Rodrygo Goes - 11
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Rodrygo Goes - 21
Szörnyen kicsi, és hiába a többlet izom idénre, nagyon könnyen félreteszik. Kuboval a legkönnyebb összehasonlítani. Gyorsabb nála, erősebb is, kapura is veszélyesebbnek érződik és kb pont ezért a japán van kölcsönben. Mivel nulla darab valódi és értékelhető emberünk van a jobb szélre eleget fog tudni játszani, a rotációban mindig az elsők között lesz akihez nyúlhatunk, de stabil kezdő nem lesz belőle. Pedig az alapjai jobbak mint Vininek.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem is szimpi a srác, és a Bappe-Haaland érvelést is helyesnek gondolom.Realista24 írta:Ráadásul az X-faktort is megnyertesebydani írta: Én se feltétlen kezdőnek képzelem a jövőben de ilyen jolly joker cserének szerintem elképesztően jó és hatékony lehet. Rotálni úgyis kell majd, a meló se büdös neki és ahogy eddig tűnik elég alázatos személyiség. Én kifejezetten kedvelem, szimpatikus kölyök.
Azért gondolom Pad, hogy nem lesz ő több, mint amit sebydani ír, mert vagy jön Mbappé vagy Haaland, vagy mindkettő...és ez így fog tovább menni, a kezdőben mindig lesz előtte jobb játékos.
Viszont idén? Bélánk off novemberig, LV-t tudjuk, Hazard meg (szerintem) édeskevés volt eddig akárhol is játszott, Fede-t meg kár elparazolni jobbra, ha van egy ilyen kicsiRodry (pont amiket sebydani írt, melózik, alázatos, de szerencsére nem is ügyetlen).
Igen, nem egy primeBale, nem Bappe (aki még itt sincs), de amíg többet tesz le az asztalra mint Haz., és kb. annyit mint Bale (mert rosszul ő sem kezdett aug-ban, mondjuk nagy csilli-villi nem volt, de akkoris), addig szerintem játszhat.
Nem akarom túlmagyarázni, meg lépten-nyomom a belgát fikázni (mert am. csípem, csak keveslem amit látok tőle), de több előnyt látok abban, ha ő játszik, mint ha más.
Nehéz objektívnek lenni 6-1 után egyébként, mert nyilván szakadék van a két csapat között, tehát Ase 3 gólját is a helyén kell kezelni, de Rodry mellett sem lehet elmenni szó nélkül..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ráadásul az X-faktort is megnyertesebydani írta: Én se feltétlen kezdőnek képzelem a jövőben de ilyen jolly joker cserének szerintem elképesztően jó és hatékony lehet. Rotálni úgyis kell majd, a meló se büdös neki és ahogy eddig tűnik elég alázatos személyiség. Én kifejezetten kedvelem, szimpatikus kölyök.
Azért gondolom Pad, hogy nem lesz ő több, mint amit sebydani ír, mert vagy jön Mbappé vagy Haaland, vagy mindkettő...és ez így fog tovább menni, a kezdőben mindig lesz előtte jobb játékos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én se feltétlen kezdőnek képzelem a jövőben de ilyen jolly joker cserének szerintem elképesztően jó és hatékony lehet. Rotálni úgyis kell majd, a meló se büdös neki és ahogy eddig tűnik elég alázatos személyiség. Én kifejezetten kedvelem, szimpatikus kölyök.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Bőven léphet ő is szintet, mint Vini. 20 éves, plusz neki is jót tett volna egy-két év kölcsön. Ebben a Vini-Benz-Rodry hármasban van potencia, pláne ha középről jön az ifjonti szupport mint tegnap. Rodry ráadásul ha odakerül be is bassza. De ha másnak nem is, csere jobbszélsőnek bőven rendben lesz, neki se büdös a meló.Realista24 írta:Sztem ennél több és jobb nem lesz. Sosem lesz első a sorban, erre a szerepre viszont tökéletes lehet.sebydani írta:
Jól mozgott tegnap, sajnáltam, hogy a gólpasszt elvették tőle. Van benne kakaó szerintem, nem engedném el semmiképp a kezét. Dinamikus, jó egy az egy ellen, kapura is veszélyes. Azt vettem észre helyezkedésben néha nem a legjobb de szerintem betudható egyelőre annak, hogy nagyon igyekszik és próbálkozik mindig jó helyen lenni csak néha útban van. Carlo majd fejleszti őt is, aztán pereghet.
Fényesnek tűnik a jövő.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem ennél több és jobb nem lesz. Sosem lesz első a sorban, erre a szerepre viszont tökéletes lehet.sebydani írta:Jól mozgott tegnap, sajnáltam, hogy a gólpasszt elvették tőle. Van benne kakaó szerintem, nem engedném el semmiképp a kezét. Dinamikus, jó egy az egy ellen, kapura is veszélyes. Azt vettem észre helyezkedésben néha nem a legjobb de szerintem betudható egyelőre annak, hogy nagyon igyekszik és próbálkozik mindig jó helyen lenni csak néha útban van. Carlo majd fejleszti őt is, aztán pereghet.Halfkey írta: Vagy a Mallorcai csapat egésze volt baromi lassú, vagy Rodrygo sokat gyorsult.
Fényesnek tűnik a jövő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jól mozgott tegnap, sajnáltam, hogy a gólpasszt elvették tőle. Van benne kakaó szerintem, nem engedném el semmiképp a kezét. Dinamikus, jó egy az egy ellen, kapura is veszélyes. Azt vettem észre helyezkedésben néha nem a legjobb de szerintem betudható egyelőre annak, hogy nagyon igyekszik és próbálkozik mindig jó helyen lenni csak néha útban van. Carlo majd fejleszti őt is, aztán pereghet.Halfkey írta: Vagy a Mallorcai csapat egésze volt baromi lassú, vagy Rodrygo sokat gyorsult.
Fényesnek tűnik a jövő.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Vagy a Mallorcai csapat egésze volt baromi lassú, vagy Rodrygo sokat gyorsult.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Re: Rodrygo Goes - 16
hagyjálKerlon írta:ezt biztos megvárjuk?Csabi írta: majd ha jön teki át lesznek írva a számok.
-
https://pbs.twimg.com/media/E_W6dtmXsAM ... ame=medium
Amikor megölelsz egy idegen srácot, miközben tudod, hogy a barátnője a közelben van.
Amikor megölelsz egy idegen srácot, miközben tudod, hogy a barátnője a közelben van.
ezt biztos megvárjuk?Csabi írta: majd ha jön teki át lesznek írva a számok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
ifj Mr BL
Az a durva, hogy több gólja van a BL-ben, mint a bajnokságban
Elvileg LaLiga 45/3, BL 17/6
Az a durva, hogy több gólja van a BL-ben, mint a bajnokságban
Elvileg LaLiga 45/3, BL 17/6
Nekem is ez jutott az eszembe amikor berúgta a gólt.Középen kellene nyomtatni szerintem is Benzema mellett vagy mögött.
A helyzeteit nagyon jó arányban rugdossa be.
A helyzeteit nagyon jó arányban rugdossa be.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Senki se ir az aranycsere topikjaba?
Mar nem eloszor sikerul neki nagyon jol beszallnia egy eles meccsbe. Az az erzesem van vele kapcsolatban, hogy neki nem a szelen kene jatszania, hanem kozepen, mert a tizenhatoson belul nagyon jol tud tud erkezni az ures teruletekbe, jol olvassa a vedok mozgasat.
Iden remelem szintet lep es eljut 8-10 golig.
Mar nem eloszor sikerul neki nagyon jol beszallnia egy eles meccsbe. Az az erzesem van vele kapcsolatban, hogy neki nem a szelen kene jatszania, hanem kozepen, mert a tizenhatoson belul nagyon jol tud tud erkezni az ures teruletekbe, jol olvassa a vedok mozgasat.
Iden remelem szintet lep es eljut 8-10 golig.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
16-os Jovic
ki lesz a 25-ös Ceballos??
Migulet és Blancot nem kell nevezni az első keretbe?
21-es amúgy
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Rodrygo Goes - 25
Nekem egy kicsit fura lesz az a 16 os mez rajta, bar van egy olyan erzesem akcioban sokat nem fogom latni
-
INSANE RODRYGO TRICK SHOT | Real Madrid training
Szép, csak kár, hogy a meccseken keveset mutat a tehetségéből.
Szép, csak kár, hogy a meccseken keveset mutat a tehetségéből.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem piszkálnám ma egyik támadónkat sem, ez a mai nem erről szólt, ami volt néhány támadás, az ilyen 1-2 személyes partizánakció volt, a CKM-ben nem volt elég nafta hogy segítse a támadásokat... néha picsán rúgták a labdát, a többit meg oldd meg... ez volt a támadó taktikánk.
Az összes támadót felmentem a mai meccsen.
Az összes támadót felmentem a mai meccsen.