Szegény, az a 2008-as EB győzelem...nagyon sok mindent köszönhetünk neki, spanyol drukkerek.nmate írta:Az szomorú. Megalapozta a spanyolok sikereit pár évre anno.
R.I.P
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 1., szombat 12:27
Szegény, az a 2008-as EB győzelem...nagyon sok mindent köszönhetünk neki, spanyol drukkerek.nmate írta:Az szomorú. Megalapozta a spanyolok sikereit pár évre anno.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. február 1., szombat 12:25
Csak az igazságot mondtad elmorientes írta:Ne keverjük azért...amit a madriddal tett az világraszóló...mert azért még egy ilyen alkalommal is oda kell szúrni del Bosquénak, aki annyi-de-annyi rosszat tett a Madridnak.
Amit a spanyol válogatottal az meg egy nézhetetlen unalmas szar.Bármennyire is eredményes.És nekem,mint spaanyol szurkolónak Aragones mester válogatottja jobban tetszett.Ez van.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 12:14
Ne keverjük azért...amit a madriddal tett az világraszóló...mert azért még egy ilyen alkalommal is oda kell szúrni del Bosquénak, aki annyi-de-annyi rosszat tett a Madridnak. :roll:
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 1., szombat 12:08
Egyrészt marhára nem, hiszen egy 15 év múlva átutalt 25 millió euró nagyon nem egyenértékű egy most kézhez kapott 25 millióval, ezt hívják a pénz jelenértéknek. Az építési vállalkozót, a munkásokat, a szállítókat, a tervezőket, az anyagokat nem 15 év múlva kell kifizetni, hanem a következő 3 év során. Ha Billék a következő három évben át is utalnak 75-100 millió eurót, a maradék 300-325 millióra még mindig hitelt kell felvenni, kötvényt kell kibocsátani, vagy más, értékteremtő beruházásoktól kell elvonni a tőkét. Ezekhez pedig a következő 15 évben mind-mind súlyos kamatköltségek kapcsolódnak. A végeredmény nagyban függ attól, milyen ütemezésben állapodik meg Perez a kivitelezőkkel és a szponzorral.Géci írta:A hírek szerint végül a Microsoft lesz a befutó a néveladás terén, és 15 éven keresztül, évi 25 millát fizetnének ami a 15 évről 375 milla, így majdnem teljesen megtérülne az ùj beruházás.
mert azért még egy ilyen alkalommal is oda kell szúrni del Bosquénak, aki annyi-de-annyi rosszat tett a Madridnak.Na az ő válogatottja,meg a VDB féle közt az a különbség,hogy az övé élvezhető focit játszott...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 11:59
Na az ő válogatottja,meg a VDB féle közt az a különbség,hogy az övé élvezhető focit játszott...GT37 írta:Nyugodjon békében!sander írta:Szombat éjjel egy madridi klinikán 75 éves korában elhunyt Luis Aragonés.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 1., szombat 11:48
Nyugodjon békében!sander írta:Szombat éjjel egy madridi klinikán 75 éves korában elhunyt Luis Aragonés.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 1., szombat 10:21
HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 1., szombat 10:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 1., szombat 9:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 5:27
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 31., péntek 17:41
Nagyon jó, ezek után még jobban tetszik a terv. Nyitható lesz a videó alapján. Remélem sikerült úgy kialakítani, hogy kész hangrobbanás legyen a stadionban és az ellenfél maga alá csináljonattareal írta:Videoban megvan az egész építési menet 0:52-től, de az egészet érdemes megnézni
http://www.marca.com/2014/01/31/futbol/ ... 71602.html
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 31., péntek 16:35
Hát, tátva maradt a szám miközben néztem a videót... Hihetetlen nagy álmom, hogy egyszer az életbe ott tudjak lenni, de lehet, hogy megvárom mire elkészül az ùj stadionattareal írta:Videoban megvan az egész építési menet 0:52-től, de az egészet érdemes megnézni
http://www.marca.com/2014/01/31/futbol/ ... 71602.html
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 31., péntek 16:09
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. január 31., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 31., péntek 16:02
Nem véletlen májusban kezdenek. Vége a szezonnak és állnak fel a daruk a Benabeu gyepére meg köré ha kell.Toky írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy miként fognak 2,5 év alatt (ha jól emlékszem 2017 elejére ígérik) végezni a bontási és építési munkálatokkal úgy, hogy közben a csapat is használni akarja a stadiont.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 31., péntek 15:57
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 31., péntek 15:45
Hát nem is tudom, de nekem valahogy nem jön be, oldalról olyan, mint egy krómozott számítógépes egér.Géci írta:Amùgy nekem baromira bejön!:)
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 31., péntek 15:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 15:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 15:11
Hát,ha a határ tényleg a csillagos ég,majd játszunk a HoldonToky írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy miként fognak 2,5 év alatt (ha jól emlékszem 2017 elejére ígérik) végezni a bontási és építési munkálatokkal úgy, hogy közben a csapat is használni akarja a stadiont.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem