Kérdések az új honlapról
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Callejon, Marcello
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kérdések az új honlapról
Sziasztok! Ma regisztráltam ide, mert most tudtam meg, hogy mennyi minden történt. Azt hittem nem is tudok belépni, mert a reg után nem kaptam meg az aktivációs e-mailt.
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Azért nincs és belátható időn belül nem is lehet közeledés, mert olyan tevékenységről kaptunk információkat, amik ezt lehetetlenné teszik. Egyelőre nem részletezzük, de ha nagyon muszáj, akkor erre is sor kerül valamikor.
Prince egyetemi elfoglaltságai miatt elmaradozott majd áthívták a pmh-hoz
Colin szimplán csak eltűnt
Prince egyetemi elfoglaltságai miatt elmaradozott majd áthívták a pmh-hoz
Colin szimplán csak eltűnt
Engem is érdekelnének a kettéválásról információk ha lehet. A másik oldalon van egy ismertető erről és nem tudom a madridistán volt-e erről bármi, de amennyiben nem engem érdekelne a ti álláspontotok. Illetve a mostani költözés az akkori helyzethez képest miben különbözik amiért nem lett közeledés(ugyanis az ottaniak alapján és amit ti mondtatok most elég hasonló indoknak tűnik). Remélem nem túlságosan tolakodó ez a kérdés/kérés
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
Prince és Colin miért léptek ki anno?Vagy velük mi a helyzet? Én csipáztam őket :-)
Egyébként van olyan "fontosabb" személy, aki nem jött át ide?
Egyébként van olyan "fontosabb" személy, aki nem jött át ide?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nekem is lenne pár kérdésem. Bizonyos szempontból indiszkrétek, de engem nagyon érdekelnének a válaszok.
- Mennyibe kerül egy ilyen kaliberű honlap üzemeltetése?
- Kinek, hányfelé kell ezért fizetni?
- A régi szerkesztőség lelépésének mi volt az oka?
- Várhatóak-e reklámok az oldal költségeinek a fedezésére?
- Vicces a szabályzatban a Raisen tiltás. Csak puszta kíváncsiságból: ha a korábbi szerkesztők, moderátorok átjöttek ide, akkor visszatérhet Raisen a másik oldalra? Nem mintha ez jelenleg releváns kérdés lenne, de annak ellenére, hogy volt baj a gyerekkel, én sajnálom őt.
- Napi szinten mennyi időt vesz el az oldal üzemeltetése a szerkesztőktől? Posztfüggő? Vagy nagyjából ugyanannyi?
- Csak most néztem meg a topikot, és érdekelne, hogy mi volt az a kérdés, amiért Remyt Realista szankcinálni akarta? PÜ-ben jöhet a válasz.
Köszi a válaszokat előre is.
- Mennyibe kerül egy ilyen kaliberű honlap üzemeltetése?
- Kinek, hányfelé kell ezért fizetni?
- A régi szerkesztőség lelépésének mi volt az oka?
- Várhatóak-e reklámok az oldal költségeinek a fedezésére?
- Vicces a szabályzatban a Raisen tiltás. Csak puszta kíváncsiságból: ha a korábbi szerkesztők, moderátorok átjöttek ide, akkor visszatérhet Raisen a másik oldalra? Nem mintha ez jelenleg releváns kérdés lenne, de annak ellenére, hogy volt baj a gyerekkel, én sajnálom őt.
- Napi szinten mennyi időt vesz el az oldal üzemeltetése a szerkesztőktől? Posztfüggő? Vagy nagyjából ugyanannyi?
- Csak most néztem meg a topikot, és érdekelne, hogy mi volt az a kérdés, amiért Remyt Realista szankcinálni akarta? PÜ-ben jöhet a válasz.
Köszi a válaszokat előre is.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Ez engem is érdekelne.Caúl írta:
Isti miért úgy tiltotta ki Madridizmot, hogy jobb ha te hallgatsz, örökkön-örökké?
Másik a szerkesztőség minden tagja átjött erre az oldalra?
Csak így tovább srácok nekem nagyon tetszik az oldal
2013.05.28
11.45
11.45
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Itt vagyok, eddig is itt voltam, csak más néven.Caúl írta: Ha jól emlékszem Csabi írta azt hiszem az OFF-ba vagy a Javaslatok topicba, hogy Tádám helyzete kényes, de most már itt van. azóta mi változott?
Az változott, hogy a madridistán leadtam a lantot végleg. Voltak személyes ügyeim, ami bonyolultabbá tette a kilépésemet. :-)
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Cantera azért adta el a madridista.hu-t, mert az oldal üzemeltetése olyan összegeket emésztett fel, hogy már nem bírta saját zsebből fizetni. Nem akart nekünk kuncsorogni pénzért (pedig simán beszálltunk volna pénzzel, korábban is volt rá példa), jött Tele úr, akit ismert korábbról és elfogadta az ő ajánlatát.
- Caúl
- Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi
Cantera nem mondta, hogy miért adta el anno a madridistát?
Ha jól emlékszem Csabi írta azt hiszem az OFF-ba vagy a Javaslatok topicba, hogy Tádám helyzete kényes, de most már itt van. azóta mi változott?
Isti miért úgy tiltotta ki Madridizmot, hogy jobb ha te hallgatsz, örökkön-örökké?
Igazából kettő a régi honlapra vonatkozik, de azok előzményei voltak ennek az oldalnak.
Ha jól emlékszem Csabi írta azt hiszem az OFF-ba vagy a Javaslatok topicba, hogy Tádám helyzete kényes, de most már itt van. azóta mi változott?
Igazából kettő a régi honlapra vonatkozik, de azok előzményei voltak ennek az oldalnak.
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Del Piero, Inzaghi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Olaszország, Juventus
milyen nyeremények vannak egyébként a tippjáték viszonylatában?
-
köszönöm!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem, és amúgy nem is sokan használták azt a funkciót, viszont ha a nyomsz egy lájkot a cikk alján vagy egy tweetet, akkor annak örülni fogunk, és még a facebookodon se wargamer 1874578 jelenik majd meg képnek a lajkolt cikk mellett az idővonaladon.-itt nem lehet cikkeket értékelni? (5csillagra gondolok... csak mert nekem ez egy mániám volt )
most már jó lesz. :-)p.csabi1 írta:Az miért van,hogy a fórum résznél ha az oldal közepéhez érek kb. akkor így összemosódva mutatja az egészet fehér háttérrel.Meg lassú is nekem az egész.Próbáltam már Explorerrel,Chromeal is.Emotikonokat sem tudok beszúrni.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Az itteni tippjátékra szeptemberben lehetett regisztrálni, és ez a turnus szerintem már így le is megy új belépők nélkül. Következő szezonban indulunk az újjal ahol már mindenki lehetőséget kap :-)RaulMadrid7 írta:
-mi lesz az ottani tippjátékkal? és az itteni hogy működik? ha eddig itt nem tippeltem, le vagyok maradva...?
Az miért van,hogy a fórum résznél ha az oldal közepéhez érek kb. akkor így összemosódva mutatja az egészet fehér háttérrel.Meg lassú is nekem az egész.Próbáltam már Explorerrel,Chromeal is.Emotikonokat sem tudok beszúrni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazad van, ez nem kettéválás, ez inkább költözésnek tekinthető.
Hiába a közös csapat szeretete, egyéb okok miatt nem leszünk barátok, hogy így fogalmazzak.Alapvetően hozzájuk hogyan viszonyul a madridom?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Engem leginkább az érdekelne, hogy a régebben kiváló stafftagokkal mi a helyzet... ha jól értem, ugyanazon okok miatt hagytátok el a madridistát mint ők, mégis két külön irányt választottatok. Alapvetően hozzájuk hogyan viszonyul a madridom? Őszintén szólva nekem az eredeti, mindent összefoglaló madridista közösség az volt, amikor még Sacchi-ék űzték az ipart, és az igazi kettéválás az volt, amikor ők váltak ki, nem ez, amikor szinte a komplett közösség jött át ide. :-)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ilyen jellegű kérdéseket továbbra is a javaslatok topicba várjuk. Egyébként lesznek, de első körben az online közvetítés felület a fontosabb.amúgy lesznek megint streamek a meccs előtt?
Ide a cikkel és a váltással kapcsolatos kérdéseket várjuk, ha vannak. Köszi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
és 1x az enyém voltAmúgy régen volt ilyen, hogy a meccs kommentje azt visszahozhatnátok
amúgy lesznek megint streamek a meccs előtt?
gratulálok, nekem jobban tetszik ez az oldal (külsőre) mint a másik. sok sikert hozzá, én biztosan kitartok!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre mi nem tudjuk a választ.-mi lesz a madridista.hu-val? (ugyanígy, kevés hírrel, avagy lesz ott valami változás?)
A tippjátékot az ottani tulajdonos szervezte, erről is ő tud felvilágosítást adni. Az itteniről pedig majd az illetékes nyújt felvilágosítást.-mi lesz az ottani tippjátékkal? és az itteni hogy működik? ha eddig itt nem tippeltem, le vagyok maradva...?
Vannak még akik ott vannak, igen.-vannak, akik ott maradtak? (Tádám pl, vagy lordgabi...)
Mindenképpen. :-)-akkor átválthatom a kezdőlapomat a 'madridom.hu'-ra?
Ennek a kidolgozása is folyamatban van.-itt nem lehet cikkeket értékelni? (5csillagra gondolok... csak mert nekem ez egy mániám volt )
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Üdvözletem!
A még bennem maradt kérdések:
-mi lesz a madridista.hu-val? (ugyanígy, kevés hírrel, avagy lesz ott valami változás?)
-mi lesz az ottani tippjátékkal? és az itteni hogy működik? ha eddig itt nem tippeltem, le vagyok maradva...?
-vannak, akik ott maradtak? (Tádám pl, vagy lordgabi...)
-akkor átválthatom a kezdőlapomat a 'madridom.hu'-ra?
-itt nem lehet cikkeket értékelni? (5csillagra gondolok... csak mert nekem ez egy mániám volt )
A választ köszönöm!
A még bennem maradt kérdések:
-mi lesz a madridista.hu-val? (ugyanígy, kevés hírrel, avagy lesz ott valami változás?)
-vannak, akik ott maradtak? (Tádám pl, vagy lordgabi...)
-akkor átválthatom a kezdőlapomat a 'madridom.hu'-ra?
-itt nem lehet cikkeket értékelni? (5csillagra gondolok... csak mert nekem ez egy mániám volt )
A választ köszönöm!