Abszolút így volt decemberig. Aztán Vini megmutatta a szezon második félidőben miért neki kéne kapnia ezt a szaros díjat.Sokkal inkább Bellingham mellett, aki egyértelműen a legjobbja volt a csapatnak, ha az egész évet nézzük.
Aranylabda
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Aranylabda
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- BlancoMark
Meg Carragherek is azt mondtak nincs itt kerdes, Salibat is olvastam par nappal ezelottrol. MINDENKI keszpenznek vette, fel sem merult senkiben Rodri. Egeszen elkepeszto mi tortenhetett itt. A szavazokat megkernem, hogy soroljak fel az 5 kedvenc Rodri es Vini momentumot a szezonbol. Rodrinal menne az erolkodes kemenyen.poronty írta:Így van, ne a legnagyobb sztárod mellett kampányolj, aki évek óta a hátán viszi a csapatot tavasszal a legfontosabb meccseken. Ráadásul kampány se kell, az összes pundit külföldön is arról beszél állandóan, hogy Vini a legjobb játékos a világon, nem kell ide semmilyen kampány.Kicsit szerintem mi is elrontottuk, nem a félkegyelmű Vini mellett kellett volna kampányolnia Carlonak és a klubnak, akinek van 5 jó meccse egy szezonban. Ráadásul mindenki is utálja.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Iden eloszor UEFA-France Football dij az aranylabda.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Sokkal inkább Bellingham mellett, aki egyértelműen a legjobbja volt a csapatnak, ha az egész évet nézzük.poronty írta:Így van, ne a legnagyobb sztárod mellett kampányolj, aki évek óta a hátán viszi a csapatot tavasszal a legfontosabb meccseken. Ráadásul kampány se kell, az összes pundit külföldön is arról beszél állandóan, hogy Vini a legjobb játékos a világon, nem kell ide semmilyen kampány.Kicsit szerintem mi is elrontottuk, nem a félkegyelmű Vini mellett kellett volna kampányolnia Carlonak és a klubnak, akinek van 5 jó meccse egy szezonban. Ráadásul mindenki is utálja.
-
BREAKING: Spain are expected to sweep the Ballon d’Or - UEFA awards:
Ballon d’Or: Rodri
Coach of the Season: Luis de la Fuente. @diarioas
Amúgy az is tök érdekes, hogy egy nyilvánvaló bírói hiba hatására veszíti el Vini az aranylabdát (meg úgy tűnik Carlo a legjobb edző díjat).
Ballon d’Or: Rodri
Coach of the Season: Luis de la Fuente. @diarioas
Amúgy az is tök érdekes, hogy egy nyilvánvaló bírói hiba hatására veszíti el Vini az aranylabdát (meg úgy tűnik Carlo a legjobb edző díjat).
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- ikarus93
Florentinonak ma kell kiállnia a világ elé és bemondania, 2025ben indul a szuper liga, aki bent van bent van aki nem az maradhat az UEFA maffianal.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Aranylabda: "A legértékesebb díj, amit játékos megkaphat. Minden év végén a France Football sportlap szakemberei megválasztják az adott szezon legjobb Európában futballozó játékosát. "Babinho írta: Bocsánat...én azt valahol adom, hogy az aranylabda nyertese, valahol képviselője is a futballnak mint fogalomnak, amit az egész világon szeretnek és össze kell kösse az embereket.
Én nem tudom mi zajlik Vini fejében, nagyon sokszor igaza van, de akkor legyen a következményekkel tisztában. Én a gyerekemnek nem szívesen mutogatom a hisztijeit, mert azt látatja hogy a futball háború, hogy agresszívnak kell lenni. Pont azt nagyítja fel, ami ellen ő is "küzd". Nekem visszataszító a viselkedése, és én nem vagyok ezzel elfogadób mert kupákat hoz. Szurkolok neki, kedvelem a játékát, de emberileg nekem totál idegen. Sokan így vannak ezzel.
Hát, aztán ez persze igazságtalan? Már akinek. Tanuljon belőle, fejlődjön. Hátha egyszer kívülről látja majd magát.
Aranylabda: "A Ballon d'Or, vagyis az Aranylabda az európai labdarúgás egyéni trófeája, melyet a legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgó kaphat meg."
Ezt jelenti "állítólag" az aranylabda. Egyet is értek, meg nem is a hszeddel. Nem példaértékű a viselkedése ez tény, de az elmúlt szezonban a legjobb teljesítményt lerakó játékos volt a sikerek mellett, mint pl. BL győzelem.
Akkor csak azért ne kapja meg, mert olyan a viselkedése, hogy nem szívesen mutatjuk a gyerekeknek? Nem korrekt, és nem objektíven döntenek ez a baj. És ez jellemzi ezt a díjat már évek óta, hogy mindig kitalálnak valamit, ami éppen fontosabb kritérium...nonszensz.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Fix, hogy el van csalva.BLevi96 írta: Ezek valódi eredmények?!
Kik szavaznak? Mert minden játékos akit kérdeznek, Vininek adná.
Sajnos utalnak minket.
Jövő évi labdát már most adják oda Yamalnak, játszania sem kell.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Aha, az összeset kivéve az utolsó 3 BL meccset és szuperkupa döntőt.BlancoMark írta:Bekapcsolt tevevel nezted a meccseket tavasszal?gólvonal írta: Gondolom a klub és az UEFA közötti viszály az oka. Nem létezik hogy egy ilyen szezon után ne Real játékos kapja.
Kicsit szerintem mi is elrontottuk, nem a félkegyelmű Vini mellett kellett volna kampányolnia Carlonak és a klubnak, akinek van 5 jó meccse egy szezonban. Ráadásul mindenki is utálja.
Nincs megint semmi szempont rendszer mi alapján kaphatná Rodri.
Ha számít az EB is ott van Carvajal, ha vegyesen nézzük az EBt meg a BLt, ott az EB döntős Jude, gólt ollózva mentette meg a csapatát utolsó percben.
Ha meg BL ott van Vini.
Na mindegy, vicces lesz 1 vereséges La Liga győzelem és veretlen BL szezon után, minden 2 Szuperkupa, Klub VB után nem Aranylasztit nyerni
Ha számít az EB is ott van Carvajal, ha vegyesen nézzük az EBt meg a BLt, ott az EB döntős Jude, gólt ollózva mentette meg a csapatát utolsó percben.
Ha meg BL ott van Vini.
Na mindegy, vicces lesz 1 vereséges La Liga győzelem és veretlen BL szezon után, minden 2 Szuperkupa, Klub VB után nem Aranylasztit nyerni
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Nem lesz itt Vini-Mbappe-Jude laszti sose, majd most Yamal kapja, mert minden évben lesz valami "youngest", amire megérdemli.Pad'em írta: Friss leak:
1 Rodri 596 points
2 Vini 580 p
3 Bellingham 450 p
4 Yamal 380 p
5 Mbappé 229 p
Carvajal elvileg 6.
Ezt hoztam én is először, azóta azt írják ő se megy.realmadrid95 írta:
-
Így van, ne a legnagyobb sztárod mellett kampányolj, aki évek óta a hátán viszi a csapatot tavasszal a legfontosabb meccseken. Ráadásul kampány se kell, az összes pundit külföldön is arról beszél állandóan, hogy Vini a legjobb játékos a világon, nem kell ide semmilyen kampány.Kicsit szerintem mi is elrontottuk, nem a félkegyelmű Vini mellett kellett volna kampányolnia Carlonak és a klubnak, akinek van 5 jó meccse egy szezonban. Ráadásul mindenki is utálja.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ezek valódi eredmények?!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mi az hogy Yamal a 4.?????????Pad'em írta: Friss leak:
1 Rodri 596 points
2 Vini 580 p
3 Bellingham 450 p
4 Yamal 380 p
5 Mbappé 229 p
Carvajal elvileg 6.
Miért tesz úgy az UEFA mintha tavaly semmit nem nyertünk volna???????
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Pad'em írta: Friss leak:
1 Rodri 596 points
2 Vini 580 p
3 Bellingham 450 p
4 Yamal 380 p
5 Mbappé 229 p
Carvajal elvileg 6.
Vicc.
- BlancoMark
Bekapcsolt tevevel nezted a meccseket tavasszal?gólvonal írta: Gondolom a klub és az UEFA közötti viszály az oka. Nem létezik hogy egy ilyen szezon után ne Real játékos kapja.
Kicsit szerintem mi is elrontottuk, nem a félkegyelmű Vini mellett kellett volna kampányolnia Carlonak és a klubnak, akinek van 5 jó meccse egy szezonban. Ráadásul mindenki is utálja.
-
Gondolom a klub és az UEFA közötti viszály az oka. Nem létezik hogy egy ilyen szezon után ne Real játékos kapja.
- BlancoMark
Rodri, hat annyira nem volt clutch donto momentumokban, hogy a fel vilag most fogja megtudni, hogy egyaltalan a vilagon van.
Tenyleg fasza jatekos, de ha ilyen jatekosokon mulna, akkor minden meccs 0-0-ra vegzodne. Vinicius tavasza egeszen brutalis volt, MINDEN meccsen barki ellen barmilyen tettel biro meccsen 1-2 golpontot hozott a SEMMIBOL egyeni akciok reven. Az egyik legclutchabb teljesitmeny amit lattam tavasszal. Rodri a dontot nem jatszotta vegig.
Tenyleg fasza jatekos, de ha ilyen jatekosokon mulna, akkor minden meccs 0-0-ra vegzodne. Vinicius tavasza egeszen brutalis volt, MINDEN meccsen barki ellen barmilyen tettel biro meccsen 1-2 golpontot hozott a SEMMIBOL egyeni akciok reven. Az egyik legclutchabb teljesitmeny amit lattam tavasszal. Rodri a dontot nem jatszotta vegig.
-
Ez tuti nem leht igaz. ELhiszem, hogy youngest meg minden, de ez egy kibaszott vicc lenne még a többi szarhoz is képest.4 Yamal 380 p
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
Alapvetően, ha tényleg Rodri nyeri a marketing lasztit, nem fogom személyemben sértettnek érezni magamat. Egy nagyon jó játékos egy tényleg jó szezonnal a háta mögött. Voltak nála jobb játékosok? Szerintem voltak. Objektívnek találom a díj kiosztását abban a 20+ évben, amikor jelenidőben láthattam? Nem. Kicsit olyan ez a díj, mint Freddy Krueger, annyira erős/annyit ér, mint amennyire az emberek hisznek benne. Szerintem kevésbé kéne mértékadónak tartani és a helyén kezelni, hogy a top 5-10 legjobb játékosból megkapja valaki.