Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. május 3., kedd 15:59

Realista24 írta:
Sierra írta:

Azért csak átírtad :-* :-* :sziv:
Mondanám, hogy hülyebiztosra, de majd beleköt ebbe is valaki.
Én már csak Halfkeyban bízom :shutup:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 3., kedd 15:53

Sierra írta:
Realista24 írta: Majd többet nem lesz kérdés, párszor még mókás volt, mostanra már unalmas, aztán nem lesz ilyen gond.
Mondanám, hogy hülyebiztosra, de majd beleköt ebbe is valaki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. május 3., kedd 15:49

amikor szavaztam 8-8 volt, majd 16-14, most 16-16
szoros, várhatóan a meccs is hasonlóan fog alakulni, remélhetőleg a végére megfordítjuk a saját javunkra :agree: :salute:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 3., kedd 15:39

Döntőben tali. Nem is kérdés.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 3., kedd 15:34

Realista24 írta: Majd többet nem lesz kérdés, párszor még mókás volt, mostanra már unalmas, aztán nem lesz ilyen gond.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 3., kedd 14:43

Sierra írta: Megint rosszul lett kiírva, az hogy mit várunk, vagy hogy szerintünk mi lesz a végkimenetel két különböző dolog. :D :D Realt győzelmet várok, de a realitás szerintem az, hogy kiesünk. Sajnos egy döntetlennel is továbbmennek. :-(
Majd többet nem lesz kérdés, párszor még mókás volt, mostanra már unalmas, aztán nem lesz ilyen gond.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 3., kedd 14:35

Megint rosszul lett kiírva, az hogy mit várunk, vagy hogy szerintünk mi lesz a végkimenetel két különböző dolog. :D :D Realt győzelmet várok, de a realitás szerintem az, hogy kiesünk. Sajnos egy döntetlennel is továbbmennek. :-(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 3., kedd 14:28

flori írta: SZA-VA-ZÁS!! :salute:
Közkívánatra :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 3., kedd 14:05

SZA-VA-ZÁS!! :salute:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 29., péntek 9:13

kiserik írta:
KAG írta: Egy meccsen szerintem is nagyobb esélye van egy pl gyengebb csapatnak tovább menni, mint kettőn.
Ez így is van, de mi a helyzet egy tornával, ahol szerdán elődöntő, szombaton döntő. Kinek lesz nagyobb esélye, akinek 2 kezdő csapatra való játékosa van, vagy akinek csak 1 kezdő csapatra való játékosa?
A bo keretnek akkor jon ki igazan a haszna, mikor folyamatosan, legalabb 2-3 heten keresztul megy a szerda - szombat ritmus. Olyankor megeri nehany poszton pihentetni, hogy a harmadik, negyedik meccsre ne legyen 1-2 kulcsjatekos elfaradva. Viszont 2 meccs miatt miert kene rotalni?(tegyuk fel, hogy meccs elott 3 nappal mar nem kell bajnoki meccset vagy kupadontot jatszani, hanem a torna elotti hetvege mindenkinek szabad)

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 28., csütörtök 20:26

Ez szerintem sem igy megy. Azert tobbe-kevesbe megvannak mindenhol az alapnak nevezheto emberek. A tobbire meg mehetnek a labda gombolyu, a fociban barmi megtortenhet kozhelyek, amik egy meccsen sokkal inkabb bejohetnek, mint oda-visszavagos alapon.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 28., csütörtök 20:25

kiserik írta:
KAG írta: Egy meccsen szerintem is nagyobb esélye van egy pl gyengebb csapatnak tovább menni, mint kettőn.
Ez így is van, de mi a helyzet egy tornával, ahol szerdán elődöntő, szombaton döntő. Kinek lesz nagyobb esélye, akinek 2 kezdő csapatra való játékosa van, vagy akinek csak 1 kezdő csapatra való játékosa?
Akinek egy, mert osszeszokottabbak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 28., csütörtök 20:18

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. április 28., csütörtök 19:51

Egy meccsen szerintem is nagyobb esélye van egy pl gyengebb csapatnak tovább menni, mint kettőn.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 28., csütörtök 19:49

kiserik írta:
Kerlon írta:

Dehogy fasság. Teljesen jó ötlet, hogy a 4 között 1-1 meccsen dől el már az elődöntő, mivel általában itt tényleg nüanszok döntenek, mint a döntőben. Ezért tök felesleges odavisszavágózni, hanem mehet a 90 perces hadd szóljon.

Kb az egyetlen értelmes újítás ez lehetne.

Amúgy ESL párti vagyok, de ha nem valósul meg, akkor inkább ilyeneket vezessenek be, mint az, hogy nem 20:45kor kezdődik a BL meccs. :x :mrgreen:
Ezzel csak az a gond, hogy egy 4 csapatos torna kinek kedvez? A korlátlan pénzű, 2 full csapatot felállítani tudó, olajos csapatoknak.
Szerintem pont nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 28., csütörtök 19:44

Kerlon írta:
RealAsensio írta:

Az egesz ugy faszsag ahogy van. Mar nagyon unom a sok ujitast, kozben meg egyre szarabb az egesz. Remelem Perezek megcsinaljak a Szuper Ligat, aztan a hajukra kenheti a sok penzehes korrupt kotsog az otleteiket.
Dehogy fasság. Teljesen jó ötlet, hogy a 4 között 1-1 meccsen dől el már az elődöntő, mivel általában itt tényleg nüanszok döntenek, mint a döntőben. Ezért tök felesleges odavisszavágózni, hanem mehet a 90 perces hadd szóljon.

Amúgy ESL párti vagyok, de ha nem valósul meg, akkor inkább ilyeneket vezessenek be, mint az, hogy nem 20:45kor kezdődik a BL meccs. :x :mrgreen:
Ezzel csak az a gond, hogy egy 4 csapatos torna kinek kedvez? A korlátlan pénzű, 2 full csapatot felállítani tudó, olajos csapatoknak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 28., csütörtök 19:30

Ah, elfelejtettem, hogy nem kéne reagálnom arra, amit írsz. Fura vagy.
Vegyük úgy, hogy nem írtam semmit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. április 28., csütörtök 18:59

ANDS írta:
dzsi91 írta:

Túlgondoljátok. Mind a cityt mind a poolt ki nem állhatom de gvardiola 199ik bukása már nem okozna akkora örömet minthogy ezek a henderson vandyjk salah féle gyökerek 2 blt ne nyerjenek 4 szezonon belül.

Amúgy annyira nem izgatnak az olajosok ha nem ilyen bicskanyitogatóak mint a párizs. Chelseanek pl tudtam szurkolni 2012ben nyugodt szívvel meg tavaly sem zavart a sikerük mert összességében nincs bajom velük. Liverpoolnál kifejezetten ez a garnitúra irritál nem maga a klub.
Hasonlítsuk össze egy kicsit a két klubot.
Az edzőiket, a szurkolóikat lehet szeretni, vagy nem szeretni.

De a háttérben, ahonnan a pénzt kapják, az az ország szimpatikus neked?
Mert eleve olyan pénzeket tolnak be a klubba, amit nem a fociban termeltek meg.
Én értem meg vágom is,hogy a city milyen káros de most nem érdekel mert a liverpool irritál. Nem a könyvelésük vagy a mocskos pénzük de még az edzőjükkel sincs konkrét bajom viszont a játékosaik irritálnak alissontól salahig szinte mind :D persze gvardiola is irritál de őt már annyiszor láttam bukni meg annyiszor nevettem ki,hogy már nemhozna lázba ha leesne a vén kóklernek egy bl trófea.

De mint mondtam szerdán tovább megyünk így tárgytalan az egész téma.A jóisten sem akarja,hogy én gvardiolanak szorítsak 1 meccsen is. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 28., csütörtök 18:52

ANDS írta:
dzsi91 írta:

Túlgondoljátok. Mind a cityt mind a poolt ki nem állhatom de gvardiola 199ik bukása már nem okozna akkora örömet minthogy ezek a henderson vandyjk salah féle gyökerek 2 blt ne nyerjenek 4 szezonon belül.

Amúgy annyira nem izgatnak az olajosok ha nem ilyen bicskanyitogatóak mint a párizs. Chelseanek pl tudtam szurkolni 2012ben nyugodt szívvel meg tavaly sem zavart a sikerük mert összességében nincs bajom velük. Liverpoolnál kifejezetten ez a garnitúra irritál nem maga a klub.
Hasonlítsuk össze egy kicsit a két klubot.
Az edzőiket, a szurkolóikat lehet szeretni, vagy nem szeretni.

De a háttérben, ahonnan a pénzt kapják, az az ország szimpatikus neked?
Mert eleve olyan pénzeket tolnak be a klubba, amit nem a fociban termeltek meg.
Perez is olyan pénzt tolt bele, amit nem a fiúk rugdostak össze.
Ráadásul az sem volt tiszta valószínűleg...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 28., csütörtök 17:26

RealAsensio írta:
Kerlon írta:

Ez amúgy nem rossz ötlet.
Az egesz ugy faszsag ahogy van. Mar nagyon unom a sok ujitast, kozben meg egyre szarabb az egesz. Remelem Perezek megcsinaljak a Szuper Ligat, aztan a hajukra kenheti a sok penzehes korrupt kotsog az otleteiket.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: