Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 19:27

Aztán ugyebár a vébén ő nem vesz részt, úgyhogy egy hosszú előszezon segítségével, sok munkával tökéletes állapotba hozhatja magát a következő szezon elejére.
Egyébként igen.Ha egy kicsit arréb születik,lennénk bajba :)
Reméljük hogy ha tavasszal még nem is,de őszre csúcson lesz.Ha akkor se.....na ezt inkább nem kommentálom :coffee:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 30., csütörtök 18:58

wxyz írta:Nem hiszem, hogy csak ősztől tud majd igazán jól játszani. Ha mostantól elkerülik a sérülések, akkor a BLben nagy erősítés lehet. Az olyan éles meccsek az ő igazi specialitásai. A Spursben is akkor villogott igazán, amikor kellettek a gólok, a pontot hozó megmozdulások
Én is azt érzem már egy ideje valamiért, hogy majd a BL-ben, egy kiélezett szituációban fogja berakni harmincról a pipába, akkor, amikor a legnagyobb szüksége lesz erre a Madridnak. (Remélem, azért nem így lesz. :D )

Aztán ugyebár a vébén ő nem vesz részt, úgyhogy egy hosszú előszezon segítségével, sok munkával tökéletes állapotba hozhatja magát a következő szezon elejére.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. január 30., csütörtök 17:20

Nem hiszem, hogy csak ősztől tud majd igazán jól játszani. Ha mostantól elkerülik a sérülések, akkor a BLben nagy erősítés lehet. Az olyan éles meccsek az ő igazi specialitásai. A Spursben is akkor villogott igazán, amikor kellettek a gólok, a pontot hozó megmozdulások

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 30., csütörtök 17:04

Itt a jó példa Modric, tavaly kb ő is így volt, látszott rajta, hogy tud focizni, de nem igazán jött ki. Most meg látjuk, hogy az egyik legjobb a csapatból Pepevel és Ronaldoval.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 30., csütörtök 16:59

Toky írta:Köszönöm a válaszokat!
Akkor én jövő szeptember vége, október előtt nem számítok nagy áttörésre Nála. :kivagyhe:
Abszolút én is ezt gondolom, és éppen ezért én nem is számítanék rá standard kezdőként. Persze a meccsek felé kezdetném, ha jobban teljesítene, akkor többször is, de jelenleg azon a poszton elsősorban Jesét, esetleg Iscot erőltetném, hátha ők többet tudnának hozzátenni hosszú távon a játékunkhoz, mint a jelenlegi Bale.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 30., csütörtök 16:49

Köszönöm a válaszokat!
Akkor én jövő szeptember vége, október előtt nem számítok nagy áttörésre Nála. :kivagyhe:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. január 30., csütörtök 16:46

2011 tavaszán esett ki több hónapra, amikor Adam rácsúszott a bokájára. Ezen kívül volt pár apró sérülése
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. január 30., csütörtök 16:50-kor.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 30., csütörtök 15:01

Toky írta:Aki már korábban is látta Bale-t, Angliában is ilyen sérülékeny volt? Vagy ennyire kiütközik a nyári alapozás hiánya nála?
Sosem volt egy vasember, de ennyire nem volt sérülékeny nálunk. Ha jól emlékszem, tavaly kétszer sérült meg összesen, mindkét alkalommal kb. két-három hetet kellett kihagynia. Úgyhogy igen, szerintem az alapozás, az előszezon hiánya tett be neki.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 14:47

Egyesek szerint április májusban már egy masszív Bale-t láthatunk, a mások szerint pedig olyan, mint Robben, üvegből van.
Őszintén remélem hogy az első verzio lesz az igaz,nem akarok még egy Kaka' sagat....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 30., csütörtök 14:40

Aki már korábban is látta Bale-t, Angliában is ilyen sérülékeny volt? Vagy ennyire kiütközik a nyári alapozás hiánya nála? Modric sem tudott a csapattal készülni tavaly, de nem rémlik, hogy Ő ennyire sérülékeny lett volna. :hmmm:
Erről volt egy cikk a napokban. Megoszlanak a vélemények.
Egyesek szerint április májusban már egy masszív Bale-t láthatunk, a mások szerint pedig olyan, mint Robben, üvegből van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 30., csütörtök 14:37

Köszi! Nincs facebookom, úgyhogy azt nem szoktam nézni. :D
Nálam ez volt a második számú jelölt. Szerintem elég jól néz ki. Kíváncsi leszek, hogy 2,5-3 év alatt, hogy fogják ezt véghezvinni. Meg hogy akarják tovább bővíteni a nézőteret. Valahol azt olvastam, hogy a legutóbbi stadionbővítést bontják vissza, és ott alkotnak valamit. :hmmm:

Aki már korábban is látta Bale-t, Angliában is ilyen sérülékeny volt? Vagy ennyire kiütközik a nyári alapozás hiánya nála? Modric sem tudott a csapattal készülni tavaly, de nem rémlik, hogy Ő ennyire sérülékeny lett volna. :hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 30., csütörtök 14:12

Toky írta:
madridom írta:Az El Confidencial szerint már biztos, hogy a GPMArchitekten terve lesz a befutó a Bernabéu felújítására. A hírek szerint mindezt holnap fogja hivatalosan is közölni Florenitno Pérez. A munkálatok május végén fognak kezdődni és 2017 elejére fognak befejeződni, és mintegy 400 millió euróba fog kerülni.
Ezt meg tudná nekem mondani valaki, hogy melyik is az? Mert most rákerestem Google-lal, 4 oldalt néztem, és mind a 4 másik nevet ír a 4 stadionterv alá. :roll:
Vagy akkor ezek szerint csak azt tudni, hogy van 4 terv, és hogy a német cég (a 2 spanyollal közösen?) nyert, de csak holnap tudjuk meg, hogy melyik az ő tervük? :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 30., csütörtök 14:09

madridom írta:Az El Confidencial szerint már biztos, hogy a GPMArchitekten terve lesz a befutó a Bernabéu felújítására. A hírek szerint mindezt holnap fogja hivatalosan is közölni Florenitno Pérez. A munkálatok május végén fognak kezdődni és 2017 elejére fognak befejeződni, és mintegy 400 millió euróba fog kerülni.
Ezt meg tudná nekem mondani valaki, hogy melyik is az? Mert most rákerestem Google-lal, 4 oldalt néztem, és mind a 4 másik nevet ír a 4 stadionterv alá. :roll:
Vagy akkor ezek szerint csak azt tudni, hogy van 4 terv, és hogy a német cég (a 2 spanyollal közösen?) nyert, de csak holnap tudjuk meg, hogy melyik az ő tervük? :D

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 12:14

sonic írta:
Az AS beszámol arról, hogy a Betis, a Málaga és az Inter után a Porto is szeretné soraiban tudni Casemirót. A mellőzött brazil játékos ügyében a portugál klub már felvette a kapcsolatot a Real Madriddal.
30 millio euro. :mrgreen:
Az a minimum :D Ahogy szokott lenni,bárhová menne,élete formáját hozná... :mrgreen: Ellenünk meg pláne :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 30., csütörtök 10:35

Az AS beszámol arról, hogy a Betis, a Málaga és az Inter után a Porto is szeretné soraiban tudni Casemirót. A mellőzött brazil játékos ügyében a portugál klub már felvette a kapcsolatot a Real Madriddal.
30 millio euro. :mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 30., csütörtök 9:34

Kerlon írta:Kiszivárgott a HOME kitünk.Elég retro lett, talán 2003ban volt hasonló... Az a rózsaszín/piros csík most se tudom, hogy miért olyan színű... Kár, hogy a 3 csík fekete és nem ilyen szép szürke, mint idén. Amúgy nem néz ki rosszul.
Fúj baszki mi az az idegenbeli mez? :lol: Ennél már csak egy jó öreg Palermo hazai mez tud rondább lenni. :lol:
Ezek a rózsaszín motívumok meg wtf? Perezék nekiálltak buzizni. Jó kis trollfoci alapanyag lesz ebből. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 30., csütörtök 9:10

Jesének van önbizalma :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 29., szerda 12:49

Kiszivárgott a HOME kitünk.Elég retro lett, talán 2003ban volt hasonló... Az a rózsaszín/piros csík most se tudom, hogy miért olyan színű... Kár, hogy a 3 csík fekete és nem ilyen szép szürke, mint idén. Amúgy nem néz ki rosszul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 17:29

jó a két spanyol oda, balosra kell valaki marcelo mögé, megjegyzem oda könnyebb is találni, több jó balhátvéd van szerintem
Csak megpróbálnám Casadot...most tényleg,de Siqueraért vagy kiért nyomjunk ki jópár milliót csak mer brazil???Nem is nagyon játszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 16:58

Reaper's Scythe írta:Pont azért, amit leírtam :) Rutinos, tapasztalt, második számú jobb bekknek simán jó lenne még. Persze, ha tényleg túl sérülékeny, akkor nem kell.
rutinos, tapasztalt..ez arbeloa

jó a két spanyol oda, balosra kell valaki marcelo mögé, megjegyzem oda könnyebb is találni, több jó balhátvéd van szerintem
Nem illik.

Vissza: