Ugyanez fordult meg a fejemben. Pedig jelenleg nagyon elől vannak azon a listánPipita írta:Még a végén nem fogom gyűlölni a bőrgatyásokat, ilyet se gondoltam volna hogy valaha mondani fogok.
Bundesliga
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Bundesliga
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ha jól emlékszem, CR pont pár hete nyilatkozta, hogy szívesen dolgozna még együtt Ancelottival.Iscot még sanszos hogy viheti, mást nem hiszem.
Amúgy így előre elég félelmetes csapatot jósolnék, a Bayern számára kb a tökéletes edző és Ancelotti számára is a tökéletes csapat, kíváncsi leszek, mit fog kihozni belőle. Még a végén nem fogom gyűlölni a bőrgatyásokat, ilyet se gondoltam volna hogy valaha mondani fogok.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Biztos vagyok benne hogy sikeres lesz. Elviszi oda is a BL trófeát.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ___Samy___
Sok sikert kívánok neki! A lehető legjobb helyre ment, szerintem ha idén a spanyol nem nyeri meg a BL-t, akkor Carletto összehozza ott is.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egy gareth fail igazolással igazán nyithatna, és akkor igazolódna az elméletem.
Iscot még sanszos hogy viheti, mást nem hiszem.
Bajnoki trófea gyűjtés céljából a legjobb választás a bayern, viszont ha ott is bl-t akar nyerni lesz dolga bőven. thomasmüllerekkel a mostani barcát nem fogod meg.
Iscot még sanszos hogy viheti, mást nem hiszem.
Bajnoki trófea gyűjtés céljából a legjobb választás a bayern, viszont ha ott is bl-t akar nyerni lesz dolga bőven. thomasmüllerekkel a mostani barcát nem fogod meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
OFFICIAL: Pep Guardiola will leave Bayern Munich at the end of the season, with Carlo Ancelotti replacing him.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Sok sikert Carlo.Realista24 írta:Carlo 3 év, BM.
Bejelentés jövőhéten.
Istenem, de elbasztuk.......
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:Carlo 3 év, BM.
Bejelentés jövőhéten.
ohh baszki barmennyire is jót fog tenni neki az a hely én még reménykedtem egy comeback-ben....hát errol ennyit...sok sikert neki csak ne ellenunk..az biztos h minden adva lesz neki hogy parades csapat jatekot alkosson es sikeres legyen...őt végre a szurkolok is szeretni fogjak
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo 3 év, BM.
Bejelentés jövőhéten.
Bejelentés jövőhéten.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Régóta mondom már ezt a Sané gyereket. Az Aubameyangoké, meg a Sanéké lesz a jövő, gyorsan el kéne hozni. Jesét adhatjuk is cserébe.
Carlo meg, hát nem tudom. Az tény, hogy imponálhat az öregnek a Bayern átláthatósága és nyugodtabb környezete, de valahogy nehezen tudom őt a bundásban elképzelni.
Carlo meg, hát nem tudom. Az tény, hogy imponálhat az öregnek a Bayern átláthatósága és nyugodtabb környezete, de valahogy nehezen tudom őt a bundásban elképzelni.
Nem illik.
Most olvasom,hogy Ancelotti megy lehet Guardiola helyére.
Jól teszi az öreg.
Akármennyire utálom a Bayernt,de manapság ott lehet csak nyugodtan dolgoznak a megaklubbok közül.
Biztos jó lesz velük is.
Jól teszi az öreg.
Akármennyire utálom a Bayernt,de manapság ott lehet csak nyugodtan dolgoznak a megaklubbok közül.
Biztos jó lesz velük is.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- lestat
Realista24 írta:Odegaard, Asensio, Isco, Carvajal, Kovacic, az új Ramos, meg még vagy kettő három fiatal gyereket behálóztunk, szóval ez a kijelentés most nem állja meg a helyét nálam..de mi nem arrol vavyunk mistanaban hiresek h a legtutibb fiatal tehetsegeket megvesszuk.
De németországból nem nagyon vadázgatunk pedig ott is vannak finom falatok inkabb a spanyol brazil vonalat nyomjuk mint Casemiro pl..vagy anno Robinho Marcelo vagy rástartoltunk Neymarra is...Carvajalt ugyan visszavettuk de hat o itt nevelkedett.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kupadöntő necces, elődöntőben Dortmund fog jönni.Na egy dobogó, kupa döntő kombó, Németországban, magyar edzőtől? Mekkora lenne
Bajnokságban meg hatodik hely a reális kb. Hosszú távon azért ilyen kerettel nem nagyon lehet megelőzni a Bayern, Dortmund, Leverkusen, Wolfsburg, Gladbacsh ötöst.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Pali óriási, 110%-ot hoz ki a játékosaiból. Na egy dobogó, kupa döntő kombó, Németországban, magyar edzőtől? Mekkora lenne
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Odegaard, Asensio, Isco, Carvajal, Kovacic, az új Ramos, meg még vagy kettő három fiatal gyereket behálóztunk, szóval ez a kijelentés most nem állja meg a helyét nálam..de mi nem arrol vavyunk mistanaban hiresek h a legtutibb fiatal tehetsegeket megvesszuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
Nagyon tehetséges...de mi nem arrol vavyunk mistanaban hiresek h a legtutibb fiatal tehetsegeket megvesszuk.dannen írta:schalkeból hozni kell ezt a sane gyereket amint lehet, főleg ha kapjuk az átigazolás büntit. bár van egy olyan érzésem, hogy a bayern őt is behúzza magának a bundásból.
Par evig szerintem marad ott...es attol fugg a Schalke milyen szinten lesz ugy fog csapatot váltani belfoldon...ha meg nagyon hazafi akkor spanyol meg angol ligat célozhatja meg.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
tegnap is sima volt a hertha. dardai megmondta hogy fontos nekik a kupa. 2.5 os odds meg ajandek volt. amig nem egy dortmund bayern az ellenfel siman lehet oket tenni szerintem a kupaban.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Erre pazaroltad a 11ezredik hsz-t ?ziro4vr írta:El fog menni, City vagy United, szerintem City. Az utódra leszek kíváncsi, szerintem biztosan nem Carlo lesz az.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
El fog menni, City vagy United, szerintem City. Az utódra leszek kíváncsi, szerintem biztosan nem Carlo lesz az.
Nem illik.