szerintem egyértelműen fejlődtünk ebben is, persze ez még mindig kevés.Kp-s védekezésnek a nyomai még mindig nincsenek
Hát igen, ezt nehéz lesz összehozni, sajnos biztos vagyok benne, hogy valakitől fájó búcsút kell vennünk. Mert ha marad a 4-3-3, akkor a támadó 3as posztjára ottvan Cé, Bale, Benzema, Jesé, Isco, Morata és DM is fog még ott játszani.Iscoval kapcsolatban meg szerintem mindenki egyetért, hogy őt nem szabad hagyni elkallódni, és akárhogyan, de valahogy meg kell oldani, hogy legalább minden 2. meccsen kezdőként játsszon. Jesére igaz ugyanez.
Namármost, Cé minden meccset végigtol, Benzema posztjára nem valószínű, hogy alkalmas más (Morata nálam nem tényező), Iscot mondjuk meglehetne próbálni. Bale szintén játszani fog, ha egészséges, ráadásul egy újabb csatár igazolásáról is sokat cikkeznek.
Nehéz dolga lesz a Jesé Isco duónak, ha megakarnak ragadni a kezdőben. Isconak sztem nincs más esélye, mint hogy a pálya közepén való játékot megszokja, és ilyen Iniesta stílusban nyomja.
Jesé meg hosszútávon akárkit kiszoríthat, nagyon nagy lehetőségek vannak abban a srácban.