Gondolom arra, hogy rámegyünk-e idén, vagy várunk 24-ig.kodo írta:De mire ok? Hogy a 300 millios offert matcheljuk-e?Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aki ezt a hirt hozta, azok szerint mar reg megvan az egyezseg, es ez csak a kommunikaciorol szol mar.kodo írta:De mire ok? Hogy a 300 millios offert matcheljuk-e?Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Magam sem ertem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De mire ok? Hogy a 300 millios offert matcheljuk-e?Realista24 írta: A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A PSG a Realtol var egy ok-t, ezutan szombaton bejelentik a tavozast, Mbappe aznap Madridba utazik es atesik az orvosin.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
dzsi91 írta: Ez a bappé műsor szerintem nagy arcvesztés nekik. Szerintem ezután esélyük nem lesz már egy Nemyar féle transzferre. Értem ez alatt, hogy worldclass jatekost igazolni viszonylag fiatalon. Szerintem 4-5 év és megunják a qatariak a psgt. Premjerliga középmezőnybe érdemesebb befektetni mint a psgbe kb.
ez is egy opció.
vagy érkezik még pár sejk fióka és felvásárolnak 2-3 csapatot, hogy tudjanak FM-t játszani ők is.
kár a Monaco leépülésért. az asszony és a vállás bedöntötte az ígéretes projektet.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Az első kettő bekezdés az copy paste az elmúlt nyarakbólELSiete írta: PSG are SURE that Kylian Mbappé will leave THIS summer. @marca #rmalive
NEW: PSG take it FOR GRANTED that Mbappé will leave this summer & are already looking for replacements. @marca
The saga of the last 5 years seems to be coming to an END. PSG are determined to NOT have Kylian Mbappé with them next season. @marca #rmalive
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
PSG are SURE that Kylian Mbappé will leave THIS summer. @marca #rmalive
NEW: PSG take it FOR GRANTED that Mbappé will leave this summer & are already looking for replacements. @marca
The saga of the last 5 years seems to be coming to an END. PSG are determined to NOT have Kylian Mbappé with them next season. @marca #rmalive
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a bappé műsor szerintem nagy arcvesztés nekik. Szerintem ezután esélyük nem lesz már egy Nemyar féle transzferre. Értem ez alatt, hogy worldclass jatekost igazolni viszonylag fiatalon. Szerintem 4-5 év és megunják a qatariak a psgt. Premjerliga középmezőnybe érdemesebb befektetni mint a psgbe kb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealMadridFanatic
Ebben az esetben meg nem lenne ertelme keseregni sem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Látom lelki szemeim előtt, hogy október közepére a Teknős nélkül a PSG a középmezőnyben tanyázik, a BL-ben nyert meccs nélkül vannak.
Nasser engedélyt ad az edzőnek, hogy Mbappé visszakerülhet a keretbe a lelátóról és mivel Kyliannal a pályán sosem volt különösebb gond és szeret játszani, ezért játszani is fog, csk lesz, elindul a szekér, kibékülnek és európai rekord összegért aláír még 2 évre…
Nem hiszek ebben a “szezont kiüli a lelátón” dologban.
Megérkezik Madridba aug. 31-én vagy SOHA.
Nasser engedélyt ad az edzőnek, hogy Mbappé visszakerülhet a keretbe a lelátóról és mivel Kyliannal a pályán sosem volt különösebb gond és szeret játszani, ezért játszani is fog, csk lesz, elindul a szekér, kibékülnek és európai rekord összegért aláír még 2 évre…
Nem hiszek ebben a “szezont kiüli a lelátón” dologban.
Megérkezik Madridba aug. 31-én vagy SOHA.
Hala Madrid y nada más
- RealMadridFanatic
Gyanitom huzzak az idot, amig csak lehet, hogy egyre nagyobb legyen a nyomas a PSG-n. Ha igaz az augusztusi husegbonusz (amit tovabbra sem tudok elhinni, hogy ilyen baromsagot papiroztak le), akkor ez Mbappenak is nyilvanvalo erdeke.
Vagy bejon es viszonylag korrekt aron tudjuk iden hozni, vagy beragnak teljesen arabek es kiuli az evet. En iden probalkoznek, az alairasi penzek nagysegrendjet nezve (legalabbis amik elobukkantak sajtoban) vagy iden fizetunk a PSG-nek vagy jovore a Mbappe klannak, de olyan nagy kulonbseg az osszegben nem lesz. Akkor meg inkabb itt legyen mar iden is.
Amugy szerintem 120-150 millio lenne igy is, hogy egy ev van a szerzodesebol.
Vagy bejon es viszonylag korrekt aron tudjuk iden hozni, vagy beragnak teljesen arabek es kiuli az evet. En iden probalkoznek, az alairasi penzek nagysegrendjet nezve (legalabbis amik elobukkantak sajtoban) vagy iden fizetunk a PSG-nek vagy jovore a Mbappe klannak, de olyan nagy kulonbseg az osszegben nem lesz. Akkor meg inkabb itt legyen mar iden is.
Amugy szerintem 120-150 millio lenne igy is, hogy egy ev van a szerzodesebol.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Pad'em
Mennyit ajánljon így ha ajánl Perez?
@David_Ornstein:
“Not just PSG, but all European clubs believe Mbappé has an agreement with Real Madrid (2024).”
"It has become ‘messy’ at PSG with the Mbappe situation and it has been affecting what they can do in the market."
"In Kylian Mbappe’s ideal world he joins Real Madrid in 2024 for free and receive the signing on bonus. But maybe something could be structured for it to happen this summer. But it is a very complex matter.”
“The common consensus is that, one way or another, Kylian Mbappé will be heading to Real Madrid."
@FabrizioRomano:
"It’s important to see what Real Madrid will do re. Mbappé, if they will anticipate the deal. All parties believe Mbappé is thinking only about Real Madrid.”
"This whole Mbappé saga depends on Real Madrid. They are in control. It’s up to them if they want to anticipate the deal now or wait for next summer.”
@David_Ornstein:
“Not just PSG, but all European clubs believe Mbappé has an agreement with Real Madrid (2024).”
"It has become ‘messy’ at PSG with the Mbappe situation and it has been affecting what they can do in the market."
"In Kylian Mbappe’s ideal world he joins Real Madrid in 2024 for free and receive the signing on bonus. But maybe something could be structured for it to happen this summer. But it is a very complex matter.”
“The common consensus is that, one way or another, Kylian Mbappé will be heading to Real Madrid."
@FabrizioRomano:
"It’s important to see what Real Madrid will do re. Mbappé, if they will anticipate the deal. All parties believe Mbappé is thinking only about Real Madrid.”
"This whole Mbappé saga depends on Real Madrid. They are in control. It’s up to them if they want to anticipate the deal now or wait for next summer.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Realista24 írta:Legutóbbi ami van és fontos, hogy nem tárgyal a szaúdi képviselettel.realmadrid95 írta: Mivel annyi hirt masoltok be ide es jol ertesultek vagytok, erdeklodni szeretnek, hogy Bappeval kapcsolatban jott e valami ujabb hir, vagy most nagy a csend?
Koszi szepen, akkor ez egy jo elojel lehet szamunkra. Vagy az van, amit te irtal meg, hogy ez most egy marketing, hogy goodboy es nem a penz erdekli, vagy tenyleg igy is van.
En bizakodom, hogy jon egy egesz normalis osszegert, hosszu ido utan igy is fantasztikus nyaron leszunk tul, de ezzel meg is koronoznank.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legutóbbi ami van és fontos, hogy nem tárgyal a szaúdi képviselettel.realmadrid95 írta: Mivel annyi hirt masoltok be ide es jol ertesultek vagytok, erdeklodni szeretnek, hogy Bappeval kapcsolatban jott e valami ujabb hir, vagy most nagy a csend?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Mivel annyi hirt masoltok be ide es jol ertesultek vagytok, erdeklodni szeretnek, hogy Bappeval kapcsolatban jott e valami ujabb hir, vagy most nagy a csend?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kint a kezdő, 4-4-2 lesz úgy néz ki:
Lunin - Carvajal, Alaba, Rüdiger, Fran García - Tchouameni, Camavinga, Bellingham, Modric (CSK) - Vini, Rodrygo.
Hala Madrid!
Lunin - Carvajal, Alaba, Rüdiger, Fran García - Tchouameni, Camavinga, Bellingham, Modric (CSK) - Vini, Rodrygo.
Hala Madrid!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nekem annyit valaszolt volna a parom,hogy:ANDS írta:
Érdekes. Sétáltunk egyet a belvárosban a feleségemmel, és elmeséltem neki a 700 milliós ajánlatot.
Csak annyit mondott rá, hogy akkor vége a karrierjének, ha elmegy Szaud- Arábiába.
“ Most hol is jatszik az a Ronáldó? ”
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Ne viccelj már kiserik, ki mondja ezt? Konkrétan az egyetlen játékos aki miatt R24-nek pampognia kell hogy ne legyen gúnyolva. A megállós videó annak idején volt is posztolva és senki nem pozitívan nyilatkozott róla.Mbappe meg profi, karakteres,
- Pad'em
Lassan beajánlhat Perez egy nyomott összeget, a PSGnek nem marad más választása mint elfogadni, ha ennyire nem akarják, hogy ingyen lépjen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealMadridFanatic
Es kapora is jon neki, hogy "tisztara mossa magat". Tenyleg ugy jon ki a tortenet, mint ahol erre megy ki a jatek. Mindenki a leheto legkisebb imidzsvesztessel lep tovabb. Iden erkezni fog.