Karim Benzema
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Hany regisztráció kell még hozzá hogy felfogd hogy nem kíváncsi itt rad senki.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Igen, magyarázd meg, hogy ez a gyenge, mákos német válogatott jó volt, miközben a két szomszédos eb-n meccset nem bírtak nyerni, az ekkori focijuk és játékosanyaguk miatt szervezték át a német játékos és edzőképzéstraul 4 ever írta:
Nyilván tehetségtelen niemandok voltak a németek és csak szerencséjük volt, egy jó csapat nyilván felmosta volna azzal (az egész vb-n ihletett formát hozó) válogatottal a pályát. R9-et a nyugger Blanc is inasba rakta volna.
Szeretlek.
Ott a videó is, amiben benne van, de küldöd a lol-okatdzsi91 írta:
Aztakurva. R9 a tkp
Ilyenkor látszik, hogy úgy nosztalgiáztok, hogy amúgy közben fingotok nincs már arról mi is volt régen
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Aztakurva. R9 a tkpatesz. írta: Mondjuk ez se igaz
A mai fociban nem is igazán lehetne csatár poszton játszatni Rondaldot ,sőt már ezen a vb-n se azt játszott, Rivaldo játszott elől, ő inkább tkp volt.
Tipikusan az a játékos volt, aki nem tudodott se háttal játszani a kapunak és rosszul állt neki, ha védőkkel kellett ütközni, test a test elleni parharcokat vívni. Ő az a profil, mint Salah, Mbappe, Vinicius, hogy akkor tudott élni ha mélyebbről vagy szélről tud indulni labdával.
A legtökéletesebb prototípus csatár Haaland.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
te egy troll vagy vagy igazi ökör.... mindenkinek van véleménye és van mindenkinél jobb jágékos is de ez szubjektiv,ez a 3 ember összehozott 3-4-5 bl- thehetheoriginal írta: Én.
Se a jatek minosege, se ezen jatekosok futballtudasa nem uti meg nalam, nem kedvencem egyik se igazan, olyanok generacionkent is ritkan jonnek.
De ez az en szemelyes velemenyem, erzeseim, elismerem, hogy manapsag ok az elit, csak lattam mar jobbat is mindegyikuk posztjan.
https://twitter.com/RMadridInfo/status/ ... 2hCOg&s=19
Na hogy oldjam egy kicsit a feszkót.
Itt a teljes videó a bevonulás előtti gyerekekről. Courtoisnak azért hogy beszól.
Na hogy oldjam egy kicsit a feszkót.
Itt a teljes videó a bevonulás előtti gyerekekről. Courtoisnak azért hogy beszól.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Olyan vagy atesz, mint a herpesz. Néha eltűnsz, az ember éli az életét, aztán egyszer csak visszatérsz a semmiből keseríteni az életet.
Remélem 10 év múlva a legendák topikban majd ugyanígy jössz a hülyeségeddel majd, hogy mekkora szar Benzema, mert így, meg úgy, meg egy Bale-nek több bl döntős gólja van, mint neki, stb.. Majd addig kitalálod, nem adok ötleteket..
Nyilván tehetségtelen niemandok voltak a németek és csak szerencséjük volt, egy jó csapat nyilván felmosta volna azzal (az egész vb-n ihletett formát hozó) válogatottal a pályát. R9-et a nyugger Blanc is inasba rakta volna.
Szeretlek.
Remélem 10 év múlva a legendák topikban majd ugyanígy jössz a hülyeségeddel majd, hogy mekkora szar Benzema, mert így, meg úgy, meg egy Bale-nek több bl döntős gólja van, mint neki, stb.. Majd addig kitalálod, nem adok ötleteket..
Szeretlek.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
atesz. írta: Mondjuk ez se igaz
A mai fociban nem is igazán lehetne csatár poszton játszatni Rondaldot ,sőt már ezen a vb-n se azt játszott, Rivaldo játszott elől, ő inkább tkp volt.
Tipikusan az a játékos volt, aki nem tudodott se háttal játszani a kapunak és rosszul állt neki, ha védőkkel kellett ütközni, test a test elleni parharcokat vívni. Ő az a profil, mint Salah, Mbappe, Vinicius, hogy akkor tud élni ha mélyebbről vagy szélről tud indulni labdával.
Nem erről beszéltem. De baromság amit írsz.
Mondjuk ez se igaz
Tipikusan az a játékos volt, aki nem tudodott se háttal játszani a kapunak és rosszul állt neki, ha védőkkel kellett ütközni, test a test elleni parharcokat vívni. Ő az a profil, mint Salah, Mbappe, Vinicius, hogy akkor tudott élni ha mélyebbről vagy szélről tud indulni labdával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atesz. 2023. április 19., szerda 19:12-kor.
-
Persze minden régebbi játékosnál meg csapatnál a nosztalgia sokmindent megszépít, ezt nem vitatja senki, de egyszerűen hülye példával jött a tag.Tjacks írta: Eltekintve attól hogy iszonyú kellemetlen a kolléga - szegénykémnek valószínűleg ez a legnagyobb öröme az életben - abban igaza van hogy a nosztalgia faktor játszik Ronaldonál, de ez full természetes.
Hehének meg abban hogy ha prototípust nézünk ( és nem karriert ) akkor Ronaldonál jobb csatárt nem találsz.
Ahogy abban is hogy Benz első madridi évei igencsak félrementek.
Meg R9..
Na akkor most és mindenkorra tegyük rendbe.
R9 hasonló mint Jordan. Abból a szempontból,.hogy akkor robban be amikor minden változik. A 90es évek egy brutális átalakulás a fociban. A 80as években még a Bukarest is tudott BEKet nyerni, a 90es évek legelején még a Zvezda is.
De. Aztan a műholdas sport tvk,.a bossman szabály, a felduzzadt marketing, az új aranylabda, stb nagyon beszűkítette a legjobb játékosokat egy kb 12 csapatos elitmezőnybe. Pár nyugati klubba, meg elitligába. R9 ebben a korszakban robban be és lesz egy kurva technikás ilyen 30-50 gólt verő, még a divatra is hatást gyakorolni tudó figura. Abszolút előképe a CR7, Messi..Haaland stb vonulatnak. Egyrészt kevés hasonló volt korábban, másrészt sokkal szétszórtabb volt a világelit anno. Nem összpontosult 4 országba. Kb.
Szal R9 egyfajta ilyen előkép volt, máskérdés h rossz clubválasztásai és brutális sérülései voltak. Ennyi.
Ha valaki őt tartja a forever legjobbnak, akkor azt mondon oké. Persze van benne nagy nosztalgia, de oké, elfogadom, nem értek egyet ezzel de oké.
Nem fogok idejönni itt pont egy győztes VB döntőröl linkelni hogy kihagyott 3 ziccert bazzzzz.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Eltekintve attól hogy iszonyú kellemetlen a kolléga - szegénykémnek valószínűleg ez a legnagyobb öröme az életben - abban igaza van hogy a nosztalgia faktor játszik Ronaldonál, de ez full természetes.
Hehének meg abban hogy ha prototípust nézünk ( és nem karriert ) akkor Ronaldonál jobb csatárt nem találsz.
-
atesz. írta:A kemény védekezéstől kurva messze van ez a mai focihoz képest lötyögés, és az hogy sok a passz opció, a nyíló terület az ellenfélnek.petiamadridista írta:
Nekem az a nagy bebaszás?? Bebaszta, berugta, belőtte. Nem gondolom nagy gólnak, a masodik szép volt. Ne haragudj meg, sztem régóta nem írtam ezt le a fórumon pedig 15 éve itt vagyok, de sztem te hülye vagy.
Te ezt a meccset lattad anno?? Nekem erős a gyanúm hogy nem. A németek mai szóval mondva buszoztak. Keményen védekeztek, itt is többszor kiképnek rá. Azért jutottak el a dajcsok a döntőig mert nem lehetett nekik gólt lőni.
Az hogy itt elcsúszott a védelem már, meg Kahn R9 elé paskolta a labdát... hát ez volt a dráma ebben a meccsben. Bazze.. erre mindenki emlekszik aki nezte azt a VBt. Hat ez volt a lémyeg, a dráma, a nagy csalódás a döntőben,.hogy a torna legjobb játekosa bakizott. Utána hetekig erről írtak a lapok.
R9et nem ezért a meccsért tartják nagy játékosnak, de ezt már leírtam, csak itt lettek vilagbajnokok pont az ő duplájával.
Én néztem a tornát, ez egy iszonyat rossz, az ebken leégő, mákos német csapat volt, az egyik legrosszabb álománnyal, jó sorsolással a kiseséses szakaszra.
Ez egy vb döntő volt. Amit az ő góljaival megnyertek.
Nem tudom ezen mit kell magyarázni..
R9 amikor formában volt, amikor ment neki akkor a maga idejében a legjobb csatár volt.
Most ezen mit kell magyarázni ? Hogy ő is volt h hagyott ki ziccert, mert volt hogy elbaszott eztazt?
Vagy most mi??
Mit akarsz? Mit akarsz megmagyarázni ??
A kemény védekezéstől kurva messze van ez a mai focihoz képest lötyögés, és az hogy sok a passz opció, a nyíló terület az ellenfélnek.petiamadridista írta:
Nekem az a nagy bebaszás?? Bebaszta, berugta, belőtte. Nem gondolom nagy gólnak, a masodik szép volt. Ne haragudj meg, sztem régóta nem írtam ezt le a fórumon pedig 15 éve itt vagyok, de sztem te hülye vagy.
Te ezt a meccset lattad anno?? Nekem erős a gyanúm hogy nem. A németek mai szóval mondva buszoztak. Keményen védekeztek, itt is többszor kiképnek rá. Azért jutottak el a dajcsok a döntőig mert nem lehetett nekik gólt lőni.
Az hogy itt elcsúszott a védelem már, meg Kahn R9 elé paskolta a labdát... hát ez volt a dráma ebben a meccsben. Bazze.. erre mindenki emlekszik aki nezte azt a VBt. Hat ez volt a lémyeg, a dráma, a nagy csalódás a döntőben,.hogy a torna legjobb játekosa bakizott. Utána hetekig erről írtak a lapok.
R9et nem ezért a meccsért tartják nagy játékosnak, de ezt már leírtam, csak itt lettek vilagbajnokok pont az ő duplájával.
Én néztem a tornát, ez egy iszonyat rossz, az ebken leégő, mákos német csapat volt, az egyik legrosszabb álománnyal, jó sorsolással a kiseséses szakaszra.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
"
Mindent elárul a tévképzetről, hogy neked az a nagy bebaszás, hogy berúgta a bakizó Kahnnak.
És nem, kurvára nem fogták, iszonyat színvonaltalan a német védekezés."
Mindent elárul a tévképzetről, hogy neked az a nagy bebaszás, hogy berúgta a bakizó Kahnnak.
És nem, kurvára nem fogták, iszonyat színvonaltalan a német védekezés."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2023. április 19., szerda 18:27-kor.
Szóval nem irtam ilyet, retardált vagyhehetheoriginal írta: Aprilis 19. 2023. megtudtuk, hogy ronaldo nem volt nagy durranás. Koszonjuk atilla.
Zarjuk le, benzema topik
Az erőltetett nosztalgiát kritizáltam, hogy jobbnak hibátlannak haluzod a régit a mainál.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Huh, azért mennyire kell megmondóembernek lenni, hogy még a valaha volt (egyik) legjobb focistába is beleálljon az ember
Mindezt sokadik újrareg után
Mindezt sokadik újrareg után
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Aprilis 19. 2023. megtudtuk, hogy ronaldo nem volt nagy durranás. Koszonjuk atilla.
Zarjuk le, benzema topik
Zarjuk le, benzema topik
thereisonly1ronaldo
-
Azért volt nagy meccse mert VB döntő volt, és megnyerték a világbajnokságot. Az ő duplájával.atesz. írta: Ez Ronaldonak az élete egyik nagy meccse volt.
Kurva nagy tévképzetek vannak a nosztalgia miatt, hogy ő aztán mekkora hibátlan kíméletlen csatár volt Benzamához és a maiakhoz képest.
De R9-nek nem ez volt élete meccse, ha azt nézzük higy azon a meccsen hogyan játszott.
És nem, kurvára nem fogták, iszonyat színvonaltalan a német védekezés.
Kurva nagy tévképzetek vannak a nosztalgia miatt, hogy ő aztán mekkora hibátlan kíméletlen csatár volt Benzamához és a maiakhoz képest.
És nem, kurvára nem fogták, iszonyat színvonaltalan a német védekezés.
Ez Ronaldonak az élete egyik nagy meccse volt.zsírosdeszka írta: Ez nem a Benzema topic? Ez egy sz@r meccse volt Ronaldonak, de azért ő top. Viszont Benzema is megsüvegelendő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atesz. 2023. április 19., szerda 18:13-kor.
-
Vb döntő.
Elszúrt 3 ziccert, meg fogták végig. Aztán a végén beb.szta 2szer és világbajnokok voltak.
Volt sok fos meccse R9nek, de ne már h a 02es VB döntő legyen pont belinkelve.
Akkor inkább a 98as VB döntő.
R9 nagy jatékos volt, a valaha volt egyik legjobb, bár én a legjobbnak elég sokminden miatt nem mondanám.
A sérülése nagyon sokat kivett belőle.
Musiala meg 19-20 éves. Lehet sehol nem lesz 5 év múlva, lehet hogy akkor már 2szer aranylabda lesz.
Van benne pontenciál az biztos.
Elszúrt 3 ziccert, meg fogták végig. Aztán a végén beb.szta 2szer és világbajnokok voltak.
Volt sok fos meccse R9nek, de ne már h a 02es VB döntő legyen pont belinkelve.
Akkor inkább a 98as VB döntő.
R9 nagy jatékos volt, a valaha volt egyik legjobb, bár én a legjobbnak elég sokminden miatt nem mondanám.
A sérülése nagyon sokat kivett belőle.
Musiala meg 19-20 éves. Lehet sehol nem lesz 5 év múlva, lehet hogy akkor már 2szer aranylabda lesz.
Van benne pontenciál az biztos.