Pár dologba belekötök, mert g*ci vagyok. de alapvetően egyetértek veled.H.E.H.E. írta:
Gabika arrol beszel hogy senna nyakonontotte vallasos maszlaggal a dolgot.
Egyreszt braziloknal ket sport van ami szent, a foci es a formaeggy, szo szerint vallas mindketto.
Masreszt gabika ugy beszel sennarol, mintha egy noname senki lenne es csak a lelkibeszed miatt imadjak annyian.
"Nyakonontotte maszlaggal"
Azt elfelejti gabika, pedig szakertokent nem igazan illik az ilyesmit, hogy bizonyitott teny, hogy senna azon kevesek egyike, sot sztem az egyetlen, ahol feketen feheren lehetett latni a kulonbseget kozte es a tobbiek kozt vezetoi tudasban.
Gyengebb autoval, esoben, tokmindegy volt, zongorazni lehetett a kulonbseget. Meggyozodesem, hogy o van a mai napig a legkozelebb ahhoz, hogy hogyan tud eggyevalni vki az autoval, a negy gumi mintegy negy erzekszervkent mukodik, es a leheto legkozelebb van emberkent az optimalis ivekhez es megoldasokhoz, amivel a leheto legjobbat lehet elerni.
Nem hiaba legendas a vele kozosen fejlesztett nsx sem.
Egyrészt a feketén fehéren lehetett látni a különbséget részbe, mert azért volt abban az időszakban egy Prost is, aki pl. csapattársként megverte.
Nálam a legjobb pilóta például simán Gilles, de nyilván ez nem mérvadó. (Mégha sok szakértő egyet is ért ezzel.) Ahogy pl. Schumacher is olyan kivezetőket tudott hideg gumikon menni, mint senki más.
Az NSX-et pedig már "kész" állapotban adták alá, bár tény, hogy állítólag nagyon kellett, hogy még csiszoljanak rajta a tanácsára. Erről van egy jó cikk is roadandtracken.
Egyébként nehéz elvitatni, hogy a valaha volt egyik legjobb f1-es pilóta, a többi résszel pedig én személy szerint nem foglalkoznék, de nyilván nem véletlenül volt nemzeti hős.