Kiég a szemem.Ezt csinálja 5 éve, mélypont nélkül.
Karim Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Karim Benzema - 9
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Picit rosszul, mert lehet 1-2 gyengébb meccse, de 4-5 alatt már ki is derül, hogy ki a világ egyik legjobbja továbbra is. Én is párszor azt hittem, hogy na majd most Bale, na majd Isco, de a fenét. Akkor jön CR és 3 meccs alatt vág 8-at és vállára veszi a csapatot. Ezt csinálja 5 éve, mélypont nélkül.nagyi írta:Lehet én fejeztem ki rosszul magam,persze ő maradna a vezér.
De jelen helyzetben nem tudom kivel tudnánk pótolni Benzemát.
Benzema.
Sokan írjátok, hogy nála nincs jobb opció, ezért kell maradni. Hát ne haragudjatok, de mivel Benzema nem lő gólt, ezért már egy olyan csatárt (játékost, mert gólok hiányában minek is kell csatár, ha nem az a fontos nektek) megérne elhozni a ti logikátok szerint, aki megtudja tartani a labdát és letudja osztogatni. Ki volt Lyonban az az emberke pár éve még a Juninhos korszakban, akinek felívelték és BL meccsen 3 védőnket szopatott, mert akkora benga volt, hogy kb sétálva ment a labdával, Pepéék meg pattogtak le róla és nem tudták elvenni tőle a labdát?? Egyáltalán erre az osztogatós szerepre, amivel itt sokan Benzemát védik, miért ilyen Cavani, Suarez féle nevek repkednek, mikor ezt egy átlag játékos lehozza, amit ő? És igen, kilehet röhögni a másikat, hogy orosz, meg nem tudom mi volt a példa milyen bajnokságból hozna valakit, de igaza van, mert ezt lehozza.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Lehet én fejeztem ki rosszul magam,persze ő maradna a vezér.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csabi írta:https://www.youtube.com/watch?v=JlPXCdbiDmQRealista24 írta:Van a ló meg a túloldala, odakerültél.
nope.
Erre reagáltam, de nem baj.r alkalomadtán meg tudna talán szelíditeni
Utálom ezt a nagyképű Céfanatikus moderátort.mi ez a cicaharc srácok?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=JlPXCdbiDmQRealista24 írta:Van a ló meg a túloldala, odakerültél.
nope.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
miért ne lenne ettől még CR a király??Lehet,hogy megélne,(sőt szinte biztos) de nem lehet tudni miként hatna ez Cr7 érzékeny lelkének,ha nem ő lenne a király.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én téged nevetlek ki, hogy a 270 millió mellé, hoznál még előre egy játékost 80 millióért, mikor nem a góllövés a gondja a csapatnak. Szóval
A játékossal semmi bajom, sőt.
Egy olcsó, pofátlan, fiatal és sikeréhes kölök kell. A pénzt meg költsük el végre normálisan.
A játékossal semmi bajom, sőt.
Egy olcsó, pofátlan, fiatal és sikeréhes kölök kell. A pénzt meg költsük el végre normálisan.
Van a ló meg a túloldala, odakerültél.hoyg az új csatár alkalomadtán meg tudna talán szelíditeni egy guruló labdát és a kapus mellett ellőni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kapcsolat:
nagyi: te valamit összekervesz. cé nem azért a csapat vezére mert a neve cé, hanem mert olyan a teljesítménye amilyen. ha idejönne egy csatár, akkor is ugyanaz lenne, mert cé az cé, akár benzema van mellette akár nem. a változás csak abban lehetne, hoyg az új csatár alkalomadtán meg tudna talán szelíditeni egy guruló labdát és a kapus mellett ellőni....meg ilyesmi.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nyugodtan röhöghetsz, ha beindul a Pool és meglesz a gólmennyiség akkor nem fognak tőle olcsón szabadulni. Nem mellesleg talán ő a legjobb olyan csatár aki mozdítható. De te biztos tudsz jobbat...Realista24 írta:Jövőre kell egy Sturridge, bár 80 milla alatt nem ússzuk meg, de idén nem zártunk minusszal, szóval csak belefér talán és még akár Pogba is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Lehet,hogy megélne,(sőt szinte biztos) de nem lehet tudni miként hatna ez Cr7 érzékeny lelkének,ha nem ő lenne a király.Csabi írta:nemár. sociedad ellen is biztos azért nem lőtt gólt, mert cr-re játszott. aláírom, hogy sokat melózik, de az hogy cr mellett más se...egy nevetséges indok. egy normális csatár simán megélne.nagyi írta:Én nem adnám el.
Nem sok csatár tudna érvényesülni Cr7 mellet.
Nagyon sokszor észrevehető,hogy adhatná a labdát a csatárnak akár Cr akár más és úgy van kijátszva,hogy Cr legyen a befejező ember.
De lehet én látom rosszul.
Sokat melózik Benzema és nagyon hasznos amit csinál.
És lehet a csapat se profitálna belőle...
De ez csak találgatás.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jövőre kell egy Sturridge, bár 80 milla alatt nem ússzuk meg, de idén nem zártunk minusszal, szóval csak belefér talán és még akár Pogba is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem kötekedésképp, de miben nyilvánul meg, hogy ő sokat melózik?Sokat melózik Benzema és nagyon hasznos amit csinál.
Persze a kilométer stat lehet megvan, de én nem úgy látom, hogy pl. a letámadásból túl aktívan kivenné a részét.
Ezen kívűl a helyezkedése, helyzetkihasználása mondjuk átlagos, a fejjátéka meg olyan sincs.
Én sem hiszek annak a feltevésnek, hogy csak ő ideális CR és Bale közé, persze megvan az adott esély rá, de azért ez gyakorlatba is kiderülhetne és nem egy Borsó szintű centerrel.
Matt hozta fel a múltkor, hogy pl. ha megnézel egy Dortmund meccset milyen szintű centerjátékot hoz le Immobile egy Benzemához képest, hát maximálisan egyet tudok érteni, mert van különbség. Fejpárbajokat nyer, ütközik, megtartja, letámadásban is jobb, stb.
Jövőre kell egy Sturridge, bár 80 milla alatt nem ússzuk meg, de idén nem zártunk minusszal, szóval csak belefér talán és még akár Pogba is.
- ateeemadrid
igen, nekem is kb. ez a legfőbb érv mellette, sok mást nem is nagyon találnék.Géci írta:Nem adnám el mert szeretem
különben is sok top arc nincs a piacon, a gólfelelős meg még mindig nem ő, úgyhogy egyáltalán nem érzem létszükségnek a pótlását.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem adnám el mert szeretem
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mivel a PSG hosszú ideje szeretné leigazolni illetve a Juventus is a hírek alapján csatárt keres én a Matuid/Vidal/Pogba trió valamelyikére cserélném és a helyére hoznám elsősorban Alcácer-t.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
perpill megtartanám. nem igazán tolonganak a tényleg jó és elérhető alternatívák.
házalóügynökök és cavanik kíméljenek
házalóügynökök és cavanik kíméljenek
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
eladnám, de mégsem.
tegyük fel, hogy elpasszolják a nyáron. Ki jönne a helyére ha Suarez a Barcaban van, Falcaot elvitte a MU, Ibra öreg, Costa a Chelsea-é, Alexist elvitte az Arsenal... Agüeron kívül egyáltalán nincs senki sem a közelben s távolban aki előrelépés lenne a helyén... de az argentinnak meg sok sérülése van, Atleticos volt és közben nagy Barca felsz..ó.
szóval nehéz lesz innen már ezt megoldani úgy hogy jól jöjjön ki a klub a dologból.
tegyük fel, hogy elpasszolják a nyáron. Ki jönne a helyére ha Suarez a Barcaban van, Falcaot elvitte a MU, Ibra öreg, Costa a Chelsea-é, Alexist elvitte az Arsenal... Agüeron kívül egyáltalán nincs senki sem a közelben s távolban aki előrelépés lenne a helyén... de az argentinnak meg sok sérülése van, Atleticos volt és közben nagy Barca felsz..ó.
szóval nehéz lesz innen már ezt megoldani úgy hogy jól jöjjön ki a klub a dologból.
- Csabi
- Kapcsolat:
nemár. sociedad ellen is biztos azért nem lőtt gólt, mert cr-re játszott. aláírom, hogy sokat melózik, de az hogy cr mellett más se...egy nevetséges indok. egy normális csatár simán megélne.nagyi írta:Én nem adnám el.
Nem sok csatár tudna érvényesülni Cr7 mellet.
Nagyon sokszor észrevehető,hogy adhatná a labdát a csatárnak akár Cr akár más és úgy van kijátszva,hogy Cr legyen a befejező ember.
De lehet én látom rosszul.
Sokat melózik Benzema és nagyon hasznos amit csinál.
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
nagyi írta:Én nem adnám el.
Ha a fizetése negyed ennyi lenne, akkor nem is lenne szükséges eladni, de ekkora fizetéssel már padra se szívesen teszik le, az pedig nem jó a csapatnak ha annak ellenére játszik, hogy nem jó! Ugyan ez van James-Isco esettel is, James drágább volt, ő játszik (mondjuk James legalább jó, de lehetne rotálni őket).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára phys 2014. szeptember 22., hétfő 20:11-kor.