannak benne cringe dolgok, de mivel semmi jóra nem számítottam, így pozitív meglepetés lett a vége.Pipita írta: Marveléket követi még bárki a világon, vagy teljesen megbuktak? Készült a Loki S02-n kívül bármi nézhető az elmúlt 1-2 évben? Az új Amerika kapitány is kuka lesz, mire lehet számítani?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem kell azt keresni, lattad mindet, mert az egy utan mindegyik egy fos copy, mint a Közös többszörösben a negyedik klon, aki a klon klonja.Remy írta:De, ez most szandekos volt, mert Fast and Furious copykat keresek.Realista24 írta: Veszelyes iramban, zseni...Meg se nezted volna lehet, ha normalisan forditjak a cimet
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Ha szereted az animációs sorozatot, akkor X-Men 97 és What if...Pipita írta: Marveléket követi még bárki a világon, vagy teljesen megbuktak? Készült a Loki S02-n kívül bármi nézhető az elmúlt 1-2 évben? Az új Amerika kapitány is kuka lesz, mire lehet számítani?
Jövőre Daredevil Born Again. Az összes fontosabb szereplő visszatér és a Loki S2 rendezői állnak mögötte.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kapcsolat:
De, ez most szandekos volt, mert Fast and Furious copykat keresek.Realista24 írta: Veszelyes iramban, zseni...Meg se nezted volna lehet, ha normalisan forditjak a cimet
Marvel… brutal elengedtem az egeszet. Deadpool rahozott nagyon, meg ha Snipes visszaterne Pengekent, de mar elozeteseket se nagyon nezek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Veszelyes iramban, zseni...Meg se nezted volna lehet, ha normalisan forditjak a cimet
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Marveléket követi még bárki a világon, vagy teljesen megbuktak? Készült a Loki S02-n kívül bármi nézhető az elmúlt 1-2 évben? Az új Amerika kapitány is kuka lesz, mire lehet számítani?
- Remy
- Kapcsolat:
VESZÉLYES IRAMBAN: Halálos iramban ripoff, rossz színészekkel, egy B-kategóriás Shawn Ashmore-ral, felejthető zenékkel, DE király verdákkal és összességében vállalható sztorival.
Noha semmi újat nem ad, (miért is adna?) lényegében a Tokiói hajsza és az első Halálos iramban film szerelemgyermeke ez, a Race Wars-ra felhúzva. De annak ellenére, hogy egy low budget cuccról van szó, meglepően nézette magát minden hibája ellenére is.
Konkrétan a Fast and Furious ripoffját kéne ripoffolnia a Fast-szériának a jövőben, hogy új lendületet vehessen a széria, új karakterekkel és fiatalokkal (no meg ugye Jenna Ortegaval!).
Verdák, sulis balhék, éjszakai versenyzés, drag race!
Noha semmi újat nem ad, (miért is adna?) lényegében a Tokiói hajsza és az első Halálos iramban film szerelemgyermeke ez, a Race Wars-ra felhúzva. De annak ellenére, hogy egy low budget cuccról van szó, meglepően nézette magát minden hibája ellenére is.
Konkrétan a Fast and Furious ripoffját kéne ripoffolnia a Fast-szériának a jövőben, hogy új lendületet vehessen a széria, új karakterekkel és fiatalokkal (no meg ugye Jenna Ortegaval!).
Verdák, sulis balhék, éjszakai versenyzés, drag race!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Sajnos…James Gunn says a ‘JOKER’ series starring Barry Keoghan is not in the works.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Barry Keoghan jokere is parádé szerintem, főleg a kivágott jelenetben mikor Arkhamban beszélget Batmannel, csak valamiért kivágták a filmből. Elvileg azért,hogy ne vigye el a showt Rébusztól. Ebben van valami,mert parádé amit ott művel.realbeckham írta:Remy írta:
BATMAN:
A minisorozatokat adnam, de nekem hehe ötlete, miszerint J.P. jokerevel engedjuk ossze is tetszik, barmennyire nem illik bele. Talán ezért is nézném meg.
https://www.youtube.com/watch?v=Qf59OXCkjUg
Egyébként pont tegnap jött a hír, hogy a színész vissza fog térni Jokerként a Batman Part III-ban, ott kaphat fő(bb) szerepet, meg hogy a sorozatoktól sincs elzárkózva, esetleg saját Joker sorozat, vagy valamelyik másikban, ez még nem tiszta,de a 2 és 3. filmet kapcsolná össze,aminek ő lenne az egyik központja