Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. december 17., szombat 11:10

Realista24 írta:
Peldaul? Ket szezonban volt gyenge szeptembere, iden meg az elso ket honapja volt rossz. Szerintem ezeken kivul sosem jatszott huzamosabban szarul, egy-egy pocsek meccse minden jatekosnak van.
Nincs értelme ezzel vitába szállnom.
Ja, ez a legkonnyebb. Elmagyarazhattad volna miert nincs igy, talan felfogtam volna.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 11:03

Peldaul? Ket szezonban volt gyenge szeptembere, iden meg az elso ket honapja volt rossz. Szerintem ezeken kivul sosem jatszott huzamosabban szarul, egy-egy pocsek meccse minden jatekosnak van.
Nincs értelme ezzel vitába szállnom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. december 17., szombat 10:42

Realista24 írta:
Bencze írta: Igy igy. Hierrot nem lathattam a palyafutasa csucsan. RC elso nehany szezonjahoz sem volt szerencsem, de amit lattam, az alapjan Ronaldo ele tennem ebben a rangsorban. Zizu szerintem nem jatszott itt eleget, hogy egy ilyen listara fel lehessen tenni. Ramos is kozel van a tophoz, de par evig sajnos nem a helyen jatszott ami a jatekan is megmutatkozott. Ha az elejetol kezdve KHV-kent szerepelt volna, lehet mas lenne a leanyzo fekvese. Marcelonak is voltak gyenge periodusai. Amiota kovetem a csapatot, szerintem is C volt a legjobb. Eszmeletlen mennyisegu gol, fontos pillanatokban is megvillant. Talan 2-3 honapnal tobbet nem jatszott forman kivul amiota itt van. CR elso, Ramos masodik es RC harmadik nalam.
Ebben elég sok jóindulatú ferdítés van.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 10:37

Nekem a kedvencem a formán kívüli 2-3 hónapja. Én meg erős túlzással azt mondanám, hogy másfél éve formán kívül van. Amiből szerintem annyi igaz is, hogy konstans jó teljesítményre már nem képes és a régi ellentettje lépett fel. Néha volt egy rossz meccse most meg néha van egy jó. Ráadásul egyre jobban csak az számít, hogy gólt szerezzen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 17., szombat 10:09

Egyetértek. Elég sok benne a jó indulatú ferdítés (mint pl. hogy sokkal többet volt formán kívül) ami viszont a végeredményen nem változtat.

Nálam az elmúlt 20 év TOP5-öse így néz ki.

Cristiano Ronaldo
Raul
Casillas
Sergio Ramos
Hierro

És itt persze nem a színtiszta játéktudást vettem alapul hanem a játékának klubbra illetve annak sikereire való hatásukat. Ezért nem férhetett bele sem Zidane sem Ronaldo vagy régi kedvenceim közül Figo,Mijatovic stb..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 16., péntek 20:55

Bencze írta:
dzsi91 írta:Az alapján amióta követem a cspatot nálam is ő volt a legjobb.A fenomén és Zizu jobb focisták voltak de a legjobb teljesítményt ebben a mezben Cé nyújtotta szerintem az elmúlt 15-20 évben.Akiket nem láttam "élőben" azokat most hagyom mert nem lehet reális képet kapni videók alapján.
Igy igy. Hierrot nem lathattam a palyafutasa csucsan. RC elso nehany szezonjahoz sem volt szerencsem, de amit lattam, az alapjan Ronaldo ele tennem ebben a rangsorban. Zizu szerintem nem jatszott itt eleget, hogy egy ilyen listara fel lehessen tenni. Ramos is kozel van a tophoz, de par evig sajnos nem a helyen jatszott ami a jatekan is megmutatkozott. Ha az elejetol kezdve KHV-kent szerepelt volna, lehet mas lenne a leanyzo fekvese. Marcelonak is voltak gyenge periodusai. Amiota kovetem a csapatot, szerintem is C volt a legjobb. Eszmeletlen mennyisegu gol, fontos pillanatokban is megvillant. Talan 2-3 honapnal tobbet nem jatszott forman kivul amiota itt van. CR elso, Ramos masodik es RC harmadik nalam.
Ebben elég sok jóindulatú ferdítés van.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 16., péntek 20:42

a csavo elottunk donti meg a real madrid osszes letezo rekordjat. szerintem tok normalis hogy o jott ki gyoztesen. ezert nem hibaztatom a szavazokat mert sanszos hogy ronci rekordjait nem fogjuk megelni hogy barki is megdonti.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 16., péntek 20:01

Top5 nálam Di Stéfano, Raúl, Casillas, Gento és CR (nem sorrendben).
Utánuk már nagyon nehéz lenne rangsorolni...Ramos, Pirri, Manuel Sanchís, Hierro, Santillana, Míchel, Guti, Camacho, Amancio, Butragueño, Chendo, Puskás, RC, Hugo Sánchez, Juanito, Santamaría, Zoco, del Bosque...és még lehetne folytatni bőven a sort.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. december 16., péntek 19:07

dzsi91 írta:Az alapján amióta követem a cspatot nálam is ő volt a legjobb.A fenomén és Zizu jobb focisták voltak de a legjobb teljesítményt ebben a mezben Cé nyújtotta szerintem az elmúlt 15-20 évben.Akiket nem láttam "élőben" azokat most hagyom mert nem lehet reális képet kapni videók alapján.
Igy igy. Hierrot nem lathattam a palyafutasa csucsan. RC elso nehany szezonjahoz sem volt szerencsem, de amit lattam, az alapjan Ronaldo ele tennem ebben a rangsorban. Zizu szerintem nem jatszott itt eleget, hogy egy ilyen listara fel lehessen tenni. Ramos is kozel van a tophoz, de par evig sajnos nem a helyen jatszott ami a jatekan is megmutatkozott. Ha az elejetol kezdve KHV-kent szerepelt volna, lehet mas lenne a leanyzo fekvese. Marcelonak is voltak gyenge periodusai. Amiota kovetem a csapatot, szerintem is C volt a legjobb. Eszmeletlen mennyisegu gol, fontos pillanatokban is megvillant. Talan 2-3 honapnal tobbet nem jatszott forman kivul amiota itt van. CR elso, Ramos masodik es RC harmadik nalam.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 16., péntek 18:48

Az alapján amióta követem a cspatot nálam is ő volt a legjobb.A fenomén és Zizu jobb focisták voltak de a legjobb teljesítményt ebben a mezben Cé nyújtotta szerintem az elmúlt 15-20 évben.Akiket nem láttam "élőben" azokat most hagyom mert nem lehet reális képet kapni videók alapján.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. december 16., péntek 18:31

Nagyon sokat tett értünk, és simán ott van a top ötben nálam, képességben es teljesítményben egyaránt. A legjobb túlzás, talán ha nyer még egy BL-t ahol a hatan viszi a csapatot. Az ilyen szavazások mindig az aktuális játékosok fele húznak, sok értelmük nincs.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 16., péntek 18:22

marca szavazok szerint Ronci a valaha volt legjobb Real Madrid jatekos. 56%at kapta a voksoknak. masodik DiStefano 18%kal.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 15., csütörtök 13:50

Roncinak ezzel meg is van az 500. gólja. LEGENDA.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 13., kedd 20:22

Realista24 írta: The only journalist to vote for Jamie Vardy in the Ballon d'Or was from Vanuatu
Na ezt nem gondoltam volna. Azt meg pláne nem, hogy ilyen országokból is szavaznak. :lol:
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. december 13., kedd 19:39

Amit kitettetek fb-ra Maradonas idézet azert eleg kemény. :ozil: :salute:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 13., kedd 16:24

MesQueUnClub írta:
Kerlon írta: Van benne logika, de a lényegen nem változtat. Volt pár idióta, aki szerint Mahrez, Vardy, Ibra, Pogba, stb stb inkább top 3-as játékos, mint Modric.
Egyszerű a képlet, az angol újságíró szavazott a Leszter játékosokra.
The only journalist to vote for Jamie Vardy in the Ballon d'Or was from Vanuatu
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. december 13., kedd 9:45

https://twitter.com/MahmuudJaber/status ... 3700272128

Kiégtem, milyet dabelt a fia az aranylabda átvétel után. :lol:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 13., kedd 9:38

Kerlon írta: Van benne logika, de a lényegen nem változtat. Volt pár idióta, aki szerint Mahrez, Vardy, Ibra, Pogba, stb stb inkább top 3-as játékos, mint Modric.
Egyszerű a képlet, az angol újságíró szavazott a Leszter játékosokra.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 13., kedd 9:26

Norbii írta:Hát de hogy lehet releváns ez a top 17 lista mikor arra szavaztak hog ki legyen a top 3. Nem pedig arra hogy ki a 4. 5. 6. 7.

Ha megkernenk az ujsagirokat hogy allitaanak egy top 50es listat akkor megertenem a felhaborodast h mit keres mahrez modric elott, de mig csak top 3ra lehetett szavazni igy tok mindegy h ki kovetkezik grizes utan.
Van benne logika, de a lényegen nem változtat. Volt pár idióta, aki szerint Mahrez, Vardy, Ibra, Pogba, stb stb inkább top 3-as játékos, mint Modric.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 13., kedd 9:24

Na, offból ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: