Ja, ez a legkonnyebb. Elmagyarazhattad volna miert nincs igy, talan felfogtam volna.Realista24 írta:Nincs értelme ezzel vitába szállnom.Peldaul? Ket szezonban volt gyenge szeptembere, iden meg az elso ket honapja volt rossz. Szerintem ezeken kivul sosem jatszott huzamosabban szarul, egy-egy pocsek meccse minden jatekosnak van.
Cristiano Ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nincs értelme ezzel vitába szállnom.Peldaul? Ket szezonban volt gyenge szeptembere, iden meg az elso ket honapja volt rossz. Szerintem ezeken kivul sosem jatszott huzamosabban szarul, egy-egy pocsek meccse minden jatekosnak van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
Peldaul? Ket szezonban volt gyenge szeptembere, iden meg az elso ket honapja volt rossz. Szerintem ezeken kivul sosem jatszott huzamosabban szarul, egy-egy pocsek meccse minden jatekosnak van.Realista24 írta:Ebben elég sok jóindulatú ferdítés van.Bencze írta: Igy igy. Hierrot nem lathattam a palyafutasa csucsan. RC elso nehany szezonjahoz sem volt szerencsem, de amit lattam, az alapjan Ronaldo ele tennem ebben a rangsorban. Zizu szerintem nem jatszott itt eleget, hogy egy ilyen listara fel lehessen tenni. Ramos is kozel van a tophoz, de par evig sajnos nem a helyen jatszott ami a jatekan is megmutatkozott. Ha az elejetol kezdve KHV-kent szerepelt volna, lehet mas lenne a leanyzo fekvese. Marcelonak is voltak gyenge periodusai. Amiota kovetem a csapatot, szerintem is C volt a legjobb. Eszmeletlen mennyisegu gol, fontos pillanatokban is megvillant. Talan 2-3 honapnal tobbet nem jatszott forman kivul amiota itt van. CR elso, Ramos masodik es RC harmadik nalam.
Nekem a kedvencem a formán kívüli 2-3 hónapja. Én meg erős túlzással azt mondanám, hogy másfél éve formán kívül van. Amiből szerintem annyi igaz is, hogy konstans jó teljesítményre már nem képes és a régi ellentettje lépett fel. Néha volt egy rossz meccse most meg néha van egy jó. Ráadásul egyre jobban csak az számít, hogy gólt szerezzen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Egyetértek. Elég sok benne a jó indulatú ferdítés (mint pl. hogy sokkal többet volt formán kívül) ami viszont a végeredményen nem változtat.
Nálam az elmúlt 20 év TOP5-öse így néz ki.
Cristiano Ronaldo
Raul
Casillas
Sergio Ramos
Hierro
És itt persze nem a színtiszta játéktudást vettem alapul hanem a játékának klubbra illetve annak sikereire való hatásukat. Ezért nem férhetett bele sem Zidane sem Ronaldo vagy régi kedvenceim közül Figo,Mijatovic stb..
Nálam az elmúlt 20 év TOP5-öse így néz ki.
Cristiano Ronaldo
Raul
Casillas
Sergio Ramos
Hierro
És itt persze nem a színtiszta játéktudást vettem alapul hanem a játékának klubbra illetve annak sikereire való hatásukat. Ezért nem férhetett bele sem Zidane sem Ronaldo vagy régi kedvenceim közül Figo,Mijatovic stb..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ebben elég sok jóindulatú ferdítés van.Bencze írta:Igy igy. Hierrot nem lathattam a palyafutasa csucsan. RC elso nehany szezonjahoz sem volt szerencsem, de amit lattam, az alapjan Ronaldo ele tennem ebben a rangsorban. Zizu szerintem nem jatszott itt eleget, hogy egy ilyen listara fel lehessen tenni. Ramos is kozel van a tophoz, de par evig sajnos nem a helyen jatszott ami a jatekan is megmutatkozott. Ha az elejetol kezdve KHV-kent szerepelt volna, lehet mas lenne a leanyzo fekvese. Marcelonak is voltak gyenge periodusai. Amiota kovetem a csapatot, szerintem is C volt a legjobb. Eszmeletlen mennyisegu gol, fontos pillanatokban is megvillant. Talan 2-3 honapnal tobbet nem jatszott forman kivul amiota itt van. CR elso, Ramos masodik es RC harmadik nalam.dzsi91 írta:Az alapján amióta követem a cspatot nálam is ő volt a legjobb.A fenomén és Zizu jobb focisták voltak de a legjobb teljesítményt ebben a mezben Cé nyújtotta szerintem az elmúlt 15-20 évben.Akiket nem láttam "élőben" azokat most hagyom mert nem lehet reális képet kapni videók alapján.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a csavo elottunk donti meg a real madrid osszes letezo rekordjat. szerintem tok normalis hogy o jott ki gyoztesen. ezert nem hibaztatom a szavazokat mert sanszos hogy ronci rekordjait nem fogjuk megelni hogy barki is megdonti.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Top5 nálam Di Stéfano, Raúl, Casillas, Gento és CR (nem sorrendben).
Utánuk már nagyon nehéz lenne rangsorolni...Ramos, Pirri, Manuel Sanchís, Hierro, Santillana, Míchel, Guti, Camacho, Amancio, Butragueño, Chendo, Puskás, RC, Hugo Sánchez, Juanito, Santamaría, Zoco, del Bosque...és még lehetne folytatni bőven a sort.
Utánuk már nagyon nehéz lenne rangsorolni...Ramos, Pirri, Manuel Sanchís, Hierro, Santillana, Míchel, Guti, Camacho, Amancio, Butragueño, Chendo, Puskás, RC, Hugo Sánchez, Juanito, Santamaría, Zoco, del Bosque...és még lehetne folytatni bőven a sort.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Bencze
Igy igy. Hierrot nem lathattam a palyafutasa csucsan. RC elso nehany szezonjahoz sem volt szerencsem, de amit lattam, az alapjan Ronaldo ele tennem ebben a rangsorban. Zizu szerintem nem jatszott itt eleget, hogy egy ilyen listara fel lehessen tenni. Ramos is kozel van a tophoz, de par evig sajnos nem a helyen jatszott ami a jatekan is megmutatkozott. Ha az elejetol kezdve KHV-kent szerepelt volna, lehet mas lenne a leanyzo fekvese. Marcelonak is voltak gyenge periodusai. Amiota kovetem a csapatot, szerintem is C volt a legjobb. Eszmeletlen mennyisegu gol, fontos pillanatokban is megvillant. Talan 2-3 honapnal tobbet nem jatszott forman kivul amiota itt van. CR elso, Ramos masodik es RC harmadik nalam.dzsi91 írta:Az alapján amióta követem a cspatot nálam is ő volt a legjobb.A fenomén és Zizu jobb focisták voltak de a legjobb teljesítményt ebben a mezben Cé nyújtotta szerintem az elmúlt 15-20 évben.Akiket nem láttam "élőben" azokat most hagyom mert nem lehet reális képet kapni videók alapján.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az alapján amióta követem a cspatot nálam is ő volt a legjobb.A fenomén és Zizu jobb focisták voltak de a legjobb teljesítményt ebben a mezben Cé nyújtotta szerintem az elmúlt 15-20 évben.Akiket nem láttam "élőben" azokat most hagyom mert nem lehet reális képet kapni videók alapján.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Nagyon sokat tett értünk, és simán ott van a top ötben nálam, képességben es teljesítményben egyaránt. A legjobb túlzás, talán ha nyer még egy BL-t ahol a hatan viszi a csapatot. Az ilyen szavazások mindig az aktuális játékosok fele húznak, sok értelmük nincs.
marca szavazok szerint Ronci a valaha volt legjobb Real Madrid jatekos. 56%at kapta a voksoknak. masodik DiStefano 18%kal.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Na ezt nem gondoltam volna. Azt meg pláne nem, hogy ilyen országokból is szavaznak.Realista24 írta: The only journalist to vote for Jamie Vardy in the Ballon d'Or was from Vanuatu
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Mester77
Amit kitettetek fb-ra Maradonas idézet azert eleg kemény.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
The only journalist to vote for Jamie Vardy in the Ballon d'Or was from VanuatuMesQueUnClub írta:Egyszerű a képlet, az angol újságíró szavazott a Leszter játékosokra.Kerlon írta: Van benne logika, de a lényegen nem változtat. Volt pár idióta, aki szerint Mahrez, Vardy, Ibra, Pogba, stb stb inkább top 3-as játékos, mint Modric.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://twitter.com/MahmuudJaber/status ... 3700272128
Kiégtem, milyet dabelt a fia az aranylabda átvétel után.
Kiégtem, milyet dabelt a fia az aranylabda átvétel után.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Egyszerű a képlet, az angol újságíró szavazott a Leszter játékosokra.Kerlon írta: Van benne logika, de a lényegen nem változtat. Volt pár idióta, aki szerint Mahrez, Vardy, Ibra, Pogba, stb stb inkább top 3-as játékos, mint Modric.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Van benne logika, de a lényegen nem változtat. Volt pár idióta, aki szerint Mahrez, Vardy, Ibra, Pogba, stb stb inkább top 3-as játékos, mint Modric.Norbii írta:Hát de hogy lehet releváns ez a top 17 lista mikor arra szavaztak hog ki legyen a top 3. Nem pedig arra hogy ki a 4. 5. 6. 7.
Ha megkernenk az ujsagirokat hogy allitaanak egy top 50es listat akkor megertenem a felhaborodast h mit keres mahrez modric elott, de mig csak top 3ra lehetett szavazni igy tok mindegy h ki kovetkezik grizes utan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, offból ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema