Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Javaslataitok
Nálam is volt ilyen, ez az idézgetés szétesett a költözés óta.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
2 észrevételem lenne, talán ez segítség, ha ide írom.
1.Ha idézek valakitől, bármit is csinálok nem jeleníti meg a nevet, pedig mikor szerkesztem akkor oda van írva. Másnak is előfordul ez?
2.Írtam most egy posztot a “kommentáld”-ba megírtam a szöveget elküldtem és a felénél lecsípte a szövegemet és csak az jelent meg. A másik fele eltűnt. Szóval valami nem stimmel.
Gondoltam jelzem, hátha ez segítség.
Köszi mégegyszer a sok munkát az oldallal!
1.Ha idézek valakitől, bármit is csinálok nem jeleníti meg a nevet, pedig mikor szerkesztem akkor oda van írva. Másnak is előfordul ez?
2.Írtam most egy posztot a “kommentáld”-ba megírtam a szöveget elküldtem és a felénél lecsípte a szövegemet és csak az jelent meg. A másik fele eltűnt. Szóval valami nem stimmel.
Gondoltam jelzem, hátha ez segítség.
Köszi mégegyszer a sok munkát az oldallal!
- h3x0r
A penasok lenyegeben 3 logot hasznalnak, facebookon van a Real cimer korbe piros feher zolddel, az oldalukon az eldolt korona, a taboknal pedig kek feherrel egy P betu.Realista24 írta:A régi is dőlt koronás volt. A penas is dőlt koronás. Meg egy rakat helyen olyan, mivel. Vannak szabályok a logohasznalatot illetoen.RaúlCF írta: igazából mindegy milyen de ha választani kell akkor a hivatalos a legszebb. ez se rossz de nem az igazi. az oldalra dőlt korona meg csak szimplán furcsa
A hivatalos a legszebb persze, csak nem használatjuk.
Itt az oldalon szerintem jol nez ki a logo a MADRIDOM.hu-s irassal, a taboknal eleinte fura volt, hogy kicsit el van dolve, de azota mar megszoktam, facebookon viszont nekem is az jott le, mintha gyaszolnank a csapatot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A régi is dőlt koronás volt. A penas is dőlt koronás. Meg egy rakat helyen olyan, mivel. Vannak szabályok a logohasznalatot illetoen.RaúlCF írta: igazából mindegy milyen de ha választani kell akkor a hivatalos a legszebb. ez se rossz de nem az igazi. az oldalra dőlt korona meg csak szimplán furcsa
A hivatalos a legszebb persze, csak nem használatjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Esetleg lehetne kek vagy lila, mint a csapat alap szinei.
De egyebkent nekem is tetszik. Fb kommentek es kommentelok szinvonalat meg sajnos ismerjuk, ne foglalkozzatok annyira ezzel szerintem.
De egyebkent nekem is tetszik. Fb kommentek es kommentelok szinvonalat meg sajnos ismerjuk, ne foglalkozzatok annyira ezzel szerintem.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
igazából mindegy milyen de ha választani kell akkor a hivatalos a legszebb. ez se rossz de nem az igazi. az oldalra dőlt korona meg csak szimplán furcsa
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nekem bejön az hogy egyszerű, fekeze, számomra szép. a kicsit oldalra dőlő korona mondjuk nem, én az eredetiség híve vagyok, de ha ilyen nekem azzal sincs bajom, pl a szlovák rajongói oldal címerének koronájának tetején látható egy kettős kereszt, mint az állam címerében, ettől lesz egyedi, ha valaki ránéz egyből tudja h az az övék, ilyen lehetne ez a madridom.hu-nak is
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem elsősorban igen, de azt is be kell látni, hogy az átlagember nincs oda a letisztult dolgokért, ami engem kissé elszomorít. Összehasonlítva a penás logóval, szerintem ég és föld a kettő. Az csicsás, ez meg egyszerű és elegáns. Bár lehet, hogy csak a sok év egyetemi művészkedés mondatja ezt velem. De az egyértelműen látszik, hogy az emberek többsége, ha kell, akkor inkább a színes, csicsás dolgot választja. Emellett a metrós kommenttel se értek egyet. Senkinek nem azért nem tetszik, mert metróra asszociál, hanem mert fekete és dőlt, mintha gyászolnánk, amire én se gondoltam a címer kiválasztásánál (mint ahogy egyikünk se, mert jópár hete volt).d.gergo írta: Személyes megjegyzés: alapvetően szerintem az időzítéssel volt itt gond, nem? Ez hozott elő ilyen érzelmeket pár emberből talán...
Kíváncsi vagyok egy grafikus mit hoz ki belőle, de 99%, hogy nem fog tetszeni az egyszerű embereknek, mert az is letisztult és egyszerű lesz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
tomi_b írta: Istenem, facebookon a sok gyökér az új madridom logót ekézi, mert "miazhogy lecsúszikakorona, aznemabéelmiattvan"
Szerintem fasza lett srácok, köszi a sok munkát.
Ma minden reklámra rákattintok az oldalon.
Holnap egyeztetek egy grafikussal. Fórumozók! Ti mit gondoltok egyébként a Facebook profilképünkről? Nem ugyanaz ugye, mint ami a honlapon van logó. Az itteni észrevételeket továbbítom a grafikusnak.
Személyes megjegyzés: alapvetően szerintem az időzítéssel volt itt gond, nem? Ez hozott elő ilyen érzelmeket pár emberből talán...
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Istenem, facebookon a sok gyökér az új madridom logót ekézi, mert "miazhogy lecsúszikakorona, aznemabéelmiattvan"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
működik.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Nem így kellett volna működnie, hibára bukkantatok, köszi a jelzést!
Javítottam is, lehet kell majd egy kis idő amíg megjelenik mindenkinél a javított fejléc
Javítottam is, lehet kell majd egy kis idő amíg megjelenik mindenkinél a javított fejléc
- RaúlCF
én is most szembesültem ezzel. hirtelen meg is lepődtem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Eddig a felső menüsás mindig látható volt bárhol is görgettem épp az oldalon, nálam most már "fent marad". Ez mindenkinél így van?
- e.gergo
- Kapcsolat:
Nem nálad van a hiba, valóban lassabb a válaszidő, de ha minden a tervek szerint halad, akkor egy hónapon belül ez is újra a régi lesz (szükség lesz még egy szerver költöztetésre hozzá). Egyelőre tesztüzemben van a fórum adatbázis, ha bírja a terhelést, akkor elindítjuk az utolsó fázist, ami visszagyorsítja a fórumot.BLaZE írta: Köszönjük a sok munkát!
Viszont kicsit úgy érzem, hogy lassabb lett az oldal betöltése ezzel a frissítéssel. Vagy csak az én készülékemben van a hiba?
Addig is, reméljük nem jár nagy kellemetlenséggel ez az ideiglenes lassulás
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Köszönjük a sok munkát!
Viszont kicsit úgy érzem, hogy lassabb lett az oldal betöltése ezzel a frissítéssel. Vagy csak az én készülékemben van a hiba?
halálomig madridista leszek
- e.gergo
- Kapcsolat:
Steve írta: Köszönjük a munkádat/munkátokat Gergő!
A karbantartás befejeződött. A fórum másik adatbázisra költözött, és megkapta a legfrissebb fórummotor verziót. Ezek a fejlesztések elméleti síkon nem jártak semmilyen adatvesztéssel, vagy funkcióváltozással, de ha mégis olyan jelenséget tapasztaltok, ami szerintetek hibás működésre utal, jelezzétek nekem ebben a topikban, és utánajárok!
Köszönöm a türelmet a frissítés alatt, jó fórumozást!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Köszönjük a munkádat/munkátokat Gergő!d.gergo írta:Tervezett karbantartási munkák miatt a fórum holnap a reggeli órákban nem lesz elérhető. Igyekszem mihamarabb végezni, egy-másfél órás kimaradást becsülnék. Türelmeteket előre is köszönöm!
- e.gergo
- Kapcsolat:
Tervezett karbantartási munkák miatt a fórum holnap a reggeli órákban nem lesz elérhető. Igyekszem mihamarabb végezni, egy-másfél órás kimaradást becsülnék. Türelmeteket előre is köszönöm!
- e.gergo
- Kapcsolat:
Köszönjük!!lordgabi írta:Adatbázis!
Köszönjük szépen.
Észrevétel: 24. fordulónak van említve a Girona és a Levente elleni bajnoki is.
És az észrevételt is, javítottam is rögtön.