Football Manager
Re: Football Manager
Még a 2012-ben kezdtem el brazil bajnokságot, hát én halálra untam magam, 1 év után feladtam. Teljesen lelombozta a játékélményt a bajnokság, külföldi scoutot nem lehetett fogadni, igazolásokra semmi pénz, meg a noname brazil játékosok között kukázni.... Persze lehet van akinek bejön, és más szempontból közelíti meg, de én nem tudom ajánlani..
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Add el oket egy talicska penzert, es vegyel helyettuk jobb jatekost olcsobban. En legalabbis igy szoktam.messideco írta:A következő a problémám:
A Lazio csapatát vezetem, legnagyobb gondot a játékosok, főleg Ledesma, Hernanes és Marchetti motiválása jelenti, konkrétan leszják, hogy mi van a csapattal. Hogyan lehet őket pálfordulásra rávenni? (gondolom egy rakat zseton...)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A következő a problémám:
A Lazio csapatát vezetem, legnagyobb gondot a játékosok, főleg Ledesma, Hernanes és Marchetti motiválása jelenti, konkrétan leszják, hogy mi van a csapattal. Hogyan lehet őket pálfordulásra rávenni? (gondolom egy rakat zseton...)
"And my heart will leave you never."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az úgy volt,hogy a reallal kezdtem először a játékban és egy szenvedés volt az egész..Huni írta:Egy kicsit érthetetlen nekem ez. Abbahagyod a Poolt, mert unalmas mindent nyerni, erre kezdesz a Madriddal Mire számítottál?
Most gondolkozok egy schalken..a dinamo zagrabbal majd akkor,ha sok időm lesz
Hol van igazi kihívás?bivalybasznád II Malaga?(eddig mindig kiestek,gondolom a morál a plafonon lehet már kezdetekkor)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
DettóHuni írta:Egy kicsit érthetetlen nekem ez. Abbahagyod a Poolt, mert unalmas mindent nyerni, erre kezdesz a Madriddal Mire számítottál?
Nyomhatsz fel pár képet, ...attekintes, atiagozolasok, csapat_stat, felallas, legjobb jatekosok, bajnoksag, bajnoksag jatekos stat., elert eredmenyek esetleg jobb meccsek stb.kelemen.istvan írta:A liverpoolos mentésem unalomba fulladt,mivel halomra nyertem magam,így kezdtem egy karriert a reallal. Rögtön az első évemben megnyertem a spanyol szuperkupát,a kupát,a bajnokságot és a blt is. Azt nem tudom,hogy folytassam-e?
Csak dicsekedni jöttem,hosszabb beszámolóval is jövök,ha van rá igény
Egy kicsit érthetetlen nekem ez. Abbahagyod a Poolt, mert unalmas mindent nyerni, erre kezdesz a Madriddal Mire számítottál?
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- ikelemen5
A liverpoolos mentésem unalomba fulladt,mivel halomra nyertem magam,így kezdtem egy karriert a reallal. Rögtön az első évemben megnyertem a spanyol szuperkupát,a kupát,a bajnokságot és a blt is. Azt nem tudom,hogy folytassam-e?
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
az elég is. Köszönöm szépen. Akkor kezdek egyet az Atletico Mineiroval, Dinho és Jo miatt.Sierra írta:A BL ott Dél-Amerikában a Libertadores kupa. Ugyanaz, mint a BL, csak ott dél-amerikai csapatok vannak.Ferencváros írta:sziasztok!
Brazíliába megéri bajnokságot kezdeni? Bajnokságon kívül ott van valami? Kupa, BL féle, vagy valami?
A BL ott Dél-Amerikában a Libertadores kupa. Ugyanaz, mint a BL, csak ott dél-amerikai csapatok vannak.Ferencváros írta:sziasztok!
Brazíliába megéri bajnokságot kezdeni? Bajnokságon kívül ott van valami? Kupa, BL féle, vagy valami?
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
sziasztok!
Valószínűleg - ha ugyan arról a játékosokról van szó - romlott az értékük, vagy bármi, de én nem vettem észre hogy irreálisan alacsony árat fizetnének a kölcsönért.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
vagy csak nálam nem?tucsoki írta:Miért ne lehetne?Jim írta:a 2013 már nem lehet olyan sokat kaszálni a játékos kölcsönadásokból ?
a 2012-esben simán kölcsönvettek 4-5 játékosom 1-1,5 millió/fő fontért
abból jött össze az átigazolási keret
most meg fele annyiért vinnék őket....
Miért ne lehetne?Jim írta:a 2013 már nem lehet olyan sokat kaszálni a játékos kölcsönadásokból ?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a 2013 már nem lehet olyan sokat kaszálni a játékos kölcsönadásokból ?
FC Porto
1. szezon: BL első kiesési körben kiesek a Bayern ellen tizenegyesekkel.
2. szezon. BL második kiesési körben kiesek a Bayern ellen tizenegyesekkel.
Istenem....
1. szezon: BL első kiesési körben kiesek a Bayern ellen tizenegyesekkel.
2. szezon. BL második kiesési körben kiesek a Bayern ellen tizenegyesekkel.
Istenem....
- ikelemen5
ne sz sskapor_89 írta:ezt se találom..
Rámész a klub nevére és ott van a training ..
És így sem?
szakszerűen bepainteltem
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
ezt se találom..kelemen.istvan írta:Kapor,remélem ez segít.
Ez mellett az Invidualban pedig ott van a játékosok egyéni edzése is.
Baz Huni, nem tudom mi van, de már eléggé idegesít Lehet hogy valami patch kell hozzá, vagy mi a trágya? Facen dobjál már egy linket legyél szíves a kiegészítőkhöz.. Amúgy tárgyalnak velem, no problem, de amikor hivatalossá válik, az adott szerepkörben lévő személy repül a klubtól auton, mivel csak 1 férőhelyem van mindenhol Holnap kezdek egy új játékot, majd kipróbálom, hogy ott jó-eHuni írta:kapor, te valamit elbasztál szerintem, mert nálam tökéletesen működik minden. indits egy új játékot, nézd meg úgy, de ez nonszensz.
Akkor valami bibi van, lehet a transfer update-ben. Egyébként ha előtte kérsz egy Scout Report-ot a játékosról akkor abban benne van, hogy tárgyal-e veled majd vagy sem.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
tucsoki írta:Lehetséges hogy bónuszokkal (legalább 10 gól, legalább 10 meccs, stb..) együtt éri el az ajánlatod a kivásárlási árat? Egyedül akkor nem fogadja el, ha bónuszok nélkül (kivéve a részletfizetés..) ajánlod akkor nem lehet gond.teszler írta:Ha valakinek van egy bizonyos kivásárlási ára, mondjuk Falcaonak 60 milla, akkor mért nem tudom elhozni annyiért?
Mért mondja a Monaco, hogy 79-ért adja?
Hát 60M a kivásárlási ára, annyit is kínáltam érte egy az egyben, a Monaco meg 79M-t kér!
Viszont a Barcából Thiagonak 21M volt, annyit is ajánlottam érte és írták is, hogy kénytelen elfogadni a barca, mert ez a kivásárlási ára, az már más tészta, hogy nem akart velem tárgyalni...
Hala Madrid!
kapor, te valamit elbasztál szerintem, mert nálam tökéletesen működik minden. indits egy új játékot, nézd meg úgy, de ez nonszensz.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."