Utánpótlás
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Utánpótlás
VG: Documents from Football Leaks which show that Martin's father Hans Erik Ødegaard received a Under-11s assistant coaching contract worth around £2.7m on the same day that his son joined Real Madrid.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha így folytatja a Sociban, akkor kénytelen lesz.TheBull6 írta: Nagy kérdés lesz egyáltalán, hogy Zidane tud-e valamit kezdeni vele/velük. Gondolok itt Kubora esetleg Rodrygora is pl. Vagy ne adj isten Hakimire. Sajnos a francia az itt töltött idő alatt nem igazán azt bizonyította eddig, hogy tudja használni a fiatalokat. Bár nem is nagyon akarta őket. Kényszeren kívül nem igazán adott lehetőséget senkinek.
Lásd Ceba, Llorrente, Kova stb. Ha marad a francia (és ha nem bukik idén egy nagyot, akkor biztos marad) akkor simán benne van, hogy Odegaard jövőre sem lesz még Real játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nagy kérdés lesz egyáltalán, hogy Zidane tud-e valamit kezdeni vele/velük. Gondolok itt Kubora esetleg Rodrygora is pl. Vagy ne adj isten Hakimire. Sajnos a francia az itt töltött idő alatt nem igazán azt bizonyította eddig, hogy tudja használni a fiatalokat. Bár nem is nagyon akarta őket. Kényszeren kívül nem igazán adott lehetőséget senkinek.
Lásd Ceba, Llorrente, Kova stb. Ha marad a francia (és ha nem bukik idén egy nagyot, akkor biztos marad) akkor simán benne van, hogy Odegaard jövőre sem lesz még Real játékos.
Sérülésekre nem lehet alapozni... Szerintem nincs baj azzal, hogy egy középerős csapatban ligán belül is megkapja a bizalmat. Így a ritmust felveszi és nem lesz baj, abból se, ha egy-egy rossz meccse összejön. Nálunk meg már tudja majd mire számítson és óvatosabban is kezdhet.Kercsó írta:mondjuk ezt adom. makacs a kopasz...Pad'em írta: Persze ha én lennék az edző, én is dobtam volna be már most a kezdőnkbe, de ismerve Zidane-t és a nagy öregekbe vetett hitét, sanszos, hogy jobban jár/járunk így. Ha lehoz egy nagyon jó évet a La Ligában is, már nem lehet tovább tologatni a beépítését.
Amennyi sérültünk volt/van/lesz, szvsz meg lett volnaRealista24 írta: Szerintem nem kapott volna annyit. Az ötven meccsnél, átlag 30 perc.
Majd jövőre. Addig remélem megfricskázza a Barcát egy 10* teljesítménnyel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mondjuk ezt adom. makacs a kopasz...Pad'em írta: Persze ha én lennék az edző, én is dobtam volna be már most a kezdőnkbe, de ismerve Zidane-t és a nagy öregekbe vetett hitét, sanszos, hogy jobban jár/járunk így. Ha lehoz egy nagyon jó évet a La Ligában is, már nem lehet tovább tologatni a beépítését.
Amennyi sérültünk volt/van/lesz, szvsz meg lett volnaRealista24 írta: Szerintem nem kapott volna annyit. Az ötven meccsnél, átlag 30 perc.
Majd jövőre. Addig remélem megfricskázza a Barcát egy 10* teljesítménnyel
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Pad'em
Volt olyan hír, hogy maga a játékos kérte, hogy ott kezdje a felkészülést ahol játszani fog, mert nem nyár végén akar beesni valahova. Gondolom ezért nem néztük meg, el volt döntve, hogy kölcsön lesz adva.wZoLee7 írta: szerintem nem azzal van baj hogy kölcsönbe lett adva és így sokat játszik, hanem h nyáron ki sem próbáltuk...mondjuk lehet jobb is így, amilyen meccseket toltunk mi nyáron
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem nem kapott volna annyit. Az ötven meccsnél, átlag 30 perc.Kercsó írta: a ligát és a közeget ismeri már a Castillából.
inkább 1500 perc a Real Madridban, mint 2500 egy Sociedadban
annyit kapott volna itt is
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szerintem nem azzal van baj hogy kölcsönbe lett adva és így sokat játszik, hanem h nyáron ki sem próbáltuk...mondjuk lehet jobb is így, amilyen meccseket toltunk mi nyáron
- Pad'em
Azért van különbség a harmadosztály meg az első között. Ott teher nélkül fejlődhet, fiatal még, itt meg ki tudja milyen viszályok lesznek megint idén. Sociedadban meg elég jó kis játszó csapat van alakulóban, szerintem így a legjobb.
Persze ha én lennék az edző, én is dobtam volna be már most a kezdőnkbe, de ismerve Zidane-t és a nagy öregekbe vetett hitét, sanszos, hogy jobban jár/járunk így. Ha lehoz egy nagyon jó évet a La Ligában is, már nem lehet tovább tologatni a beépítését.
Persze ha én lennék az edző, én is dobtam volna be már most a kezdőnkbe, de ismerve Zidane-t és a nagy öregekbe vetett hitét, sanszos, hogy jobban jár/járunk így. Ha lehoz egy nagyon jó évet a La Ligában is, már nem lehet tovább tologatni a beépítését.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Kercsó
a ligát és a közeget ismeri már a Castillából.
#whatisyourexcuse
- Pad'em
Az egy dolog hogy a holland első osztályban butított, de szerintem nincs azzal alapvetően baj, hogy megnézzük mit tud a spanyol ligában is előbb. Ha lehoz itt is egy bitang évet, nyugodtan lehet visszahozni és bedobni. Szerintem is jobb így, mintha nálunk kallódott volna még idén kevesebb percekkel és esetleg megreked. Nagyot nyerhetünk ezzel az egy év kölcsönnel, megismeri a ligát, felveszi a ritmust, aztán hadd szóljon.
Az mondjuk pech, hogy mi meg nézhetjük Iscot meg Jamest
De jövőre már tényleg el kell kezdeni beépíteni a fiataljainkat. Remélem ZZ képes lesz erre. Wenger papát leigazolhatnánk tehetséggondozónak Zizou mellé
Az mondjuk pech, hogy mi meg nézhetjük Iscot meg Jamest
De jövőre már tényleg el kell kezdeni beépíteni a fiataljainkat. Remélem ZZ képes lesz erre. Wenger papát leigazolhatnánk tehetséggondozónak Zizou mellé
- Kercsó
a teljesítmény meg van már, hogy a Real alapembere legyen. látni kett volna ezt ZZ-nek is. 1000X ő, mint James vagy LV. csakna...Realista24 írta:
Szerintem nem volt akkora hiba. Végleg kiöregednek az öregek, inkább játsszon minden héten 70-90 perceket, mint itt heti 10-20-at, talán.
Egy év a ligában, a jövő pedig az övé.
#whatisyourexcuse
jövőre csak nem adjuk el
Öröm nézni a játékát, mint egy csúcs Özil 1.25x-al felgyorsítva.
Középen a labdakihozatalokat segíti, de besegít a jobbszélre is. Kötetlen a játéka és a poziciója, mint Modricnak. Tökéletesen be fog oda illeni.
Ha nem jön idén Pogba, akkor többet nem hoznám. Jövő nyártól számomra fixen a norvégé a poszt.
Középen a labdakihozatalokat segíti, de besegít a jobbszélre is. Kötetlen a játéka és a poziciója, mint Modricnak. Tökéletesen be fog oda illeni.
Ha nem jön idén Pogba, akkor többet nem hoznám. Jövő nyártól számomra fixen a norvégé a poszt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem nem volt akkora hiba. Végleg kiöregednek az öregek, inkább játsszon minden héten 70-90 perceket, mint itt heti 10-20-at, talán.Kercsó írta: A legnagyobb hiba volt az ő elküldése. Főleg így, hogy ha igazolunk senkit + folyamatosan sérül meg valaki a kp-ról.
Egy év a ligában, a jövő pedig az övé.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
A legnagyobb hiba volt az ő elküldése. Főleg így, hogy ha igazolunk senkit + folyamatosan sérül meg valaki a kp-ról.
#whatisyourexcuse
Elég jól promózzák Ödegaardot, talán a vezetőségnek is feltűnik, hogy ideje lesz kezdeni vele valamit a felnőtt csapatnál. Kicsit érthetetlen volt a számomra, hogy az előszezonban meg sem nézték, hogy mit tud és igazából ZZ makacsságától is féltem.
K
K
Tuti lenne vagy 70 millió.Pipita írta:jó srác, leigazolnám.kiserik írta:
Emellett azért meg kell említeni, hogy ismét a csapat legjobbja volt, győztes gólt lőtt és MOTM lett
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
jó srác, leigazolnám.kiserik írta:Emellett azért meg kell említeni, hogy ismét a csapat legjobbja volt, győztes gólt lőtt és MOTM lettRealista24 írta: Martin 12,2 kmert tolt a Mallorca ellen.
Emellett azért meg kell említeni, hogy ismét a csapat legjobbja volt, győztes gólt lőtt és MOTM lettRealista24 írta: Martin 12,2 kmert tolt a Mallorca ellen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???