Na ez nagyon tetszettRealista24 írta:But we face the Real Madrid, the king of this competition, we will have to suffer.” @AP
Ancelotti után jöhet a padra.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. április 14., csütörtök 19:44
Na ez nagyon tetszettRealista24 írta:But we face the Real Madrid, the king of this competition, we will have to suffer.” @AP
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 14., csütörtök 19:44
Az nem egy "másik xg alapú statisztika", a kettő teljesen ugyanaz a modell, csak az egyik esetben az egész csapatot nézik, a másik esetben az egyéneket. Nincs benne ilyen kitétel hogy az egyiket "csak lövéseknél" figyelik, ha pofára esel az 5ösön és nem tudod ellőni a labdát az attól még beleszámít.Az egy másik xg alapú statisztika, van olyan amiben a játékosokat mérik. Milyen értékű helyzetekbe kerültek, mennyi lenne ezek alapján a várható góljuk, mennyivel lövik azt alul vagy felül.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. április 14., csütörtök 19:24
A random exfocista szintjet megnezheted az M4 studioban, a top edzoknek pedig nem kell ezzel foglalkozniuk, mert van egy data analyst teamjuk, ami konkretan leforditja a vezetonek az adatokat.dzsi91 írta: Én még egy ex focistát vagy edzőt sem hallottam xg-vel magyarázni valamit mindig csak az ilyen kelejani féléktől.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. április 14., csütörtök 17:58
Pont ez a lényege, hogy hátha beakad lövésekkel nem fogsz nagy értékeket osszegyűjteni. Ezekre kicsi a gólesély, így századnyi értékeket fogsz kapni rá.h3x0r írta: Ez viszont, hogy a lövéseket összeadjuk, néha becsapós tud lenni. 5 lövésből is lehet 1.5-os xg-d, meg 12 lövésből is. Egyiknek nagy helyzetei voltak, amik kimaradtak, masik meg csak lőtt sokkal rosszabb pozíciókból, hátha egy valahogy beakad.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 14., csütörtök 16:56
Szerintem itt kicsit rosszul ültök a lovon, pont ez az xg fontos eleme is, hogy NE számolja ki csinálja. Mert nem az a lényeg hogy megmutassa hogy ‘ki dominált’, ez max egy fanboy hozzáállás amin el lehet vitázgatni. Egy edzõnek az viszont hasznos adat, hogy például mennyi Higuain karrier xgje, és mennyi Ronaldoé. Ha hosszú távon alacsonyabb az xg mint a valós góljai száma, az a klasszis, aki kurva jól használja ki a helyzeteit. Ha rövid távon, az csak ketchupos bödön.ThePilgrim írta:Változik egy helyzet xG mutatója attól függően, hogy Higuain vagy a prime C. van a labda mögött? Esetleg attól, hogy az agyrázkódásos Karius vagy Courtios áll a kapuban? Ha igen, akkor nem objektív, ergo hülyeség mérni. Ha nem, nos akkor pedig simán hülyeség mérni.atesz írta: Hogyne lennének különböző adatok. Mint minden statisztikánál, itt is a statisztikai oldalaknak saját méréseik vannak.
Milyen valóságot nem tükröz? Ez az xg statisztika nem végeredményt mér, hanem a csapatok helyzetkialakítását. Minden kapuralövés értéket kap, hogy mekkora mértékű helyzet voltak, mekkora valószínűséggel lesz belőlük gól majd ezeket összeadják.
