Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
flori

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: flori » 2024. szeptember 22., vasárnap 10:13

Ez a stadion még mindig nagy talány. A miből része valószínűleg hazugság minden téren, de az, hogy ilyen gyorsan "kész" lesz, azt nem tudom elhinni. Nekünk évekbe telt, ők meg 1,5 szezont se nyomnak idegenben. És nem gondolnám, hogy Perez szerencsétlenkedett.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 22., vasárnap 9:34

Jó katona.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. szeptember 22., vasárnap 9:10

Facebookon jott velem szembe, Andy Bara, Dani Olmo és Mika Fayé ügynöke:

"Olmo regisztrációja? A média nagy ügyet csinált belőle, nagy volt a zaj, de Laporta végig nyugtatott, hogy ne féljek, 15 napon belül megoldódik a regisztráció, és a végén így is történt. Sok klub kereste nyáron Danit, ebből három-négy topcsapat volt, de neveket most nem akarok mondani. Dani azonban végig a Barcelonát akarta, hittük, hogy a visszatérés lesz számára a legjobb választás, végig szurkoltam, hogy végbe menjen a transzfer...

A Barcelona gazdasági helyzete? Beszélgettem a klub helyzetéről a vezetéssel, szerintem elég közel állok hozzájuk. A legutóbb azt mondták nekem, hogy hamarosan éves szinten 1,1 milliárd eurós bevételt is realizálhatnak majd. A klub csökkentette a kiadásokat, a bevétel pedig megmaradt, hamarosan pedig még tovább növekedik majd.

A következő két évben a Barça helyzete teljesen megváltozik, elkészül az új stadion is, ami óriási bevételeket hoz majd a konyhára, amely jelenleg hiányzik. Ilyen például a VIP-páholyokból befolyó bevétel, illetve több szponzor is érkezhet ezáltal. Úgy gondolom, hogy a Barcelona képes lehet topjátékosokat igazolni 2026-tól. A spanyol válogatott felét ma a Barcelona adja, mely most nyerte meg az Európa-bajnokságot.

Januárban vagy februárban a csapat újra a Camp Nou-ban játszik majd, a látványtervek alapján pedig, ha elkészül, egészen elképesztő lesz. Egy-két év és a Barça visszatér a legmagasabb szintre, képesek lesznek megtartani a legjobbjaikat, és melléjük hozni további erősítéseket. A Barça erős lesz, Olmo pedig részese akart lenni ennek...

Volt realitása Deco távozásának? Semmi, nevetséges volt az egész. Nem csak jó barátok vagyunk Decóval, de Laportával is jó kapcsolatot ápolok. Biztos vagyok benne, ha Deco távozik, Laporta is vele együtt menne, ennyire közel állnak egymáshoz...

Faye átigazolása? A Manchester United is az érdeklődők között volt, de Mika nem akart oda igazolni. A Barcelonában nem volt kezdőjátékos, aggódott, mi történik, ha a Unitednél ugyanez lenne vele és megakad a fejlődése? A távozása azonban főként Olmo átigazolása miatt történt meg. A szakítást ugyanis sem a Barça, sem pedig Mika nem akarta, de a klubnak helyet kellett teremtenie a pénzügyi fair play-ben, így különváltak az útjaik.

A vezetés eredetileg Iñigo Martinezen akart volna túladni, de ő nem hajlott erre. Az érdeklődők között volt a Rennes mellett többek között az Inter, a Lille, a Marseille vagy a Frankfurt is. Az USA-túra alatt leült az edzővel átbeszélni a helyzetét, Flick pedig azt mondta 'ne aggódj, idén legalább tíz meccset biztosan kapni fogsz a nagyok között, aztán a következő szezontól meglátjuk, hogyan alkaul a helyzet'. Faye egyetértett az edzővel, így mindketten elégedettek volna.

A Barça azonban Olmót akarta, és ehhez el kellett adniuk több játékost is. Én azzal tudtam segíteni, hogy elintéztem Faye átigazolását. A klub visszavásárlási opciót akart, más lehetőséget nem fogadtak volna el. Ez az összeg végül 30 millió euróban lett meghatározva. Most már minden a játékoson múlik, hogyan fejlődik. Beszéli a franciát és gyorsan is sikerült a beilleszkedés. Gyors, erős, technikás, ballábas védő. Jómagam arra számítok, hogy világklasszis játékossá válik a jövőben, de ehhez neki kell mindent megtenni. A Rennes-nél egy-két hónapon belül kezdő lesz, erről tárgyaltunk legalábbis a franciákkal...

Yamal? Legjobb tudomásom szerint igaz a hír, hogy a klub visszautasított egy óriási ajánlatot, mely a PSG-től jött, az összeg valahol 250 millió euró körül volt."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 20., péntek 20:08

DiCabrio írta: Én, mint Barca szurkoló is úgy látom, hogy nincs sebessége a srácnak, nem is egy cselgép, illetve a későbbiekben se nézek ki belőle 30-40 gólos szezonokat. Viszont van játékintelligenciája, jól lát a pályán, hasznos letámadásban és védekezésben is. Szélre szerintem kevés lesz, kicsit bentebb megnézném, nyolcasként, hasonló szerepkörben, mint Foden vagy Odegaard. Egy jó rendszerben lehet egy nagyon jó játékos, talán lehet a szűk elit tagja is (attól függően kikből fog állni a szűk elit), de Messi szintről ne beszéljünk, Robbent közelítheti, lehetőleg kevesebb sérüléssel, bár erre nem segít rá, hogy 17 évesen kifulladásig van játszatva.
Nem láttam sokszor, de ha nincs területe, akkor szerintem meg lesz lőve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. szeptember 20., péntek 16:35

weah írta:
Ez getsi jó :D Konkrétan szerintem azon járt az agya hogy kell ez nekem???jövőre pattanok ebből a kupiból.
nem fog ő lekoccolni onnan még egy pár évig. szinte minden meccsen újabb és újabb rekordot állít fel.
tegnap is:
Lamine Yamal becomes the youngest player to LOSE a match in the NEW UCL format

amúgy pofás gólt vágott :)
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

DiCabrio

HozzászólásSzerző: DiCabrio » 2024. szeptember 20., péntek 13:37

Én, mint Barca szurkoló is úgy látom, hogy nincs sebessége a srácnak, nem is egy cselgép, illetve a későbbiekben se nézek ki belőle 30-40 gólos szezonokat. Viszont van játékintelligenciája, jól lát a pályán, hasznos letámadásban és védekezésben is. Szélre szerintem kevés lesz, kicsit bentebb megnézném, nyolcasként, hasonló szerepkörben, mint Foden vagy Odegaard. Egy jó rendszerben lehet egy nagyon jó játékos, talán lehet a szűk elit tagja is (attól függően kikből fog állni a szűk elit), de Messi szintről ne beszéljünk, Robbent közelítheti, lehetőleg kevesebb sérüléssel, bár erre nem segít rá, hogy 17 évesen kifulladásig van játszatva.

kettonull

HozzászólásSzerző: kettonull » 2024. szeptember 20., péntek 12:48

Mudryk tehetségét se üti meg?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 20., péntek 12:41

Nem azt mondtam, hogy elerte a plafont, hanem hogy a wishrobben a plafon nala. Nem eleg gyors es dinamikus, nyilvan erosodni fog még, de nem erzem tul nagy cuccnak, temerdek nala sokkal dinamikusabb es robbanekonyabb szelsotamado volt mar korabban. Raadasul nem is extratechnikas..

De ahogy oregszik es mennek a meccsek a lababa, ugy a km-ek es a serulesek szama is noni fog.
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 20., péntek 12:09

Rohadt jo a gyerek. Fejlodni fog még. Amugy tavalyhoz képest is mar iden szintet lépett. Hatekonyabb es erett focit tesz le.

Hehe es a robbenes hasonlataval talan egyet is értek. Yamal es az ő egyetlen lába sík egyszerű focit játszik. Huncut kis bal lábacska az övé, de hatalmas varazslatokra nem kell szamitani tőle. Jol csinalja amit csinal és szépen elfog futkarozni a jobb szélen a balossal egész pályafutása végéig.
A media szaroknak köszönhetően azért szepen fel lehet ülni erre a vonatra, de szerintem nem kell tobbet belelatni ebbe. Ilyen balondorokra meg egyebekre gondolok...

Neztem a di maria dokut. Igy eszembe juttatta az argentint. Igy stilusra. Ott a bicikik, elasticok, rabona golpasszok, finomsagok erosebbek voltak. Sajnos a rossz dontesek is. Yamal nem annyira szorakoztat es nem annyira extra, mint dm volt(nekem), a decima eveben, mikor kozepen játszott az rohadt extra volt. Viszont yamal érett. Tok zavarba ejtő. Nagyon érti ezt a jatekot. Mintha 10 éve a legmagasabb szinten jatszana már.
En bírom a gyereket. A tultolt hypot vele szemben nem. A focista nagyon jo. A jelensége amit eladnak a statokkal, nem létező rekordokkal, cikkekkel, szenteltvizes messivek kurvara taszító és káros.Tegye ossze a klub a két kezét, hogy itt van ez a srac. Legnagyobb kincsuk évek óta.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 20., péntek 11:47

hehetheoriginal írta: nem akarom, hogy idő előtt elszontyolodjanak a barcások, de nézem ezt a yamalt, egy temus robben kb, az a plafon.
persze az is szép pályafutás.
Azért ez elég merész,nem gondolnám hogy 17 évesen elérte a plafont.Szerintem hamar meg fogja unni és lepattan a Barcelonától.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. szeptember 20., péntek 11:43

hehetheoriginal írta: nem akarom, hogy idő előtt elszontyolodjanak a barcások, de nézem ezt a yamalt, egy temus robben kb, az a plafon.
Azért várjunk még ezzel. 17 éves. Még hét év mulva is csak 24 éves lesz
Mennyi lejátszott meccs,edzés gyakorlás erősités lesz addig a háta mögött. Mennyit fejlődhet még.

Most van még csak a tanuló szakaszban. (Bár életünk végéig tanulunk persze)

Kerüljék el a sérülések aztán kiderül. De egy Robbern szintet simám megüthet én most azt mondom.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 20., péntek 11:39

nem akarom, hogy idő előtt elszontyolodjanak a barcások, de nézem ezt a yamalt, egy temus robben kb, az a plafon.
thereisonly1ronaldo

weah
Kedvenc játékosaid: weah
Kedvenc csapatod: feyenord arsenal

HozzászólásSzerző: weah » 2024. szeptember 20., péntek 11:12

Ez getsi jó :D Konkrétan szerintem azon járt az agya hogy kell ez nekem???jövőre pattanok ebből a kupiból.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 20., péntek 10:43

https://x.com/nocontextfooty/status/1837044023334215747

Yamal feje :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2024. szeptember 20., péntek 8:43

Torquemada írta:
BLaZE írta: Olmo 4-5 hét kiszállt a buliból.
Hátha helyette is regisztrálnak gyorsan valakit addig...
Azt tudni lehetett, hogy sérülékeny, de azért ez elég durva.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. szeptember 20., péntek 7:29

Remélem ellenünk is megmarad ez a betegségük, hogy történjen bármi, mi csak azért is félpályáig feltolt védelemmel fogunk védekezni. Akkor csakM'Bappén meg Viniciuson fog múlni, hogy a sok ziccerből hányat tesznek el. Mert amiben pont a legjobbak, arra lesz területük bőven.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. szeptember 20., péntek 1:47

Utolso ket BL meccsukon kaptak egy-egy pirosat. Jogosan merul fel a kerdes, hogy a bajnoksagban mikor is kaptak ket egymast koveto meccsen pirosat. 1930-ban :lol: meg Franco elnyomasa alatt sem sikerult ez a bravur

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2024. szeptember 17., kedd 19:10

BLaZE írta: Olmo 4-5 hét kiszállt a buliból.
Hátha helyette is regisztrálnak gyorsan valakit addig...
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. szeptember 17., kedd 18:10

dzsi91 írta:
_Bushido_ írta:

Ez egy érdekes vélemény.
X év múlva végülis csak azt nézik, hogy ki lett a bajnok. Azt, hogy milyen eredmény született egy-egy meccsen, legyen az Clasico, azt nem. VISZONT egy ekkora párharc esetében elég sokat számít az egymás eleni örökmérleg, amit végre sikerült kozmetikázni ha jól emlékszem, saját oldalra billenteni a mérleget.
Szavazás róla?
A: 2 Clasico vereség, de bajnoki cím.
Alárírod vagy sem.
Nincs benne semmi érdekes. Kutyát nem érdekli az örökmérleg amit a barsza összevissza kozmetikáz beleszámolva a vegasi hakni meccseket ha úgy van.
Lehet, de egyszerűen nevetséges, hogy nem bírunk úgy gondolkozni, hogy akkor domináljunk és fudballozunk. Inkább csak kivárunk, aztán nyeregetünk miközben össze lett rakva egy olyan keret, ami többre hivatott.

Amíg persze nyerünk nem kell támadni, de csak lehessen már elvárásai az embernek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. szeptember 17., kedd 17:10

Nem irnam ala.
A 20 csapatbol van 3 aki igazan eros.
A barca elleni a vilag egyik ha nem a legnagyobb rangadoja.
En a realt latni szeretnem az ilyen meccseken nyerni.
Ezt a meccset varja az ember az egyik legjobban,ennek nezi meg mindenki azonnal a datumat.

Az atleticonal ha alairnak megertem,de egy realnal ne.
A vilag legnagyobb klubbjanak kutyakotelessege ezekbe a meccsekbe kokemenyen beleallni.
Ezert nezi majdnem mindenki a vilagon,ezert kurva dragak a jegyek stb.
Nekem ez gyavasag lenne egy ilyenre oket mondani.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Vissza: