Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
azert nem kell hozza nobel dij, hogy megallapitsd valakirol a mondokaja utan, hogy mennyire ertelmes. nem atomfizika ez.
de ilyen alapvetosegekrol meg erre a szintre ne kelljen mar lemenni
de ilyen alapvetosegekrol meg erre a szintre ne kelljen mar lemenni
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem, semmi ilyesmi. Arra céloztam, hogy nem nagyon találkozni olyan emberrel, aki önmagát ne tartaná jobb képességűnek az általa vélt átlagos hülyénél.
És szükségszerűen a legtöbben tévednek, mert nem lehetnek a legtöbben okosabbak az átlagnál, értelemszerű okokból.
És szükségszerűen a legtöbben tévednek, mert nem lehetnek a legtöbben okosabbak az átlagnál, értelemszerű okokból.
- hehetheoriginal
ekkora faszsagot hogy lehet irnifüst írta:Igen, azzal mindenki tisztában van hogy az átlag iq elég gyatra, a következő lépcsőfok meglépése az igazán nehéz; belátni, hogy az ember maga sem jobb az átlagnál.hehetheoriginal írta:
amugy nyilvan most csak magyar politikarol beszelunk, de sztem mindenki tisztaban van vele, hogy mennyi a vilagon az atlag iq es hány milliard teljes agyilag zokni ember van szavazati joggal.
Mi lesz a következő? Hogy minden ember egyenlő?
thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Igen, azzal mindenki tisztában van hogy az átlag iq elég gyatra, a következő lépcsőfok meglépése az igazán nehéz; belátni, hogy az ember maga sem jobb az átlagnál.hehetheoriginal írta:
amugy nyilvan most csak magyar politikarol beszelunk, de sztem mindenki tisztaban van vele, hogy mennyi a vilagon az atlag iq es hány milliard teljes agyilag zokni ember van szavazati joggal.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
ki is fejtette elég bőven miért szükséges és milyen jótékony hatása is lehet ennek.hehetheoriginal írta:errol lecsusztal, mp mar beszelt rola.ha politikus lennék, ezzel kampányolnék (nyilván sikertelenül), hogy semmilyen szinten se lehessen 2 ciklusnál tovább ugyanazt a pozit betölteni.
Amúgy meg ez elég érdekes
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... C3%BAjabb/
- hehetheoriginal
errol lecsusztal, mp mar beszelt rola.ha politikus lennék, ezzel kampányolnék (nyilván sikertelenül), hogy semmilyen szinten se lehessen 2 ciklusnál tovább ugyanazt a pozit betölteni.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nyugati társadalmakban is meg van ez a messiásvárás, atyuska imádat bőven.
Amerikában is pl.
Csak ott hiába, mert le van fékezve a hatalomgyakorlás 2 ciklusra.
Persze maga a hatalomgyakorlás nincs ennyire személyre szabva, ez is tény.
FJ, Horthy, Kádár, Orbán.
Ezt a kereket a büdös életben nem fogjuk megtörni, mert az átlag így gondolkozik.
Kevés dolgot emelnék át az usa alkotmányból jelenleg, de ez a szabályozott hatalomgyakorlás egy olyan amit Orbán után meg kell lépni.
Nem szabad fentről hagyni, hogy ennyire egy személy legyen a mindenható atyaúristen.
Ezt kell kierőszakolni, ha politikus lennék, ezzel kampányolnék (nyilván sikertelenül), hogy semmilyen szinten se lehessen 2 ciklusnál tovább ugyanazt a pozit betölteni.
Legyen az intézményvezető, tankerigazagató, miniszter (bármilyen), miniszterelnök, stb.
Amerikában is pl.
Csak ott hiába, mert le van fékezve a hatalomgyakorlás 2 ciklusra.
Persze maga a hatalomgyakorlás nincs ennyire személyre szabva, ez is tény.
FJ, Horthy, Kádár, Orbán.
Ezt a kereket a büdös életben nem fogjuk megtörni, mert az átlag így gondolkozik.
Kevés dolgot emelnék át az usa alkotmányból jelenleg, de ez a szabályozott hatalomgyakorlás egy olyan amit Orbán után meg kell lépni.
Nem szabad fentről hagyni, hogy ennyire egy személy legyen a mindenható atyaúristen.
Ezt kell kierőszakolni, ha politikus lennék, ezzel kampányolnék (nyilván sikertelenül), hogy semmilyen szinten se lehessen 2 ciklusnál tovább ugyanazt a pozit betölteni.
Legyen az intézményvezető, tankerigazagató, miniszter (bármilyen), miniszterelnök, stb.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
13 másodpercbe bemutatja Magyarországot'shutterisland írta: ez sem jo, de ez meg a masik veglet ott kb.
A végén már megszokásból vártam Csokit és Ádámot
- Lanx
Jó pár év mire kikopik a feudális gondolkozás de a rajongás azért nem csak keleten lehet ilyen elvakult lsd Trump hívek. Tanulni kell a demokráciát is de előtte ahhoz meg is kellene tapasztalni. A fiatalabb generációkban ez már nem így működik bár ott más sem
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez sem jo, de ez meg a masik veglet ott kb.
- hehetheoriginal
errol beszelek. ez a gond.a magyar nepre azert jellemzo, foleg az egyszeru videki emberekre, hogy kell egy leader, egy balvany, aki remenyt ad es o majd megoldja a gondjainkat/megved.
ezt most benne latjak.
ez a kibaszott kurva nyomaszto.
aztan nyugat-europai szinteket kovetelunk, hat evszazadokkal le vagyunk maradva....
teljesen mindenki forditva ül a lovon, itt esdekelnek meg hajlonganak egy kurva politikus előtt, legyen az viktor, mp, vagy bárki, hogy hátha ő jobbá teszi az életüket, mikor pont a népé, a társadalomé a hatalom, és a politikus a közszolga.
persze normális országokban.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a magyar nepre azert jellemzo, foleg az egyszeru videki emberekre, hogy kell egy leader, egy balvany, aki remenyt ad es o majd megoldja a gondjainkat/megved.
ezt most benne latjak.
azert itt a kb 30-40 oranyi videki live alatt biztos voltak cringe momentumok, boven voltak azokban is, amikbe beletekergettem, de varhato volt, hogy kapunk a szomorubb magyar valosagbol is egy szeletet.
ezt most benne latjak.
azert itt a kb 30-40 oranyi videki live alatt biztos voltak cringe momentumok, boven voltak azokban is, amikbe beletekergettem, de varhato volt, hogy kapunk a szomorubb magyar valosagbol is egy szeletet.
- hehetheoriginal
bár sztem arra gondolt, hogy miért nem ragadok vasat és irtom ki a férgesétkiserik írta:Ezt sikerült félre érteni. Ez nem MP kritika volt, hanem társadalom kritika és nagyon igaza van.Lanx írta:
Mégis mitől várod a változást? Évtizedek óta megy a butítás. Az sem sokat segít, hogy milyen magas lóról fikázod a másik embert miközben semmit nem tudsz róla.
Most pedig amikor van egy halvány remény, hogy valami esetleg talán elkezdődik húzzátok az orrotokat. Nem kell változtatni maradhat a posvány ami most van vagy lehet menni megmutatni hogyan kell csinálni.
nem istenkultusz, csak objektivitás és tények.Realista24 írta:Ne, ezt ne. Te ne.hehetheoriginal írta: sosem értettem ezt az isten kultuszt, legyen az focista.
itt is van egy videó hozzá:
https://www.youtube.com/watch?v=9KYv1fl ... B%B6%DB%B0
thereisonly1ronaldo
- Lanx
Az első felében pont erről beszélek én is. Egyrészt van egy nagy több évtizedes hátrányunk amin sokat a "rendszerváltás" sem segített de az elmúlt évtized semmiképp másrészt pedig a másikat semmibe nézzük azért amilyen. Nagyon sokat kell behozni gondolkodásban és neki kell látni, de vajmi keveset segít ez a lenéző hozzáállás. Sajnos sikeres volt a társadalom szétszakítása minden rétegben. Jellemző a magyarokra a másikra mutogatás ideje lenne megtanulni előbb a saját hibáinkkal foglalkozni...kiserik írta:Ezt sikerült félre érteni. Ez nem MP kritika volt, hanem társadalom kritika és nagyon igaza van.Lanx írta:
Mégis mitől várod a változást? Évtizedek óta megy a butítás. Az sem sokat segít, hogy milyen magas lóról fikázod a másik embert miközben semmit nem tudsz róla.
Most pedig amikor van egy halvány remény, hogy valami esetleg talán elkezdődik húzzátok az orrotokat. Nem kell változtatni maradhat a posvány ami most van vagy lehet menni megmutatni hogyan kell csinálni.
Most miért? Nem azt mondta, hogy nem csinálja, csak nem értiRealista24 írta:Ne, ezt ne. Te ne.hehetheoriginal írta: sosem értettem ezt az isten kultuszt, legyen az focista.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne, ezt ne. Te ne.hehetheoriginal írta: sosem értettem ezt az isten kultuszt, legyen az focista.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt sikerült félre érteni. Ez nem MP kritika volt, hanem társadalom kritika és nagyon igaza van.Lanx írta:Mégis mitől várod a változást? Évtizedek óta megy a butítás. Az sem sokat segít, hogy milyen magas lóról fikázod a másik embert miközben semmit nem tudsz róla.hehetheoriginal írta: hajduszobin megy az mp live.....
de kibaszott tragedia ez bazmeg, ez a fotot akarok, alairast akarok, messias, atyuska es fővezér várás és sóvárgás, ahogy mindenki megy oda, mintha egy isten lenne.....
kibaszott gáz, roncstársadalom.
én ezt nem értem, hogy hogy helyezheti magát egy ember ennyire egy másik alá, vagy a másik embert ennyire maga fölé..... sosem értettem ezt az isten kultuszt, legyen az focista, politikus, zenész, bármi.... pláne ugy, hogy mp még az egvilagon semmit sem csinalt par szép mondaton kivul.
polgárosodás? hol? itt?
soha bazmeg.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ez az amit kevesen ertenek vagy akarnak megerteni amugy.géza írta: Egyetertunk, nem kene hogy tema legyen, es tenyleg kurvagaz az, hogy ossze vannak itthon mosva mondjuk a pedofilokkal a kormany altal, vagy hogy nincs meg az az alapveto joguk, mint masoknak. (Polgari hazasodas, orokbefogadas, ha ezek meglennenek, senki nem beszelne rola)
Huh de messze van meg amugy 2026.
Valahogy elöre kene hozni azokat a valasztasokat.
Most kell utni a vasat.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Lanx
Mégis mitől várod a változást? Évtizedek óta megy a butítás. Az sem sokat segít, hogy milyen magas lóról fikázod a másik embert miközben semmit nem tudsz róla.hehetheoriginal írta: hajduszobin megy az mp live.....
de kibaszott tragedia ez bazmeg, ez a fotot akarok, alairast akarok, messias, atyuska es fővezér várás és sóvárgás, ahogy mindenki megy oda, mintha egy isten lenne.....
kibaszott gáz, roncstársadalom.
én ezt nem értem, hogy hogy helyezheti magát egy ember ennyire egy másik alá, vagy a másik embert ennyire maga fölé..... sosem értettem ezt az isten kultuszt, legyen az focista, politikus, zenész, bármi.... pláne ugy, hogy mp még az egvilagon semmit sem csinalt par szép mondaton kivul.
polgárosodás? hol? itt?
soha bazmeg.