Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 18., vasárnap 0:02

Kerlon írta:A legfontosabb tamadonk? Két meccsen sikerült abszolút neki döntenie idén. Első meccseken nélküle is boldogultunk. Szerintem meg ezek a túlzó kijelentések, hogy ő a legfontosabb.
Akkor ki a legfontosabb, legnélkülözhetetlenebb? Még mindig CR az, akiben leginkább benne van hogy villan.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 23:27

A legfontosabb tamadonk? Két meccsen sikerült abszolút neki döntenie idén. Első meccseken nélküle is boldogultunk. Szerintem meg ezek a túlzó kijelentések, hogy ő a legfontosabb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 17., szombat 21:59

Chris pontosan azt írta le amit én is gondolok. Ennek a csapatnak meg mindig o a legfontosabb támadója. Azert 31 évesen (mindjart 32) ez nem akarmi. Engem csak a hozzáállása, nem a teljesítménye aggaszt.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 17., szombat 21:42

Cé még mindig ott van a legszűkebb elitben. Úgy fog kikopni mint a legtöbb labdarúgó. Semmi extra. Szóba sem kellene hoznunk.....
Pont addig lesz még fix amíg az ifjak beleszoknak....2 év.

Továbbmegyek....2 -3 év múlva nem fog nyaffogni ha csere lesz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 21:14

donor írta:
Realista24 írta: A Real történelmében találsz, nyugodtan.
Ez így van, de nem erre gondoltam. A "CR 1,5 éve gyenge", meg "csak hátráltatja a csapatot", "1-1 meccsen hoz jó teljesítményt", stb. Ezekre reagálva írtam, hogy aki szerint gyenge, az írjon 5 játékost, akit a jelenben jobbnak talál a posztján.

Nálam még mindig top2, de inkább top1 támadó. És igen, elfogult vagyok. De nem azért mert a nagy Cristiano Ronaldo-ról van szó, hanem azért, mert a mi fiunkról.
Tehát most is Cé a világ legjobb támadója? :hmmm:

Ha már meg akarjuk nézni, hogy a posztjának ki a jelenlegi legjobbja, akkor meg kell nézni, hogy adott csapatban, ki milyen hatással van a csapata teljesítményére. Cének idén egy meccse volt, ami említésre méltó, az Atma elleni. De ott sem a játéka miatt, hanem a góljai miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. december 17., szombat 20:34

Realista24 írta: A Real történelmében találsz, nyugodtan.
Ez így van, de nem erre gondoltam. A "CR 1,5 éve gyenge", meg "csak hátráltatja a csapatot", "1-1 meccsen hoz jó teljesítményt", stb. Ezekre reagálva írtam, hogy aki szerint gyenge, az írjon 5 játékost, akit a jelenben jobbnak talál a posztján.

Nálam még mindig top2, de inkább top1 támadó. És igen, elfogult vagyok. De nem azért mert a nagy Cristiano Ronaldo-ról van szó, hanem azért, mert a mi fiunkról.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 17., szombat 19:04

Realista24 írta:Bale-re nem lehet alapozni. Egy rúgás, fel év pihenő.
Ez teljesen jogos,de azt el kell donteni hogy hol akarjuk jatszatni CR utan.
Mert ugy kell erkezot valasztani szerintem.
Foleg hogy 442ot szeretjuk regota.
En igy latom..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 18:45

Bale-re nem lehet alapozni. Egy rúgás, fel év pihenő.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 17., szombat 18:44

Szvsz ha cr mogott van egy jo csapat,akik kiszolgjalak,akiknek mezonyben annyira megy hogy oda kerulnek egy meccsen tobbszor kapu ele,es ez a portugalra jon ki,akkor szrja a golokat.
A kaput elkepesztoen erzi,erkezni tud,jobb-bal-fej teljesen mindegy. Nyilvan neki is lehetnek szar napjai,de erre alakult a jateka.
Igazi tamado,aki bent van a ket belso vedo kozott es azt varja hogy mikor lesz egy lelegezet vetelnyi lehetosege.
Ez amibe barkinel jobb a csapatba.

De szuksege van Modricra,Balere,Benzemara,Kroosra stb.
Persze anno is,csak akkor tobbszor volt az hogy majd cr megoldja ugy is.

Viszont.. Ezert is lettunk jobbak.
Mivel minden meccsen Ronaldo volt a lenyeg,ezert amikor ot leszedtek,csodot mondtunk.
Most van Bale,van neha Morata,neha Benzema,neha Lucas.

Szerintem a jovobe az a legfontosabb hogy Benzema marad-e es milyen teljesitmenyt nyujt ha igen.Mert akkor mehet a Bale-Benzema es C helyett kell keresni egy tamadoszelsot,esetleg tamadot,es akkor a walesi megy hatrebb,vagy ha a francia megy ugyanez a szisztema.

El kell donteni mit akarunk jatszatni Balel,es akkor ugy kalkulalni az erkezovel!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 18:31

donor írta:Már megint ez a téma :lol:

Kérnék 5 nála jobb játékost a posztján. (ha nagyon engedékeny akarok lenni, akkor mind a két posztján (csatár+szélső) összesen jöhet az 5 név)
A Real történelmében találsz, nyugodtan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2016. december 17., szombat 18:19

Ladislao írta:
Gascoigne írta:
Ha a kérdés úgy hangzik, ki tett a legtöbbet a Real Madridért, nálam így nézne ki a (teljesen szubjektív) rangsor:

1. Di Stefano
2. Roberto Carlos
3. Puskás
4. Cristiano Ronaldo
5. Casillas
6. Zidane
7. Ramos
8. Gento (?)
9. Raúl
10. Modric
Tudom, hogy írtad teljesen szubjektív rangsor, de egy ilyen listán Zidane-t pl. Raul elé helyezni szubjektív lehet, de objektív semmiképp annak ellenére sem, hogy Raul egy 2-3 évig már valóban inkább mint fék szerepelt a támadósorunkban. Ettől még az érdemeit nem lehet elvenni. És több érdemet szerzett mint játékos Zidane-nál.

R.M.C.F.-nek meg +1
+1 Azert emlekeztetoul Raul 6 bajnoki cim, 3 Bl trofea es meg egy par miki eger kupa megszerzeseben vallalt nem keves szerepet. Ezt azert nem lehet tole elvenni.
Zidane, Ronaldo oriasi jatekosok, de mint Real jatekosok azert messze nem tettek annyit a klubbert, mint az oreg kapitany.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. december 17., szombat 16:05

Már megint ez a téma :lol:

Kérnék 5 nála jobb játékost a posztján. (ha nagyon engedékeny akarok lenni, akkor mind a két posztján (csatár+szélső) összesen jöhet az 5 név)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 17., szombat 15:57

Gascoigne írta:
Ha a kérdés úgy hangzik, ki tett a legtöbbet a Real Madridért, nálam így nézne ki a (teljesen szubjektív) rangsor:

1. Di Stefano
2. Roberto Carlos
3. Puskás
4. Cristiano Ronaldo
5. Casillas
6. Zidane
7. Ramos
8. Gento (?)
9. Raúl
10. Modric
Tudom, hogy írtad teljesen szubjektív rangsor, de egy ilyen listán Zidane-t pl. Raul elé helyezni szubjektív lehet, de objektív semmiképp annak ellenére sem, hogy Raul egy 2-3 évig már valóban inkább mint fék szerepelt a támadósorunkban. Ettől még az érdemeit nem lehet elvenni. És több érdemet szerzett mint játékos Zidane-nál.

R.M.C.F.-nek meg +1

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 17., szombat 15:33

Most, hogy kezd megkopni, ami totál természetes, ezt ő maga is tudja, le is nyilatkozta, most is annyit el fog rakni simán, mint pár éve a világklasszis csatárok, akik ilyen 30gólos szezonokat toltak kb.
Szerintem ezt el is fogadják itt is a legtöbben, csak az kérdés, hogy CR elfogadja-e, hogy leteszik a padra pár meccsre, ha nem megy neki. A félelem szerintem ott van sokakban, hogy nehogy Raul-szindróma legyen belőle. Mert az mindenkinek kínos volt. Jelenleg egyáltalán nincs szerintem arról szó, hogy visszahúzó erő lenne, sőt, én még mindig tőle várom a döntő villanásokat!

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. december 17., szombat 15:27

Egyébként nekem sosem volt kedvencem a tag a stílusa miatt, de:
Azért ha valakinek, neki elnézhetnénk simán azt, hogy tol egy "gyengébb" szezont, ennyi emberfölötti év után, mert ezek azok voltak, akárhogy is nézzük.
Most, hogy kezd megkopni, ami totál természetes, ezt ő maga is tudja, le is nyilatkozta, most is annyit el fog rakni simán, mint pár éve a világklasszis csatárok, akik ilyen 30gólos szezonokat toltak kb.
A tűz ott van benne folyamatosan, és ez nagyon kell a csapatnak, szerintem ez motiválja a többieket is.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 17., szombat 15:25

"
Senki nem mondta, hogy nem az. De kiemelhetnéd a túlzó dolgokat is, hogy megvilágosodjunk és ne csak azt olvassuk, hogy szerinted nem.
"

Nincs szükségem a cinizmusra se többek megvilágosodására.
Szinte minden mondatoddal lehúztad. Szerintem messze nem ilyen szar a szitu vele. Sőt. Egyenlőre nem nyúlnék hozzá.....
Ilyenek pl hogy csak a neve miatt kezdő....ezek annyira nem fedik a realitást hogy csak na.

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 17., szombat 15:21

Szerintem nem fejlődött annyit a kombinatív játéka, nem lett annyival érettebb mint amennyit visszaesett az említett dolgokban. Én azt gondolom, hogy az az extraklasszis kezd eltűnni belőle ami a legnagyobbak közé emelte. Nem rossz most sem, de csak 1-1 meccsre kapja el úgy a fonalat, mint régen. És néha bántóan sok még mindig az önzőzése, de ez nem új, csak korábban könnyebben megbocsátotta neki az ember. Az akarat viszont nem fogyott el, ami talán a legfontosabb pozitív tulajdonsága mind közül.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 15:17

R.M.C.F írta:
Kerlon írta: Sokszor van igazad és ezért annyira fájó, ha pont te nem látod azt, hogy C mennyire megindult a lejtőn az elmúlt 1,5 évben.

Csodálatosan látom mi történik vele....:). Látom a ráncait..látom a korát....látom a sebességét....látom a kevesebb egyéni játékát...látom a több kombinációját...az érettebb látásmódját...azt is amit mindenki másnál hogy a kor tagadhatatlan. De ezt mindenkire mondhatjuk.
Azért reagáltam mert a mondataidban túlzást érzek. Ronaldo még mindig a világ egyik legjobb támadója....
Senki nem mondta, hogy nem az. De kiemelhetnéd a túlzó dolgokat is, hogy megvilágosodjunk és ne csak azt olvassuk, hogy szerinted nem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2016. december 17., szombat 15:08

[/quote] Csodálatosan látom mi történik vele....:). Látom a ráncait..látom a korát....látom a sebességét....látom a kevesebb egyéni játékát...látom a több kombinációját...az érettebb látásmódját...azt is amit mindenki másnál hogy a kor tagadhatatlan. De ezt mindenkire mondhatjuk.
Azért reagáltam mert a mondataidban túlzást érzek. Ronaldo még mindig a világ egyik legjobb támadója....[/quote]
Sztm pont az utolsó mondatod az ami megváltozott. Már nem a világ egyik legjobb támadója, hanem az egyik legjobb befejező. A legjobb támadó inkább Bale és Messi manapság.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 17., szombat 15:01

Kerlon írta:
R.M.C.F írta:"
Megfejthetetlen vagy számomra. :mrgreen: tényleg tök jó dolgokat tudsz, de CR-nél nagyon érződik az elfogultságod. Még most is fontos játékosunk, az igaz, de nem hiszem el, hogy nem látod, hogy elég rendesen kopik és megy kifele."

Elfogultság jelző helyett realitás lenne jobb. A vélemény amire írtam jelentősen túlzó volt.
Sokszor van igazad és ezért annyira fájó, ha pont te nem látod azt, hogy C mennyire megindult a lejtőn az elmúlt 1,5 évben.

Csodálatosan látom mi történik vele....:). Látom a ráncait..látom a korát....látom a sebességét....látom a kevesebb egyéni játékát...látom a több kombinációját...az érettebb látásmódját...azt is amit mindenki másnál hogy a kor tagadhatatlan. De ezt mindenkire mondhatjuk.
Azért reagáltam mert a mondataidban túlzást érzek. Ronaldo még mindig a világ egyik legjobb támadója....

Vissza: