Megy a meccs!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Bale egyébként lassan úgy néz ki mint egy hajlélktalan.
Meccs után még szaga is lehet...
Amikor ide igazolt még kinézett valahogy, de legalább volt stílusa.
Meccs után még szaga is lehet...
Amikor ide igazolt még kinézett valahogy, de legalább volt stílusa.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
SSShhhhhhhhhhh...nem lennék a gyerek helyében.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Most kapcsolódtam be, ere azt látom, hogy CR majdnem elalszik labdavezetés közben.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hat, ha mar az ellenfeleket nem tudjuk megb*szni, legalabb legyen valami sikerelmeny.adamzz írta:Ilyenkor nem nyernek, amikor nyernek akkor nyerünk?
Együtt szomorkodunk és együtt is győzünk.
Ugyan már. Csak nyűg ez a két meccs.
Van valaki aki hisz még ebben a bajnokságban?
Meg is értem,hogy leszarja a fele. Mi járhat a fejükben szerintetek? Az,hogy a meccs után beül a bentleyébe, elmegy levarr vagy két szupermodellt azt él mint marci hevesen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy valaki nézhetne róla egy statot, de emlékeim szerint akik megvertek minket azok a kövi körben általában kikaptak vagy x-eltek
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
reeed_ati írta:Atletico tuti odarakja magát, ahogy a statjaikat nézem a 20%-os labdabirtoklásukkal.
Celta vezet Valenciában(akik múlt héten ellenünk kapartak, ki hitte volna) szóval még a vereség is belefér lassan nekik.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Ilyenkor nem nyernek, amikor nyernek akkor nyerünk?
Meg is értem,hogy leszarja a fele. Mi járhat a fejükben szerintetek? Az,hogy a meccs után beül a bentleyébe, elmegy levarr vagy két szupermodellt azt él mint marci hevesen.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
phys írta:Ezzel csak az a baj, hogy edzés videokon is sokszor látni, hogy ezt a beadósdit gyakoroltatja Carlo.Steve írta:Akkor mondják a lányok azt Carlonak, hogy szarok rátok én megyek nyaralni rakd be az ifiböl a gyerekeket. De ennyi pénzért ezt az alaibit csinálni pofátlanság.
Papiron lenne is alapja, mert Ronaldo meg Bale is (nemröhög ) nem fejel rosszul.
De beláthatná már, hogy nem életképes és változtathatnánk
Én is pont most akartam linkelni Ati
ZIDANE
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Atletico tuti odarakja magát, ahogy a statjaikat nézem a 20%-os labdabirtoklásukkal.
- Steve
Toti írta:don carlo
Haha..Már csak a keresztapa zenéje hiányzott alá, mikor mutatták a dont.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Ez az érthetetlen nekem. Ma legalább úgy kéne hajtaniuk, mintha az életük múlna rajta. Aztán ha a Barca behúzza ma az Atleti ellen, akkor senki egy rossz szót sem szól, ha jövő héten már minden mindegy alapon játszanak. De így, hogy meg sem próbálják elcsípni azt a kis esélyt, hogy a ligát behúzzuk....
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- phys
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric
Ezzel csak az a baj, hogy edzés videokon is sokszor látni, hogy ezt a beadósdit gyakoroltatja Carlo.Steve írta:Akkor mondják a lányok azt Carlonak, hogy szarok rátok én megyek nyaralni rakd be az ifiböl a gyerekeket. De ennyi pénzért ezt az alaibit csinálni pofátlanság.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Végén a Barca leikszel mind a két meccsen hasonló langyos játékkal, és a Real adja nekik át a trófeát azzal, hogy nyerni sem akarnak már a maradék meccseken. Mondjuk az ilyen enervált játékosok helyett bőven mehetne mindenféle cserejátékos. Azok legalább hajtanának.
Bár lehet Ancelottiék csak az Atletico-t akarják megalázni azzal, hogy sorfalat álljanak ma.
Bár lehet Ancelottiék csak az Atletico-t akarják megalázni azzal, hogy sorfalat álljanak ma.
- Steve
Kapcsold ki Victor! Nem ér ennyit a szemed.
Majd meccs után elmeséljük melyik beívelésböl lett gól.
De lehet, hogy egy szoros 0-0-ra ívelgetjük a meccset.
Az én szememnek nincs baja, de ez a félidö majdnem kiégette. Rossz ezt a lötyögös beadósdit nézni, nem Real Madridhoz méltó ez.
Akkor mondják a lányok azt Carlonak, hogy szarok rátok én megyek nyaralni rakd be az ifiböl a gyerekeket. De ennyi pénzért ezt az alaibit csinálni pofátlanság.
Majd meccs után elmeséljük melyik beívelésböl lett gól.
De lehet, hogy egy szoros 0-0-ra ívelgetjük a meccset.
Az én szememnek nincs baja, de ez a félidö majdnem kiégette. Rossz ezt a lötyögös beadósdit nézni, nem Real Madridhoz méltó ez.
Akkor mondják a lányok azt Carlonak, hogy szarok rátok én megyek nyaralni rakd be az ifiböl a gyerekeket. De ennyi pénzért ezt az alaibit csinálni pofátlanság.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Varane gyakorlatilag az egyetlen, aki ma itt van fejben.. Talán még Isco, Carvajal a többiek már nem itt vannak..
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ki ez a buzi bíró? Isco halálba eteti a középpályát, leindítja Bale-t, mehetne a támadás, erre lefújja...
Vagy lehet csak Bale-rajongó, aztán nem akarta, hogy megalázkodjon a vadló a támadás végén :Đ :Đ
Vagy lehet csak Bale-rajongó, aztán nem akarta, hogy megalázkodjon a vadló a támadás végén :Đ :Đ
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
na azért ez az isco cselsorozat a végén rendesen odaszabott.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Hátha ez jobb minőségben, itt azért legalább a labdát lehet látni. Nem akadozik ez sem.shoota írta:a legrosszabb, hogy a labdát nem is lehet látni, de legalább nem akadozikVictor írta:a stream alig látható, az amúgy is sz.r szemem csak tovább rontja
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ezért nyernek csak 4-5 évente bajnokságot...LiamGallagher írta:Ezek már nyaralnak, csak rá kell nézni az arcukra...feladták.