Karim Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Na! Ismét virágzik a topik! Ez egy másik indok amiért kár eladni. Még visszaesne a fórum
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Istenem mennyi probléma megoldódna ha Cé és Benzema mezszámot cserélnének ...
Egyébként én az eladnámra nyomtam,nagyon bírom és bírtam is mindig Benzemát és leszarom ha évente csak 20-25 gólt lő ha játékban rendbe van.Az én bajom,hogy az emberünk 6év alatt nem hozott össze legalább egy 10 jó meccset zsinórban és ez ide kevés.Ezt az évet nyomja meg a francia adjuk el nyáron jó drágán,aztán mindenki jól jár.Én még érzek benzben annyit,hogy egy Psg-juve-Arsenal szintű csapatban megtáltosodjon,de szerintem madridi éveiből kihozta a maximumot(ami nálam egy 4es alát megért)...
Egyébként én az eladnámra nyomtam,nagyon bírom és bírtam is mindig Benzemát és leszarom ha évente csak 20-25 gólt lő ha játékban rendbe van.Az én bajom,hogy az emberünk 6év alatt nem hozott össze legalább egy 10 jó meccset zsinórban és ez ide kevés.Ezt az évet nyomja meg a francia adjuk el nyáron jó drágán,aztán mindenki jól jár.Én még érzek benzben annyit,hogy egy Psg-juve-Arsenal szintű csapatban megtáltosodjon,de szerintem madridi éveiből kihozta a maximumot(ami nálam egy 4es alát megért)...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
úgy ahogy a kis borsócska.sosem fogjuk látni, de komolyan megnézném, hogy a világlegjobbjai csatárok, suarez, cavani, falcao hogyan pucsítanának be céronaldo dominanciájának.
két lövési lehetősége volt,mindkettőt el lőtte.
(az hogy bement még jobb.)
benzemának is kéne vállalkoznia,és nem minden labdakezelésnél ronaldot nézni.
ennyin kéne változtatni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
100 jövő nyáron, 90 16-banhehe írta: amúgy én eladnám céronaldot százér a mu-nak
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
imádom, ahogy a céronaldosok szétrobbannak az idegtől, ha kritizálják az emberüket
ááá kabaré ami itt megy, sóder klub hétfő este
amúgy én eladnám céronaldot százér a mu-nak
ááá kabaré ami itt megy, sóder klub hétfő este
amúgy én eladnám céronaldot százér a mu-nak
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Hát meglehet nézni Ronaldo az elmúlt 3 meccsen hányszor tette be ziccerbe a labdát a másiknak. Nem csinált semmit, csak rúgott 3 gólt... pfff.. Az elsőt pl. megnézem hány ember fejeli be.hehe írta:sosem fogjuk látni, de komolyan megnézném, hogy a világlegjobbjai csatárok, suarez, cavani, falcao hogyan pucsítanának be céronaldo dominanciájának.Szar lehet.
Miért is? Írtam, hogy van egy-két gyengébb meccse, de nincs nála mélypont, 6-7-8 meccsen át tartó gyenge periódus. Vagy van?
meg vagytok zavarodva, hogy 9-es van a hátán, közben meg inkább játékszervező, illetve tartja elöl a labdákat.
de mondjátok csak tovább, mert senki nem vett még át rosszul ziccerben labdát, csak benzema
abba már bele se megyek, hogy céronaldo nem csinált semmit, csak rúgott 3 gólt, egyik se volt nagy megszakadós teljesítmény. mezőnyben nulla volt. de nektek befejezőcsatár kell
Egyébként én nem szidom az miatt, mert rosszul vette át a labdát, mert előfordul egyikkel, másikkal. De akkor viszont nem is ekézem a másikat sem, hogy 20 méterről kihagyja a BL-ben az üreskaput és nem hozom fel példának még másfél év múlva is. Legalább következetes vagyok.
https://www.youtube.com/watch?v=KL68gIdTPRM
Szoktam tőled jókat olvasni régen, de nem értem. Ez a mezőnyben nem csinált semmit... Nagyon jól tudod, hogy Ronaldora hány ember figyel. Egyébként egész szépen elosztogatott, ha képes vagy megnézni a videót láthatod is.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem. próbáld már meg úgy lekövetni a labdát, meg úgy visszamozogva kettőhatvanra felmenve fejelni 11 méterről a kapuba. cé legtöbb gólja szar amúgy. más kérdés, hogy a planétán nincs ember aki ezt így és ennyi mennyiségben tudná utána csinálni.egyik se volt nagy megszakadós teljesítmény.
- hehe
továbbra is kapni fogja a leveleket.ziro4vr írta:vagy soldado mögé meg negredoZsombor írta: Ugyan. Borsó elé hozzuk Soldadot.
hehe: szerintem nyugodtan aludhatsz te már, ennél többet nem tehetsz azért a szerencsétlenért, az anyja meg az alkalmi nője nem foglalják imába a nevét ennyiszer
aztán májustól perez is.
- ziro4vr
vagy soldado mögé meg negredoZsombor írta: Ugyan. Borsó elé hozzuk Soldadot.
hehe: szerintem nyugodtan aludhatsz te már, ennél többet nem tehetsz azért a szerencsétlenért, az anyja meg az alkalmi nője nem foglalják imába a nevét ennyiszer
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem fogom magyarázni a nyilvánvalót, belefáradtam már.zalkrisz írta:Akkor érdemes volt reagálni. Köszi, hogy megtisztelsz ennyivel.Realista24 írta:Nem fogok belemenni, pláne nem veled.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ugyan. Borsó elé hozzuk Soldadot.ziro4vr írta:ez a kedvenc topikom
komolyan mondom, jöjjön jövőre pato meg paco aztán ellesz mindenki
- hehe
jövőre madridba költözök, alexandre személyi kulacshordója leszek, néha 1-2 pofon, hogy magához térjenziro4vr írta:ez a kedvenc topikom
- ziro4vr
ez a kedvenc topikom
Nem illik.
- hehe
sosem fogjuk látni, de komolyan megnézném, hogy a világlegjobbjai csatárok, suarez, cavani, falcao hogyan pucsítanának be céronaldo dominanciájának.Szar lehet.
Miért is? Írtam, hogy van egy-két gyengébb meccse, de nincs nála mélypont, 6-7-8 meccsen át tartó gyenge periódus. Vagy van?
meg vagytok zavarodva, hogy 9-es van a hátán, közben meg inkább játékszervező, illetve tartja elöl a labdákat.
de mondjátok csak tovább, mert senki nem vett még át rosszul ziccerben labdát, csak benzema
abba már bele se megyek, hogy céronaldo nem csinált semmit, csak rúgott 3 gólt, egyik se volt nagy megszakadós teljesítmény. mezőnyben nulla volt. de nektek befejezőcsatár kell
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. szeptember 22., hétfő 21:29-kor.
- Sunsky
Akkor érdemes volt reagálni. Köszi, hogy megtisztelsz ennyivel.Realista24 írta:Nem fogok belemenni, pláne nem veled.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gól és gólpassz ott van most is.doncsontos írta:szezon végén adni el jó pézé és hozni ócó paco alacer.
Nem fogok belemenni, pláne nem veled.Miért is? Írtam, hogy van egy-két gyengébb meccse, de nincs nála mélypont, 6-7-8 meccsen át tartó gyenge periódus. Vagy van?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
volt pl tavaly is, hogy szarul játszott 7-8 meccsig de a helyzeteket beveri akkor is.. mármint cé csak, hogy biztos legyen
- Sunsky
Szar lehet.Realista24 írta:Kiég a szemem.Ezt csinálja 5 éve, mélypont nélkül.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
szezon végén adni el jó pézé és hozni ócó paco alacer.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiég a szemem.Ezt csinálja 5 éve, mélypont nélkül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema