Serie A
Re: Serie A
annyira biztos volt hogy ez a bakigyáros reina fogja először kiszedni Mario büntetőjét.
- ateeemadrid
balotelli tizit rontott. wtf.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
balotelli első profi büntetője, amit elhibázott.
pedig még oldala is volt.
pedig még oldala is volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. szeptember 22., vasárnap 22:11-kor.
lehet rossz topicba írtam vagy nem tudom , de
GON-ZA-LO
HI-GU-AIN
beverte olyan 18ról a milannak.
gyerünk napoli.
GON-ZA-LO
HI-GU-AIN
beverte olyan 18ról a milannak.
gyerünk napoli.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az sem volt rossz, amit a mai gólja után kapott...Jó helyre került, na.
- Bullet T
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-k ... erol-77808
Persze nálunk még nem volt ennyire önzetlen.....
Persze nálunk még nem volt ennyire önzetlen.....
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Azért tegyük hozzá, hogy ő egy tisztességes maffiózó, Moggival és Morattival egyetemben. Calcio...messideco írta:Az első tétmeccsen kidől. Úgy látszik a meccshiány mellett a kondija sincs rendben...
Galliani szavának meg mikor lehetett hinni
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az első tétmeccsen kidől. Úgy látszik a meccshiány mellett a kondija sincs rendben...
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Galliani: Kaká olyan állapotban van mint 10 évvel ezelőtt
Milan: Kaká megsérült, egy hónapra kidőlt a sorból
Combsérülés
Milan: Kaká megsérült, egy hónapra kidőlt a sorból
Combsérülés
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért ebbe "beleborsózott a hátam"....Csabi írta:szeretik a higuaínt nápolyban. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yyZWhEww7U
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szeretik a higuaínt nápolyban. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yyZWhEww7U
ő vezetné a brazil vidám vasárnapot.ziro4vr írta: Brazíliába visszamehetne, de a pályára már ott se. Egy közepes szappanopera-sztár lehet még.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Brazíliába visszamehetne, de a pályára már ott se. Egy közepes szappanopera-sztár lehet még.Sierra írta:Callejónnak rendkívül jót tett a csapatváltás, és itt ahogy nézem a posztján játszik, szépen termeli a gólokat. Örülök, mert itt csak szenvedett volna tovább csereként, ott viszont alapember lett/lesz, és még gólerős is.
Kaká meg mindenhova kevés már. Talán még az USA-ba is. Gondolkodnia kéne a visszavonuláson.
Nem illik.
Callejónnak rendkívül jót tett a csapatváltás, és itt ahogy nézem a posztján játszik, szépen termeli a gólokat. Örülök, mert itt csak szenvedett volna tovább csereként, ott viszont alapember lett/lesz, és még gólerős is.
Kaká meg mindenhova kevés már. Talán még az USA-ba is. Gondolkodnia kéne a visszavonuláson.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
robinho ugyanúgy már a múlté. fáraó, balotelli, meg a jobbosra kellett volna valaki, de kaka meg matri lett... de mindegy is, juve, napoli veri majd őket, sőt 3. hely sem egyértelmű sztem.realfan91 írta: Hát igen, eléggé sajnálom a Milant ha erre most ébrednek csak rá. Hülyék voltak Boatenget elengedni. Szerintem Kaká padon elférne, túl erős a Milan kerete neki. El Shaarawy, Balotelli, Robinho kezdőhámas elöl, mögöttük meg rengeteg lehetőség. 4-3-3-be pl. poli, Muntari, Nocerino, Montolivo, De Jong is tud ott játszani. Poli jó vétel volt, de Matrit meg szintén nem értem. Annyiba került kb. mint Boateng.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Hát igen, eléggé sajnálom a Milant ha erre most ébrednek csak rá. Hülyék voltak Boatenget elengedni. Szerintem Kaká padon elférne, túl erős a Milan kerete neki. El Shaarawy, Balotelli, Robinho kezdőhámas elöl, mögöttük meg rengeteg lehetőség. 4-3-3-be pl. poli, Muntari, Nocerino, Montolivo, De Jong is tud ott játszani. Poli jó vétel volt, de Matrit meg szintén nem értem. Annyiba került kb. mint Boateng.h3x0r írta:Ha mar Kaka... Egy kis idezet a Milan nepsportos blogjabol:Egyértelmű volt, hogy ez a felállás, ebben az összetételben komplett csőd. Annyira akarta mindenki Kakát, ahogy szinte még senkit. Legtöbbünket valami irraccionális, gyermeki sóvárgás fogta el, még az olyan rideg, kimért csókákat is, mint amilyen csirko. Kancsal ez a délibáb. Az a baj, hogy nem nagyon tudnék meggyőzni egy tízéves gyereket arról, hogy Kaka mekkora játékos (volt). Youtube nélkül. Nincs túlzottan jó erőnléti állapotban, ez egy dolog. A másik az, hogy eltűnt az a kezdősebessége, amely unikálissá tette őt annak idején. Lehet mondani, hogy amit ő tud, azt nem lehet elfelejteni. Csakhogy. Ő nem regista, hogy sterilen, mélységből indítgasson, ívelgessen. Alaphelyzetben neki magának kell megteremteni a megindulásával azt a játékhelyzetet, amelynél már szükség van az eszére. Erre pedig ma este képtelen volt. Az olyan kapitális vízilovak, mint Glik vagy Bovo mellett sem tűnt se gyorsnak, se ügyesnek...
- h3x0r
Ha mar Kaka... Egy kis idezet a Milan nepsportos blogjabol:
Egyértelmű volt, hogy ez a felállás, ebben az összetételben komplett csőd. Annyira akarta mindenki Kakát, ahogy szinte még senkit. Legtöbbünket valami irraccionális, gyermeki sóvárgás fogta el, még az olyan rideg, kimért csókákat is, mint amilyen csirko. Kancsal ez a délibáb. Az a baj, hogy nem nagyon tudnék meggyőzni egy tízéves gyereket arról, hogy Kaka mekkora játékos (volt). Youtube nélkül. Nincs túlzottan jó erőnléti állapotban, ez egy dolog. A másik az, hogy eltűnt az a kezdősebessége, amely unikálissá tette őt annak idején. Lehet mondani, hogy amit ő tud, azt nem lehet elfelejteni. Csakhogy. Ő nem regista, hogy sterilen, mélységből indítgasson, ívelgessen. Alaphelyzetben neki magának kell megteremteni a megindulásával azt a játékhelyzetet, amelynél már szükség van az eszére. Erre pedig ma este képtelen volt. Az olyan kapitális vízilovak, mint Glik vagy Bovo mellett sem tűnt se gyorsnak, se ügyesnek...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
közben írtam, a 82. percben.
egyébként ha már madridból leselejtezettek, kaká kezdő volt a milanban, de csak egy 2-2-re futotta torinóban.
balo 97. percben rúgta az egyenlítő gólt, elvileg profi pályafutása 26. büntetőgóljából.
a 26. tizenegyeséből.
egyébként ha már madridból leselejtezettek, kaká kezdő volt a milanban, de csak egy 2-2-re futotta torinóban.
balo 97. percben rúgta az egyenlítő gólt, elvileg profi pályafutása 26. büntetőgóljából.
a 26. tizenegyeséből.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Utólag igen, csak először azt hittem, hogy a meccs előtt írta azt a hsz-t, és hogy megjósolta mi lesz..De utána néztem, hogy utána írta.Marci77 írta:Érted hogy mire gondol,nem kell belekötni. (mégha lehet hogy békés a szándék.)
Napoli max 2. lesz. Juventus megnyeri ez nem kérdés. Legerősebb keret,összeszokottság,fegyelmezettség,stb...
Higu meg a többiek csak egy biztos BL helyért mentek szerintem ezt kijelenthetem. (a játékidő mellett persze)