Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 18., vasárnap 18:40

Ladislao írta:Többek között ma is bebizonyította, hogy jelenleg is a világ legjobb befejező játékosa.
Nála jobban senki nem érzi a kaput. Ha nem itt lenne itt mindenki érte áhítozna.
Már nem a világ legkomplettebb legjobb játékosa, volt ilyen év is pár... ez elmúlt és soha nem lesz már.
De a legjobb gól lövő még mindig. Mi kellene még egy 32 éves játékostól?

Emberfeletti,különleges,páratlan... Köszönjük CR! :salute:
Ti amúgy tényleg nem látjátok, hogy mit művel? Vagy tényleg én vagyok ennyire vak? Lehet itt saját magunkat hülyíteni azzal, hogy ma is rúgott 3-at meg múltkor is meg igazából ott az élmezőnyben, de lehet ennyi lehetőségből más 1,5szer ennyit lőtt volna. A prime CR meg szinte biztos. És nem az bánt a legjobb, hogy visszaesett, hanem hogy még mindig kiemelt szerepet kap. Azt érzem, hogy előrelépést jelentene csapat szintén leváltani. Lehet nem lenne egy 50+ gólos támadónk, de lehet lenne két 30+-os és működőképesebb csapat is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 18., vasárnap 17:16

Norbii írta: De ez már mióta tart nála. 1v1ben már alig mer cselezni, inkább megtolja az embere mellett.
A játékhoz kevesebbet tud hozzátenni és a hasznossága is szubjektív. Az oké hogy lövi a szokásos 50 gólokat szezononként 360 kapura lövésből, csak az nem mindegy hogy kiknek. Ha létrehoznánk egy halmazt jó és rossz csapat címén és megnéznénk hogy azoknak mennyit rúgott hajdanán és mennyit mostanság akkor szerintem igen csak felértékelődne a hasznossága a régmúlt mérlegén.
változott már elég sokat a játéka, de neki a legnehezebb belátnia ekkora egóval.

Norbii írta: A 4-3-3 pedig nem maga a felállás miatt statikus, hanem azért mert ha Cr és Bale egyszerre játszik akkor más amúgy se lehet. Ezt meg is jegyezte numberone vagy morientes vagy valaki más: "A hatékonyság a minőség rovására megy."
egy az egyben én is erre gondoltam, csak nem tudtam így leírni, ezért írtam, hogy nem is 433 lenne maga a probléma, inkább a 433 a BBC vel - vagy az amit ez a 3 ember egyszerre hoz
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. december 18., vasárnap 17:13

Múltkor mikor magát a mozgását figyeltem nagyon rendben volt, csak akkor a gólok nem jöttek.
Ma rossz volt nézni kb, erre meg csak eltett hármat...
Kb érthetetlen ez az egész.

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 18., vasárnap 17:06

Bakker elkezdtem statozni meg írni kisregényt válaszul erre elment a net mielőtt elküldtem volna a hozzászólás meg elveszett... újra nem gépelem le...
Így mindannyian jobban jártunk mondjuk meggyőződésem :lol:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. december 18., vasárnap 16:59

Úgy értem hogy majd akkor megtudjuk kinek is volt igaza.

Én bírom crt és tényleg sokat tett le az asztalra, viszont én már szívesen látnék mást a helyén. Előző kommentemben pedig kifejtettem valamennyire hogy miért is.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 18., vasárnap 16:49

. Na de valószínűleg majd akkor fogja az egyik tábor megérteni az "igazságot", ha már ő nem lesz a csapat része.
Add hogy megtudjuk az igazságot.....kérlek ne kimélj.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. december 18., vasárnap 16:46

Azért fröcsögésen kívül tök jó lenne ellenérveket is hallani.

Crnek idén volt csekély 180 kapura rúgása. abból 19gól.
Messinek pl 112 kapura rúgás és 27gól.
Cavaninak 114ből 26
Costa 59ből 13. pedig ő még a blben se játszik.

Cr személyisége annyira túl lett misztifikálva hogy fontolóra kell venni mit is mersz leírni róla, máskülönben vitát generálsz.

Na de valószínűleg majd akkor fogja az egyik tábor megérteni az "igazságot", ha már ő nem lesz a csapat része.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 18., vasárnap 16:37

Torquemada írta:Ha a világ legjobb befejező játékosa lenne, akkor most csak 90 percet fociztunk volna.
Mert így megy. :lol: Akkor Messi is kuka. Sőt, mindenki az.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2016. december 18., vasárnap 16:25

Hat en nem erten... Minden csapat osszetenne a ket kezet crert. 50 folott 6 even at. Csapatok lonek ennyit egy szezonban. Vegem....

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 18., vasárnap 16:24

Egy a lenyeg: hiaba oregszik, hiaba kopik a sebessege, hiaba nem cselez mar ugy, meg mingig hasznos. 32 eves, lassan masfel evtizede a csucson van, es meg mingig hasznos a jelenlete a palyan. A csapattarsai is ezt mondjak, a szakemberek is ezt mondjak akik korulotte dolgoznak. Vannak hibai, soot, vannak idegesito dolgai, de melyik jatekosnak nincs????

Amig hasznos, amig pozitivan hat a csapatra a jelenlete, addig rendben van.
:goat:

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. december 18., vasárnap 16:18

Ha a világ legjobb befejező játékosa lenne, akkor most csak 90 percet fociztunk volna.

A hosszabbításban lőtt gyönyörű gólokért köszi, de itt a sok elolvadó ember hamar elfelejtette a meccsen nyújtott igencsak harmatos teljesítményét, a már megszokottan rossz szabadrúgásokat, sokszor az önzőzést, kihagyott helyzetek voltak, és az egy az egy ellenit már nem meri/tudja megcsinálni még pár ilyen japán srác ellen sem, akik azért finoman szólva sem képviselik a labdarúgás élvonalát, sokat elmondott az adat, hogy az egész Antlers annyit ér, mint mondjuk Asensio egyedül. Azt, hogy ugrál a labda körül amit semmi trükk sem követ, már a kis japók sem eszik meg. Meggyőződésem, ha pl. a hangyaszorgalmú Lucas marad fenn helyette, a végén már a fülükön is levegőt vevő japánokat akkor is bedaráltuk volna, főleg, hogy miután végre valahára ZZ bele mert nyúlni a meccsbe és cserélt, Isco és Kova, leginkább utóbbi elképesztően jó teljesítménye miatt a meccs képe megváltozott.
CR még sok fontos gólt képes lőni, élményszámba menőeket is, de azért helyén kell kezelni, mert már nagyon sok skillje megkopott, vagy akár el is tűnt. A kapu előtt továbbra is elképesztően veszélyes tud lenni, de a csapatot kicsit vissszafoghatja, hogy mindig mindent rá kell kijátszani. A szabadrúgások erőltetésének sem látom sok értelmét minden távolságból, általában egy jól benyesett Kroos féle beadás az álmoskönyv szerint veszélyesebb tud lenni, főleg ilyen alacsony csapat ellen. A tiziket viszont a világon talán az egyik legnagyobb megabiztossággal tudja értékesíteni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. december 18., vasárnap 15:36

Ladislao írta:Többek között ma is bebizonyította, hogy jelenleg is a világ legjobb befejező játékosa.
Ezt miből vontad le?

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.

HozzászólásSzerző: 'Az » 2016. december 18., vasárnap 15:28

Cristiano Ronaldo's week:

- Monday: Wins Ballon d'Or
- Thursday: Scores 500th club goal.
- Sunday: Scores 40th Real Madrid hat-trick, and wins Club World Cup.

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 18., vasárnap 15:21

Többek között ma is bebizonyította, hogy jelenleg is a világ legjobb befejező játékosa.
Nála jobban senki nem érzi a kaput. Ha nem itt lenne itt mindenki érte áhítozna.
Már nem a világ legkomplettebb legjobb játékosa, volt ilyen év is pár... ez elmúlt és soha nem lesz már.
De a legjobb gól lövő még mindig. Mi kellene még egy 32 éves játékostól?

Emberfeletti,különleges,páratlan... Köszönjük CR! :salute:

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. december 18., vasárnap 15:01

babaking írta:Azt kell mindenkinek belátni lassan, hogy öregszik, és nem lehet a 28 éves önmagához hasonlítani. Nem lesz olyan robbanékony, nem lesz olyan gyors, nem lesz olyan fordulékony. Messi más sokkal alacsonyabb, alacsonyan van a súlypontja még könnyebben forog, vagy ott van Modric.

El kell fogadni, hogy változik a játéka és már nem tud annyit és úgy nyújtani mint régen, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet hasznos - csak meg kell kicsit újjulnia. Mondani könnyű csinálni nehezebb. Az ő egójával meg még nehezebb elfogadni, hogy a régi dolgok már nem mennek, és biztosan frusztrálja. Segítséget meg csak akkor fog kérni amikor ő is belátja.

Ennek ellenére azért csak eltett ma egy párat, meg az Atleticonak is. SZVSZ egy 442 ben hasznosabb lenne mint kint szélen 433-ban. Ma is a Vasques Isco csere után sokkal jobban játszott.
Alapból nem tetszik ez a 433 mert elég statikusnak érzem mostanában .

(tudom, hogy a 433 meg 442 csak számok és nem olyan fontosak, de a különböző szerkezetek megkülönböztetésére jók )
De ez már mióta tart nála. 1v1ben már alig mer cselezni, inkább megtolja az embere mellett.
A játékhoz kevesebbet tud hozzátenni és a hasznossága is szubjektív. Az oké hogy lövi a szokásos 50 gólokat szezononként 360 kapura lövésből, csak az nem mindegy hogy kiknek. Ha létrehoznánk egy halmazt jó és rossz csapat címén és megnéznénk hogy azoknak mennyit rúgott hajdanán és mennyit mostanság akkor szerintem igen csak felértékelődne a hasznossága a régmúlt mérlegén.

Évek óta megjegyzi mindenki hogy szarul játszik de mindig azzal mentegetőzik valaki hogy "rágörcsöl", "csak rúgja meg a gólját aztán megint jó lesz", "összeveszett a barátnőjével, marceloval, istentudjakivel és ezért görcsöl" vagy szimplán a feledés homályába merül egy jó tavasz után.

A 4-3-3 pedig nem maga a felállás miatt statikus, hanem azért mert ha Cr és Bale egyszerre játszik akkor más amúgy se lehet. Ezt meg is jegyezte numberone vagy morientes vagy valaki más: "A hatékonyság a minőség rovására megy."

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. december 18., vasárnap 14:31

Azt kell mindenkinek belátni lassan, hogy öregszik, és nem lehet a 28 éves önmagához hasonlítani. Nem lesz olyan robbanékony, nem lesz olyan gyors, nem lesz olyan fordulékony. Messi más sokkal alacsonyabb, alacsonyan van a súlypontja még könnyebben forog, vagy ott van Modric.

El kell fogadni, hogy változik a játéka és már nem tud annyit és úgy nyújtani mint régen, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet hasznos - csak meg kell kicsit újjulnia. Mondani könnyű csinálni nehezebb. Az ő egójával meg még nehezebb elfogadni, hogy a régi dolgok már nem mennek, és biztosan frusztrálja. Segítséget meg csak akkor fog kérni amikor ő is belátja.

Ennek ellenére azért csak eltett ma egy párat, meg az Atleticonak is. SZVSZ egy 442 ben hasznosabb lenne mint kint szélen 433-ban. Ma is a Vasques Isco csere után sokkal jobban játszott.
Alapból nem tetszik ez a 433 mert elég statikusnak érzem mostanában .

(tudom, hogy a 433 meg 442 csak számok és nem olyan fontosak, de a különböző szerkezetek megkülönböztetésére jók )
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 18., vasárnap 14:12

R.M.C.F írta:Értettem. :D Akkor a továbbiakban nem írom le a véleményemet ronaldoról. Jelzem amikor éppen benzema volt gennyezve (az is túlozva) akkor ott is én voltam aki próbált beszállni hogy észhez térjenek páran.....ott nem fenyítettél be. :D

Na jó, szerintem mindenki leírta amit gondolt. Igaz, szálljunk ki a témából.

Győztünk nem?
Véleményt nagyon szívesen olvasok, meg szerintem mindenki. Tudod te hogy mivel van a baj, pl az ilyen hamesz féle okosokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. december 18., vasárnap 14:10

Realista24 írta:Csak jelzem itt is, hogy meguntam. Dannen volt az első.
Ésszel.
ha nem kezdenéd el állandóan akkor utána szerintem nem lennének ilyenek irkálva. Persze ez már szúrja a szemed... :lol: oké hogy te vagy a "főnök" de lehetne normálisan is... na mindegy... amilyen jó volt régen ez a fórum annyira rossz lett... nyugodtan ki tilthatsz akarsz am se nagyon írok már ide, mert nagyon rossz irányba ment el. A szurkolás helyett állandóan csak a baszogatást olvasni...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 18., vasárnap 14:06

Értettem. :D Akkor a továbbiakban nem írom le a véleményemet ronaldoról. Jelzem amikor éppen benzema volt gennyezve (az is túlozva) akkor ott is én voltam aki próbált beszállni hogy észhez térjenek páran.....ott nem fenyítettél be. :D

Na jó, szerintem mindenki leírta amit gondolt. Igaz, szálljunk ki a témából.

Győztünk nem?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 18., vasárnap 13:57

Csak jelzem itt is, hogy meguntam. Dannen volt az első.
Ésszel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: