Karim Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Karim Benzema - 9
nem tudom hol látjátok, hogy védem benzemát, pont az ellenkezőjét írtam, persze magyarul egyre kevesebben tudnak
csak az van, hogy nincs nála jobb megoldás perpill.
lehet csámcsogni
csak az van, hogy nincs nála jobb megoldás perpill.
lehet csámcsogni
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
kit hozunk majd helyette?
suárez már bukó, falcao a perez vs. mendes miatt megint erősen kérdéses...agüerót megint nehéz ügy elhozni a sejktől... esetleg egy jó soldado vagy pato
suárez már bukó, falcao a perez vs. mendes miatt megint erősen kérdéses...agüerót megint nehéz ügy elhozni a sejktől... esetleg egy jó soldado vagy pato
nagyjából megszoktam már, hogy saját magadat égeted be a hsz-eiddel, de te nem szoktál elgondolkozni ezeken?hehe írta:szidjátok csak, az már semmit se számít, hogy csöcsarítónak fél óra alatt labdaérintése se volt, ráadásul az összjáték is eltűnt teljesen.
TE, aki Ronaldot tartja minden idők elgjobb csatárának, TE jössz azzal Benzema "védelmébe", hogy deőazértsokkaljobbésechtemadridkezdőmertjobbanteljesítettösszjátékbanmintchicarito?
bravó, ötös.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Te félreértesz engem, én nem védem Benzemát, sose védtem. Szerintem egy alkalmatlan, link faszi, aki megkapja az n+1-ik lehetőségét is, de sose él vele. Ha rajtam múlna, már rég nem Madridban focizna. Plusz ott írtam, hogy addig nem való a kezdőbe, amíg nem rúgja be az ilyet.Prométheusz írta:értem Casillasnál minden baj, még az is, ami nem az ő hibája.peti_madrid írta:Hehe, most akárhogy akarod védeni (meg hergelni a társaságot), nem való a kezdőbe Benzema addig, amíg nem rúgja be az ilyeneket. Én értem, hogy már nem az ő dolga a góllövés, de egy olyat, amit elbaszott a labdaátvétellel (egy-az-egyben), azt megye háromban röhögve berúgják...
ellenben Benzemának mindent el kell nézni. mert nem az ő dolga a góllövés. a középcsatárnak. kilencesnek. neki nem dolga.
Casillas dettó, őt is elzavarnám a rákba, szerintem jogosan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peti_madrid 2014. szeptember 13., szombat 22:14-kor.
- hehe
hát nézd, dimariáért, özilért meg higuainért vaskos pénzeket kaptunk, innentől benzemáért se kell aggódniamíg még lesz valaki, aki ad érte egy zacskó szotyit
mindannyian tudjuk...más kérdés, hogyha Falcao elkel végleg, ki lehet reális opció helyette...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
azt is mondtad, hogy khedira megy és pogba jönRealista24 írta:Nyáron mindenképpen menni fog, ez tiszta sor volt már akkor, mikor megadták neki szó nélkül a 8 millát.ziro4vr írta:én addig nem raknám ki, amíg egy tisztán jobb opció nincs helyette. márpedig én nem látom ki és milyen szerepkörben lenne az. ettől függetlenül összeszedhetné magát mert télen vagy nyáron repülni fog ha így marad
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
más kérdés, hogyha Falcao elkel végleg, ki lehet reális opció helyette...Realista24 írta:Nyáron mindenképpen menni fog, ez tiszta sor volt már akkor, mikor megadták neki szó nélkül a 8 millát.ziro4vr írta:én addig nem raknám ki, amíg egy tisztán jobb opció nincs helyette. márpedig én nem látom ki és milyen szerepkörben lenne az. ettől függetlenül összeszedhetné magát mert télen vagy nyáron repülni fog ha így marad
sokat én nem látok
Nem illik.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
amíg még lesz valaki, aki ad érte egy zacskó szotyithehe írta:tehát kihagyod a kezdőből, oké.peti_madrid írta:Hehe, most akárhogy akarod védeni (meg hergelni a társaságot), nem való a kezdőbe Benzema addig, amíg nem rúgja be az ilyeneket. Én értem, hogy már nem az ő dolga a góllövés, de egy olyat, amit elbaszott a labdaátvétellel (egy-az-egyben), azt megye háromban röhögve berúgják...
csicsarító egy gyenge inzagi utánzat, ő nem fog ott labdát megtartani és labdázni, ő egy labdaárintéssel dolgozik, ami vagy kapura megy, vagy lelátóra.
vagy behozol egy kp-st benzema helyére és akkor nézheted a csatár nélküli szarakodást, a belső védők meg akár fel is bachatják a napernyőt, olyan teadélutánjuk lesz úgy.
kihagyott két ziccert. benne van. nem örülök én se, de nincs jobb megoldás, játszania kell.
5. vagy 6. év után már összeállhatott volna a kép a nagyszerű egyszeri drukkerben, hogy itt nem igazán a klasszikus fifás posztok vannak...ellenben Benzemának mindent el kell nézni. mert nem az ő dolga a góllövés. a középcsatárnak. kilencesnek. neki nem dolga.
na jó befejeztem, még szerencse, hogy nincs átigazolási szezon, mert már eladtátok volna egy zacskó szotyiért
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyáron mindenképpen menni fog, ez tiszta sor volt már akkor, mikor megadták neki szó nélkül a 8 millát.ziro4vr írta:én addig nem raknám ki, amíg egy tisztán jobb opció nincs helyette. márpedig én nem látom ki és milyen szerepkörben lenne az. ettől függetlenül összeszedhetné magát mert télen vagy nyáron repülni fog ha így marad
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én addig nem raknám ki, amíg egy tisztán jobb opció nincs helyette. márpedig én nem látom ki és milyen szerepkörben lenne az. ettől függetlenül összeszedhetné magát mert télen vagy nyáron repülni fog ha így marad
Nem illik.
- hehe
tehát kihagyod a kezdőből, oké.peti_madrid írta:Hehe, most akárhogy akarod védeni (meg hergelni a társaságot), nem való a kezdőbe Benzema addig, amíg nem rúgja be az ilyeneket. Én értem, hogy már nem az ő dolga a góllövés, de egy olyat, amit elbaszott a labdaátvétellel (egy-az-egyben), azt megye háromban röhögve berúgják...
csicsarító egy gyenge inzagi utánzat, ő nem fog ott labdát megtartani és labdázni, ő egy labdaárintéssel dolgozik, ami vagy kapura megy, vagy lelátóra.
vagy behozol egy kp-st benzema helyére és akkor nézheted a csatár nélküli szarakodást, a belső védők meg akár fel is bachatják a napernyőt, olyan teadélutánjuk lesz úgy.
kihagyott két ziccert. benne van. nem örülök én se, de nincs jobb megoldás, játszania kell.
5. vagy 6. év után már összeállhatott volna a kép a nagyszerű egyszeri drukkerben, hogy itt nem igazán a klasszikus fifás posztok vannak...ellenben Benzemának mindent el kell nézni. mert nem az ő dolga a góllövés. a középcsatárnak. kilencesnek. neki nem dolga.
na jó befejeztem, még szerencse, hogy nincs átigazolási szezon, mert már eladtátok volna egy zacskó szotyiért
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
értem Casillasnál minden baj, még az is, ami nem az ő hibája.peti_madrid írta:Hehe, most akárhogy akarod védeni (meg hergelni a társaságot), nem való a kezdőbe Benzema addig, amíg nem rúgja be az ilyeneket. Én értem, hogy már nem az ő dolga a góllövés, de egy olyat, amit elbaszott a labdaátvétellel (egy-az-egyben), azt megye háromban röhögve berúgják...
ellenben Benzemának mindent el kell nézni. mert nem az ő dolga a góllövés. a középcsatárnak. kilencesnek. neki nem dolga.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Itt TE vagy az egyetlen, aki hergeli a népet...hehe írta:hagyjuk már a baromságot, hergelitek itt egymást, én meg csak kacagok rajtatok.
a bale - hamesz álomduó majnem 200 millióba fájt, és akkor egy olyan ember nyakába akarjátok varrni az egészet, akiről köztudott, hogy mire és mennyire képes?
nőjetek már fel, aztán menjetek alukálni.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Szart se szolgál ki. Mondd már el mennyi gólpasszokat ad, mert nem tudok róla hogy mekkora gólpassz császár lenne.Demes írta:Benz kell a kezdőbe, miatta megy ilyen jól a BBC-nek Ő szolgálja ki őket. Az hogy minden helyzetünket CR csinálta ne érdekljen senkit.
Kár hogy éles helyzetben egy labdaátvétel túl nagy teher neki, de ezt úgy néz ki nem fogja kinőni mint a többi csatár 14 évesen.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Hehe, most akárhogy akarod védeni (meg hergelni a társaságot), nem való a kezdőbe Benzema addig, amíg nem rúgja be az ilyeneket. Én értem, hogy már nem az ő dolga a góllövés, de egy olyat, amit elbaszott a labdaátvétellel (egy-az-egyben), azt megye háromban röhögve berúgják...
Benz kell a kezdőbe, miatta megy ilyen jól a BBC-nek Ő szolgálja ki őket. Az hogy minden helyzetünket CR csinálta ne érdekljen senkit.
Kár hogy éles helyzetben egy labdaátvétel túl nagy teher neki, de ezt úgy néz ki nem fogja kinőni mint a többi csatár 14 évesen.
- Galacticos
hát pont ezért mert benne több van mint a kondizó baleben.hehe írta:a bale - hamesz álomduó majnem 200 millióba fájt, és akkor egy olyan ember nyakába akarjátok varrni az egészet, akiről köztudott, hogy mire és mennyire képes?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
És neki 60 perc alatt hány értelmes labdaérintése volt? Bár igazából egy kellett volna, de azt a hatalmas nagy labdaérzékével, meg hypertechnikájával nem tudta megoldani, elbenzemázta de rendesen. Remélem év végén Ancelottival karöltve szedhetik a sátorfájukat, Perezzel karöltve. Egy majdnem tökéletes keretet így szétbarmolni.hehe írta:szidjátok csak, az már semmit se számít, hogy csöcsarítónak fél óra alatt labdaérintése se volt, ráadásul az összjáték is eltűnt teljesen.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ja, hogy akkor ennyi? Mindent el kell nézni neki? Mert ilyen és ennyire képes? Úristen.hehe írta: és akkor egy olyan ember nyakába akarjátok varrni az egészet, akiről köztudott, hogy mire és mennyire képes?:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
hagyjuk már a baromságot, hergelitek itt egymást, én meg csak kacagok rajtatok.
a bale - hamesz álomduó majnem 200 millióba fájt, és akkor egy olyan ember nyakába akarjátok varrni az egészet, akiről köztudott, hogy mire és mennyire képes?