Ez a Portugál-Német összehasonlítás nagyon meredek... A luzitánok maximum a védelemben veszik fel a versenyt, aztán egy sorral előrébb már semmi esélyük sincs, de elől is csak Ronaldo van.kelemen.istvan írta:Özil és Khedira például?morientes írta: Ne,ne haggyuk.Nèzd meg kik játszanak a nèmet válogatottban,meg kik a portugálban.Ronaldo nèlkul az a válogatot lehet hogy ki sem jutott volna világversenyekre,Muller nèlkul meg a nèmet válogatott bár mikor.
Nem kell sarkitani.Futballistárol beszèlunk,nem arrol mikor ki volt jó helyen.
Egyénekre bontva a portugál és a német válogatott közel egy szinten van. Nekem ne mondja senki, hogy a 2014-es vb döntőben Klose-Kramer-Höwedes vonulat világelit volt.
Az, hogy jókor volt jó helyen.. ez is a futball része.
Ronaldo és Müller összehasonlításában nagy különbség, hogy míg az egyik rendszeresen lebőg a fontos mérkőzéseken, addig a másiknak nem remeg meg a lába.
Persze, egyénileg szinte mindenben veri Cr Müllert. Ez nem vita tárgya.
Bundesliga
Re: Bundesliga
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
A CR-hez való hasonlítgatás remélem csak vicc......
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nincs minden egyes poszton klasszis játékosuk, de azért van/volt a kezdőben mindig vagy 6-7 olyan játékos aki a mai mezőnyben top. Özilt is ide venném, azért nem Khedira szint, sőt. Egy Neuer, Hummels, Lahm, Schweisteiger, Kroos, Gündogan, Özil, Götze, Reus, akár Klose is sokkal nagyobb minőség, mint a portugál játékosok. Ott van Pepe, talán Coentrao, Moutinho meg CR. De ezekből is csak CR emelkedik ki. Lassan meg már Ő sem.kelemen.istvan írta:Özil és Khedira például?
Egyénekre bontva a portugál és a német válogatott közel egy szinten van. Nekem ne mondja senki, hogy a 2014-es vb döntőben Klose-Kramer-Höwedes vonulat világelit volt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Özil és Khedira például?morientes írta: Ne,ne haggyuk.Nèzd meg kik játszanak a nèmet válogatottban,meg kik a portugálban.Ronaldo nèlkul az a válogatot lehet hogy ki sem jutott volna világversenyekre,Muller nèlkul meg a nèmet válogatott bár mikor.
Az, hogy jókor volt jó helyen.. ez is a futball része.
Ronaldo és Müller összehasonlításában nagy különbség, hogy míg az egyik rendszeresen lebőg a fontos mérkőzéseken, addig a másiknak nem remeg meg a lába.
Persze, egyénileg szinte mindenben veri Cr Müllert. Ez nem vita tárgya.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Müllernek azért elég könnyű dolga van mind a Bayerbe, mind a válogatottban. Persze, dolgozik Ő becsülettel, de ha szerencse, ha akarás, nem lenne ennyi gólja ilyen társak nélkül. Nem sok Bayern meccset nézek, de konkrétan nem emléksze olyan góljára amit Ő egyedül odott volna meg, Ő hozta volna össze. Biztos van, csak nem ez a jellemző rá. Persze kellenek az ilyen emberek is, akikről minden bepattan. De hál' IStennek azért egyre kevesebb az ilyen, alalpból egyre kevesebb tipikus 9es szaladgál a pályán.
Müller nélkül még jobbak is lennének, szerintem. A portugálok meg ja... sehol nem lettek volna CR nélkül.morientes írta:Ronaldo nèlkul az a válogatot lehet hogy ki sem jutott volna világversenyekre,Muller nèlkul meg a nèmet válogatott bár mikor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ne,ne haggyuk.Nèzd meg kik játszanak a nèmet válogatottban,meg kik a portugálban.Ronaldo nèlkul az a válogatot lehet hogy ki sem jutott volna világversenyekre,Muller nèlkul meg a nèmet válogatott bár mikor.Muller világbajnok, Ronaldo nem.
Hagyjuk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Muller világbajnok, Ronaldo nem.morientes írta:Ronaldo futballista,Muller nem.Ha Ronaldo esetében kiszoktátok emelni, hogy nagy sportember,
Hagyjuk.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Meg Van Gaal. Neki a perverziója azonnal bedobni a felnőttcsapatba zöldfülűeket.Ja, tudom, szerencse.
Jó, az már az ő érdeme, hogy utána kapart mint disznó a jégen, de aki már csak baráti körben focizott az is tudja hogy működnek a dolgok. Rengetegszer ha a balek választásnál egy jobb csapatba kerül a többiek felhúzzák a teljesítményét és nem lóg ki annyira mintha a másik csapatban játszana.
Profi sportban is jellemző ez, még ha ritkábban is, de vannak példák.
- András93
Kuyt a másik, vigyázz, mindjárt jönnek.
Figonak is volt egy beadása, amiből gól lett a MU ellen. A jó öreg Barthez.
De, ha ennyire gyenge lenne Müller, mint itt sokan tartják, hogy másodrangú csapatba való, akkor miért Európa egyik legjobbjának meghatározó tagja, miért az aktuális világbajnok oszlopos tagja? Ja, tudom, szerencse.
Elég régóta követem már a fórumot, és többször volt már az ellenfél egy-egy játékosa semmibe nézve, hogy a mi játékosaink mennyivel jobbak, majd így meg úgy szopatják. Pl. 2009-ben a Liverpool ellen is, aztán összességében egy sima 5-ös lett.
Vagy a saját kölykünk felmagasztalva, pl. Lass. Majd Clásicón azt hitte majálison van.
Figonak is volt egy beadása, amiből gól lett a MU ellen. A jó öreg Barthez.
Szerintem nem méltatta itt különösebben senki, bármikor előkerül, mindig csak a röhögés megy. Ez szerintem nagyon messze van a helyén kezeléstől.sentry írta:Komolyan itt sokan nem tudják miről szól a foci, aki őt méltatja. Persze nem kell fikázni sem, de kezeljük már ezt az embert a helyén
De, ha ennyire gyenge lenne Müller, mint itt sokan tartják, hogy másodrangú csapatba való, akkor miért Európa egyik legjobbjának meghatározó tagja, miért az aktuális világbajnok oszlopos tagja? Ja, tudom, szerencse.
Azért mert nem röhögünk páran az ellenfél játékosán, hanem elismerjük, még nem akarunk nekik szurkolni.Realista24 írta:Amúgy néhány embernek itt nem ártana csapatot váltani úgy érzem. A Barca és a Bayern szeretettel várja a jelentkezőket.
Elég régóta követem már a fórumot, és többször volt már az ellenfél egy-egy játékosa semmibe nézve, hogy a mi játékosaink mennyivel jobbak, majd így meg úgy szopatják. Pl. 2009-ben a Liverpool ellen is, aztán összességében egy sima 5-ös lett.
Vagy a saját kölykünk felmagasztalva, pl. Lass. Majd Clásicón azt hitte majálison van.
ilyen gól még sosem született a történelemben.... ja de. hirtelen egyből be is ugrott ez a gól.- szerintem a BL-ben az Olympiakos ellen gólja mindent leír az egész karrierjében. Az emberünk be akarta adni!!!! és ez lett belőle.
Most komolyan: hány ezerszer(!) kéne beadni úgy a labdát, hogy így(!) lecsúszva gól legyen????!
https://youtu.be/mTzMjxPg4Xs?t=676
Azért elég sok lecsúszott beadásból lett már gól. Mondjuk én qrvára utálom Müllert, meg minden, de azért na.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Müller:
- az ember nem hogy B kategóriás focista, de köze nem lenne a valóságban egy első ligás csapathoz sem. meg kell nézni hogy focizik, hogy mozog.
- szerintem a BL-ben az Olympiakos ellen gólja mindent leír az egész karrierjében. Az emberünk be akarta adni!!!! és ez lett belőle.
Most komolyan: hány ezerszer(!) kéne beadni úgy a labdát, hogy így(!) lecsúszva gól legyen????!
Ezt is annyira akarta, annyira küzdött hogy lecsúszott...ennyire, ilyen jól. Ő ennyire erős fejben!
Komolyan itt sokan nem tudják miről szól a foci, aki őt méltatja. Persze nem kell fikázni sem, de kezeljük már ezt az embert a helyén, a tudása szerint, és ne azért legyen már jó focista, mert "tud küzdeni". Szerintem meg végtelenül egoista akárcsak Neuer...de ő legalább kiváló focista mellette. Müller nem.
Persze kell küzdeni tudás, de ennek alapnak kéne lennie. Csak sajnos nálunk ez ritka... Müller meg szerintem a valaha volt legmákosabb focista... de lehet az egész univerzumban, mert ennyi gólt összemalacozni nem értem hogy lehet. De ő képes.
És amit írtak is, hogy ami igazán idegesítő, hogy sokan nem tudják helyén kezelni az embert.
- az ember nem hogy B kategóriás focista, de köze nem lenne a valóságban egy első ligás csapathoz sem. meg kell nézni hogy focizik, hogy mozog.
- szerintem a BL-ben az Olympiakos ellen gólja mindent leír az egész karrierjében. Az emberünk be akarta adni!!!! és ez lett belőle.
Ezt is annyira akarta, annyira küzdött hogy lecsúszott...ennyire, ilyen jól. Ő ennyire erős fejben!
Komolyan itt sokan nem tudják miről szól a foci, aki őt méltatja. Persze nem kell fikázni sem, de kezeljük már ezt az embert a helyén, a tudása szerint, és ne azért legyen már jó focista, mert "tud küzdeni". Szerintem meg végtelenül egoista akárcsak Neuer...de ő legalább kiváló focista mellette. Müller nem.
Persze kell küzdeni tudás, de ennek alapnak kéne lennie. Csak sajnos nálunk ez ritka... Müller meg szerintem a valaha volt legmákosabb focista... de lehet az egész univerzumban, mert ennyi gólt összemalacozni nem értem hogy lehet. De ő képes.
És amit írtak is, hogy ami igazán idegesítő, hogy sokan nem tudják helyén kezelni az embert.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ronaldo futballista,Muller nem.Ha Ronaldo esetében kiszoktátok emelni, hogy nagy sportember,
Megeloztèl.Amúgy néhány embernek itt nem ártana csapatot váltani úgy érzem. A Barca és a Bayern szeretettel várja a jelentkezőket.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Khedira amúgy ugyanez a kategória, csak más poszt. Aztán mennyit volt ekézve jézusatyaúristen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=NZC2z0aoSDw
Nem mentális képességek meg számok miatt nézek focit.
Adom Mátét.
Amúgy néhány embernek itt nem ártana csapatot váltani úgy érzem. A Barca és a Bayern szeretettel várja a jelentkezőket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mindenbe bele kell keverni a saját játékosainkat
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Müller nagyjából a hatodosztályú nímandok, megyekettes, kiesőjelöltek polcára van rakva, ott valóban semmi keresnivalója.Csak egy Inzaghi a helyén volt kezelve, egy Müller meg olyan polcra van téve, ahol semmi keresnivalója.
Nem zseni a gyerek finoman szólva sem, nem is igazán nézőbarát a játéka, de a teljesítményének lehúzása elég túlzó. Ha lenne 1-2 ilyen mentalitású játékosunk, a katalánok talán ritkábban aláznának meg minket, meg bajnoki cím sem csak 4-5 évente esne le.
Egy játékosnál amúgyis inkább a malac legyen a beszédtéma, mintsem az, hogy a lábszáráról lemaradt a barnítókrém, sok a selfie, meg rendőrségre kell járni zsarolás bűntettének gyanúja miatt...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Persze, hogy nem csak szerencse Müller, anélkül is ott lenne a bundesliga 2 kiesőjelölt csapatainak valamelyikében.
- András93
Mondom, nyugodtan lehet rajta röhögni, hogy mekkora balfasz, de jelenleg a BBC bármely tagjánál jobb formában van.
Örülne itt is mindenki, ha Jesé valami hasonlót tudna hozni...
Örülne itt is mindenki, ha Jesé valami hasonlót tudna hozni...
Mondjuk Inzaghinak nem volt ilyen mezőnymunkája.ziro4vr írta:Csak egy Inzaghi a helyén volt kezelve, egy Müller meg olyan polcra van téve, ahol semmi keresnivalója.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak egy Inzaghi a helyén volt kezelve, egy Müller meg olyan polcra van téve, ahol semmi keresnivalója.'shutterisland írta:
nekem sem a szivem csucske, sem a "jatekstilusa", sem maga a ficko, de mindig is voltak hasonlo csatarok.
Ahhoz képest hogy nem a szíved csücske, miatta törted meg a nagy cölibátust, szóval ne mondj ilyeneket.
Nem illik.