Megy a meccs!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Megy a meccs!
Mi a fac, 75-ik perc előtt csere?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az a nagy helyzet, hogy Bale elvette CR helyét, teljesen megölte a játékát. Csupán annyi a különbség, hogy CR a szar játéka mellett is képes volt gólt lőni, míg Bale nem... egyszerűen CR nincs játékban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Iscoval csak annyi a baj, hogy mindig akar még egy plusz visszacselt, esernyőt és az már nem fér bele.. remélem kinövi
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ahogy nézem Bale feljavult, hogy elvette Ronaldo helyét, cserébe ő meg leromlott.
Amúgy taktikát keresem, de eddig nem találtam meg, az előbb is egymásnak fut majdnem két Real játékos. Aztán lehet ilyen kötetlenek a posztok.
Amúgy taktikát keresem, de eddig nem találtam meg, az előbb is egymásnak fut majdnem két Real játékos. Aztán lehet ilyen kötetlenek a posztok.
- realistahuni
Ma még tényleg Bale az aki valamelyest értelmesen játszik és nem szórja el ha kell ha nem a labdákat. Cé el van tűnve, ha játékban van is szar, Jesé is hasonló, Isco meg folyamatosan belebonyolodik, két-három olyan szitu is volt ahol ha leadja ahelyett hogy rácsavarodik akkor sokkal előrébb vagyunk.Legalább van aki támadni próbál. De akkor mond már meg, hogy a többi támadó hol volt?
Még sajnos ennyit se tettek. Meg mutass egy támadót aki 90%ban passzol.... kockáztatni kell aztán vagy bejön vagy nem. Mi nem a Barca vagyunk hogy 5ösig kipasszoljuk és csak onnan ér gólt rúgni (bepasszolni).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálam teljesen jó.reeed_ati írta:Digisektől kérdezném, hogy másnál is elmegy két percenként az adás, vagy csak nálam van a baj?
Nagyon idegesít már, váltok is valami netes strímre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mindkét félidő kezdésről lecsúszni, gratulálok Sport TV
Ott a pont. Anno Carlo csapatának első meccsein se látszott koncepció, aztán mégis BL győztes lett, nem is akár hogy.jungesz írta:Nem vagyok valami nagy forumozó de nem értem ezt a nagy riadalmat. Ha elmúlt 10-15 meccs és nem vagyunk az élen akkor már érteném de 1 félidő ment el a szezonból emberek!!!
Nem tudom mennyi múlik Marcelo és Ronaldo kisgyerekén a dolog de ha valaki elárulná nem feküdnék le tudatlanul aludni.
Ha távolról lőnek, az a baj, ha ívelgetnek, az a baj, ha kényszerítőzni akarnak, az a baj...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. augusztus 23., vasárnap 21:30-kor.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nincs aok értelme annak hogy távolról lövöldöznek. Mondjuk egy fokkal jobb az ivelgetéseknél.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Akkor a statisztikák nem sokat érnek, egy darab helyzetük volt. CR-nek is volt egy lövése. Nekem ma is Balelel van bajom, ha nem buta tök, vezetünk. De neki bele kell baszni az oldalhálóba, leadni az üresen álló emberEK BÁRMELYIKÉNEK az nem játszik nála, az a gyengeség jele. Mint védőt igazolni, összeillik a pajtijával, remek páros.Sokkal többet támad a Gijon a statisztikák szerint. Csak a szerencsén múlt, hogy nem kaptunk gólt. Cé egyáltalán nem veszélyes.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Digisektől kérdezném, hogy másnál is elmegy két percenként az adás, vagy csak nálam van a baj?
Nem vagyok valami nagy forumozó de nem értem ezt a nagy riadalmat. Ha elmúlt 10-15 meccs és nem vagyunk az élen akkor már érteném de 1 félidő ment el a szezonból emberek!!!
Nem tudom mennyi múlik Marcelo és Ronaldo kisgyerekén a dolog de ha valaki elárulná nem feküdnék le tudatlanul aludni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
igen, egy félidő (és az előszezon) alapján. Nem volt értelmes támadásunk a feljutó Gijon ellen. Csak a beadások...Tjacks írta:Egy félidő alapján? Nice.volt írta:Rafa sem lesz itt sokáig érzésem szerint
Ramos-Varane-Modric jók. Ezt vártam sajnos.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Jesé jó lesz a cseréjének, semmivel sem rosszabb Chihanál sőt...primrose írta:Benzemának nincs cseréje, most már Chica sincsen. Ez így nagyon nem lesz jó....
nyilván nem a kezdőbe szánják, csak most nincs Benz
Legalább van aki támadni próbál. De akkor mond már meg, hogy a többi támadó hol volt?realistahuni írta:Iscoról csak egy stat kéne hogy hány labdát veszít meg hogy hány támadás megy el azon, hogy iszonyat körülményes. A második lövése jó volt, de ennyi.Isco virít valamit ahogy számítani lehetett. Kroos sokat fellép, többet mint tavaly.
Kroos is messze van a tavaly őszi formájától.
Még sajnos ennyit se tettek. Meg mutass egy támadót aki 90%ban passzol.... kockáztatni kell aztán vagy bejön vagy nem. Mi nem a Barca vagyunk hogy 5ösig kipasszoljuk és csak onnan ér gólt rúgni (bepasszolni).
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nyitottam egy sört,első kortyot kiköptem.ziro4vr írta: -Felállás. Nem lesz jó ez így, Kroos és Modric mint a herék egy nyitott alsógatyában, fel-le-fel-le, ezt kéne elkerülni több okból
Viccet félretéve,erről pofáztam. A Modric-Kroos K E V É S.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro 2015. augusztus 23., vasárnap 21:27-kor.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ugyanaz a hiba, mint előszezonban. Nem tudunk helyzeteket kialakítani. Benítez óta ez van.
Ha végigbírja a Gijón, nem nyerünk. Ha gólt találnak, akkor sem. Abban lehet bízni, hogy az ilyen csak ellenünk feltüzelt csapatok tapasztalatom szerint általában nem bírják 70 percnél tovább. Nem fizikailag, hanem főleg fejben. Egy-két másodperc késéseket spanyol topcsapatok pedig büntetnek.
Ha végigbírja a Gijón, nem nyerünk. Ha gólt találnak, akkor sem. Abban lehet bízni, hogy az ilyen csak ellenünk feltüzelt csapatok tapasztalatom szerint általában nem bírják 70 percnél tovább. Nem fizikailag, hanem főleg fejben. Egy-két másodperc késéseket spanyol topcsapatok pedig büntetnek.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- crladecima
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Zidane
Sokkal többet támad a Gijon a statisztikák szerint. Csak a szerencsén múlt, hogy nem kaptunk gólt. Cé egyáltalán nem veszélyes. Danilo 0 támadásban. Carvahal közelébe nem érhet egyenlőre!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bale ma nem lóg ki, sőt inkább akkor már fel mint le.
A problémák:
-Felállás. Nem lesz jó ez így, Kroos és Modric mint a herék egy nyitott alsógatyában, fel-le-fel-le, ezt kéne elkerülni több okból
-Alapból Bale és főként a szerepe, de mondom ma nem ő a fő gond
-Cé. Térj észhez haver.
A problémák:
-Felállás. Nem lesz jó ez így, Kroos és Modric mint a herék egy nyitott alsógatyában, fel-le-fel-le, ezt kéne elkerülni több okból
-Alapból Bale és főként a szerepe, de mondom ma nem ő a fő gond
-Cé. Térj észhez haver.
Nem illik.
- realistahuni
Iscoról csak egy stat kéne hogy hány labdát veszít meg hogy hány támadás megy el azon, hogy iszonyat körülményes. A második lövése jó volt, de ennyi.Isco virít valamit ahogy számítani lehetett. Kroos sokat fellép, többet mint tavaly.
Kroos is messze van a tavaly őszi formájától.