Jó csere lenne egy normális rendszerben ahol mindenkit rotálnak. Nálunk ilyen nincs. Jobb ott neki.meg ja, nekünk meg cserének nem kellett, ha meg még nem lett volna itt, akkor ezután a szezon után hoznánk 40milláért.
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Bundesliga
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Bundesliga
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Union Berlin mèg feljuthat a 13. helyrolAmúgy nem értem, Berlin az egyik legnagyobb európai főváros, egy csapatuk van élvonalban és az is gyenge háttérrel rendelkezik. Miközben pl. Madridnak vagy Londonnak évek óta 4 fővárosi csapata van első osztályban.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Amugy ja,nekem is furcsa egy kicsit,mondjuk londonnak jelen pillanatban 5 csapata van a PL-ben,madridnak meg inkább 3,5 mert a getafe inkább amolyan anglomeracio mint pl dunakeszi.Na de rz off.
On:Dárdai elott le a kalappal,èn marha nem mertem megrakni,pedig vaciláltam rendesen.Ki lehet jelenteni hogy egy kupaszereplès kinèz,mèg ha BL nem is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
![Kép](http://oi67.tinypic.com/290zkaa.jpg)
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Annyira örülök neki, hogy a Bundesligába került, egyértelmű volt, hogy nálunk nincs maradása, hiába lett olyan szép az a tavasz, azt hittem majd a farkasok fogják elvinni, de így is teljesen rendben van, csak így tovább, én emlékezni fogok rá.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megtalálta a közegét ahogy Khedira vagy Higuaín.Remy írta:Mexikói barátunk nagyon megy idén.
Hertha meg 3. Helyen telelhet a két nagy mögött.
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mexikói barátunk nagyon megy idén.
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Leverkusen nagyon csúnyázza a 'Gladbachot
5-0!
![Gülü :ozil:](./images/smilies/icon_eek.gif)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tényleg komoly amit Pali művel, ez a Hertha nagyon közepes játékosokból áll. Ahol egy 5 éve kiégett Kalou a csatárod ott asszem nem kell semmit magyarázni.
Amúgy nem értem, Berlin az egyik legnagyobb európai főváros, egy csapatuk van élvonalban és az is gyenge háttérrel rendelkezik. Miközben pl. Madridnak vagy Londonnak évek óta 4 fővárosi csapata van első osztályban.
Amúgy nem értem, Berlin az egyik legnagyobb európai főváros, egy csapatuk van élvonalban és az is gyenge háttérrel rendelkezik. Miközben pl. Madridnak vagy Londonnak évek óta 4 fővárosi csapata van első osztályban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dárdai lesz az év edzője Németországban? Ha így folytatja, akkor van rá esély. Remélem télen tudnak majd erősíteni. Jó lenne megfogni valamelyik európai kupás helyet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Mi lehet rajta hogy így nézegette? Hajháló? Fésű?BBeno írta:lahm megkapta a bevásárlólistát![]()
Nem illik.
- ziro4vr
Jó a többiek passzoltak neki, Robben meg kapura lőtt aztán a lecsorgót bevágta Müller.reeed_ati írta:Amúgy egyetértek veled, de azért az, hogy valakit Robben tömött labdákkal, azért az nekem erős.ziro4vr írta: Ezért kell őt a helyén kezelni, Münchenben egy Robben, Ribery, Costa tömte labdákkal világéletében, a válogatottban meg Özil, Kroos stb.. Nélkülük félig halott.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Nem illik.
ez a keret a kiesés ellen menekülő szerepet érdemelte nyáron. és most is mert nem bitang a keret. azért meglehet nézni a tökutolsó stuttgartot. itt valamire nagyon ráérzett dárdai és a játékosok nagyon csapatként játszanak élnek gondolkoznak. de hát megtapasztalhattuk ezt itthon is hogy egy dárdai mit ért a selejtezőben. jó alapokat hozott németből és azt a mentalitást is hozta magával.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
3-0. Remélem egy kis pénz áramlik majd a csapathoz, de ilyen eredmények után talán lehet rá számítani. Kíváncsi lennék mit alkotna jobb játékosokkal, mert ez a keret bizony ettől kevesebbre hivatott jóval szerintem.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
A realis hely biztos hogy az EL helyezés, de fociban mindig történnek váratlan dolgok, és lehet most Paliék vannak soron. Ha hozza a kötelezőt és rangadókból ő jön ki jobban akkor itt mér "bármi" lehet. Én szorítok neki, hatalmas eredmény lenne egy BL selejtező/BL szereplés. De most nagyon nagyot ugrottam előre az időben. Tavasszal kell majd erről beszélni. De eddig álomszerű amit csinál egy ilyen kerettel.ziro4vr írta:Szerintem még így is az EL hely lehet reális, azért hosszabb távon a Wolfsburg vagy a Schalke, esetleg leverkusen előrébb lesz. De ki tudja.
Viszont Pali elég kapós lehet majd, a bundásban nagy az igény a hozzá hasolnó edzőkre egy komolyabb csapatnál is. Ugyanakkor szerintem a legjobb az lenne, ha maradnak, viszont a Hertha anyagi lehetőségei ugranának meg. A város adott, szerintem szponzorok is jönnek majd erre az eredményre.
Szerk: közben meg 0-3
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Amúgy egyetértek veled, de azért az, hogy valakit Robben tömött labdákkal, azért az nekem erős.ziro4vr írta: Ezért kell őt a helyén kezelni, Münchenben egy Robben, Ribery, Costa tömte labdákkal világéletében, a válogatottban meg Özil, Kroos stb.. Nélkülük félig halott.
és jövőhéten akár a mainz is meglehet. szép lenne a harmadik helyen karácsonyozni.
- ziro4vr
Szerintem még így is az EL hely lehet reális, azért hosszabb távon a Wolfsburg vagy a Schalke, esetleg leverkusen előrébb lesz. De ki tudja.
Viszont Pali elég kapós lehet majd, a bundásban nagy az igény a hozzá hasolnó edzőkre egy komolyabb csapatnál is. Ugyanakkor szerintem a legjobb az lenne, ha maradnak, viszont a Hertha anyagi lehetőségei ugranának meg. A város adott, szerintem szponzorok is jönnek majd erre az eredményre.
Nem illik.
Amúgy arra lehet esély hogy a 4. helyet elérjék, de az is szenzációs eredmény lenne egy ilyen kerettel.sebydani írta:Darmstadt-Dárdai BSC 0-2 30 perc után
Valamit nagyon tud Pali, ez már biztos.
Mönchengladbach szerintem 3. helyre jó lesz a szezon végén. Paliék meg harcolnak majd a 4-5-6 helyért.
- ziro4vr
Nagyon komoly amit csinál. És mi lenne ha még kapna rendes összeget igazolásra. Pár magyart mondjuk vihetne oda simán.sebydani írta:Darmstadt-Dárdai BSC 0-2 30 perc után
A BM meg eléggé ellaposodott amióta nincs Costa, fura mód így Müller sem akkora ász, hogy nem teszik a feneke alá a lasztit.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Ezért kell őt a helyén kezelni, Münchenben egy Robben, Ribery, Costa tömte labdákkal világéletében, a válogatottban meg Özil, Kroos stb.. Nélkülük félig halott.
Nem illik.