Egyáltalán nem azt mondom, hogy teljes ostobaság a statisztikai alapú elemzés, de látható, hogy önmagában semmit nem ér, mégis úgy van előadva mint a Nagy Szent Objektív Igazság.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 14., csütörtök 16:44
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. április 14., csütörtök 16:33
Meglepően tiszteletteljes. Simafejű - simalábú 1:0.Realista24 írta: Pep: "Real Madrid? If we play like we did in the second half, we don't have a chance. If we play like we did in the 1st half, we can compete. But we face the Real Madrid, the king of this competition, we will have to suffer.” @AP
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 14., csütörtök 16:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 14., csütörtök 14:40
Pluszegy. Nem rossz dolog mint ahogy korábban beszéltük már annak akinek szüksége van rá tudja használni de az ilyen unibetes bohócok inkább csak okoskodni próbálnak vele. Én még egy ex focistát vagy edzőt sem hallottam xg-vel magyarázni valamit mindig csak az ilyen kelejani féléktől.ThePilgrim írta:Változik egy helyzet xG mutatója attól függően, hogy Higuain vagy a prime C. van a labda mögött? Esetleg attól, hogy az agyrázkódásos Karius vagy Courtios áll a kapuban? Ha igen, akkor nem objektív, ergo hülyeség mérni. Ha nem, nos akkor pedig simán hülyeség mérni.atesz írta: Hogyne lennének különböző adatok. Mint minden statisztikánál, itt is a statisztikai oldalaknak saját méréseik vannak.
Milyen valóságot nem tükröz? Ez az xg statisztika nem végeredményt mér, hanem a csapatok helyzetkialakítását. Minden kapuralövés értéket kap, hogy mekkora mértékű helyzet voltak, mekkora valószínűséggel lesz belőlük gól majd ezeket összeadják.
Egyáltalán nem azt mondom, hogy teljes ostobaság a statisztikai alapú elemzés, de látható, hogy önmagában semmit nem ér, mégis úgy van előadva mint a Nagy Szent Objektív Igazság.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2022. április 14., csütörtök 14:04
Változik egy helyzet xG mutatója attól függően, hogy Higuain vagy a prime C. van a labda mögött? Esetleg attól, hogy az agyrázkódásos Karius vagy Courtios áll a kapuban? Ha igen, akkor nem objektív, ergo hülyeség mérni. Ha nem, nos akkor pedig simán hülyeség mérni.atesz írta: Hogyne lennének különböző adatok. Mint minden statisztikánál, itt is a statisztikai oldalaknak saját méréseik vannak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 14., csütörtök 13:17
Anno Valverdet is elismerte, mikor a szuperkupában hátulról csúszott be Moratának. Xavi már ott sírt volna, hogy "nem tudom Madridban mi a szokás, de Barcelonában mi nem élünk ilyen módszerekkel, inkább bukjuk el a döntőt, minthogy ilyen körülmények között nyerjünk."dzsi91 írta:Így is lehet. Erős a kontraszt simaláb nyilatkozatához képest…Realista24 írta: Diego Simeone: "Advice to Real Madrid for the City game? Me? Giving advice to Real Madrid in the Champions League? That would be disrespectful."
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 14., csütörtök 13:09
Ez viszont, hogy a lövéseket összeadjuk, néha becsapós tud lenni. 5 lövésből is lehet 1.5-os xg-d, meg 12 lövésből is. Egyiknek nagy helyzetei voltak, amik kimaradtak, masik meg csak lőtt sokkal rosszabb pozíciókból, hátha egy valahogy beakad.atesz írta:Hogyne lennének különböző adatok. Mint minden statisztikánál, itt is a statisztikai oldalaknak saját méréseik vannak.Donát írta:
Fúú, biztos én vagyok boomer, de ez egy full bullshitnek tűnik. Milyen történelmi minta? Akkor adoot bajnokságokban különböző statok alapján vannak különböző xG mutatók? És ennek mi értelme van, ha csak nagyon ritkán tükrözi a valóságot? Nekem ez egy média által kreállt bullshitnek tűnik, amivel mellé lehet beszélni, kitölteni a műsoridőt, meg összeugrasztani a fanokat.
Magyarán ha úgy nyersz egy párharcot, hogy közben több egész értékkel jobb volt az ellenfél helyzetkialakításban, akkor bizony az ellenfél lefocizott, a szerencse hozta neked a párharcot.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 14., csütörtök 12:48
És mióta mérik a futballt helyzetkialakításra? Biztos én vagyok a régimódi de amióta én követem a labdarúgást gólra mérik. Ez a lefocizós dolog meg egy szubjektív vélemény. Ha matrac ellen van 30 helyzetünk de nyernek 2-0ra 2 helyzetből akkor max magamat nyugtathatom ezzel,hogy lefocizás volt ők meg a pofámba röhögnek.atesz írta: Magyarán ha úgy nyersz egy párharcot, hogy közben több egész értékkel jobb volt az ellenfél helyzetkialakításban, akkor bizony az ellenfél lefocizott, a szerencse hozta neked a párharcot.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. április 14., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 14., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 14., csütörtök 10:54
A belga mellett "örülnék", ha Walker se épülne fel a párharcra (bokája eléggé sz@r szögben állt tegnap, bár egy 5 percet még bicegett vele). Nem félnék egyébként jobban egy Cancelo-Mahrez jobbostól vs. a mi Mendy-Vini sorunkkal, csak az a baj, hogy annak a real-life fifamanagernek tényleg akkora a kerete, hogy ha valamelyik elfárad, beküldi helyette a következő ugyanolyat. Nekünk meg ha Mendy húzza a lábát lehet vakarni, hogy lassú M12, leszállóívbenlévő Nacho, vagy Alaba legyen a bh, ott meg ha nincs Mahrez felrakja Sterlinget.. Ugyanolyan semmi mindkettő , nem sokkal jobbak Vininél (ha egyáltalán), de kettő van belőlük, nekünk meg éppen van egy kezdőre való minőségi emberünk..Pad'em írta: De Bruyne’s injury doesn’t seem like a simple one. There’s a big chance he might not play vs Real Madrid in the #UCL semis. @marca
HozzászólásSzerző: füst » 2022. április 14., csütörtök 10:47
Ennyi, a Chelsea lefocizott minket, a játék legtöbb aspektusában jobbak voltak. Gratulálok nekik.atesz írta:Hogyne lennének különböző adatok. Mint minden statisztikánál, itt is a statisztikai oldalaknak saját méréseik vannak.Donát írta:
Fúú, biztos én vagyok boomer, de ez egy full bullshitnek tűnik. Milyen történelmi minta? Akkor adoot bajnokságokban különböző statok alapján vannak különböző xG mutatók? És ennek mi értelme van, ha csak nagyon ritkán tükrözi a valóságot? Nekem ez egy média által kreállt bullshitnek tűnik, amivel mellé lehet beszélni, kitölteni a műsoridőt, meg összeugrasztani a fanokat.
Magyarán ha úgy nyersz egy párharcot, hogy közben több egész értékkel jobb volt az ellenfél helyzetkialakításban, akkor bizony az ellenfél lefocizott, a szerencse hozta neked a párharcot.
HozzászólásSzerző: atesz » 2022. április 14., csütörtök 10:43
Hogyne lennének különböző adatok. Mint minden statisztikánál, itt is a statisztikai oldalaknak saját méréseik vannak.Donát írta:
Általában rá húzva a játék, hogy ő adja az utolsó posztokat és tudjon jó helyzetekből lőni.hehetheoriginal írta: Nem kellene tartani a citytol - meg igy tele b-kategorias arccal se - gvardiola jateka van rajukhuzva, debruyne jo, a tobbiek nem jobbak egyenileg a mieinknel.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 14., csütörtök 10:39
Ha 2x olyan nyomast gyakorolnak, akkor az pont egy sima 6-2 nekikdzsi91 írta: Szerintem sima 50-50. Nemhinném,hogy a city nagyobb nyomást tudna ránk gyakorolni mint a chelsea tette a visszavágón. Ugyanaz lesz a helyzet,fizikálisan és sebességben jobbak nálunk van kak van csapategység meg bernabeu. Ha nembasszuk el az odavágót szerintem hazai pályán döntőbe jutunk.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. április 14., csütörtök 10:29
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem